Serialesitelenovelet
13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+19
lacramyyoara
axxa246
asi demir
lica54
Gloxinia2010
kh69
vivi
dana sandulescu
elena
iulia1965
FLORI
rodica
lexia
andradamaria
Motzişor
windy_day
Admin_dea05
iulia80
DENISA
23 participanți

Pagina 29 din 40 Înapoi  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Urmatorul

In jos

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 Empty Re: 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de lexia Mier 22 Sept 2010, 5:22 pm

Motzişor a scris:
Da, cu plăcere Wind şi apoi: mulţumim, să avem, şi tu de asemenea, Inşallah! 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 244732 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 244732 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 244732
Şi acum, culmea traducerii!

Aşk ve Ceza promo episodul 27 - subtitrat româneşte
Nu de alta, dar al nostru e mai clar şi în câteva minute se va vedea şi mai clar. Exclamation

Smile Smile Smile 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 244732 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 244732 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 244732 pentru rapiditatea cu care ai tradus Motzule.

Scris de windy_day la data de Mier 22 Sept 2010, 4:13 pm
Buna ziua!
Lexia daca ai nevoie la pus timpi zi-mi de la ce minut sa iau kiss

Mulţumesc Windy grea întrebare dar noi suntem încă la timpul trecut stupid stupid şi la ăla i-ai pus. Question
lexia
lexia
vip
vip

Data de inscriere : 23/03/2010

https://www.youtube.com/user/lexiaar?feature=mhum

Sus In jos

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 Empty Re: 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de windy_day Mier 22 Sept 2010, 6:00 pm

lexia a scris:

Smile 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 244732 pentru rapiditatea cu care ai tradus Motzule.

Mulţumesc Windy grea întrebare dar noi suntem încă la timpul trecut stupid stupid şi la ăla i-ai pus. Question

Motziiii!!! Smile Smile Smile Smile
Lexia pai zi si tu o cifra acolo Smile Smile

Dupa promo-ul asta am senzatia ca Bostanel pregateste schimbari mari (acum nu stiu daca si in bine) in serial. Am observat ca, de regula, dupa un episod, doua mai calme si cu sirop incepe agitatia, si sa tinem seama de faptul ca partea cu minciunile s-a cam epuizat deci se impune o relansare a actiunii. "Carari" au deschis destule, imaginatie sa aiba Smile
Mie mi se pare ca, exceptand-o pe Nurgul care nu reuseste decat in mica masura sa fie o Iasomie credibila, actorii din roluri de intindere au inceput sa isi faca treaba bine si chiar foarte bine. Am ramas cu balastul Bora+micul derbedeu+Mehmet+Baran (copilasul asta e teribil de prost ales). Dintre toti parca micul derbedeu mai are ceva sclipiri, oricum bine ca apar rar si putin. A si inca un lucru bun, operatorul nu mai bataie camera, i-au dat ceva calmante sau l-au inlocuit, nu stiu, dar chiar s-a potolit!
Sa vedem ce se mai intampla (actorul din rolul lui Yavuz mi s-a parut bun in episodul de aseara, sper ca si ceilalti nou-veniti sa fie la fel, adica in stare sa joace nu doar sa treaca prin cadru Smile )
windy_day
windy_day
vip
vip

Data de inscriere : 10/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Mier 22 Sept 2010, 6:38 pm

Buna seara dragele mele. Iata ca am aparut dupa o absenta zic eu justificata si citind in urma am constatat ca nu prea a-ti fost cuminti Unele s-au legat de blana altele de faptul ca fiind parasita de coechipera nu mai sunt puternica dar... fiti linistite eu ma antrenez si sunt in stare sa fac fata tuturor provocarilor Smile 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 517793 multi
rodica
rodica
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mier 22 Sept 2010, 6:42 pm

rodica a scris:Buna seara dragele mele. Iata ca am aparut dupa o absenta zic eu justificata si citind in urma am constatat ca nu prea a-ti fost cuminti Unele s-au legat de blana altele de faptul ca fiind parasita de coechipera nu mai sunt puternica dar...

Buna seara Rodica kiss
Dar ai observat si ca unii ti-au vrut binele ... adica Denisa te-a trimis la ski (nu a mentionat insa daca in Balcani sau prin Australia Smile )
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Mier 22 Sept 2010, 8:01 pm

Da asa sa fie.. Uite cum nu am vazut eu unde statea grija fata de mine . Nu vreau sa cred ca complotati impotriva mea ca e de rau 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 2743637754 Smile
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Mier 22 Sept 2010, 8:02 pm

Dar pe unde umbla Denisa si Demiruta oare pe unde nu trebuie Smile
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Mier 22 Sept 2010, 8:50 pm

timpul meu la calc.a expirat Sa auzim de bine si fiti cuminti ca eu sunt vigilenta si am de aparat onoarea moldovencelor (Iulia si Rodica) Smile Multi 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 517793 Fiti cuminti ca altfel Evil or Very Mad pisica infuriat Noapte buna si vise frumoase fara Murat confused
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Mier 22 Sept 2010, 8:56 pm

[quote="windy_day"][quote="lexia"]

Motziiii!!! Smile
Lexia pai zi si tu o cifra acolo Smile

Windy ia-o cu începutul şi mergi, mergi, vezi tu cât poţi, 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 31663 mai vorbim.
Apropo de episodul de aseară, ei uite că bătăuşul de data asta a fost util, măi şi eu am văzut că nu mai bâţâie camera, or fi auzit criticile lui Xalqa. Smile Smile

Bună seara şi somn uşor Rodica, avem noi grijă pe aici, cum erai absentă Iulia a lăsat cheia la noi
Question Question
lexia
lexia
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mier 22 Sept 2010, 9:42 pm

lexia a scris:
Windy ia-o cu începutul şi mergi, mergi, vezi tu cât poţi, 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 31663 mai vorbim.
Apropo de episodul de aseară, ei uite că bătăuşul de data asta a fost util, măi şi eu am văzut că nu mai bâţâie camera, or fi auzit criticile lui Xalqa. Smile Smile

Atunci eu descarc episodul si de maine ma apuc de pus timpi si merg, merg ... m-as opri prin Australia, se poate???

Lexia episodul de aseara a fost molcut rau, dar a avut cateva parti bune: a aparut actorul asta nou care a mie mi se pare ca joaca foarte bine (am crezut ca iar avem unul de statuie, ceva gen Cem, dar m-am inselat); Fulgerica ne-a aratat inca o data ca poate sa scoata un episod la liman chiar si cand scenaristii nu au mare lucru de spus, scena de la final a facut toti banii!!!
A fost un episod ca un sfarsit de capitol, fiindca este clar ca actiunea se va muta catre "noi orizonturi". A avut ceva scene foarte frumoase Fulgerica/bebeul incruntat (care a zambit si s-a zbenguit de l-a ametit de Fulger), s-a vazut ca MY le-a facut cu incantare, bine jucate si scenele Savas/Pala si, daca a venit vorba de Pala, trebuie sa spun ca mie cuplul Pala-Fidan imi place tot mai mult (joaca bine cei doi dolofani si au carisma), a prostit-o total, sper ca nu iremediabil, pe Nazan si a reusit sa ne enerveze cu bostanelul de Baran (care cred ca e ruda cu Bostanul sef fiindca altfel chiar nu stiu ce calitati are).
Sa speram ca reusesc sa resusciteze actiunea, altfel mai mult de 3-4 episoade nu le mai dau!
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Mier 22 Sept 2010, 10:03 pm

Pisicuţelor, servus! Mai dă careva fo' cafeluţă,cumva? 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 Girlyawn
Am reuşit să dorm şi acum sunt în chef 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 Icon46
Poate reuşesc să prind viteză şi să mă deştept ori ca profă, ori ca fan. Mâine n-am ore 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 Gdance
O seară bună cui mai stă sau somnick pufoss cui doreşte 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 Girlyawn
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Data de inscriere : 17/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Joi 23 Sept 2010, 8:11 am

Bună dimineaţaaa!
Cum era cheia la mine m-am trezit să vă deschid, să vă pregătesc cafea cafea cafea cafea , apropo Motzi spune-ne ce eşti în dimineaţa asta fan sau prof.
La toate vă urez:
lexia
lexia
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 23 Sept 2010, 8:43 am

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 Kippen10 Bună dimineaţa !!!!!!!!!!!!13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 Salades1313. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 Chocolade7

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 84228543101463805178
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 23 Sept 2010, 8:56 am

Savaş'ın işleri iyice kötülemiş (!)

Aşk ve Ceza'yı izleyenler biliyorlar. Esas oğlan Savaş'ın yönettiği Baldarlar Et firması şu günlerde büyük bir mali kriz yaşıyor. Savaş bir yandan "toz kaldırmadan" şirketi düze çıkarmak, diğer yandan da giderek çapraşık bir hale gelen aşk hayatını düzene sokmak için ter döküyor. Ama geçen haftaki bölümde görüldü ki, Savaş'ın yaşadığı ekonomik darboğaz, tahminlerin de ötesinde... Nereden mi anladım? Kullandığı cipin plakası bile "ticari" de ondan! Cipte bulunan ve 34 TUF ... diye başlayan plakayı sadece taksiler kullanabiliyor. Sanırım, bizimki, şirket bütçesine yardımcı olmak için boş zamanlarında taksicilik yapıyor. (!) İşin aslına gelirsek; dizilerde gerçek plakaların kullanılması sakınca yarattığı için pek çok aracın plakası, "sahteleriyle" değiştiriliyor. Böylece gerçek plaka sahibinin hakları ve mahremiyeti korunmuş oluyor. "Aşk ve Ceza"cılar da öyle yapmışlar. Ama dikkatsizlik edip hususi araca "ticari" plaka takmışlar!.. Savaş'a tavsiyem; eğer çok dara düşerse, plakasını satması. Zira bugünün şartlarında nereden baksanız birkaç yüz bin lira eder...

Yüksel Aytuğ - Günaydın

Zeynep metres rolünde

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 667139499652

23.09.2010

Müslüm Gürses'in mafya babası olacağı 'Şov Biziniz' filminde Zeynep Beşerler de rol alacak. Beşerler, plak şirketi sahibinin metresi rolünü oynayacak.

Günaydın

CEM ÖZER, EŞİ NURGÜL YEŞİLÇAY'I BÖYLE YİYİP BİTİRİYOR.

Altta iki adet fotoğraf var, biri 13 Nisan 2010 tarihindeki reytinglere, diğeri de 21 Eylül 2010 tarihindeki reytinglere ait. Aşk ve Ceza dizisinin iki resim arasındaki reyting farkı, bana sorarsanız Cem Özer-Nurgül Yeşilçay çiftiyle Özcan Deniz arasındaki fark kadardır… En az…
“Hoppalaaa, bu da nerden çıktı” diyebilirsiniz. Ancak Cem Özer’in Özcan Deniz’le Nurgül Yeşilçay arasında polemik yaşanırken ortaya çıkıp “Nurgül burada, Özcan nerede” şeklindeki söylemi, aslında bu işlerde ehliyetli olması gerekenlerin söylemidir. Yani bir işi biliyorsan konuşursun. Sonra da iki resim arasındaki bariz farkı sorarlar adama. Tıpkı şu an benim sorduğum gibi.
Şimdi iki resmi önümüze alalım ve bakalım. 13 Nisan 2010 tarihinde yayınlanan Aşk ve Ceza isimli dizi, ki içinde Nurgül Yeşilçay da rol alıyor, o günkü reytinglerde birinci sırada. 12,51 reyting ve 28,69 share hiç de azımsanmayacak kadar yüksek bir oran. Üstelik bir alt sıradaki yani ikinci sıradaki programa 4.5 puan reyting farkı atmış durumda.
O günkü tablo böyleyken düne geliyor ve Aşk ve Ceza dizisinin dünkü reytinglerine bakıyoruz. Aradan 5 ay geçmiş, araya yaz tatili girmiş ve dizi kadrosunda herhangi bir değişiklik yok en azından Nurgül Yeşilçay hala dizide önemli bir rolde. Fakat Nisan ayındaki reytinglerin yerinde yeller esiyor. Aşk ve Ceza dünkü bölümüyle anca 5. olabilmiş ve sadece 4.93 reyting ve 14.13 share almış. Yani reytingi 12,51’den 4.93’e, share’i de 28,69’dan 14.13’e düşmüş. Üstelik AB denen önemli bir bölümde.
Demek ki Nurgül Yeşilçay, eşi Cem Özer’in söylediği yerlerde değilmiş ve Özcan Deniz’le kıyaslandığında Nurgül burada Özcan nerede gibi bir durum yokmuş ortada.
Aşk ve Ceza dizisinde rol alan Nurgül Yeşilçay, Özcan Deniz’le polemik içindeyken ve eşi Cem Özer hiç de gereği yokken bu tartışmaya dahil olmayı görev edinmişken, arada aslında olan başarılı oyuncu Murat Yıldırım’a oluyor. Dizide Nurgül Yeşilçay’la başrolü paylaşan Murat Yıldırım, Cem Özer’in çıkışları ve seyirciye Cem-Nurgül ikilisinin antipatik gelmesi nedeniyle, bence şu sıralar bu işten en çok zarar gören kişi.
Ayrıca hiç unutulmamalı ve atlanmamalıdır ki Türk insanı, Türk halkı her zaman garibanın, mazlumun yanında olmuştur. Cem Özer’in yersiz çıkışları Özcan Deniz’e prim kazandırmıştır. Özcan Deniz’in ‘Ya Sonra’ filmi ve bir sonraki projesinin tutmaması için hiçbir sebep yokken, Cem Özer’in o zaman ne söyleyeceği merak konusudur.
Cem Özer hangi birikimiyle, hangi konudaki duayenliğiyle bu çıkışı yapmıştır? Anlamak mümkün değil. Onun için atalarımız “bin düşün bir konuş” demişlerdir.
Boşboğazlıkla ilgili birçok Atasözümüz vardır. “Bu konu, bu kadar önemli olmasa, bu kadar çok Atasözü de olmazdı” diye düşünmek lazım. Alın size konuyla ilgili birkaç örnek Atasözü. Resimlerin alt kısmında

http://www.ayakligazete.com.tr/haber/cem_ozer_esi_nurgul_yesilcay_i_boyle_yiyip_bitiriyor_.htm
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 23 Sept 2010, 9:04 am

ARZU

On the contrary.Yavuz has not killed Savas's brother in law. In fact he must have been 17 or 18 at most when the killing was done. I don't know if anyof you guys watched the episode but Moran was holding is hand over Yavuz's hand and he had his finger over Yavuz's finger on the trigger. so that filthy man forced his son by pulling the trigger himseld and made sure his own son from his own blood had his fingerprints on the gun so his son could go to prison for his crime.

So I think savas should shake hands with yavuz (although I doubt it at the moment.. maybe after yavuz tells the real story to çiçek and çiçek tells it to savas.. )because Yavuz is on his side. Yavuz will be the one who can take care of his own father thus freeing savas from the drug business and çiçek once and for all..

I want Nazan and Yavuz to be at odds all the time but I want her to fall in love with him.. (she can fall in love once she learns he did not kill her former husband.. and once yavuz saves her from the fangs of Bora.. this is possible. )
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Joi 23 Sept 2010, 10:44 am

DENISA a scris:ARZU

On the contrary.Yavuz has not killed Savas's brother in law. In fact he must have been 17 or 18 at most when the killing was done. ...
I want Nazan and Yavuz to be at odds all the time but I want her to fall in love with him.. (she can fall in love once she learns he did not kill her former husband.. and once yavuz saves her from the fangs of Bora.. this is possible. )
Buna dimineata tuturor!
Slaba rau audienta!! daca astia nu se paruiesc, nu se injura, nu se maltrateaza, inseala si alte alea la ce Dumnezeu sa se uite omul??? Cred ca Bostanel termina urgent serialul in conditiile astea.
Pacat, prevad ca vor da "rasol" si vor inchide povestea tocmai cand incepuse echipa de scenaristi sa puna ptina ordine in vraistea sezonului trecut, cameramanul nu mai filmeaza ca apucatul, au scos agentia aia aiuritoare si alte chestii tip balast iar Fulgerica si echipa de baza (-Nurgul) joaca din ce in ce mai bine.

Privitor la comentariul lui Arzu este posibil sa aiba dreptate, Yavuz poate deveni cel mai important aliat al lui Savas. Iar alianta asta ar fi perfect plauzibila din momentul in care Savas va afla ca adevaratul ucigas este batranul Morun iar Yavuz va afla ca Savas i-a salvat viata lui Cicek si, mai mult, cum s-a purtat cu ea dupa incheierea casatoriei.
Si o poveste Nazan/Yavuz ar fi interesanta. Plus ca actorul pare capabil sa sustina cu brio un rol complex deci ar iesi in castig, sa speram ca mai are timp sa arate ca poate sa joace. Nu de alta dar s-ar putea ca AvC sa prinda greu si 30 de epsoade, nu il vad pe Bostanel mergand mai departe daca banii nu mai vin.

PS Ce vor sa spuna ca audienta a cazut datorita scandalului dintre Nurgul si tipul ala in al carui film a refuzat sa joace??? Am senzatia ca astia vor sa o scoata "glorios" din serial ca si-au dat seama cu totii ca ea nu e de acolo. kiss
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Joi 23 Sept 2010, 10:48 am

lexia a scris:Bună dimineaţaaa! ...să vă pregătesc cafea cafea cafea cafea , apropo Motzi spune-ne ce eşti în dimineaţa asta fan sau prof.
...
'Neaţa la toată lumea! Lexia, Denisa, amu sunt o plăcinţică, dar sper să mă trezesc de-a binelea căpălind conştiincios ca fan.
Voi încerca să fac măcar un fragment ca să înaintăm un pic.
A fost încărcat pe Megaupload Aşk ve Ceza ep. 24:
Deoarece nu mai putem pune link-urile direct aici, le găsiţi la ep. 24, fragm.1 la rubrica ,,more info"

O zi bună tuturor! floare
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de asi demir Joi 23 Sept 2010, 11:17 am

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 Gtyu

asi demir
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 16/08/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Joi 23 Sept 2010, 12:25 pm

asi demir a scris:https://2img.net/r/ihimizer/img178/3489/gtyu.jpg
13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 648483 ASI DEMIR
Here is a new beautiful Arab song, and a very nice video made by our friend Heba!!!

Vă aduc un clip nou, deşi nu mă dau deloc în vânt după cuplul Savaş-Yaso, dar cântecul e frumos, iar persoana care l-a realizat traduce ,,Aşk ve Ceza" în arabă plecând de la traducerea noastră. E o fată minunată, are la rândul ei doi îngeraşi.
Aşa că îl dedic pentru toate mămicile!!!

Traducerea versurilor:

Do you know
what I am exactly dreaming right now
I am dreaming of having alittle baby from you
who we will hug him forever
His eye s look will make us forget our troubles
He will hold us forever
I see you, my love, like the greatest and the kindest person,
when you will become a mother

He will be just like you and me
He will be my life and your life
He will be your soul and my soul
and the two become together in one heart and one blood
He will grow up between you and me,
I will see hime with my
He will be just like you and me
He will be my life and your life
He will be your soul and my soul
and the two become together in one heart and one blood
He will grow up between you and me,
I will see hime with my own eyes and your eyes,
and I will be so proud that you
will raise him up to be more greater than me and more important than me
Did you know now what I am dreaming of?
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Joi 23 Sept 2010, 4:48 pm

Buna ziua dragalaselor ce faceti sunteti bine.Cam liniste in ograda voastra.Am trecut si eu sa va salut si sa va doresc o zi buna.As avea si eu o curiozitate.Pe toate topicurile pe unde am colindat nimeni nu o vede pe Nurgul fiind buna pentru rolul din ASK si nu se produce o chimie intre ea si Yildirim.Intrebarea mea este.Care actrita a Turciei credeti voi ca sar fi potrivit cu Yildirim sa fi jucat in ASK inafara de Tuba.Astept parerile voastre Pupici pentru toata lumea Odupa amiaza buna va doresc.
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Joi 23 Sept 2010, 6:26 pm

lica54 a scris:Buna ziua dragalaselor ce faceti sunteti bine.Cam liniste in ograda voastra.Am trecut si eu sa va salut si sa va doresc o zi buna.As avea si eu o curiozitate.Pe toate topicurile pe unde am colindat nimeni nu o vede pe Nurgul fiind buna pentru rolul din ASK si nu se produce o chimie intre ea si Yildirim.Intrebarea mea este.Care actrita a Turciei credeti voi ca sar fi potrivit cu Yildirim sa fi jucat in ASK inafara de Tuba.Astept parerile voastre Pupici pentru toata lumea Odupa amiaza buna va doresc.

Bună seara Lica, bună întrebare dar eu habar nu am ce să spun stupid stupid
şi eu sunt curioasă ce spun fetele. poate le plăcea mai mult 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 756436 ??? Smile Smile
lexia
lexia
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de xalqa Joi 23 Sept 2010, 6:31 pm

Adica Savas conduce o masina cu placa de vehicul comercial.
Jeep cu placa de vehicul comercial. Adica ceva ce folosesc cei de la aprozar.

Smile

V-am mai zis, e penibil serialul.Nu ma mira rating-ul slab. sad
xalqa
xalqa
membru incepator
membru incepator

Data de inscriere : 16/09/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Joi 23 Sept 2010, 6:49 pm

xalqa a scris:Adica Savas conduce o masina cu placa de vehicul comercial.
Jeep cu placa de vehicul comercial. Adica ceva ce folosesc cei de la aprozar.

Smile

V-am mai zis, e penibil serialul.Nu ma mira rating-ul slab. sad

Smile Smile Smile Smile Pai daca nu o fi vrut politia sa dea un alt tip de numar, ca nu cred ca poti folosi numere de inmatriculare, nici macar in filme, asa de capul tau. Mai ales ca merg pe sosele cu masinile astea. Banuiesc eu ca cer aprobare de la politie si aia accepta in anumite conditii, astfel incat numarul sa fie usor de reperat si masina sa nu poata fi utilizata in afara filmarilor. Nu stiu, cred si eu. Si nu cred ca e ca in Romania (de fapt cred ca nicaieri in Europa nu e asa, ca de SUA nici nu ma vorbim) unde agentii de la circulatie si sefii lor sunt de rasul rasului si unde orice "vip" poate sa ceara si sa obtina tot ce ii trazneste prin cap Smile Smile Smile

Oricum nostima chestia, multumesc mult pentru informatie kiss

Lica, Lexia eu nu am vazutcat cateva episoade din Ezel, inainte de Ezel ceva din SILA - serial care m-a oripilat si am renuntat rapid - ca eram curioasa cum joaca CDere, putin din 1001 de Nopti si pe Beren Saat in "Guz Sancisi" (sper ca am scris corect) si in ceva episoade din AskiMemnu (asa ii spune??), asa ca nu prea stiu ce sa zic. Mie personal dintre toate actritele vazute pana acum imi place Beren Saat, si imi place si datorita faptului ca a avut curajul sa abordeze roluri si de ingenua, si de inger cazut, si de individa fara scrupule. Nu s-a multumit cu roluri caldute de tanara perfecta si bine a facut. Pare o tipa cu multa personalitate si mi se pare frumoasa, arata ca o copila si poate fi si dulce dar si scorpie. Mai are de lucrat dar talentata este.

In rest, am vazut filme (majoritatea mi-au placut si cred ca si-au meritat aprecierile criticii internationale) in care apar actrite (foarte bune) pe care nu le-am prea vazut lucrand pentru televiziune. Imi pare rau ca nu pot sa le dau numele acum fiindca nu am in calculator filmele respective sa pot sa caut distributia. De altfel si NurgulY este o actrita care a jucat bine in productiile cinematografice, numai ca rolul asta din AvC nu i se potriveste. kiss

Ultima editare efectuata de catre windy_day in Joi 23 Sept 2010, 7:09 pm, editata de 1 ori
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de xalqa Joi 23 Sept 2010, 6:53 pm

Puteau sa-i dea macar o placa de la un vehicul radiat, dar sa fie o placa de autoturism personal, nu de vehicul comercial. De aprozar. Sau cum zice in articol, de taximetrist.
Halal serial...
xalqa
xalqa
membru incepator
membru incepator

Data de inscriere : 16/09/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Joi 23 Sept 2010, 7:19 pm

xalqa a scris:Puteau sa-i dea macar o placa de la un vehicul radiat, dar sa fie o placa de autoturism personal, nu de vehicul comercial. De aprozar. Sau cum zice in articol, de taximetrist.
Halal serial...

Tu ai dreptate dar toate astea tot cu aprobarea politiei cred ca se fac, ca doar numerele care se radiaza se predau si ele politiei. Daca nu ieseau la drumu' mare cu masinile probabil ca puteau pune ce vroiau ei, dar practic vehiculele astea intra in trafic. Apoi, nu stim nici sponsorii ce au avut in capatana cand au pus masinile la dispozitia echipei de filmare, fiindca banuiesc eu ca ele au venit asa cu de toate, doar cu filmul asta isi fac reclama. Deci nu cred ca a scos regizorul placutele din buzunar sau omul de la recuzita Smile Smile . Nu stiu, zic si eu. Ca s-au facut de bafta asta este altceva Smile
PS Eu asa stiu ca atunci cand radiezi numarul, se predau placutele (cel putin in alte tari asa este) kiss
PPS Insa cum Savas il transporta ba pe unul ba pe altul, un nr. de taximetrist e OK Smile

Ultima editare efectuata de catre windy_day in Joi 23 Sept 2010, 7:20 pm, editata de 1 ori
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Joi 23 Sept 2010, 7:19 pm

lexia a scris:... Bună seara Lica, bună întrebare dar eu habar nu am ce să spun ...
Prezent, fetelor. Răspunsul meu e scurt şi concis, eu nu sunt dispusă să-l văd pe el fără ea şi pe ea fără el.
Pentru mine ei doi rămân pe ecran cuplul perfect.

Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 29 din 40 Înapoi  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum