13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+19
lacramyyoara
axxa246
asi demir
lica54
Gloxinia2010
kh69
vivi
dana sandulescu
elena
iulia1965
FLORI
rodica
lexia
andradamaria
Motzişor
windy_day
Admin_dea05
iulia80
DENISA
23 participanți
Pagina 30 din 40
Pagina 30 din 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Re: 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Motzişor a scris:
Prezent, fetelor. Răspunsul meu e scurt şi concis, eu nu sunt dispusă să-l văd pe el fără ea şi pe ea fără el.
Pentru mine ei doi rămân pe ecran cuplul perfect.
Motzi . Ai si tu dreptate, dar eu pe Tuba nu o vad in rolul "Yasemin", chiar nu o vad.
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
Re: 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Salut frumosule! Am sărit toţi cu comentariile de-odată!xalqa a scris:Puteau sa-i dea macar o placa de la un vehicul radiat, dar sa fie o placa de autoturism personal, nu de vehicul comercial. De aprozar. Sau cum zice in articol, de taximetrist.
Halal serial...
Servus Windişorule! V-am luat în ordinea apariţiei!
Xalqa, am rămas mască. E lipsă de profesionalism, număr de aprozar???
Aman, bre, da' până acum de ce nu mi-ai zis?
Windy, e lipsă crasă de profesionalism. Bănuiesc că în film pot pune orice numere vor, Oricum e greu de presupus că se filmează în trafic normal. Mai e şi maşina cu aparatura de filmat. Se opresc, reiau etc.
O singură chestie ar fi, maşina să fie înregistrată pe firma Băldărenilor, la mezelăria lor acolo.
PS: Xalqa, dacă vrei să te distrezi, ia comentariile noastre de la începutul serialului, adică de pe paginile vechi închise din cauza epuizării de spaţiu, dar care pot fi vizualizate. Eu zic că nu avem o părere atât de greşită despre serial. Adică nu suntem dispuse să înghiţim orice.
Dă-i înainte! Orice informaţie valabilă ne place
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Motzişor a scris:
Windy, e lipsă crasă de profesionalism. Bănuiesc că în film pot pune orice numere vor, Oricum e greu de presupus că se filmează în trafic normal. Mai e şi maşina cu aparatura de filmat. Se opresc, reiau etc.
O singură chestie ar fi, maşina să fie înregistrată pe firma Băldărenilor, la mezelăria lor acolo.
Eu doar am presupus, ca dat fiind faptul ca sunt masini puse la dispozitia casei de productie este posibil, ca masura de precautie, numerele de inmatriculare sa fie unele imposibl de confundat cu numere reale. Chiar daca au echipa de filmare dupa ei (sau inaintea lor) masina este pe drum public. Probabil la noi se poate orice, nu stiu daca in alte parti este acelasi lucru
Nu stiu cat de vinovata se face echipa de productie de chestia cu numarul, au ei insa pacatele lor si numai ale lor. Eu tot nu inteleg altceva: Yavuz l-a impuscat cand avea vreo 17-18 ani pe sotul lui Nazan si a iesit din inchisoare dupa vreo 15 ani (ca dupa cum arata are chiar mai mult peste 30 de ani, dar sa zicem ca l-a imbatranit prematur puscaria) atunci cum se face ca Baran are pana in 10 ani. Fie Baran creste excesiv de incet (si cu mintea si cu trupul), fie Yavuz imbatraneste excesiv de repede sau baran nu e fiul tatalui indelung jelit
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Joi 23 Sept 2010, 7:42 pm, editata de 1 ori
windy_day- vip
Bună seara!!
Lica ptr mine cuplul peferct pe micul ecran sunt ei , chimie perfectă ca la ei nu prea am văzut, pe locul 2 ca şi trăiri , priviri , poveste ar fi Songul cu Kivanc în Gumuş ( dar recunosc că nu am văzut tot serialul , dar ca şi cuplu mi-au plăcut ) iar pe locul 3 Berguzar cu Halit .
Lica ptr mine cuplul peferct pe micul ecran sunt ei , chimie perfectă ca la ei nu prea am văzut, pe locul 2 ca şi trăiri , priviri , poveste ar fi Songul cu Kivanc în Gumuş ( dar recunosc că nu am văzut tot serialul , dar ca şi cuplu mi-au plăcut ) iar pe locul 3 Berguzar cu Halit .
DENISA a scris:Bună seara!!
Denisa bunaaa! Bine, bine si pe care din celelalte actrite (Lica spune sa o exceptam pe Tuba) ai fi vazut-o ca partenera a lui Fulgerica in AvC. Ei? Acum sa te vad
windy_day- vip
Windy, remarcam deja când vedeam ep. 26 on line, în film se afirmă clar de câteva ori că Nazan e văduvă de 5 ani! Ne-am putea distra şi cu afirmaţia, e făcută şi când se însoară Savaş pe bază de berdel, şi acum, nu de mult, între timp s-anăscut şi a crescut fiul lui Savaş, puteau să mai adauge şi ei un an acolo, dacă nu cumva se făcură chiar 2windy_day a scris:... Eu tot nu inteleg altceva: Yavuz l-a impuscat cand avea vreo 17-18 ani pe sotul lui Nazan si a iesit din inchisoare dupa vreo 15 ani (ca dupa cum arata are chiar mai mult peste 30 de ani, dar sa zicem ca l-a imbatranit prematur puscaria) atunci cum se face ca Baran are pana in 10 ani. Fie Baran creste excesiv de incet (si cu mintea si cu trupul), fie Yavuz imbatraneste excesiv de repede sau baran nu e fiul tatalui indelung jelit ...
Motzişor- vip
Hello Motzi !!
Hello Lizi17 ! ( cu noi nu vrei să vorbeşti ?)
Mie mi-ar place ca Nazan să facă un cuplu cu Yavuz , să dispară din peisaj subnutritul şi dişiratul de Bora .
Hello Lizi17 ! ( cu noi nu vrei să vorbeşti ?)
Mie mi-ar place ca Nazan să facă un cuplu cu Yavuz , să dispară din peisaj subnutritul şi dişiratul de Bora .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Joi 23 Sept 2010, 7:51 pm, editata de 1 ori
Hello Denisa, mie mi-ar place să-l ucidă cu furculiţa (Nazan pe Bora)DENISA a scris:Hello Motzi !!Mie mi-ar place ca Nazan să facă un cuplu cu Yavuz , să dispară din peisaj subnutritul şi dişiratul de Bora .
Motzişor- vip
Motzişor a scris:
Hello Denisa, mie mi-ar place să-l ucidă cu furculiţa (Nazan pe Bora)
să -l epileze cu penseta înainte ...
Motzi, deci nu Baran e incet, Yavuz are ritm de imbatranire ultra rapid ... o fi ceva cu genele Moranilor de la drogurile mirosite de Morunul al batran in tinerete . Sau scenaristii nu stiu care este rezultatul adunarii lui 18 cu 7 (hai, treaca de la mine 20 + 7 si saptele asta e cadou din partea noastra )
Cred ca i-au dat si lui B din izvorul batranetii premature (arata groaznic si nu mai invata odata ca rozul nu este o culoare pentru femeile de peste 30 de ani, micute si cam indesate). Femeia asta a ramas cu sechele de pe vremea cand mamica ei o imbraca pentru serbarile scolare, cu mult roz ca pe papusa Barbie. Doamne si e data si pe buze si pe la ochi cu roz - CE OROAREEEEE!!!
Cred ca i-au dat si lui B din izvorul batranetii premature (arata groaznic si nu mai invata odata ca rozul nu este o culoare pentru femeile de peste 30 de ani, micute si cam indesate). Femeia asta a ramas cu sechele de pe vremea cand mamica ei o imbraca pentru serbarile scolare, cu mult roz ca pe papusa Barbie. Doamne si e data si pe buze si pe la ochi cu roz - CE OROAREEEEE!!!
windy_day- vip
Windy ei au sărit peste orele de aritmetică , au trecut direct la cele de economie , trebuiau să înveţe rapid să facă bani .
fetelor aveţi idee unde am putea găsi audienţele la posturile TV româneşti ???
fetelor aveţi idee unde am putea găsi audienţele la posturile TV româneşti ???
Denisa, problema este ca la cum scriu ei scenariul nici la orele de economie nu au fost prea atenti , fiindca vad ca lucreaza in pierdere
windy_day- vip
Windy am senzaţia că au văzut că stau niţel mai bine decât în primul sezon şi au început să tragă mâţa de coadă, li s-a urcat la cap .
Xalqaaaaa ţie îţi plac mult maşinile, spune mai bine ce părere ai despre mărcile cu care umblă, sunt OK pentru unii ca Baldari?? dă-l încolo de număr, noi de fapt ne uităm la privirea lui Savaş nu la numărul lui de maşină. şi crezi cumva că la celelalte seriale e altfel? dar cine ştie de ce încep acuma să scormonească orice numai să fie ceva negativ.
Lica uite ce discuţie ai iscat aici dar deageaba le-ai spus că nu Tuba şi ele o ţin pe a lor. M-am gândit şi eu dacă Tuba era bună în acest rol, mai repede Beren de care zice Windy şi uite că a fost şi ascultătoare şi a răspuns corect. Apropo de Beren S astă seară e episodul 2 din Fatmagülün Suçu pe Kanal D, am văzut primul ep şi pare promiţător filmul, mă uit şi astă seară.
Lica uite ce discuţie ai iscat aici dar deageaba le-ai spus că nu Tuba şi ele o ţin pe a lor. M-am gândit şi eu dacă Tuba era bună în acest rol, mai repede Beren de care zice Windy şi uite că a fost şi ascultătoare şi a răspuns corect. Apropo de Beren S astă seară e episodul 2 din Fatmagülün Suçu pe Kanal D, am văzut primul ep şi pare promiţător filmul, mă uit şi astă seară.
Ultima editare efectuata de catre lexia in Joi 23 Sept 2010, 8:32 pm, editata de 2 ori
Beren are capul frumos dar la corp e prea slabă , parcă e o pisicuţă.
Serviţi vă rog..........
Mie ca şi femeie mi-a plăcut mult şi Ceyda Duvenci.
Serviţi vă rog..........
Mie ca şi femeie mi-a plăcut mult şi Ceyda Duvenci.
Eu in rolul lui Yasemin o vad pe Feride Cetin,nu i se potriveste deloc rolul lui Cicek.
Personajul Yasemin este mai aproape de personalitatea ei si are si experienta jocului cu un mare actor al Turciei Cetin T.(Inshan din Asi).
Eu asa cred,am zis acest lucru de la primul episod,dar este doar parerea mea.
Tuba nu se potrivea deloc in rolul lui Yasemin.
Personajul Yasemin este mai aproape de personalitatea ei si are si experienta jocului cu un mare actor al Turciei Cetin T.(Inshan din Asi).
Eu asa cred,am zis acest lucru de la primul episod,dar este doar parerea mea.
Tuba nu se potrivea deloc in rolul lui Yasemin.
IDILKO- membru activ
Data de inscriere : 04/08/2010
da , Çiçek pare mai expresivă decât Yasemin , dar acum nu ştiu dacă ar trebui să o compătimim sau să o apostrofăm ptr insistenţele ei .
Denisa, nu stiu daca la noi se face cu adevarat un studiu privind audienta. Poate doar cand mai da cineva cate o comanda. Oricum nicio televiziune nu ia in seama cu adevarat procentele respective altfel nu am vedea ploaia asta de porcarii pe micul ecran.
Lexia chiar ca numarele de la masinile Baldarilor sunt cea mai mica problema a serialului astuia. De altfel greseli au cu totii gramada (si nu numai in serialele turcesti le vezi), unele remarcate de critici altele nu. Bag seama insa ca toti sunt "calare" pe AvC (de unde se vede ca se uita la AvC mai multi critici decat spectatori obisnuiti ).
Mie chiar imi place Beren S. O sa incerc sa vad si eu cum presteaza in productia asta noua.
FerideC este expresiva dar nici ea nu corespunde datelor pentru a fi o "Yasemin" credibila. Nu are farmecul necesar pentru a coplesi de la prima vedere. Nu are nici asprimea pe care, totusi, rolul Yasemin o cere cateodata. Are mai multa gingasie si tandrete, este mai dulce dar asta reprezinta doar jumatate din peronaj.
Lexia chiar ca numarele de la masinile Baldarilor sunt cea mai mica problema a serialului astuia. De altfel greseli au cu totii gramada (si nu numai in serialele turcesti le vezi), unele remarcate de critici altele nu. Bag seama insa ca toti sunt "calare" pe AvC (de unde se vede ca se uita la AvC mai multi critici decat spectatori obisnuiti ).
Mie chiar imi place Beren S. O sa incerc sa vad si eu cum presteaza in productia asta noua.
FerideC este expresiva dar nici ea nu corespunde datelor pentru a fi o "Yasemin" credibila. Nu are farmecul necesar pentru a coplesi de la prima vedere. Nu are nici asprimea pe care, totusi, rolul Yasemin o cere cateodata. Are mai multa gingasie si tandrete, este mai dulce dar asta reprezinta doar jumatate din peronaj.
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Joi 23 Sept 2010, 8:46 pm, editata de 2 ori
windy_day- vip
windy_day a scris:Denisa, nu stiu daca la noi se face cu adevarat un studiu privind audienta. Poate doar cand mai da cineva cate o comanda. Oricum nicio televiziune nu ia in seama cu adevarat procentele respective altfel nu am vedea ploaia asta de porcarii pe micul ecran.
.
am intrat pe http://www.gfk-ro.com/ dar nu găsesc nimic .
DENISA a scris:
am intrat pe http://www.gfk-ro.com/ dar nu găsesc nimic .
Eu chiar nu ma pricep, am vazut date despre audienta foarte rar, cand s-a facut un clasament al televiziunilor functie de cota de piata. Parca aia de la Acasa au mai avut ceva de genul asta pentru telenovelele lor. restul rar si neconcludent. In orice caz nu asa ca la turci pentru fiecare zi.
windy_day- vip
Cucuietelor, (văd că Xalqa a părăsit oaza), după mintea mea rolul lui Yasemin ar solicita o actriţă care să trăiască cu intesitate sentimente contradictorii.windy_day a scris:...
Amu nu ne mai rămâne decât să găsim fătuţa care ar putea interpreta unul din fraţii Karamazov.
Motzişor- vip
Motzişor a scris:
Cucuietelor, (văd că Xalqa a părăsit oaza), după mintea mea rolul lui Yasemin ar solicita o actriţă care să trăiască cu intesitate sentimente contradictorii.
Amu nu ne mai rămâne decât să găsim fătuţa care ar putea interpreta unul din fraţii Karamazov.
Multumim lui Xalqa, a fost buna chestia cu masina cu nr. de taxi (sau aprozar , poate o fi fost de fapt macelarie???)
Pai de unde sa gasim Motzi noi fatuca asta daca nu au fost in stare astia fac filmul sa dea de ea??? Si ei cunosc "pepiniera" mai bine decat noi cupidon
Ies si eu ca mi-e lene insa tot trebuie sa ma apuc de lucru, poate termin inainte de miezul noptii (asa nu am niciun chef, cred ca neuronului meu nu ii vine sa creada ca s-a terminat vacanta!!!)
O seara placuta in continuare si noapte buna tuturor.
windy_day- vip
Salutari fetelor!!!!..Somnic pufos si vizionare placuta celor care se uita la EZEL....
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Fetelor eu ies , merg să-l văd pe Kenan , să văd îl mai ţin sau ba în Harem ..
Noapte bună şi vizionare plăcută dacă vă uitaţi la EZEL .
Noapte bună şi vizionare plăcută dacă vă uitaţi la EZEL .
Fetelor, înainte de a vă zice ,,noapte bună" vă ofer spre vizionare Murat Yıldırım - varianta princeps
PS. Unde e Iulia să disece anatomia ventuzelor, studiu comparativ he-he
PS. Unde e Iulia să disece anatomia ventuzelor, studiu comparativ he-he
Motzişor- vip
Pagina 30 din 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 30 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum