13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+19
lacramyyoara
axxa246
asi demir
lica54
Gloxinia2010
kh69
vivi
dana sandulescu
elena
iulia1965
FLORI
rodica
lexia
andradamaria
Motzişor
windy_day
Admin_dea05
iulia80
DENISA
23 participanți
Pagina 1 din 40
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Re: 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
]LA MULTI ANI DRAGELOR!
sa fim sanatoase si iubite!..avem un an de forum!
sa fim sanatoase si iubite!..avem un an de forum!
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Dum 12 Sept 2010, 12:10 am, editata de 1 ori
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Re: 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Fetelor...sunteti deosebite..si va multumim pt ca datorita voua ne-am cunoscut unii cu ceilalti!
iulia80- vip
La multi ani!!!
Mesajele le-am mutat aici
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/happy-anniversary-f22/la-multi-ani-forum-t203.htm
Mesajele le-am mutat aici
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/happy-anniversary-f22/la-multi-ani-forum-t203.htm
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Iulia ce spui sunt bune ???
mai sunt bune..da stii ca maine dimineata fac hipoglicemie?DENISA a scris:Iulia ce spui sunt bune ???
dar pt ca e chef mananc si ma descurc eu maine..pune mama o perfuzie!
ce mai ai in afara de baclavale..ca tava aia se duce la 3(Motz+ windy+ eu) deci mai trebuie!
iulia80- vip
lasa draga..ca tu si asa nu il vrei nici pe Fulgerica..nici pe Kivanc....nici pe Cansel...!windy_day a scris:Dea, Denisa FELICITARI!
Denisa cu atat dulce trebuie sa largesti usa ca nu o sa mai putem intra pe forum cupidon
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Dum 12 Sept 2010, 12:30 am, editata de 1 ori
iulia80- vip
de luni mergem la sală Windy şi rezolvăm problema
Nu ii vreau, da' pe usa chiar as vrea sa mai pot intra (cine mai da suturi si coate cand va supara Fulgerica sau madamme iceberg ori "frantuzoaica" ... si am coatele ascutite rau ... deocamdata).
Denisa, in ritmul asta va trebui sa nici nu mai plecam de la sala!
Denisa, in ritmul asta va trebui sa nici nu mai plecam de la sala!
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Dum 12 Sept 2010, 12:31 am, editata de 1 ori
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
draga baclavalele aceste nu se depun pe coate! respecta coatele!windy_day a scris:Nu ii vreau, da' pe usa chiar as vrea sa mai pot intra (cine mai da suturi si coate cand va supara Fulgerica sau madamme iceberg ori "frantuzoaica" ... si am coatele ascutite rau ... deocamdata)
iulia80- vip
iulia80 a scris:
draga baclavalele aceste nu se depun pe coate! respecta coatele!
Sa crezi tu, asa amageste-te, amageste-te!
windy_day- vip
lasa ca vedem maine dimineata..daca nu am vreo 2 cunostinte la chirurgie plastica...se rezolva!windy_day a scris:iulia80 a scris:
draga baclavalele aceste nu se depun pe coate! respecta coatele!
Sa crezi tu, asa amageste-te, amageste-te!
iulia80- vip
Crezi ca daca gustam putin din licorile aduse de Denisa, reusim noi maine dimineata sa vedem ceva??? Poate pe la amiaza sa ne aducem vag aminte despre ce era vorba
Dea, Denisa multumim mult pentru clip. Pot sa consider partea cu pisicul la platane ca fiindu-mi dedicata mie???? Imi place la nebunie Va las voua brunetii, blonzii si toate fetele din clip UITE CE SUFLET MARE AM , dar pisoiul nu il cedez si pace!!!
Dea, Denisa multumim mult pentru clip. Pot sa consider partea cu pisicul la platane ca fiindu-mi dedicata mie???? Imi place la nebunie Va las voua brunetii, blonzii si toate fetele din clip UITE CE SUFLET MARE AM , dar pisoiul nu il cedez si pace!!!
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Dum 12 Sept 2010, 12:46 am, editata de 1 ori
windy_day- vip
eu ne beu alcool..dar daca se nimereste printr-o prajitura sau la bobo nu refuz!windy_day a scris:Crezi ca daca gustam putin din licorile aduse de Denisa, reusim noi maine dimineata sa vedem ceva??? Poate pe la amiaza sa ne aducem vag aminte despre ce era vorba
amu cu vazut maine dimineata cred ca o sa fie cam nasol..ca eu maine trag o fuga in afara localitatii!
ar fi bine sa vad totusi!
iulia80- vip
draguta..dar nu ai gasit un videoclip in care muzica sa fie de la inceput...ca am astepta un minut sa inceapa muzica..si m-a luat cu raul de la atata dulce!
ei mai denisa..si zici tu ca au venit flacaii s ane aduca flori1 ce dragut din partea lor! indragostit indragostit indragostit
dar motzul pe unde bantuie dragelor!
ei mai denisa..si zici tu ca au venit flacaii s ane aduca flori1 ce dragut din partea lor! indragostit indragostit indragostit
dar motzul pe unde bantuie dragelor!
iulia80- vip
iulia80 a scris:
eu ne beu alcool..dar daca se nimereste printr-o prajitura sau la bobo nu refuz!
amu cu vazut maine dimineata cred ca o sa fie cam nasol..ca eu maine trag o fuga in afara localitatii!
ar fi bine sa vad totusi!
Nici eu nu beau , deci nu riscam sa avem probleme cu vederea
windy_day- vip
windy draga..inseamna ca avem ceva directie!
dea,denisa..pinguinul din clip mi-s eu cumva?
dea,denisa..pinguinul din clip mi-s eu cumva?
iulia80- vip
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Subiecte similare
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 1 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum