24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+15
axxa246
vivi
alitheea
iulianagl
Admin_dea05
pissycutz
iulia80
dana17
lyvya
florica
elena
DENISA
anuta1971
narcisa
mihaela99
19 participanți
Pagina 9 din 37
Pagina 9 din 37 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 23 ... 37
Re: 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Aliye de pe kanal d vezi?
cum ti se pare?
cum ti se pare?
Re: 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
ce rea esti.. o avea si vre-o calitate.. ce ma distreaza mai mult e ca are si ea un rol episodic in film dar sa vezi ce interviuri de mare vedeta da..axxa246 a scris:da, il da pe kanal d.
mie mi-a placut pana sa vina purcica, pe la ep. 20
dupa aia nu m-am mai chiunut sa vad filmul
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
nu m-am uitat.. am inteles ca e cu Halit.. nu l-am vazut de la inceput si nu am rabdare sa identific personaje..poate am sa-l caut pe yt daca o sa fie urcataxxa246 a scris:Aliye de pe kanal d vezi?
cum ti se pare?
anuta1971- vip
fetele, va pup si va imbratisez pe toate!
sa fiti iubite si fericite!
Anuta, te pup, floricico frumoasa!
ma duc sa ma scald si sa ma culc, caci mai tre sa plec la C-ta si am restante la somn.
maine nu avem film, asa ca... mai suferim nitzel.
sa fiti iubite si fericite!
Anuta, te pup, floricico frumoasa!
ma duc sa ma scald si sa ma culc, caci mai tre sa plec la C-ta si am restante la somn.
maine nu avem film, asa ca... mai suferim nitzel.
Bună Axxa , bine ai venit printre noi Geta .
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
ei daca o arunca Miha de la Bucuresti pana la tine poa se racesteaxxa246 a scris:ma si vad alergand cu gogoasa in gura ca un catzel.
ea fierbinte, io infometata
anuta1971- vip
si eu l-am vaz in diagonala pe YT, in turceste.anuta1971 a scris:nu m-am uitat.. am inteles ca e cu Halit.. nu l-am vazut de la inceput si nu am rabdare sa identific personaje..poate am sa-l caut pe yt daca o sa fie urcat
Am fost in Turcia, nu v-am spus , nu?
a fost fain, in istanbul.
turcii-s si faini, sinceri si cuminti, dar si hoti.
orasul e minunat!
BUNA SEARA GETA....bine ai venit pe forumul acesta!Geta a scris:.Exceptionale gogosi. Pofta buna la toata lumea!
te asteptam mai des aici in acesta ograda ca de altfel in toate curtile din acest forum!
AXXA DRAGA..sa imi pice fata cand am vazut ca esti aici....sapt asta e sapt cu suprize...si pissy a revenit..
ce mai faci axxa draga..tot cu mustaciosul la bord? chiar imi era dor de avatarul tau!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
dadadaanuta1971 a scris:ei daca o arunca Miha de la Bucuresti pana la tine poa se racesteaxxa246 a scris:ma si vad alergand cu gogoasa in gura ca un catzel.
ea fierbinte, io infometata
buna seara Geta ..bine ai venit printre noiGeta a scris:.florica a scris:Buna seara fetelor si bine v-am gasit, spor la treaba Mihaela pe cind vor fi gata gogosile venim si noi sa iti dam ajutor macar la mincat si ca sa ai mai mult spor ia o de la mine. In lipsa de altceva de vazut mai revad cite un ep din urma.
Exceptionale gogosi. Pofta buna la toata lumea!
anuta1971- vip
pup iu very much!narcisa a scris:Bună Axxa , bine ai venit printre noi Geta .
fetele primul sortiment , gogosi simple
al doilea umplut cu ce vreti voi, dar eu zic ca merge cu gem de caise
si al treile sortiment nu s-a hotarat inca
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
ce caracterizare completaaxxa246 a scris:si eu l-am vaz in diagonala pe YT, in turceste.anuta1971 a scris:nu m-am uitat.. am inteles ca e cu Halit.. nu l-am vazut de la inceput si nu am rabdare sa identific personaje..poate am sa-l caut pe yt daca o sa fie urcat
Am fost in Turcia, nu v-am spus , nu?
a fost fain, in istanbul.
turcii-s si faini, sinceri si cuminti, dar si hoti.
orasul e minunat!
anuta1971- vip
mihaela99 a scris:fetele primul sortiment , gogosi simple
Miha imi ploua in gura
anuta1971- vip
iulii, te pup, fata draga!iulia80 a scris:AXXA DRAGA..sa imi pice fata cand am vazut ca esti aici....sapt asta e sapt cu suprize...si pissy a revenit..
ce mai faci axxa draga..tot cu mustaciosul la bord? chiar imi era dor de avatarul tau!
io-s tot cu mustaciosul ala, dar doar in poza.
in istanbul nu ne-am intalnit, am mers pe starzi diferite
ii era frica ca nu mai scapa de mine, cred, io fiind foarte indragostita de el
anuta draga..a ploua in iasi ..si un frig azi! brrrrrrr
miha draga..ce strategie e asta..ne indopi la ora asta..ca s afacem celulita mare si sa nu se mai uite murateii la noi?
asa..ne-ai pus gand rau..!
mai axxa sigur nu l-ai speriat tu inainte ....?
miha draga..ce strategie e asta..ne indopi la ora asta..ca s afacem celulita mare si sa nu se mai uite murateii la noi?
asa..ne-ai pus gand rau..!
mai axxa sigur nu l-ai speriat tu inainte ....?
iulia80- vip
aoleu aloeu aloeeeeeeeeuuuuuuuuuuuuuuuu
aolica, muicaaaaa
ce gogosi bune facusi, soroooooo!
aolica, muicaaaaa
ce gogosi bune facusi, soroooooo!
axxa246 a scris:Aliye de pe kanal d vezi?
cum ti se pare?
buna Axxa multi, eu nu am timp dupa cum vezi , fac ggogosi , la puturosi, daca m-ai salutat si nu am vzt , iarta-ma de o mie de ori, dar ma recompensez cu o gogoasa merge? multi de la mine
mihaela99- vip
eeeee3, nu crez ca eram io asa de sperioasa!!!iulia80 a scris:mai axxa sigur nu l-ai speriat tu inainte ....?
intr-o seara m-am ratacit pe langa turnul galata si am dat in piatza taksim.
super oras
si animat nevoie mare
ce faci Narcisa?narcisa a scris:Bună Axxa , bine ai venit printre noi Geta .
https://www.youtube.com/watch?v=T74k53OzWuk
anuta1971- vip
frumoaso,mihaela99 a scris:axxa246 a scris:Aliye de pe kanal d vezi?
cum ti se pare?
buna Axxa multi, eu nu am timp dupa cum vezi , fac ggogosi , la puturosi, daca m-ai salutat si nu am vzt , iarta-ma de o mie de ori, dar ma recompensez cu o gogoasa merge? multi de la mine
eram deja cu o gogoasa in gura!
cand le punei tu in castron, io am si inhatat-o!!!
bebelusele mele frumoase, ma duc sa ma scald
va pup si va imbratisez pe toate
noapte buna axxa..imi pare tare ghini ca te-am revazut!axxa246 a scris:bebelusele mele frumoase, ma duc sa ma scald
anuta faina tare melodia mama!
iulia80- vip
toata lumea se duce sa faca baie... si tu si pisiaxxa246 a scris:bebelusele mele frumoase, ma duc sa ma scald
noapte buna axxa... sa faci bine cand ai timp sa intri sa vorbesti cu noi... sa visezi frumos pe care dintre turcaleti vrei tu
anuta1971- vip
axxa246 a scris:bebelusele mele frumoase, ma duc sa ma scald
multi, Axxa , da ce soro si tu si pissy la spalat repede? da ce nu mai exista baie in lumea asta decat joia? , hai bine gule gule, dar mai vino si tu pe la noi ce dumnezeu ca doar si tie iti place gonulcelen , stiu eu , o seara frumoasa , multi , imi pare bine ca mi-ai infulecat prima gogoasa
mihaela99- vip
Continut sponsorizat
Pagina 9 din 37 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 23 ... 37
Subiecte similare
» 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 26 .Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 43. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 51. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 26 .Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 43. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 51. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 9 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum