Serialesitelenovelet
13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+19
lacramyyoara
axxa246
asi demir
lica54
Gloxinia2010
kh69
vivi
dana sandulescu
elena
iulia1965
FLORI
rodica
lexia
andradamaria
Motzişor
windy_day
Admin_dea05
iulia80
DENISA
23 participanți

Pagina 28 din 40 Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Urmatorul

In jos

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Empty Re: 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de Motzişor Mar 21 Sept 2010, 11:05 pm

DENISA a scris:
Da, Windy îl meriţi, uite-l aici la pachetul nr. 8:

Aşk ve Ceza ep. 24 - 8/9 subtitrat româneşte - formatul original

kiss
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Data de inscriere : 17/01/2010

Sus In jos

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Empty Re: 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de windy_day Mar 21 Sept 2010, 11:12 pm

DENISA a scris:

Windy când pisica nu-i acasă şoarecii joacă pe masă[/color]13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 MSN-Emoticon-15513. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 B9d44ed2a8fb7dbf5e265b7a8500ef3c13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Cde5b4e53c74219d4d59a59cc5771f1013. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 9605955d204f6f666266b285f74edb1e

Denisa m-am intors fiindca soarecii aia care topaie isteric m-au dat gata Smile

PS Lexia stabilim maine cum impartim episodul pentru subtitrare, da???

Inca o data NOAPTE BUNA 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 745790

Ultima editare efectuata de catre windy_day in Mar 21 Sept 2010, 11:14 pm, editata de 1 ori
windy_day
windy_day
vip
vip

Data de inscriere : 10/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 21 Sept 2010, 11:13 pm

Noapte bună Windy !!!

încă odată mulţumesc de ajutor ....
13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 60243
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Mar 21 Sept 2010, 11:15 pm

windy_day a scris:
Denisa m-am intors fiindca soarecii aia care topaie isteric m-au dat gata Smile

PS Lexia stabilim maine cum impartim episodul pentru subtitrare, da???

Inca o data NOAPTE BUNA 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 745790
Bine că i-ai văzut tu,că mâţul tău e dus după fluturi Smile
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de xalqa Mar 21 Sept 2010, 11:24 pm

lacramyyoara a scris:Serialul GURBET KADINI am vizionat doat 7 ep. deoarece nu le gaseam pe net dar acum am vazut ca au fost toate postate si o sa ma uit in continuare la el. Iar printre preferatele mele sunt urmatoarele: SILA, ASKA SURGUN,HAZIRAN GECESI, ASMALI KONAK,DUDAKTAN KALBE, ACI HAYAT,BIR ISTANBUL MASALI,DOKTORLAR,GUMUS, SERCE si bineanteles ca mai sunt si cateva care au inceput acum de curand. Dar mi-as dori sa vad serialul ZERDA dar din pacate nu il gasesc nicaeri pe net probabil ca e un pic mai vechi si deaceea nu-l gasesc.

Am mai urmarit si Firtina...dar uneori imi placea foarte mult, alteori ma dezamageau :) Mi-a placut si muzica din Firtina. Si de Zeynep, cum ii seamana Seherezadei :D
xalqa
xalqa
membru incepator
membru incepator

Data de inscriere : 16/09/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 21 Sept 2010, 11:28 pm

xalqa a scris:

Am mai urmarit si Firtina...dar uneori imi placea foarte mult, alteori ma dezamageau :) Mi-a placut si muzica din Firtina. Si de Zeynep, cum ii seamana Seherezadei :D

o placi pe Burcin sau personajul Zeynep ???
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Mar 21 Sept 2010, 11:30 pm

xalqa a scris:... Am mai urmarit si Firtina...dar uneori imi placea foarte mult, alteori ma dezamageau :) Mi-a placut si muzica din Firtina. Si de Zeynep, cum ii seamana Seherezadei ...
Cine? Ce-ce? Cărei Şeherazade?
E o vârâre în ceaţă pentru noi, noi nu putem vedea Furtuna, e prea pueril. Serios, câţi ani aveai când l-ai văzut?
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Mar 21 Sept 2010, 11:33 pm

Motzişor a scris: Cine? Ce-ce? Cărei Şeherazade?
E o vârâre în ceaţă pentru noi, noi nu putem vedea Furtuna, e prea pueril. Serios, câţi ani aveai când l-ai văzut?

Cine? Ce-ce? Cărei Şeherazade?
Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Vezi să nu faci planificare la Şeherazade!!!!
lexia
lexia
vip
vip

Data de inscriere : 23/03/2010

https://www.youtube.com/user/lexiaar?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de xalqa Mar 21 Sept 2010, 11:36 pm

DENISA a scris:

o placi pe Burcin sau personajul Zeynep ???
Rareori am citit despre actori, pentru ca in general nu imi prea pasa de actori in sine :) Mie imi plac personajele, cele care apar in serial, personalitatea lor. Si in Firtina mi-a mai placut graiul lor, si expresivitatea actorilor. De la mic la mare, toti sunt amuzanti.

Si colaboreaza de multe ori, cand vine vorba de ceva serios. Chiar daca in majoritatea timpului, se iau peste picior si vorbesc ca sa se afle in treaba.

Dar nici linia melodica nu e de dat la o parte.

@Motzisor:
Nu mai stiu, dar nu eram inca la liceu :) Parca...

Ultima editare efectuata de catre xalqa in Mar 21 Sept 2010, 11:47 pm, editata de 1 ori
xalqa
xalqa
membru incepator
membru incepator

Data de inscriere : 16/09/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 21 Sept 2010, 11:37 pm

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 766547j0x1rygglg

fetelor ce ni s-au aprins beculeţele când am auzit de Firtina , de Zeynep 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 2878686o5qiskqwp4

Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 21 Sept 2010, 11:42 pm, editata de 1 ori
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Mar 21 Sept 2010, 11:42 pm

xalqa a scris:... Si in Firtina mi-a mai placut graiul lor, si expresivitatea actorilor. De la mic la mare, toti sunt amuzanti...
@Motzisor:
Nu mai stiu, dar nu eram inca la liceu :) Parca...
Aha, aferim, atunci vei fi iertat, scapi cu viaţă! Smile
PS. Noi mai avem ceva treabă şi cu personalitatea actorilor. Eh...
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de kh69 Mier 22 Sept 2010, 12:18 am

hi girls ..i am back again kiss
my internet line tonight is too much slow .. nice you still here indragostit
i think Yafoz will be a good guy may be he will a nice one with savas or at least he will be against his father
kh69
kh69
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 25/05/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Mier 22 Sept 2010, 12:23 am

kh69 a scris:hi girls ..i am back again kiss
i think Yafoz will be a good guy may be he will a nice one with savas or at least he will be against his father
13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 648483 kiss

Aşk ve Ceza ep. 24 - 9/9 subtitrat româneşte - formatul original

Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de kh69 Mier 22 Sept 2010, 12:25 am

I was just wondering how the Moran boys all apparently nice people, while their father is unlikely
kh69
kh69
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 22 Sept 2010, 12:29 am

kh69 a scris:hi girls ..i am back again kiss

you saw the episode tonight? you liked the Savaş daddy ?
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de kh69 Mier 22 Sept 2010, 12:31 am

thank you Motzisor .. kiss

you are still working .. 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 357595 and i see you finish episode 24 nice job 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 37853
kh69
kh69
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de kh69 Mier 22 Sept 2010, 12:40 am

DENISA a scris:

you saw the episode tonight? you liked the Savaş daddy ?

he is great as usual ilove him very much he is better than nurgol as a mam <and he is
Acting simply spontaneous and sincere Meanings .I am in love with that man and his acting I love you
kh69
kh69
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 22 Sept 2010, 12:51 am

kh69 a scris:

he is great as usual ilove him very much he is better than nurgol as a mam <and he is
Acting simply spontaneous and sincere Meanings .I am in love with that man and his acting

Nurgul pull down the series . All players play better , but I think Nurgul not suitable for this role. Yavuz if he do not have a beard would look even better, I think he will make a couple of Nazan.

Good night !!!13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Handzwaaiend13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Tekstanimaties18 غودنيت!

https://www.youtube.com/watch?v=6Fj8gpl89wo

https://www.youtube.com/watch?v=EWaNrkIu7uI

https://www.youtube.com/watch?v=yXjkiZxgm8A

https://www.youtube.com/watch?v=I4PlcKsJ2A4

https://www.youtube.com/watch?v=wAhLdv8pDNk

REZUMATUL TRADUS AICI 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Click9 https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/ask-ve-ceza-love-punishment-f13/ask-ve-ceza-dragoste-i-pedeapsa-traducere-love-punishment-episode-translations-t63-210.htm#60008
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Mier 22 Sept 2010, 12:57 am

kh69 a scris:thank you Motzisor ...

you are still working ... and i see you finish episode 24 nice job...

Thank you so much, now I must go to sleep, good night dear "kh69", good night everbody!!! Sleep Sleep Sleep
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de kh69 Mier 22 Sept 2010, 12:59 am

good night denisa , motzisor 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 898610 have anice dream

and for the all kiss
kh69
kh69
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mier 22 Sept 2010, 6:54 am

Buna dimi!!!!!!!!O zi placuta!!!! cafea cafea cafea cafea

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 53054741703419613259
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Mier 22 Sept 2010, 9:27 am

Admin_dea05 a scris:Buna dimi!!!!!!!!O zi placuta!!!! cafea cafea cafea cafea
http://yukleresim.com/][img]http://yukleresim.com/images/53054741703419613259.jpg[/URL]
Bună dimineaţa, Dea, fetelor, Xalqa, dau şi eu multă cafea cafea cafea cafea cafea mulţam Dea, dar mai trebuie.
Şi am adus link-ul filmului cu imagine excelentă. Link-urile sunt alternative, descărcaţi de pe 3 reţele odată:

Aşk Ve Ceza | Bölüm 26 | DVBRip XviD | 720*544 | VGNC | RS+HF+FB

http://www.dizimatik.com/ask-ve-ceza-bolum-26-dvbrip-xvid-720-544-vgnc-rs-hf-fb-t107731.html

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Vlcsnap508232 kiss
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Mier 22 Sept 2010, 10:20 am

[quote="Motzişor"]
Bună dimineaţa, Dea, fetelor, Xalqa, dau şi eu multă cafea cafea cafea cafea cafea mulţam Dea, dar mai trebuie.
Şi am adus link-ul filmului cu imagine excelentă. Link-urile sunt alternative, descărcaţi de pe 3 reţele odată:

Bună dimineaţa, mulţumim de linkuri Motzişor, rapd lucrat 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 37853
Şi eu v-am pregătit cafele, la alegere.

lexia
lexia
vip
vip

Data de inscriere : 23/03/2010

https://www.youtube.com/user/lexiaar?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mier 22 Sept 2010, 4:13 pm

Buna ziua!
Mii de multumiri Motzi!
Vad ca dupa ce am plecat eu s-a discutat despre Firtina Smile (nu am vazut serialul dar stiu ca a fost "foarte apreciat", iar "frantuzoaica" a fost mare vedeta acolo).
Denisa, deliciul serii au fost soriceii aia isterici (multumesc), dar nu trebuia sa ii grabesti asa ca mata mea e "dusa" si nu atenta la ei Smile
Lexia daca ai nevoie la pus timpi zi-mi de la ce minut sa iau kiss
Sa aveti o dupa-amiaza placuta!
windy_day
windy_day
vip
vip

Data de inscriere : 10/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Mier 22 Sept 2010, 5:03 pm

windy_day a scris:Buna ziua! Mii de multumiri Motzi!... Sa aveti o dupa-amiaza placuta!
Da, cu plăcere Wind şi apoi: mulţumim, să avem, şi tu de asemenea, Inşallah! 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 244732 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 244732 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 244732
Şi acum, culmea traducerii!

Aşk ve Ceza promo episodul 27 - subtitrat româneşte

Nu de alta, dar al nostru e mai clar şi în câteva minute se va vedea şi mai clar. Exclamation

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Bscap0018l
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 28 din 40 Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum