13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+19
lacramyyoara
axxa246
asi demir
lica54
Gloxinia2010
kh69
vivi
dana sandulescu
elena
iulia1965
FLORI
rodica
lexia
andradamaria
Motzişor
windy_day
Admin_dea05
iulia80
DENISA
23 participanți
Pagina 21 din 40
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Denisa, eu sunt cu noaptea-n cap la prăşit, dar restul pe unde-s? :nh8:
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Re: 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna dimineata fetelor ,ce mai faceti ?Sper ca sunteti bine cu toate.Va doresc un sfirsit de saptamina cit mai placut
dana sandulescu- membru activ
Data de inscriere : 07/09/2010
Varsta : 55
Localizare : Dragasani jud Vilcea
*neaţa, Aşk-iuţelor, am de făcut planificări, ce plăcere, şi pic de somn. Ofer şi execut cafea cafea cafea cafea cafeadana sandulescu a scris:Buna dimineata fetelor ,ce mai faceti ?Sper ca sunteti bine cu toate.Va doresc un sfirsit de saptamina cit mai placut ...
Să aveţi o zi superbă, un week-end de vis indragostit
Motzişor- vip
bună ziua drăgălaşelor !!!!!!!!!
26.Bölüm Özeti
Nazan, kocasının katilinin hapisten çıkacağı haberiyle sarsılır. Yavuz’un, Van’da aşiret ağası gibi karşılanması Ahmet Moran’ı huzursuz eder. Özgürlüğüne kavuşan Yavuz ise geçmişte yarım kalan hesaplarla birlikte geri dönmüştür. Mehmet şirkette Savaş’ın her geçen gün gözüne girmektedir. Mehmet’in tehditleriyle köşeye sıkışan Yasemin Şahnur’un, Ömer’in Savaş’ın oğlu olduğunu öğrenmesinden endişe etmektedir. Mustafa, Haldun’un başının belada olduğunu anlar ve ona yardım eli uzatır. Gülay tarafından dolandırılan Bora artık tek kurtuluş yolu olarak Nazan’ı görmektedir. Yasemin’in evine sürpriz bir misafir ziyarete gelir.
Sürpriz misafir, Savaş ve Yasemin’in sırrını açığa mı çıkaracak?
Abisinin özgürlüğü, Çiçek’in Nazan’ın dostluğunu kaybetmesine mi sebep olacak?
Bora’ya olan güvenini tamamen kaybeden Sevgi, Yasemin’e gördüklerini anlatabilecek mi?
26.Bölüm Özeti
Nazan, kocasının katilinin hapisten çıkacağı haberiyle sarsılır. Yavuz’un, Van’da aşiret ağası gibi karşılanması Ahmet Moran’ı huzursuz eder. Özgürlüğüne kavuşan Yavuz ise geçmişte yarım kalan hesaplarla birlikte geri dönmüştür. Mehmet şirkette Savaş’ın her geçen gün gözüne girmektedir. Mehmet’in tehditleriyle köşeye sıkışan Yasemin Şahnur’un, Ömer’in Savaş’ın oğlu olduğunu öğrenmesinden endişe etmektedir. Mustafa, Haldun’un başının belada olduğunu anlar ve ona yardım eli uzatır. Gülay tarafından dolandırılan Bora artık tek kurtuluş yolu olarak Nazan’ı görmektedir. Yasemin’in evine sürpriz bir misafir ziyarete gelir.
Sürpriz misafir, Savaş ve Yasemin’in sırrını açığa mı çıkaracak?
Abisinin özgürlüğü, Çiçek’in Nazan’ın dostluğunu kaybetmesine mi sebep olacak?
Bora’ya olan güvenini tamamen kaybeden Sevgi, Yasemin’e gördüklerini anlatabilecek mi?
Thank you very, very much</FONT>
asi demir- membru activ
Data de inscriere : 16/08/2010
Dragă Denisa, mulţumim mult de tot, bonus:DENISA a scris:bună ziua drăgălaşelor !!!!!!!!!
[color=brown]
26.Bölüm Özeti[/center]
Aşk ve Ceza ep. 24 - 6/9 subtitrat româneşte - formatul original
Asta e tot pe ziua de azi!
Motzişor- vip
Mulţumim motzi !!!!!!!
Welcome to join us ..!!! asi demir مرحبا بكم في الانضمام إلينا....
Yes, welcome, merhaba "asi demir" Denisa, the picture is BEAUTIFUL!!!DENISA a scris:https://2img.net/r/ihimizer/img153/1313/2435fn6.jpg
Mulţumim motzi !!!!!!!
Welcome to join us ..!!! asi demir مرحبا بكم في الانضمام إلينا....
Motzişor- vip
Saracu' copil... Cine-i furase jucaria ??
iulia1965- vip
Data de inscriere : 01/12/2009
La cules de prune...Motzişor a scris:Denisa, eu sunt cu noaptea-n cap la prăşit, dar restul pe unde-s? :nh8:
iulia1965- vip
Daaa, s-au retras la moşie. Apropos de copil, ăsta micu' e culmea... E POSAC N-am văzut copil mai puţin dispus să zâmbească...iulia1965 a scris:La cules de prune...Motzişor a scris:Denisa, eu sunt cu noaptea-n cap la prăşit, dar restul pe unde-s? :nh8:
Bine măcar că ştie către cine să alerge
Motzişor- vip
[center]
Nu va suparati pe mine...Nu dar...mi se pare ceva in neregula cu sutienul Yasomiei... E prea jos ?? O fi cu cateva nr. mai mare...si a alunecat ?? Nu-mi dau seama ce...dar ceva nu-i cum trebuie !!
Nu va suparati pe mine...Nu dar...mi se pare ceva in neregula cu sutienul Yasomiei... E prea jos ?? O fi cu cateva nr. mai mare...si a alunecat ?? Nu-mi dau seama ce...dar ceva nu-i cum trebuie !!
iulia1965- vip
Iulia, sutienul e cu ,,pompon" Dar cum de le vezi tu pe toate? Felicitări!iulia1965 a scris:[center]http://www.yukleresim.com/images/48589816197871775026.jpg
Motzişor- vip
buna seara natiune..
ce mai fac fetele..vad ca filoftea e la
ce mai fac fetele..vad ca filoftea e la
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Bună seara Iulia, noroc cu tiza ta că era pustiu azi pe-aici. Sper să nu se supere Katinka, dar mi s epare interesant mesajul pus de ea pe port acum câteva minute, m-a lăsat cu gura căscată:iulia80 a scris:buna seara natiune..
ce mai fac fetele.....
katinka |
Azi 22:28 | 34555/34559
Fetelor, am uitat sa va spun o intamplare pe care am trait-o saptamana asta si are leg, cu Muri...
Am cunoscut o familie,sotul turc, femeia roamanca, au impreuna un copil( 8 ani)...traiesc in Ro, au o afacere in orasul meu.Copilului nu i-au facut circumcizie pana acum, nu erau hotarati ce si cum sa faca...s-au hotarat sa-l boteze si sa fie ortodox, ca mama...vor sa fim nasii de botez ai baiatului.Vb diverse, am ajuns la subiectul Murat si Tuba.. Turcul a sunat-o pe sora lui care traieste in Turcia si a intrebat despre ei...sora sa a spus ca turcii nu se omoara dupa Tuba, de multe ori turcul de rand o vb de rau, ca pe o spargatoare de case...succesul ei este mult mai mare in afara Turciei.Despre Muri, s-a spus ca e un tip stapan pe sine, neinfluentabil, care niciodata nu-si va lasa bunatate de nevasta pentru nimeni, s-au facut multe pariuri...asta a fost parerea unei turcoiace de rand, care a spus ceea ce a auzit la randu-i, barfe ocazionale...mi-a parut rau sa aud astea, nu le-am luat de bune, dar numai la gandul ca nu stiu sa-si pretuiasca o valoare precum Tuba, m-am intristat si i-am luat apararea spunandu-le ca nu am citit in presa turca asa ceva...turcul a ramas masca auzindu-ma ca vb eu de presa turca...apoi i-am spus cateva vb in turca si l-am impresionat, era vizibil emotionat;am explicat ca numai datorita Tubei si lui Murat s-a intamplat asta!Si sa le spuna turcilor ca ii importam, daca nu si-i pretuiesc:))
Vă ţuc Mă duc să bântui pe canalele TV după un film bun, deşi sunt slabe şanse
Motzişor- vip
noapte buna Motzule..
seara placuta..
seara placuta..
iulia80- vip
Buna seara!
Na, ca reusesc si eu sa postez un mesaj pentru azi. Iulia1965 eu am zis de multa vreme ca ar trebui alt copilas. Piciul asta e incruntat rau de tot!!! Daca de mic ii tuna si ii fulgera in halul asa ce va fi cand va ajunge la varsta lui Savas (sau Fulgerica)???? Se lasa cu tornade ... Si Iulia nu cu sutienul este ceva ci cu ce umple sutienul ala (se pare ca a cam inceput sa aiba nevoie de un push-up adevarat , sau de chirug plastician?!?!?).
Noapte buna tuturor!
Na, ca reusesc si eu sa postez un mesaj pentru azi. Iulia1965 eu am zis de multa vreme ca ar trebui alt copilas. Piciul asta e incruntat rau de tot!!! Daca de mic ii tuna si ii fulgera in halul asa ce va fi cand va ajunge la varsta lui Savas (sau Fulgerica)???? Se lasa cu tornade ... Si Iulia nu cu sutienul este ceva ci cu ce umple sutienul ala (se pare ca a cam inceput sa aiba nevoie de un push-up adevarat , sau de chirug plastician?!?!?).
Noapte buna tuturor!
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
buna seara windy dragawindy_day a scris:Buna seara!
Noapte buna tuturor!
ce mai faci? esti bine?
iulia80- vip
Bunaaaaa!iulia80 a scris:
buna seara windy draga
ce mai faci? esti bine?
Iulia, isi revine si neuronul meu din zdruncinatura deci merg spre bine, multumesc de intrebare.
Tu ce faci? E totul bine?
windy_day- vip
multam de intrebare windy draga..windy_day a scris:Bunaaaaa!iulia80 a scris:
buna seara windy draga
ce mai faci? esti bine?
Iulia, isi revine si neuronul meu din zdruncinatura deci merg spre bine, multumesc de intrebare.
Tu ce faci? E totul bine?
deocamdata e inca vacanta..de saptamana care vine..dau piept cu birocratia! ma bucur in schimb ca tu esti mai bine!
draga mea..eu din pacate trebuie sa ma retrag..
multa sanatate si salutari fetelor din partea mea!
iulia80- vip
Motzişor a scris:
katinka |
Azi 22:28 | 34555/34559
Fetelor, ... am ajuns la subiectul Murat si Tuba.. Turcul a sunat-o pe sora lui care traieste in Turcia si a intrebat despre ei...sora sa a spus ca turcii nu se omoara dupa Tuba, de multe ori turcul de rand o vb de rau, ca pe o spargatoare de case...succesul ei este mult mai mare in afara Turciei.Despre Muri, s-a spus ca e un tip stapan pe sine, neinfluentabil, care niciodata nu-si va lasa bunatate de nevasta pentru nimeni, s-au facut multe pariuri...asta a fost parerea unei turcoiace de rand, care a spus ceea ce a auzit la randu-i, barfe ocazionale...mi-a parut rau sa aud astea, nu le-am luat de bune, dar numai la gandul ca nu stiu sa-si pretuiasca o valoare precum Tuba, m-am intristat si i-am luat apararea spunandu-le ca nu am citit in presa turca asa ceva...turcul a ramas masca auzindu-ma ca vb eu de presa turca...apoi i-am spus cateva vb in turca si l-am impresionat, era vizibil emotionat;am explicat ca numai datorita Tubei si lui Murat s-a intamplat asta!Si sa le spuna turcilor ca ii importam, daca nu si-i pretuiesc:))
Vă ţuc Mă duc să bântui pe canalele TV după un film bun, deşi sunt slabe şanse
WOW, Motzi!!! Dar ce case a spart Tuba??? Ei, multe femei au asa o reactie viscerala de respingere si reducere la cota zero atunci cand vine vorba de femei frumoase si de succes. Asa ca nu ma mira. Iar chestia cu bunatate de nevasta de nelasat ... in fine, eu sunt mai circumspecta cand vorbim de actori nu din alte motive ci fiindca traiesc intr-o lume in care tentatia este mare, sunt multe orgolii, suspiciuni si ... mai este si criza barbatului de 40 de ani.
Deci astfel de afirmatii, oricat de categoric suna ele eu le iau intotdeauna sub rezerva faptului ca invidia face parte din viata si ca viata este imprevizibila asa ca nimeni nu poate ghici viitorul nici pentru sine, cu atat mai putin pentru altii.
Te pup Iulia, noapte buna
PS Succes mult in continuare!!!
Noapte buna Motzi!
windy_day- vip
Păi, tocmai că şi eu mă minunam, de mult nu mai văzusem o afirmaţie atât de deplasată... de obicei remarcile deplasate l-au ţintit pe Murat...windy_day a scris:Motzişor a scris:
katinka | Azi 22:28 | 34555/34559 Fetelor, ... am ajuns la subiectul Murat si Tuba...
WOW, Motzi!!! Dar ce case a spart Tuba??? Ei, multe femei au asa o reactie viscerala de respingere si reducere la cota zero atunci cand vine vorba de femei frumoase si de succes. Asa ca nu ma mira. Iar chestia cu bunatate de nevasta de nelasat ... in fine, eu sunt mai circumspecta cand vorbim de actori nu din alte motive ci fiindca traiesc intr-o lume in care tentatia este mare, sunt multe orgolii, suspiciuni si ... mai este si criza barbatului de 40 de ani.
Deci ambele afirmatii, oricat de categoric suna ele eu le iau intotdeauna sub rezerva faptului ca invidia face parte din viata si ca viata este imprevizibila asa ca nimeni nu poate ghici viitorul nici pentru sine, cu atat mai putin pentru altii...
Te pup Iulia, noapte buna
PS Succes mult in continuare!!!
Iulia, Windy, pentru voi frumoaselor (n-am găsit niciun film la TV, halal TV) măcar un clip cu atmosferă, Iulia, mersi pentru clip
Motzişor- vip
asi demir- membru activ
Data de inscriere : 16/08/2010
Hello, "asi demir", in Romania is a little late, we were posting our last good night messages.asi demir a scris:https://2img.net/r/ihimizer/img412/3177/7d57ca51d7fca1ceccc02bc.jpg
Motzişor- vip
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 21 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum