23. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+15
pissycutz
annadanna
vivi
iulia1965
dana17
florica
iulia80
iulianagl
alitheea
vali1cluj
DENISA
narcisa
anuta1971
mihaela99
elena
19 participanți
Pagina 38 din 44
Pagina 38 din 44 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44
Re: 23. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
dana17 a scris:Buna fetelor ,ce faceti ? Ce falcute avea aici Cansel... cupidon Anuta sa nu zici ca i-ai dat gogosari...
Buna Dana
Da ce falcute apetisante !!!!
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
Re: 23. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
pissycutz a scris:mihaela99 a scris:
, se vede ca a venit pissy nu?
nici voi nu aveti ep. in seara asta nu?
asa acum e vina mea. Nici nu am venit bine si gata dai vina pe mine
Iulia nu o asculta de la hoca i se trage indragostit
sazi linistita pissy ca la fel de vorbarete au fost si pana acum...
nu avem serial saptamana aceasta...a fost doar ieri serialul lui berg dar zicea denisa ca il scot si reintroduc ezel-ul lunea...deci nu se stie cel al lui berg si al lui bulent(asta e sarea din ochi a lui miha) va fi!
buna dana cand te intorci acasa?
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Mar 07 Sept 2010, 8:53 pm, editata de 1 ori
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
anuta1971 a scris:
pai sa avem si noi ce analiza lasa ca semanam de asta ne-am adunat aici
Parca era cerinta obligatorie la inscrierea pe forum, nu-i asa?
pissycutz- vip
da am citi si eu asta cu marketingul... la un ceai comandat primesti alte patru gratis... bun marketing te inverzesti de la atata ceai ma gandesc ca o vrea sa-l foloseasca ca arma de distrugere in masamihaela99 a scris:pissycutz a scris:mihaela99 a scris:
, da ce crezi ca mie nu imi era dor de tine? am facut stoc de punci la birou , nu mai are cine sa le foloseasca
ba da sunt pregatita , dar hai s-o intrebam si pe Ana, eu zic sa pariem pe masina de spalat a lui Gulmaz, daca nu e functionabila? ,
bine zici ar trebui sa imi fac si eu provizii
Masina de spalat a lui Gulnaz? Pai si pariem daca spala cu fistic ori ba?
AM auzit ca Gulnaz se ocupa de marketingul pentru deschiderea cafenelei
da se ocupa de ceainarie cu KadryeTeize daca Bekir s-a dus in lu,e
dar asta e in ep. 19, am uitat ca tu nu l-ai vzt, , si sa vezi ce papuc in cap ii da Gulmaz celui care a venit sa ceara bani pentru ce a consumat Burhan la carciuma din sat
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
iulia80 a scris:
sazi linistita pissy ca la fel de vorbarete au fost si pana acum...
nu avem serial saptamana aceasta...a fost doar ieri serialul lui berg dar zicea denisa ca il scot si reintroduc ezel-ul lunea...deci nu se stie cel al lui berg si al lui bulent(asta e sarea din ochi a lui miha) va fi!
buna dana cand te intorci acasa?
Stiam ... pai de aceea am si sarit ca stiam ce le poate pielea
pissycutz- vip
Deabea le-am pus si te si-nfingi in elepissycutz a scris:dana17 a scris:Buna fetelor ,ce faceti ? Ce falcute avea aici Cansel... cupidon Anuta sa nu zici ca i-ai dat gogosari...
Buna Dana
Da ce falcute apetisante !!!!
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
anuta1971 a scris:pai a spus ca-i spala camasa lui Cobretin manual ca o foloseste numai dupa casatorie crezi ca ne-o da noua?mihaela99 a scris:pissycutz a scris:mihaela99 a scris:
da cu gogosarii lui Ana si ii punem si otet ca trebe nu?
pariu? stai sa ma mai gandesc ca mai luat prea repede
Pai vii asa nepregatita? Ma gandeam ca ai deja asul in maneca cu otet cu tot
, da ce crezi ca mie nu imi era dor de tine? am facut stoc de punci la birou , nu mai are cine sa le foloseasca
ba da sunt pregatita , dar hai s-o intrebam si pe Ana, eu zic sa pariem pe masina de spalat a lui Gulmaz, daca nu e functionabila? ,
ce? masina? sau camasa lui cobretin? , daca era a lui Bekir o luam , asa ca nu ma bag pe Cobretin , e al tau camasa , de fapt cum se zice? Cobretin sau Cobretim ? ca nu mai stiu
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
anuta1971 a scris:
da am citi si eu asta cu marketingul... la un ceai comandat primesti alte patru gratis... bun marketing te inverzesti de la atata ceai ma gandesc ca o vrea sa-l foloseasca ca arma de distrugere in masa
eu ma gandeam sa aduca pianul in cafenea si sa ii propuna lui hoca sa cante in fiecare seara pentru clienti
pissycutz- vip
buna seara Danuta.. as vrea eu sa vina el la gogosarii meidana17 a scris:Buna fetelor ,ce faceti ? Ce falcute avea aici Cansel... http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs467.snc3/25663_111140202260035_100000921670048_68654_6228256_n.jpg cupidon Anuta sa nu zici ca i-ai dat gogosari...
anuta1971- vip
dana17 a scris:Deabea le-am pus si te si-nfingi in ele
Asa vino aici si fa-mi pofta dupa care spune-mi pune-ti pofta in cui Nu se poate asa ceva si oricum daca nu sar eu sare Miha
pissycutz- vip
pissycutz a scris:anuta1971 a scris:
pai sa avem si noi ce analiza lasa ca semanam de asta ne-am adunat aici
Parca era cerinta obligatorie la inscrierea pe forum, nu-i asa?
da dar trbuia sa ne faca neste teste
mihaela99- vip
Bai nebuno ,de care gogosari vorbim ? Te pricepi si la brodat ?anuta1971 a scris:buna seara Danuta.. as vrea eu sa vina el la gogosarii meidana17 a scris:Buna fetelor ,ce faceti ? Ce falcute avea aici Cansel... http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs467.snc3/25663_111140202260035_100000921670048_68654_6228256_n.jpg cupidon Anuta sa nu zici ca i-ai dat gogosari...
dana17- vip
anuta1971 a scris:buna seara Danuta.. as vrea eu sa vina el la gogosarii meidana17 a scris:Buna fetelor ,ce faceti ? Ce falcute avea aici Cansel... http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs467.snc3/25663_111140202260035_100000921670048_68654_6228256_n.jpg cupidon Anuta sa nu zici ca i-ai dat gogosari...
Buna seara Dana,
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:
ce? masina? sau camasa lui cobretin? , daca era a lui Bekir o luam , asa ca nu ma bag pe Cobretin , e al tau camasa , de fapt cum se zice? Cobretin sau Cobretim ? ca nu mai stiu
La Bekir ma bagam si eu
Apropo m-au enervat ca au lasat-o asa fara nici o explicatie plecarea lui Cihan, chiar daca pentru noi era rezolvata de la finalul sezonului nu e normal sa nu intrebe nimeni de el, sa nu vorbeasca despre el. Si la fel si cu Nazar pe Bekir l-au rezolvat in doua scene ...
pissycutz- vip
tu crezi ca, conteaza cum il cheama... important e ca e barbat bine imi aduca aminte de un tip care hipnotiza gaini... cobra seamana cu gaina nu cu tipul asa o priveste pe Gulnaz... si ce pudici sunt ei se tin de mana pe sub masa..mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:pai a spus ca-i spala camasa lui Cobretin manual ca o foloseste numai dupa casatorie crezi ca ne-o da noua?mihaela99 a scris:pissycutz a scris:mihaela99 a scris:
da cu gogosarii lui Ana si ii punem si otet ca trebe nu?
pariu? stai sa ma mai gandesc ca mai luat prea repede
Pai vii asa nepregatita? Ma gandeam ca ai deja asul in maneca cu otet cu tot
anuta1971- vip
pissycutz a scris:dana17 a scris:Deabea le-am pus si te si-nfingi in ele
Asa vino aici si fa-mi pofta dupa care spune-mi pune-ti pofta in cui Nu se poate asa ceva si oricum daca nu sar eu sare Miha
ASTA DA , DAR DUPA CE EXPERIMENTAM GOGOSARI CU PAR , CA MIE IMI PLAC AIA CU PAR
mihaela99- vip
anuta1971 a scris:
tu crezi ca, conteaza cum il cheama... important e ca e barbat bine imi aduca aminte de un tip care hipnotiza gaini... cobra seamana cu gaina nu cu tipul asa o priveste pe Gulnaz... si ce pudici sunt ei se tin de mana pe sub masa..
cu gaina zici?!
pissycutz- vip
anuta1971 a scris:
tu crezi ca, conteaza cum il cheama... important e ca e barbat bine imi aduca aminte de un tip care hipnotiza gaini... cobra seamana cu gaina nu cu tipul asa o priveste pe Gulnaz... si ce pudici sunt ei se tin de mana pe sub masa..
ESTI DE COMA
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:
simt cum ma pierd printre randuri desi am participat activ la discutie
pissycutz- vip
lasa pisi ca asta e serial turcesc nu e Casablanca pianul il duce pe terasa la Gulnazpissycutz a scris:anuta1971 a scris:
da am citi si eu asta cu marketingul... la un ceai comandat primesti alte patru gratis... bun marketing te inverzesti de la atata ceai ma gandesc ca o vrea sa-l foloseasca ca arma de distrugere in masa
eu ma gandeam sa aduca pianul in cafenea si sa ii propuna lui hoca sa cante in fiecare seara pentru clienti
anuta1971- vip
Iulia vin acasa la sfirsitul saptamanii ,duminica cred... Sper sa se incalzeasca pana atunci...
dana17- vip
pissycutz a scris:anuta1971 a scris:
cu gaina zici?!
HAI CA ITI TRIMIT UN MP CU CEL MAI CONSISTENT ALIMENT
mihaela99- vip
anuta1971 a scris:
lasa pisi ca asta e serial turcesc nu e Casablanca pianul il duce pe terasa la Gulnaz
ca sa-l picteze? Nu incape soro ... nu cred ca exista in cartierul ala casa suficient de mar epentru pianul lui hoca, la propriu vorbind. Oare unde il aduc in cartier?
pissycutz- vip
'mihaela99 a scris:
HAI CA ITI TRIMIT UN MP CU CEL MAI CONSISTENT ALIMENT
astept ... dar nu ma faci sa rosesc, nu?
pissycutz- vip
pissycutz a scris:mihaela99 a scris:
simt cum ma pierd printre randuri desi am participat activ la discutie
, hai sa sriu cu litere din astea ca am ametit si eu ,
da si e doar inceputul
mihaela99- vip
Continut sponsorizat
Pagina 38 din 44 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 38 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum