24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+15
axxa246
vivi
alitheea
iulianagl
Admin_dea05
pissycutz
iulia80
dana17
lyvya
florica
elena
DENISA
anuta1971
narcisa
mihaela99
19 participanți
Pagina 8 din 37
Pagina 8 din 37 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 22 ... 37
Re: 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
de ce i-ar sta bine?... se asorteaza?mihaela99 a scris:pissycutz a scris:anuta1971 a scris:
acum vrei sa-l fierbi?... torturat mai e saracul
Cred ca il fierbe Tuba suficient la filmari dar cred ca i-ar sta bine in ciorba
unde? in ciorba mea nu? nu am zis ca eu il inteleg cel mai bine?
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Re: 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
anuta1971 a scris:de ce i-ar sta bine?... se asorteaza?mihaela99 a scris:pissycutz a scris:anuta1971 a scris:
daaaaaaa cu muzica care m-ai pus-o tu, portugheza
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
stai sa-ti mai caut ... e amestecata cu romanamihaela99 a scris:anuta1971 a scris:de ce i-ar sta bine?... se asorteaza?mihaela99 a scris:pissycutz a scris:anuta1971 a scris:
daaaaaaa cu muzica care mi-ai pus-o tu, portugheza
https://www.youtube.com/watch?v=0CXuqd5VQQ4
anuta1971- vip
asta e pt viitorul episod
https://www.youtube.com/watch?v=Iiu7-BGBV2A
https://www.youtube.com/watch?v=Iiu7-BGBV2A
anuta1971- vip
stai sa-ti mai caut ... e amestecata cu romanaanuta1971 a scris:[
https://www.youtube.com/watch?v=0CXuqd5VQQ4[/quote]
frumossssssssss da zice ceva de tristi? pai ca sa fac? , m-au pus astia ai mei sa le fac cica si noste gogosi, zi si tu? cum sa nu fi tristi? , ma duc sa framant neste gogosi
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:stai sa-ti mai caut ... e amestecata cu romanaanuta1971 a scris:[
https://www.youtube.com/watch?v=0CXuqd5VQQ4
frumossssssssss da zice ceva de tristi? pai ca sa fac? , m-au pus astia ai mei sa le fac cica si noste gogosi, zi si tu? cum sa nu fi tristi? , ma duc sa framant neste gogosi [/quote]
au cam multe cereri... sa ai spor... cand o sa-ti creasca aluatul.. o sa te prinda 12 noaptea facand gogosi
anuta1971- vip
Buna seara fetelor si bine v-am gasit, spor la treaba Mihaela pe cind vor fi gata gogosile venim si noi sa iti dam ajutor macar la mincat si ca sa ai mai mult spor ia o de la mine. In lipsa de altceva de vazut mai revad cite un ep din urma.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
buna seara dragelor...
sunt aici prin zona. si am zis sa va salut!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Bună seara dragele mele.
Ana îți doresc să ai parte numai de bucurii și împliniri alături de cei dragi, sănătate, noroc și bani și toate astea mulți, mulți ani de acum înainte.
Ana îți doresc să ai parte numai de bucurii și împliniri alături de cei dragi, sănătate, noroc și bani și toate astea mulți, mulți ani de acum înainte.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
buna seara Floricaflorica a scris:Buna seara fetelor si bine v-am gasit, spor la treaba Mihaela pe cind vor fi gata gogosile venim si noi sa iti dam ajutor macar la mincat si ca sa ai mai mult spor ia o de la mine. In lipsa de altceva de vazut mai revad cite un ep din urma.
https://www.youtube.com/watch?v=tOifaUXPk4g
anuta1971- vip
buna seara iulia cum e la tine?..la mine a plouat toata ziua si e foarte frigiulia80 a scris:buna seara dragelor...
anuta1971- vip
Anutza,
sa fii sanatoasa si fericita!
LA MULTI ANI!
LA MULTI ANI!
Multumesc mult Narcisa iti doresc si eu binele si frumosul din lumea astanarcisa a scris:Bună seara dragele mele.
anuta1971- vip
buna seara Flory, Buna seara Narcisa ,
hai ca am pus aluatul la dospit, s-a facut cat China nu-mi vine sa cred, niciodata nu a crescut atat :gfd<: , ma apuc acuma sa le coc , sigur ca va dau si voua cu mult drag
hai ca am pus aluatul la dospit, s-a facut cat China nu-mi vine sa cred, niciodata nu a crescut atat :gfd<: , ma apuc acuma sa le coc , sigur ca va dau si voua cu mult drag
mihaela99- vip
eiii ce surpriza... multumesc mult sa fii iubita... ce mai faci? unde ai disparut?axxa246 a scris:Anutza,
LA MULTI ANI!
anuta1971- vip
n-am disparut, am mai intrat si aici, dar nu-sh ce, ca is tot obosita si pe fuga...anuta1971 a scris:eiii ce surpriza... multumesc mult sa fii iubita... ce mai faci? unde ai disparut?
Dar nu rezist sa nu va citesc!
sunteti savuroase, imi place si asa ma binedispune sa citesc!!
m-am reindragostit de ezel (kenan adica).
abia astept filmul pe kanal d, cica din 22 sept.
ce-as mai manca si eu niste gogosi!!
miha, arunca si incoace una.
pai de ce nu intri? macar cate putin... chiar ne lipsesc comentariile tale .. si turcaletul de la avatar... esti fideaaxxa246 a scris:n-am disparut, am mai intrat si aici, dar nu-sh ce, ca is tot obosita si pe fuga...anuta1971 a scris:eiii ce surpriza... multumesc mult sa fii iubita... ce mai faci? unde ai disparut?
Dar nu rezist sa nu va citesc!
sunteti savuroase, imi place si asa ma binedispune sa citesc!!
anuta1971- vip
Bestial " smilies-ul" cu gogosile
.florica a scris:Buna seara fetelor si bine v-am gasit, spor la treaba Mihaela pe cind vor fi gata gogosile venim si noi sa iti dam ajutor macar la mincat si ca sa ai mai mult spor ia o de la mine. In lipsa de altceva de vazut mai revad cite un ep din urma.
Exceptionale gogosi. Pofta buna la toata lumea!
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
da? il da la noi? am sa ma uit si eu.. zici ca e bun?..parerile sunt impartiteaxxa246 a scris:m-am reindragostit de ezel (kenan adica).
anuta1971- vip
daaa, sunt fidea, mi-e drag rau de el!
mai, ce barbat frumos, nu-mi vine sa cred ca mai exista asa ceva!
intru aici des, am zis.
dar sunt asa de fara inspiratie, ca nu pot decat sa ma amuz cand citesc, nu-mi vine nimic sa zic.
mai, ce barbat frumos, nu-mi vine sa cred ca mai exista asa ceva!
intru aici des, am zis.
dar sunt asa de fara inspiratie, ca nu pot decat sa ma amuz cand citesc, nu-mi vine nimic sa zic.
ai grija ca-s fierbintiaxxa246 a scris:ce-as mai manca si eu niste gogosi!!
anuta1971- vip
da, il da pe kanal d.
mie mi-a placut pana sa vina purcica, pe la ep. 20
dupa aia nu m-am mai chiunut sa vad filmul
mie mi-a placut pana sa vina purcica, pe la ep. 20
dupa aia nu m-am mai chiunut sa vad filmul
ma si vad alergand cu gogoasa in gura ca un catzel.
ea fierbinte, io infometata
ea fierbinte, io infometata
Continut sponsorizat
Pagina 8 din 37 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 22 ... 37
Subiecte similare
» 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 26 .Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 43. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 51. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 26 .Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 43. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 51. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 8 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum