13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+19
lacramyyoara
axxa246
asi demir
lica54
Gloxinia2010
kh69
vivi
dana sandulescu
elena
iulia1965
FLORI
rodica
lexia
andradamaria
Motzişor
windy_day
Admin_dea05
iulia80
DENISA
23 participanți
Pagina 28 din 40
Pagina 28 din 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Da, Windy îl meriţi, uite-l aici la pachetul nr. 8:DENISA a scris:
Aşk ve Ceza ep. 24 - 8/9 subtitrat româneşte - formatul original
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Re: 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
DENISA a scris:
Windy când pisica nu-i acasă şoarecii joacă pe masă[/color]
Denisa m-am intors fiindca soarecii aia care topaie isteric m-au dat gata
PS Lexia stabilim maine cum impartim episodul pentru subtitrare, da???
Inca o data NOAPTE BUNA
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Mar 21 Sept 2010, 11:14 pm, editata de 1 ori
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
Noapte bună Windy !!!
încă odată mulţumesc de ajutor ....
încă odată mulţumesc de ajutor ....
Bine că i-ai văzut tu,că mâţul tău e dus după fluturiwindy_day a scris:
Denisa m-am intors fiindca soarecii aia care topaie isteric m-au dat gata
PS Lexia stabilim maine cum impartim episodul pentru subtitrare, da???
Inca o data NOAPTE BUNA
Motzişor- vip
lacramyyoara a scris:Serialul GURBET KADINI am vizionat doat 7 ep. deoarece nu le gaseam pe net dar acum am vazut ca au fost toate postate si o sa ma uit in continuare la el. Iar printre preferatele mele sunt urmatoarele: SILA, ASKA SURGUN,HAZIRAN GECESI, ASMALI KONAK,DUDAKTAN KALBE, ACI HAYAT,BIR ISTANBUL MASALI,DOKTORLAR,GUMUS, SERCE si bineanteles ca mai sunt si cateva care au inceput acum de curand. Dar mi-as dori sa vad serialul ZERDA dar din pacate nu il gasesc nicaeri pe net probabil ca e un pic mai vechi si deaceea nu-l gasesc.
Am mai urmarit si Firtina...dar uneori imi placea foarte mult, alteori ma dezamageau :) Mi-a placut si muzica din Firtina. Si de Zeynep, cum ii seamana Seherezadei :D
xalqa- membru incepator
Data de inscriere : 16/09/2010
xalqa a scris:
Am mai urmarit si Firtina...dar uneori imi placea foarte mult, alteori ma dezamageau :) Mi-a placut si muzica din Firtina. Si de Zeynep, cum ii seamana Seherezadei :D
o placi pe Burcin sau personajul Zeynep ???
Cine? Ce-ce? Cărei Şeherazade?xalqa a scris:... Am mai urmarit si Firtina...dar uneori imi placea foarte mult, alteori ma dezamageau :) Mi-a placut si muzica din Firtina. Si de Zeynep, cum ii seamana Seherezadei ...
E o vârâre în ceaţă pentru noi, noi nu putem vedea Furtuna, e prea pueril. Serios, câţi ani aveai când l-ai văzut?
Motzişor- vip
Motzişor a scris: Cine? Ce-ce? Cărei Şeherazade?
E o vârâre în ceaţă pentru noi, noi nu putem vedea Furtuna, e prea pueril. Serios, câţi ani aveai când l-ai văzut?
Cine? Ce-ce? Cărei Şeherazade?
Vezi să nu faci planificare la Şeherazade!!!!
Rareori am citit despre actori, pentru ca in general nu imi prea pasa de actori in sine :) Mie imi plac personajele, cele care apar in serial, personalitatea lor. Si in Firtina mi-a mai placut graiul lor, si expresivitatea actorilor. De la mic la mare, toti sunt amuzanti.DENISA a scris:
o placi pe Burcin sau personajul Zeynep ???
Si colaboreaza de multe ori, cand vine vorba de ceva serios. Chiar daca in majoritatea timpului, se iau peste picior si vorbesc ca sa se afle in treaba.
Dar nici linia melodica nu e de dat la o parte.
@Motzisor:
Nu mai stiu, dar nu eram inca la liceu :) Parca...
Ultima editare efectuata de catre xalqa in Mar 21 Sept 2010, 11:47 pm, editata de 1 ori
xalqa- membru incepator
Data de inscriere : 16/09/2010
fetelor ce ni s-au aprins beculeţele când am auzit de Firtina , de Zeynep
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 21 Sept 2010, 11:42 pm, editata de 1 ori
Aha, aferim, atunci vei fi iertat, scapi cu viaţă!xalqa a scris:... Si in Firtina mi-a mai placut graiul lor, si expresivitatea actorilor. De la mic la mare, toti sunt amuzanti...
@Motzisor:
Nu mai stiu, dar nu eram inca la liceu :) Parca...
PS. Noi mai avem ceva treabă şi cu personalitatea actorilor. Eh...
Motzişor- vip
hi girls ..i am back again
my internet line tonight is too much slow .. nice you still here indragostit
i think Yafoz will be a good guy may be he will a nice one with savas or at least he will be against his father
i think Yafoz will be a good guy may be he will a nice one with savas or at least he will be against his father
kh69- membru senior
Data de inscriere : 25/05/2010
kh69 a scris:hi girls ..i am back again
Aşk ve Ceza ep. 24 - 9/9 subtitrat româneşte - formatul original
Motzişor- vip
I was just wondering how the Moran boys all apparently nice people, while their father is unlikely
kh69- membru senior
kh69 a scris:hi girls ..i am back again
you saw the episode tonight? you liked the Savaş daddy ?
thank you Motzisor ..
you are still working .. and i see you finish episode 24 nice job
kh69- membru senior
DENISA a scris:
you saw the episode tonight? you liked the Savaş daddy ?
he is great as usual ilove him very much he is better than nurgol as a mam <and he is
Acting simply spontaneous and sincere Meanings .I am in love with that man and his acting
kh69- membru senior
kh69 a scris:
he is great as usual ilove him very much he is better than nurgol as a mam <and he is
Acting simply spontaneous and sincere Meanings .I am in love with that man and his acting
Nurgul pull down the series . All players play better , but I think Nurgul not suitable for this role. Yavuz if he do not have a beard would look even better, I think he will make a couple of Nazan.
Good night !!! غودنيت!
https://www.youtube.com/watch?v=6Fj8gpl89wo
https://www.youtube.com/watch?v=EWaNrkIu7uI
https://www.youtube.com/watch?v=yXjkiZxgm8A
https://www.youtube.com/watch?v=I4PlcKsJ2A4
https://www.youtube.com/watch?v=wAhLdv8pDNk
REZUMATUL TRADUS AICI https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/ask-ve-ceza-love-punishment-f13/ask-ve-ceza-dragoste-i-pedeapsa-traducere-love-punishment-episode-translations-t63-210.htm#60008
kh69 a scris:thank you Motzisor ...
you are still working ... and i see you finish episode 24 nice job...
Thank you so much, now I must go to sleep, good night dear "kh69", good night everbody!!!
Motzişor- vip
good night denisa , motzisor have anice dream
and for the all
and for the all
kh69- membru senior
Buna dimi!!!!!!!!O zi placuta!!!! cafea cafea cafea cafea
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Bună dimineaţa, Dea, fetelor, Xalqa, dau şi eu multă cafea cafea cafea cafea cafea mulţam Dea, dar mai trebuie.Admin_dea05 a scris:Buna dimi!!!!!!!!O zi placuta!!!! cafea cafea cafea cafea
http://yukleresim.com/][img]http://yukleresim.com/images/53054741703419613259.jpg[/URL]
Şi am adus link-ul filmului cu imagine excelentă. Link-urile sunt alternative, descărcaţi de pe 3 reţele odată:
Aşk Ve Ceza | Bölüm 26 | DVBRip XviD | 720*544 | VGNC | RS+HF+FB
http://www.dizimatik.com/ask-ve-ceza-bolum-26-dvbrip-xvid-720-544-vgnc-rs-hf-fb-t107731.html
Motzişor- vip
[quote="Motzişor"]
Bună dimineaţa, Dea, fetelor, Xalqa, dau şi eu multă cafea cafea cafea cafea cafea mulţam Dea, dar mai trebuie.
Şi am adus link-ul filmului cu imagine excelentă. Link-urile sunt alternative, descărcaţi de pe 3 reţele odată:
Bună dimineaţa, mulţumim de linkuri Motzişor, rapd lucrat
Şi eu v-am pregătit cafele, la alegere.
Bună dimineaţa, Dea, fetelor, Xalqa, dau şi eu multă cafea cafea cafea cafea cafea mulţam Dea, dar mai trebuie.
Bună dimineaţa, mulţumim de linkuri Motzişor, rapd lucrat
Şi eu v-am pregătit cafele, la alegere.
Buna ziua!
Mii de multumiri Motzi!
Vad ca dupa ce am plecat eu s-a discutat despre Firtina (nu am vazut serialul dar stiu ca a fost "foarte apreciat", iar "frantuzoaica" a fost mare vedeta acolo).
Denisa, deliciul serii au fost soriceii aia isterici (multumesc), dar nu trebuia sa ii grabesti asa ca mata mea e "dusa" si nu atenta la ei
Lexia daca ai nevoie la pus timpi zi-mi de la ce minut sa iau
Sa aveti o dupa-amiaza placuta!
Mii de multumiri Motzi!
Vad ca dupa ce am plecat eu s-a discutat despre Firtina (nu am vazut serialul dar stiu ca a fost "foarte apreciat", iar "frantuzoaica" a fost mare vedeta acolo).
Denisa, deliciul serii au fost soriceii aia isterici (multumesc), dar nu trebuia sa ii grabesti asa ca mata mea e "dusa" si nu atenta la ei
Lexia daca ai nevoie la pus timpi zi-mi de la ce minut sa iau
Sa aveti o dupa-amiaza placuta!
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
Da, cu plăcere Wind şi apoi: mulţumim, să avem, şi tu de asemenea, Inşallah!windy_day a scris:Buna ziua! Mii de multumiri Motzi!... Sa aveti o dupa-amiaza placuta!
Şi acum, culmea traducerii!
Aşk ve Ceza promo episodul 27 - subtitrat româneşte
Nu de alta, dar al nostru e mai clar şi în câteva minute se va vedea şi mai clar.
Motzişor- vip
Pagina 28 din 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 28 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum