23. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+15
pissycutz
annadanna
vivi
iulia1965
dana17
florica
iulia80
iulianagl
alitheea
vali1cluj
DENISA
narcisa
anuta1971
mihaela99
elena
19 participanți
Pagina 24 din 44
Pagina 24 din 44 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 34 ... 44
Re: 23. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
buna seara Danuta ... nu tu... fetele astea doua Miha si Elena m-au barfit.... sarut mana pentru varianta pisiceasca a Gonulcelenului Tu ce faci? pe unde esti?dana17 a scris:Buna Anuta ,Cine ? Eu, nu-mi aduc aminte...sa ma uit ce s-a scris azi... Buna si voua fetelor... :gfd<:anuta1971 a scris:buna seara fetelor.. ce faceti?
vad ca m-ati barfit
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Re: 23. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
buna seara alialitheea a scris:buna seara zanutedana17 a scris:Buna Anuta ,Cine ? Eu, nu-mi aduc aminte...sa ma uit ce s-a scris azi... Buna si voua fetelor... :gfd<:anuta1971 a scris:buna seara fetelor.. ce faceti?
vad ca m-ati barfit
anuta1971- vip
ce faci iubita?anuta1971 a scris:buna seara alialitheea a scris:buna seara zanutedana17 a scris:Buna Anuta ,Cine ? Eu, nu-mi aduc aminte...sa ma uit ce s-a scris azi... Buna si voua fetelor... :gfd<:anuta1971 a scris:buna seara fetelor.. ce faceti?
vad ca m-ati barfit
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
https://www.youtube.com/watch?v=60eAXDdzlSM&feature=related
pentru voi
pentru voi
alitheea- vip
Cu placere ,de s-ar pisici si ai nostri asa...Ultima seara la Paris...anuta1971 a scris:buna seara Danuta ... nu tu... fetele astea doua Miha si Elena m-au barfit.... sarut mana pentru varianta pisiceasca a Gonulcelenului Tu ce faci? pe unde esti?dana17 a scris:Buna Anuta ,Cine ? Eu, nu-mi aduc aminte...sa ma uit ce s-a scris azi... Buna si voua fetelor... :gfd<:anuta1971 a scris:buna seara fetelor.. ce faceti?
vad ca m-ati barfit
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
ultima seara ... te cred ca iti e greu , este ceva in aer acolo care te face sa ai o strangere de inima cand pleci si sa iti doresti sa te reintorci cat de repede , saluta-l si de la minedana17 a scris:Cu placere ,de s-ar pisici si ai nostri asa...Ultima seara la Paris...anuta1971 a scris:buna seara Danuta ... nu tu... fetele astea doua Miha si Elena m-au barfit.... sarut mana pentru varianta pisiceasca a Gonulcelenului Tu ce faci? pe unde esti?dana17 a scris:Buna Anuta ,Cine ? Eu, nu-mi aduc aminte...sa ma uit ce s-a scris azi... Buna si voua fetelor... :gfd<:anuta1971 a scris:buna seara fetelor.. ce faceti?
vad ca m-ati barfit
alitheea- vip
foarte frumos ali... ce frumosi sunt amandoi..alitheea a scris:https://www.youtube.com/watch?v=60eAXDdzlSM&feature=related
pentru voi
eu am intrat mai tarziu ....fetele cred ca au plecat
anuta1971- vip
nu plange ... toate au un sfarsit din pacate... ai sa-l vezi iar la anul nu?dana17 a scris:Cu placere ,de s-ar pisici si ai nostri asa...Ultima seara la Paris...anuta1971 a scris:buna seara Danuta ... nu tu... fetele astea doua Miha si Elena m-au barfit.... sarut mana pentru varianta pisiceasca a Gonulcelenului Tu ce faci? pe unde esti?dana17 a scris:Buna Anuta ,Cine ? Eu, nu-mi aduc aminte...sa ma uit ce s-a scris azi... Buna si voua fetelor... :gfd<:anuta1971 a scris:buna seara fetelor.. ce faceti?
vad ca m-ati barfit
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Dum 05 Sept 2010, 9:22 pm, editata de 1 ori
anuta1971- vip
ana , tu stii conta , ce fac daca am cumparat ''capre'' si am dat inapoi'' magari''?
alitheea- vip
cu "caprele" iti maresti stocurile si "magarii" ii inregistrezi la venituri... deci in concluzie taxele sunt pe "magari"alitheea a scris:ana , tu stii conta , ce fac daca am cumparat ''capre'' si am dat inapoi'' magari''?
anuta1971- vip
danaaaaaaaaa ce ai mai revazut azi?
alitheea- vip
staia asa , am avut mai multe produse de acelasi fel in timp cu preturi diferite , contabila le-a facut un pret mediu , iar eu am facut retur la unul din preturile initiale la care mi le-a dat furnizorulanuta1971 a scris:cu "caprele" iti maresti stocurile si "magarii" ii inregistrezi la venituri... deci in concluzie taxele sunt pe "magari"alitheea a scris:ana , tu stii conta , ce fac daca am cumparat ''capre'' si am dat inapoi'' magari''?
alitheea- vip
pai tu faci returul... inregistrarea e treaba contabilei... storneaza stocul, adaosul, tva si datoria furnizorului.... regleaza dif. de valoare prin adaosul comercial... eu nu prea le am cu explicatul... cred ca ai inteles cevaalitheea a scris:staia asa , am avut mai multe produse de acelasi fel in timp cu preturi diferite , contabila le-a facut un pret mediu , iar eu am facut retur la unul din preturile initiale la care mi le-a dat furnizorulanuta1971 a scris:cu "caprele" iti maresti stocurile si "magarii" ii inregistrezi la venituri... deci in concluzie taxele sunt pe "magari"alitheea a scris:ana , tu stii conta , ce fac daca am cumparat ''capre'' si am dat inapoi'' magari''?
anuta1971- vip
multumesc , asa m-am gandit si eu , sa se descurce ea, ca io le incurcanuta1971 a scris:pai tu faci returul... inregistrarea e treaba contabilei... storneaza stocul, adaosul, tva si datoria furnizorului....alitheea a scris:staia asa , am avut mai multe produse de acelasi fel in timp cu preturi diferite , contabila le-a facut un pret mediu , iar eu am facut retur la unul din preturile initiale la care mi le-a dat furnizorulanuta1971 a scris:cu "caprele" iti maresti stocurile si "magarii" ii inregistrezi la venituri... deci in concluzie taxele sunt pe "magari"alitheea a scris:ana , tu stii conta , ce fac daca am cumparat ''capre'' si am dat inapoi'' magari''?
alitheea- vip
ia sa vad ce videoclipuri au mai aparut azi... sa nu pleci in 5 min sunt inapoialitheea a scris:multumesc , asa m-am gandit si eu , sa se descurce ea, ca io le incurcanuta1971 a scris:pai tu faci returul... inregistrarea e treaba contabilei... storneaza stocul, adaosul, tva si datoria furnizorului....alitheea a scris:staia asa , am avut mai multe produse de acelasi fel in timp cu preturi diferite , contabila le-a facut un pret mediu , iar eu am facut retur la unul din preturile initiale la care mi le-a dat furnizorulanuta1971 a scris:cu "caprele" iti maresti stocurile si "magarii" ii inregistrezi la venituri... deci in concluzie taxele sunt pe "magari"alitheea a scris:ana , tu stii conta , ce fac daca am cumparat ''capre'' si am dat inapoi'' magari''?
anuta1971- vip
pai eu iau produsul ca materie prima si il prelucrez , apoi il dau produs finit , dar acum l-am returnat cum l-am primit , materie primaanuta1971 a scris:pai tu faci returul... inregistrarea e treaba contabilei... storneaza stocul, adaosul, tva si datoria furnizorului.... regleaza dif. de valoare prin adaosul comercial... eu nu prea le am cu explicatul... cred ca ai inteles cevaalitheea a scris:staia asa , am avut mai multe produse de acelasi fel in timp cu preturi diferite , contabila le-a facut un pret mediu , iar eu am facut retur la unul din preturile initiale la care mi le-a dat furnizorulanuta1971 a scris:cu "caprele" iti maresti stocurile si "magarii" ii inregistrezi la venituri... deci in concluzie taxele sunt pe "magari"alitheea a scris:ana , tu stii conta , ce fac daca am cumparat ''capre'' si am dat inapoi'' magari''?
alitheea- vip
nu plec , ca trebuie sa imi fac actele , pana dimineata am de lucru ca intotdeauna le aman pana in ultimul moment , asa drag imi e sa le facanuta1971 a scris:ia sa vad ce videoclipuri au mai aparut azi... sa nu pleci in 5 min sunt inapoialitheea a scris:multumesc , asa m-am gandit si eu , sa se descurce ea, ca io le incurcanuta1971 a scris:pai tu faci returul... inregistrarea e treaba contabilei... storneaza stocul, adaosul, tva si datoria furnizorului....alitheea a scris:staia asa , am avut mai multe produse de acelasi fel in timp cu preturi diferite , contabila le-a facut un pret mediu , iar eu am facut retur la unul din preturile initiale la care mi le-a dat furnizorulanuta1971 a scris:cu "caprele" iti maresti stocurile si "magarii" ii inregistrezi la venituri... deci in concluzie taxele sunt pe "magari"alitheea a scris:ana , tu stii conta , ce fac daca am cumparat ''capre'' si am dat inapoi'' magari''?
alitheea- vip
se descurca contabila fii fara grija in cel mai rau caz iti face un alt pret mediu... si sigur asta o sa-ti faca
anuta1971- vip
multumescanuta1971 a scris:se descurca contabila fii fara grija in cel mai rau caz iti face un alt pret mediu... si sigur asta o sa-ti faca
alitheea- vip
[quote="alitheea"]
si unul nou nout
anuta1971 a scris:se descurca contabila fii fara grija in cel mai rau caz iti face un alt pret mediu... si sigur asta o sa-ti faca
https://www.youtube.com/v/R3r3rMjPqiw multumesc
si unul nou nout
anuta1971- vip
Scuze ,santem cu niste prieteni la masa...M-am plimbat...pe malurile Senei ,podurile sant superbe...Pont de Sully ,Pont de la Tournelle,podul arhiepiscopiei, Pont Neuf (cel mai vechi ),Concorde si preferatul meu Alexandre ...sant la un restaurant in strada de langa Saint Severin ,e plin...alitheea a scris:danaaaaaaaaa ce ai mai revazut azi?
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
dana17 a scris:Scuze ,santem cu niste prieteni la masa...M-am plimbat...pe malurile Senei ,podurile sant superbe...Pont de Sully ,Pont de la Tournelle,podul arhiepiscopiei, Pont Neuf (cel mai vechi ),Concorde si preferatul meu Alexandre ...sant la un restaurant in strada de langa Saint Severin ,e plin...alitheea a scris:danaaaaaaaaa ce ai mai revazut azi?
anuta1971- vip
ce frumos.... si zici ca gata vacanta , revii in lumea dezlantuita...dana17 a scris:Scuze ,santem cu niste prieteni la masa...M-am plimbat...pe malurile Senei ,podurile sant superbe...Pont de Sully ,Pont de la Tournelle,podul arhiepiscopiei, Pont Neuf (cel mai vechi ),Concorde si preferatul meu Alexandre ...sant la un restaurant in strada de langa Saint Severin ,e plin...alitheea a scris:danaaaaaaaaa ce ai mai revazut azi?
alitheea- vip
ana tu aduci noutati eu vin cu nostalgii
https://www.youtube.com/watch?v=kgcERxJB2G0&NR=1
https://www.youtube.com/watch?v=kgcERxJB2G0&NR=1
alitheea- vip
fetelor videiclipul asta e foarte frumos...
anuta1971- vip
Continut sponsorizat
Pagina 24 din 44 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 34 ... 44
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 24 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum