24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+15
axxa246
vivi
alitheea
iulianagl
Admin_dea05
pissycutz
iulia80
dana17
lyvya
florica
elena
DENISA
anuta1971
narcisa
mihaela99
19 participanți
Pagina 16 din 37
Pagina 16 din 37 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 26 ... 37
Re: 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
buna seara DEEAAdmin_dea05 a scris:Acum nu mai vrea sa stea .a inceput desenele ei preferateelena a scris:Admin_dea05 a scris:Buna seara fetelor!!!!Trag si eu cu un ochi pe aici. O mai las pe fimea un pic si vin si eu
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Re: 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Oare o sa avem promo?????anuta1971 a scris:inca nu a aparut nimic.. sper sa nu stam aici pana la miezul noptiialitheea a scris:am ajuns de la lucru de curand si sunt franta , sper sa dea promo mai repede ca mi-e somnanuta1971 a scris:buna seara draga Ali ce faci?alitheea a scris:buna seara zanute
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
elena a scris:du te ca ai spus oricum o frazanarcisa a scris:Lipsesc cinci minute, mă duc să dau un telefon.
M-am întors că suna ocupat. Elena, am mai spus o frază.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
gainusa este de abia 2130anuta1971 a scris:inca nu a aparut nimic.. sper sa nu stam aici pana la miezul noptiialitheea a scris:am ajuns de la lucru de curand si sunt franta , sper sa dea promo mai repede ca mi-e somnanuta1971 a scris:buna seara draga Ali ce faci?alitheea a scris:buna seara zanute
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
buna , dea, spune-i ca ii trimit de la MinnieAdmin_dea05 a scris:Buna seara fetelor!!!!Trag si eu cu un ochi pe aici. O mai las pe fimea un pic si vin si eu
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
fetelor cine oare era nascut dintre voi tot in septembrie???
Admin_dea05- Admin
Elena ce spui mama acolo?alitheea a scris:acu nu stiu ce ai scris tuelena a scris:zii tu in engleza ca imi pare rau sa ma scuze nu am stiut izbienete me az znamalitheea a scris:rina e de pe forumul bulgaresc , asa am inteles , cred ca noi nu intelegem ce a pus asa cum nu intelege ea ce zicem noielena a scris:rina rina multumim frumos dar inteles .. iok poate si traduci ca suntem pe linga... lb turcarina-rina a scris:
anuta1971- vip
figuranarcisa a scris:elena a scris:du te ca ai spus oricum o frazanarcisa a scris:Lipsesc cinci minute, mă duc să dau un telefon.
M-am întors că suna ocupat. Elena, am mai spus o frază.
elena- vip
Ii spun .acum se uita la vrajitoarea Sabrina.alitheea a scris:buna , dea, spune-i ca ii trimit de la MinnieAdmin_dea05 a scris:Buna seara fetelor!!!!Trag si eu cu un ochi pe aici. O mai las pe fimea un pic si vin si eu
Admin_dea05- Admin
am spus in bulgara ca imi cer scuze uite o rog pe rina rina sa spuna ea daca nu este adevarat... sau daca a inteles cevaanuta1971 a scris:Elena ce spui mama acolo?alitheea a scris:acu nu stiu ce ai scris tuelena a scris:zii tu in engleza ca imi pare rau sa ma scuze nu am stiut izbienete me az znamalitheea a scris:rina e de pe forumul bulgaresc , asa am inteles , cred ca noi nu intelegem ce a pus asa cum nu intelege ea ce zicem noielena a scris:rina rina multumim frumos dar inteles .. iok poate si traduci ca suntem pe linga... lb turcarina-rina a scris:
elena- vip
da , da , da gainusa de la cansel din brate , na ca mi-a mai sarit somnul numai cand m-am ganditelena a scris:gainusa este de abia 2130anuta1971 a scris:inca nu a aparut nimic.. sper sa nu stam aici pana la miezul noptiialitheea a scris:am ajuns de la lucru de curand si sunt franta , sper sa dea promo mai repede ca mi-e somnanuta1971 a scris:buna seara draga Ali ce faci?alitheea a scris:buna seara zanute
alitheea- vip
na vezi ca te descurcielena a scris:am spus in bulgara ca imi cer scuze uite o rog pe rina rina sa spuna ea daca nu este adevarat... sau daca a inteles cevaanuta1971 a scris:Elena ce spui mama acolo?alitheea a scris:acu nu stiu ce ai scris tuelena a scris:zii tu in engleza ca imi pare rau sa ma scuze nu am stiut izbienete me az znamalitheea a scris:rina e de pe forumul bulgaresc , asa am inteles , cred ca noi nu intelegem ce a pus asa cum nu intelege ea ce zicem noielena a scris:rina rina multumim frumos dar inteles .. iok poate si traduci ca suntem pe linga... lb turcarina-rina a scris:
alitheea- vip
aia cine mai e ca pe vremea noastra nu eraAdmin_dea05 a scris:Ii spun .acum se uita la vrajitoarea Sabrina.alitheea a scris:buna , dea, spune-i ca ii trimit de la MinnieAdmin_dea05 a scris:Buna seara fetelor!!!!Trag si eu cu un ochi pe aici. O mai las pe fimea un pic si vin si eu
alitheea- vip
de ce vrei sa faci cinsteAdmin_dea05 a scris:fetelor cine oare era nascut dintre voi tot in septembrie???
elena- vip
asa a aparut scris ca primul promo va fi difuzat pe 10 si al doilea pe 15Admin_dea05 a scris:Oare o sa avem promo?????anuta1971 a scris:inca nu a aparut nimic.. sper sa nu stam aici pana la miezul noptii
anuta1971- vip
Ana, tu nu erai născută în septembrie? Parcă pe tine și pe Dea trebuia să vă sărbătorim luna asta.
narcisa- vip
pe bune chiar am nimerit.. sau zici tu asaalitheea a scris:na vezi ca te descurcielena a scris:am spus in bulgara ca imi cer scuze uite o rog pe rina rina sa spuna ea daca nu este adevarat... sau daca a inteles cevaanuta1971 a scris:Elena ce spui mama acolo?alitheea a scris:acu nu stiu ce ai scris tuelena a scris:zii tu in engleza ca imi pare rau sa ma scuze nu am stiut izbienete me az znamalitheea a scris:rina e de pe forumul bulgaresc , asa am inteles , cred ca noi nu intelegem ce a pus asa cum nu intelege ea ce zicem noielena a scris:rina rina multumim frumos dar inteles .. iok poate si traduci ca suntem pe linga... lb turcarina-rina a scris:
elena- vip
narcisa esti indragostita nu a fost pe 15 ziua anei nu mai stii esti indragostit ai o scuza si un de la mine te inteleg traim vremuri.. luminatenarcisa a scris:Ana, tu nu erai născută în septembrie? Parcă pe tine și pe Dea trebuia să vă sărbătorim luna asta.
elena- vip
Lipsesc iar cinci minute, poate nu mai sună ocupat. Elena am mai spus o frază. Nu da că dau eu singură
narcisa- vip
narcisa a scris:Lipsesc iar cinci minute, poate nu mai sună ocupat. Elena am mai spus o frază. Nu da că dau eu singură
elena- vip
narcisa- vip
pe 15 e ziua lui dea , mai nimic nu stitinarcisa a scris:Care 15?
alitheea- vip
ce faceti? va tratati prieteneste?elena a scris:narcisa a scris:Lipsesc iar cinci minute, poate nu mai sună ocupat. Elena am mai spus o frază. Nu da că dau eu singură
anuta1971- vip
Anaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... cand e ziua ta ?ca mi-ai mai zis o data da sunt uituca
alitheea- vip
vai narcisa accept cu bucurie serios eu sunt cea cazuta din luna :gfd<: te am apostrofat degeaba 15 septembrie o sa fie nu.. a fost eu sunt aeriana .. scuzeelena a scris:narcisa esti indragostita nu a fost pe 15 ziua anei nu mai stii esti indragostit ai o scuza si un de la mine te inteleg traim vremuri.. luminatenarcisa a scris:Ana, tu nu erai născută în septembrie? Parcă pe tine și pe Dea trebuia să vă sărbătorim luna asta.
elena- vip
Continut sponsorizat
Pagina 16 din 37 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 26 ... 37
Subiecte similare
» 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 26 .Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 43. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 51. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 26 .Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 43. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 51. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 16 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum