24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+15
axxa246
vivi
alitheea
iulianagl
Admin_dea05
pissycutz
iulia80
dana17
lyvya
florica
elena
DENISA
anuta1971
narcisa
mihaela99
19 participanți
Pagina 14 din 37
Pagina 14 din 37 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 25 ... 37
Re: 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
se poate asa ceva? imi trimit si eu unul.. ce frumusel eeeee[/quote]anuta1971 a scris:[
daaaaaaaaa aici ii ies buzele in evidenta mai mult , doamne.......ne curg bale ca la caini
Ultima editare efectuata de catre mihaela99 in Vin 10 Sept 2010, 2:19 pm, editata de 1 ori
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Re: 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
anuta1971 a scris:mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:tu ce zici.. oare am suparat-o pe Elena de nu mai vorbeste cu noi?... oare ea nu a observat ca suntem zapacite... si mai mult glumim decat vorbim serios?
eu nu cred ca s-a suparat pe noi, eu am vorbit cu ea la telefon si nu mi se pare o fata suparacioasa, poate are treaba si nu poate intra , stiu eu
am vazut-o de multe ori la index.. dar nu intra... si cand a mai intrat a spus de prima data si salut si la revedere ... de asta am spus
si eu am inteles ca nu vrea sa mai intre asa des , ca ne citeste numai , cine stie, daca s-a suparat eu una imi cer scuze daca am suparat-o cu ceva
mihaela99- vip
si eu.. chiar nu am vrut sa o suparmihaela99 a scris:anuta1971 a scris:mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:tu ce zici.. oare am suparat-o pe Elena de nu mai vorbeste cu noi?... oare ea nu a observat ca suntem zapacite... si mai mult glumim decat vorbim serios?
eu nu cred ca s-a suparat pe noi, eu am vorbit cu ea la telefon si nu mi se pare o fata suparacioasa, poate are treaba si nu poate intra , stiu eu
am vazut-o de multe ori la index.. dar nu intra... si cand a mai intrat a spus de prima data si salut si la revedere ... de asta am spus
si eu am inteles ca nu vrea sa mai intre asa des , ca ne citeste numai , cine stie, daca s-a suparat eu una imi cer scuze daca am suparat-o cu ceva
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Ana , eu plec acasa, , ne citim pe seara pa pa
mihaela99- vip
pa Miha cred ca plec si eu.. am o durere de cap...mihaela99 a scris:Ana , eu plec acasa, , ne citim pe seara pa pa
anuta1971- vip
Buna ziua fetelor, buna Mihaela am avut spor la cumparaturi dar mai ales la tocat bani.Acum cred ca ar trebui sa treceti la acrituri [o seara dulce una acra]
sa continuati cu silaba''go'' adica gogonele.Intradevar in poza aceeaCansel are niste buze serioase nu gluma trebui sa faca fata la atitea fete si are nevoie de
dotari,nu. .
sa continuati cu silaba''go'' adica gogonele.Intradevar in poza aceeaCansel are niste buze serioase nu gluma trebui sa faca fata la atitea fete si are nevoie de
dotari,nu. .
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
: :bom: istetelor normal ca eram pe rufele care ma asteptau sa le calc dar asta nu inseamna ca nu am mincat tort de la tine anuta si gogosi umplute cu gem de la tine mihaela chiar daca nu m ati invitat eu la bunatatile culinare etalate nu rezist poate sa fie si garda imperiala intru diseara p s sunteti niste figuri stiati ca va citesc si rezist fara voi ne auzim disearamihaela99 a scris:
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
buna seara fetelor unde sunteti?
anuta1971- vip
eeei elenus ..unde esti?elena a scris:: :bom: istetelor normal ca eram pe rufele care ma asteptau sa le calc dar asta nu inseamna ca nu am mincat tort de la tine anuta si gogosi umplute cu gem de la tine mihaela chiar daca nu m ati invitat eu la bunatatile culinare etalate nu rezist poate sa fie si garda imperiala intru diseara p s sunteti niste figuri stiati ca va citesc si rezist fara voi ne auzim disearamihaela99 a scris:
anuta1971- vip
Bună seara dragele mele. Încă nu a început petrecerea? Mihaaaaaa dă drumul la ușă.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
buna seara Narcisa .. nu stiu unde s-o fi ascuns Miha... cred ca am speriat-onarcisa a scris:Bună seara dragele mele. Încă nu a început petrecerea? Mihaaaaaa dă drumul la ușă.
anuta1971- vip
aici dragoste ia spune te mai doare capul tii cont de dieta ia vezi ti am zis alimentatia este f importantaanuta1971 a scris:eeei elenus ..unde esti?elena a scris:: :bom: istetelor normal ca eram pe rufele care ma asteptau sa le calc dar asta nu inseamna ca nu am mincat tort de la tine anuta si gogosi umplute cu gem de la tine mihaela chiar daca nu m ati invitat eu la bunatatile culinare etalate nu rezist poate sa fie si garda imperiala intru diseara p s sunteti niste figuri stiati ca va citesc si rezist fara voi ne auzim disearamihaela99 a scris:
elena- vip
buna narcisa de ce sa sperie oricum gogosi .. nexamanuta1971 a scris:buna seara Narcisa .. nu stiu unde s-o fi ascuns Miha... cred ca am speriat-onarcisa a scris:Bună seara dragele mele. Încă nu a început petrecerea? Mihaaaaaa dă drumul la ușă.
elena- vip
p s poate o punem sa faca si ea clatite ca se pricepeelena a scris:buna narcisa de ce sa sperie oricum gogosi .. nexamanuta1971 a scris:buna seara Narcisa .. nu stiu unde s-o fi ascuns Miha... cred ca am speriat-onarcisa a scris:Bună seara dragele mele. Încă nu a început petrecerea? Mihaaaaaa dă drumul la ușă.
elena- vip
narcisaaa :bom: obiceiul tau.. buna seara si ... plec ia vezinarcisa a scris:Bună seara dragele mele. Încă nu a început petrecerea? Mihaaaaaa dă drumul la ușă.
elena- vip
da ma doare de spun ca o sa se faca bucati.. am racit de asta ma doare... am luat un nurofen si o sa-mi treaca credelena a scris:aici dragoste ia spune te mai doare capul tii cont de dieta ia vezi ti am zis alimentatia este f importantaanuta1971 a scris:eeei elenus ..unde esti?elena a scris:: :bom: istetelor normal ca eram pe rufele care ma asteptau sa le calc dar asta nu inseamna ca nu am mincat tort de la tine anuta si gogosi umplute cu gem de la tine mihaela chiar daca nu m ati invitat eu la bunatatile culinare etalate nu rezist poate sa fie si garda imperiala intru diseara p s sunteti niste figuri stiati ca va citesc si rezist fara voi ne auzim disearamihaela99 a scris:
anuta1971- vip
poate vine Cansel sa ne faca clatite.. ca am auzit ca e specialitatea luielena a scris:p s poate o punem sa faca si ea clatite ca se pricepeelena a scris:buna narcisa de ce sa sperie oricum gogosi .. nexamanuta1971 a scris:buna seara Narcisa .. nu stiu unde s-o fi ascuns Miha... cred ca am speriat-onarcisa a scris:Bună seara dragele mele. Încă nu a început petrecerea? Mihaaaaaa dă drumul la ușă.
anuta1971- vip
foarte rau dar lasa sa vezi tu ca o a treaca ia spune ce crezi ca ne dau astia in seara asta sperante ne bucuram sau ce zici ai mai auzit ceva de la fete :nh8:anuta1971 a scris:da ma doare de spun ca o sa se faca bucati.. am racit de asta ma doare... am luat un nurofen si o sa-mi treaca credelena a scris:aici dragoste ia spune te mai doare capul tii cont de dieta ia vezi ti am zis alimentatia este f importantaanuta1971 a scris:eeei elenus ..unde esti?elena a scris:: :bom: istetelor normal ca eram pe rufele care ma asteptau sa le calc dar asta nu inseamna ca nu am mincat tort de la tine anuta si gogosi umplute cu gem de la tine mihaela chiar daca nu m ati invitat eu la bunatatile culinare etalate nu rezist poate sa fie si garda imperiala intru diseara p s sunteti niste figuri stiati ca va citesc si rezist fara voi ne auzim disearamihaela99 a scris:
elena- vip
da ai dreptate se pricepe si sa le serveasca doar a fost.. chelner stiaianuta1971 a scris:poate vine Cansel sa ne faca clatite.. ca am auzit ca e specialitatea luielena a scris:p s poate o punem sa faca si ea clatite ca se pricepeelena a scris:buna narcisa de ce sa sperie oricum gogosi .. nexamanuta1971 a scris:buna seara Narcisa .. nu stiu unde s-o fi ascuns Miha... cred ca am speriat-onarcisa a scris:Bună seara dragele mele. Încă nu a început petrecerea? Mihaaaaaa dă drumul la ușă.
elena- vip
fetelor poate vreti sa votati
http://www.gecce.com/anketler/anket/yeni-sezonda-birbirine-yakisan-en-uyumu-cift-hangisi-olacak-620.html
http://www.whosdatedwho.com/celebrities/people/forum/hottest-dates.asp
http://fanepage.com/anket/
http://www.gecce.com/anketler/anket/yeni-sezonda-birbirine-yakisan-en-uyumu-cift-hangisi-olacak-620.html
anuta1971- vip
nu am auzit nimic Elena .. am citit pe undeva... sa nu ma intrebi pe unde... ca o sa fie ziua lui Levent si o sa fie invitata si Hasret... asa au spus ca dau promo in seara asta , sper ca nu la 12elena a scris:foarte rau dar lasa sa vezi tu ca o a treaca ia spune ce crezi ca ne dau astia in seara asta sperante ne bucuram sau ce zici ai mai auzit ceva de la fete :nh8:
anuta1971- vip
am votat desi stau si ma gindesc oare cei care initiaza astfel de clasamente nu sunt la zi cu schimbarile din viata artistilor cind vad la tuba pe schelet iar l cansel pe ma apuca cei doi sami si dama binevoitoare cu toata lumea au disparut din vietilor lor ce tot ii pun cu ei nu stiuanuta1971 a scris:fetelor poate vreti sa votati
elena- vip
[quote="anuta1971"][quote="elena"]foarte rau dar lasa sa vezi tu ca o a treaca ia spune ce crezi ca ne dau astia in seara asta sperante ne bucuram sau ce zici ai mai auzit ceva de la fete :nh8: [ da si un dialog poate adevarat sau inventat am citit si eu pe undeva intre gulnaz si cobra care spun ca levent vine in cartier o ia cu masina lui pompoasa si pleaca dar nu stiau unde :gfd<:
elena- vip
Continut sponsorizat
Pagina 14 din 37 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 25 ... 37
Subiecte similare
» 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 26 .Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 43. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 51. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 26 .Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 43. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 51. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 14 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum