13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+19
lacramyyoara
axxa246
asi demir
lica54
Gloxinia2010
kh69
vivi
dana sandulescu
elena
iulia1965
FLORI
rodica
lexia
andradamaria
Motzişor
windy_day
Admin_dea05
iulia80
DENISA
23 participanți
Pagina 2 din 40
Pagina 2 din 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Re: 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
iulia80 a scris:windy draga..inseamna ca avem ceva directie!
Cu siguranta!!! Viteza se cam micsoreaza de la atatea dulciuri, dar in rest stam bine
Hai, ca nu ne lasa Denisa la greu, a inceput de acum antrenamentele cu noi, sa nu ne iesim din forma, nu de alta dar e mai ieftin sa ne "alerge" pe noi decat sa sparga zidul pentru o usa mai larga
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Dum 12 Sept 2010, 12:58 am, editata de 1 ori
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
Re: 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
deni..daca vrei neaparat nuca de c.ocos am eu una in dormitor! ai grija sa nu te loveasca vreuna!
mai windy..s-o creada ea ca ma pune pe mine la sport la ora asta!
mai windy..s-o creada ea ca ma pune pe mine la sport la ora asta!
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Dum 12 Sept 2010, 1:02 am, editata de 1 ori
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Vai deni ma tot mut de pe un topic pe altul si aici tot cu sticlele daca continui asa nu mai gasesc patul mai tarziu
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
vrei să mă elimini să-ţi rămână Muratelul ţie ???
Uite-mă Iulia
Uite-mă Iulia
stii ceva...nu ma fa ca o aduc pe rodica...sa chiar ramai mataluta fara Fulgerica!
amu iote-ma si pe mine!
amu iote-ma si pe mine!
iulia80- vip
bine ar fi de s-ar face Murat iar flăcau la mumă-sa acasă .
DENISA a scris:bine ar fi de s-ar face Murat iar flăcau la mumă-sa acasă .
iulia80- vip
Fetelor, m-am rătăcit! Şi s-a cherchelit net-ul că nu m-a anunţat defel că pe pagina asta au apărut noi mesaje, eu eram dincolo la cules de flori că fetele merită. Windy, eu m-am săturat de uşa veche, nu las dulciurile de pripas, iar forumul oricum şade mereu cu porţile larg deschise, mai e ceva în tavă, cumva?
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Eu am zis ca impart frateste 2 la mine una la voi....dar asa ca e sarbatoare dau eu de la mine!Motzişor a scris:Fetelor, m-am rătăcit! Şi s-a cherchelit net-ul că nu m-a anunţat defel că pe pagina asta au apărut noi mesaje, eu eram dincolo la cules de flori că fetele merită. Windy, eu m-am săturat de uşa veche, nu las dulciurile de pripas, iar forumul oricum şade mereu cu porţile larg deschise, mai e ceva în tavă, cumva?
denisa inca o tava de baclavale va rugam!
mai dar tu ce vii cu treaba transparenta pe tine! ai gresit usa!
iulia80- vip
Avem dulciuri din abundenţă
Denisa, ai grija ca blanosu' ala roscat e el cam plinut da' e ager rau
Motzi oricum nu e niciun pericol ca la cate exercitii ne pune Denisa sa facem nu prea avem sanse sa "se aseze " dulciurile!!!
Eu abandonez ca ma ia cu ameteala (si nu am baut nimic, parol!) pana reusesc sa postez ceva. Distractie placuta si inca o data LA MULTI ANI FORUM, FELICITARI DENISA, FELICITARI DEA!
Motzi oricum nu e niciun pericol ca la cate exercitii ne pune Denisa sa facem nu prea avem sanse sa "se aseze " dulciurile!!!
Eu abandonez ca ma ia cu ameteala (si nu am baut nimic, parol!) pana reusesc sa postez ceva. Distractie placuta si inca o data LA MULTI ANI FORUM, FELICITARI DENISA, FELICITARI DEA!
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
dulciurile le iau eu..si fac eu imparteala!
noapte buna draga windy...somnik usor cu vise cat mai frumoase..si stai linitita ..pastrez eu pt tine ceva dulce!
noapte buna draga windy...somnik usor cu vise cat mai frumoase..si stai linitita ..pastrez eu pt tine ceva dulce!
iulia80- vip
Daaa, Windy, somnik pufos, o las şi eu mai încet, ah, voi la ora asta vreţi să-mi mai mişc oasele? Fie, să fiu în ton.iulia80 a scris:dulciurile le iau eu..si fac eu imparteala!
Motzişor- vip
Iulia mi-am luat costumaţie nouă
iaca ceva di pi la noi!
https://www.youtube.com/watch?v=QhXCJZhsrKY&feature=related
denisa..imi place melodia tare de tot..bre da asta nu e costumatie pt noi mai..ti-am zis eu ca ai incurcat usa! dar nu vrei sa me crezi!
https://www.youtube.com/watch?v=QhXCJZhsrKY&feature=related
denisa..imi place melodia tare de tot..bre da asta nu e costumatie pt noi mai..ti-am zis eu ca ai incurcat usa! dar nu vrei sa me crezi!
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Dum 12 Sept 2010, 8:35 am, editata de 3 ori
iulia80- vip
Vai draga!Pune-ti ceva pe tine sa nu racestiDENISA a scris:[color=blue]Iulia mi-am luat costumaţie nouăhttp://dl3.glitter-graphics.net/pub/2639/2639643a8g8ti67er.gif
[]
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
ei..zii si tu dea..cum a incurcat usile...eu situ ca face ea intentionat..ca sa il atraga pe Fulgerica....dar mai are de asteptat!
iulia80- vip
v-am pregătit o surpriză !!!!!!!!!!!
http://sendables.jibjab.com/view/c0CV7mQZGRRlllnC
DENISA a scris:v-am pregătit o surpriză !!!!!!!!!!!
denisa esti de coma!
iulia80- vip
Denisa, dacă ăsta e efectul şampaniei pentru copii, o declar băutură subversivăDENISA a scris:v-am pregătit o surpriză !!!!!!!!!!!
Sau o fi de la zahăr?
În orice caz, bag seamă că încep să picotesc şi mă retrag pâş-pâş să nu vă stric antrenul!
La mulţi ani şi felicitări încă o dată!
Motzişor- vip
Pagina 2 din 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Subiecte similare
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 2 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum