24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+15
axxa246
vivi
alitheea
iulianagl
Admin_dea05
pissycutz
iulia80
dana17
lyvya
florica
elena
DENISA
anuta1971
narcisa
mihaela99
19 participanți
Pagina 15 din 37
Pagina 15 din 37 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 26 ... 37
Re: 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
am vazut dar vezi ca nu e nimic oficial... toata lumea spune ca Tuba e cu schelet... iar Cansel daca era cu golasa ... nu apareau impreuna pe undeva? cine sa-i mai inteleaga..elena a scris:am votat desi stau si ma gindesc oare cei care initiaza astfel de clasamente nu sunt la zi cu schimbarile din viata artistilor cind vad la tuba pe schelet iar l cansel pe ma apuca cei doi sami si dama binevoitoare cu toata lumea au disparut din vietilor lor ce tot ii pun cu ei nu stiuanuta1971 a scris:fetelor poate vreti sa votati
http://www.gecce.com/anketler/anket/yeni-sezonda-birbirine-yakisan-en-uyumu-cift-hangisi-olacak-620.html
http://www.whosdatedwho.com/celebrities/people/forum/hottest-dates.asp
http://fanepage.com/anket/
https://www.youtube.com/v/A15BphWy06k
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Re: 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
pai faptul ca nu se mi afiseaza nu este un indiciu ca nu mai sunt impreuna eu personal nu i inteleg pe turcaletii astia sub nici o forma pentru linistea mea mai bine renunt sa i.. inteleganuta1971 a scris:am vazut dar vezi ca nu e nimic oficial... toata lumea spune ca Tuba e cu schelet... iar Cansel daca era cu golasa ... nu apareau impreuna pe undeva? cine sa-i mai inteleaga..elena a scris:am votat desi stau si ma gindesc oare cei care initiaza astfel de clasamente nu sunt la zi cu schimbarile din viata artistilor cind vad la tuba pe schelet iar l cansel pe ma apuca cei doi sami si dama binevoitoare cu toata lumea au disparut din vietilor lor ce tot ii pun cu ei nu stiuanuta1971 a scris:fetelor poate vreti sa votati
http://www.gecce.com/anketler/anket/yeni-sezonda-birbirine-yakisan-en-uyumu-cift-hangisi-olacak-620.html
http://www.whosdatedwho.com/celebrities/people/forum/hottest-dates.asp
http://fanepage.com/anket/
https://www.youtube.com/v/A15BphWy06k
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
buna seara zanute
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
rina rina multumim frumos dar inteles .. iok poate si traduci ca suntem pe linga... lb turcarina-rina a scris:
elena- vip
alitheea a scris:buna seara zanute
elena- vip
rina-rina a scris:
Thanks so much dear rina-rina
anuta1971- vip
rina e de pe forumul bulgaresc , asa am inteles , cred ca noi nu intelegem ce a pus asa cum nu intelege ea ce zicem noielena a scris:rina rina multumim frumos dar inteles .. iok poate si traduci ca suntem pe linga... lb turcarina-rina a scris:
alitheea- vip
Aici sunt Elena, n/am plecat. Miha cred că nu mai apare în seara asta, l-a sechestrat pe Murat și nouă nu ne mai dă drumul la ușă. Mihaaa
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
buna seara draga Ali ce faci?alitheea a scris:buna seara zanute
anuta1971- vip
thanks rina , welcomerina-rina a scris:
alitheea- vip
pai s-o fi saturat si ea de cererile noastrenarcisa a scris:Aici sunt Elena, n/am plecat. Miha cred că nu mai apare în seara asta, l-a sechestrat pe Murat și nouă nu ne mai dă drumul la ușă. Mihaaa
anuta1971- vip
narcisa- vip
am ajuns de la lucru de curand si sunt franta , sper sa dea promo mai repede ca mi-e somnanuta1971 a scris:buna seara draga Ali ce faci?alitheea a scris:buna seara zanute
alitheea- vip
dar puiutul tau ce face?narcisa a scris:Bună seara Ali.
Ultima editare efectuata de catre alitheea in Vin 10 Sept 2010, 9:26 pm, editata de 1 ori
alitheea- vip
Buna seara fetelor!!!!Trag si eu cu un ochi pe aici. O mai las pe fimea un pic si vin si eu
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
zii tu in engleza ca imi pare rau sa ma scuze nu am stiut izbienete me az znamalitheea a scris:rina e de pe forumul bulgaresc , asa am inteles , cred ca noi nu intelegem ce a pus asa cum nu intelege ea ce zicem noielena a scris:rina rina multumim frumos dar inteles .. iok poate si traduci ca suntem pe linga... lb turcarina-rina a scris:
elena- vip
Lipsesc cinci minute, mă duc să dau un telefon.
narcisa- vip
Admin_dea05 a scris:Buna seara fetelor!!!!Trag si eu cu un ochi pe aici. O mai las pe fimea un pic si vin si eu
elena- vip
ce fac ingerasii tai elena ?elena a scris:alitheea a scris:buna seara zanute
alitheea- vip
du te ca ai spus oricum o frazanarcisa a scris:Lipsesc cinci minute, mă duc să dau un telefon.
elena- vip
acu nu stiu ce ai scris tuelena a scris:zii tu in engleza ca imi pare rau sa ma scuze nu am stiut izbienete me az znamalitheea a scris:rina e de pe forumul bulgaresc , asa am inteles , cred ca noi nu intelegem ce a pus asa cum nu intelege ea ce zicem noielena a scris:rina rina multumim frumos dar inteles .. iok poate si traduci ca suntem pe linga... lb turcarina-rina a scris:
alitheea- vip
Acum nu mai vrea sa stea .a inceput desenele ei preferateelena a scris:Admin_dea05 a scris:Buna seara fetelor!!!!Trag si eu cu un ochi pe aici. O mai las pe fimea un pic si vin si eu
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
inca nu a aparut nimic.. sper sa nu stam aici pana la miezul noptiialitheea a scris:am ajuns de la lucru de curand si sunt franta , sper sa dea promo mai repede ca mi-e somnanuta1971 a scris:buna seara draga Ali ce faci?alitheea a scris:buna seara zanute
anuta1971- vip
lasa i ca fac ceva placut... l clatiteanuta1971 a scris:pai s-o fi saturat si ea de cererile noastrenarcisa a scris:Aici sunt Elena, n/am plecat. Miha cred că nu mai apare în seara asta, l-a sechestrat pe Murat și nouă nu ne mai dă drumul la ușă. Mihaaa
elena- vip
Continut sponsorizat
Pagina 15 din 37 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 26 ... 37
Subiecte similare
» 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 26 .Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 43. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 51. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 26 .Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 43. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 51. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 15 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum