Serialesitelenovelet
13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+19
lacramyyoara
axxa246
asi demir
lica54
Gloxinia2010
kh69
vivi
dana sandulescu
elena
iulia1965
FLORI
rodica
lexia
andradamaria
Motzişor
windy_day
Admin_dea05
iulia80
DENISA
23 participanți

Pagina 15 din 40 Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Urmatorul

In jos

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Empty Re: 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de dana sandulescu Mar 14 Sept 2010, 11:30 pm

multumesc frumos draga Denisa esti o dulce I love you mereu imi sari in ajutor, multumesc de asemenea si celorlalte fete draguti 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 517793 care ma ajuta la nevoie ,din pacate dupa cum am mai spus sunt putin mai grea de cap stupid in ceea ce priveste calculatorul

acum imi iau iubitul 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 60243 si ma retrag 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 248946 la nani dar nu inainte de a va spune noapte buna si sa nu aveti teama ca am eu grija de 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 60243 Fulgerica Exclamation in aceasta noapte

cheers 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 255789 cheers :
deci va rog sa dormiti 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 898610 linistite ca am eu grija maxima de 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 255789 stiti vorba aceia romineasca?pune lupul affraid sa pazeasca oiile
dana sandulescu
dana sandulescu
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 07/09/2010
Varsta : 55
Localizare : Dragasani jud Vilcea

Sus In jos

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Empty Re: 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de DENISA Mar 14 Sept 2010, 11:48 pm

2. Ömer a adormit iar Yasemin şi Savaş beau o cafea împreună.
Çiçek discută cu Nazan şi se pun de acord să meargă la cumpărături împreună a două zi .

**
Savaş îi spune lui Yasemin că ia spus mama lui că relaţia lor s- a sfârşit pentru a îl proteja pe Ömer , Yasemin crede că de aceea el era supărat. şi el spune că mai există ceva ..
Yasemin spune ok. dar uită-te la averea ta .. el încearcă să-i spună lui Yasemin. vorbeşte şi discută ..
şi apoi, el îi spune
"Sunt căsătorit".
el este pe cale de a plânge .. (SUPERB .. incredibil .. buzele lui au o mişcare spasmodică bruscă , a făcut să arate că el suferea , atunci când el a încercat să-i spună că el este casătorit.)

el spune te rog să nu mă înţelegi greşit " Sunt căsătorit doar pe hârtie " şi niciodată nu am atins-o. Jur.

**
ea spălă ceştile şi scapă o ceaşcă şi îşi taie degetul ..el spune lasă-mă să mă uit şi ea spune că nu mă doare, nu la fel de mult ca ceea ce mi-ai spus.
**
Yasemin încuie uşa si ea este cu ÖMER. Savaş spune că nu va pleca .. El spune îţi aparţin ţie .

el stă în faţa uşii.
**

Savaş a dormit pe canapea.
El se trezeşte şi bate la uşa , Yasemin nu a dormit deloc. ea este încă şocată.
Savaş pleacă şi se uită la fereastra ei. dar ea nu este ..
**
Cred că fiul lui Pala este destul de frumos .. şi el ar putea fi un bun actor într-o zi

**
Mama lui Yasemin sună şi întreabă dacă totul este bine.
Yasemin nu-i spune ce s-a întâmplat cu Savaş. spune că totul este bine.

**
Savaş vine acasă iar Çiçek este incântată ...
**
Şahnur îl întreabă din nou pe Savaş unde a fost şi îi spune ai uitat unde este casa ta.
**
Savaş din nou îi mulţumeşte lui Çiçek pentru că l-a acoperit la spital atunci când el nu a fost acolo şi din nou, ea crede că el flirtează cu ea ..

**
Sevgi o vizitează pe Yasemin ..
Ohhh DUMNEZEULE ar trebui să vedeţi papucii lui Yasemin, aceştia sunt oribili

3. Şahnur vine în camera lui Savaş iar el spune permite-mi să vorbim mai târziu.
ea îl întreabă, dacă el este ok. ea crede că el este supărat pentru că a rupt relaţia cu Yasemin.
Ea încearcă să-l consoleze, îi spune să uităm de Yasemin. el spune OK. Voi uita .. dar el spune că nu am putut uita că ai organizat atacul casei cu gloanţele din plastic. el spune ce fel de femeie (persoană ) eşti? el spune eşti o ameninţare chiar mai mult decât Moran Ahmet pentru noi .

**
el îi spune să se lase de astfel de chestii. să nu-şi mai bage nasul în afacerile tuturor. si ea spune că dacă nu aş fi aflat că ea a avut un copil ar fi trebuit să crezi în continuare că copilul era al surorii ei , eşti un prost. Şahnur iese din cameră.

**
Yasemin îi spune lui Sevgi despre Çiçek şi Savaş.. Sevgi îi spune că ea nu ştie ce să spună.
oricum Yasemin spune că îl iubeşte pe Savaş si ea ştie că nu este ca Çiçek, dar ei îi este frică de despărţire .
**
Savaş o sună pe Yasemin .. Yasemin nu -şi deschide telefonul iar Çiçek vede acest lucru prin uşa şi ea crede că el este supărat din cauza acestei despărţiri.

**
Sevgi decide să o ia pe Yasemin afară.
Nazan se va întâlni cu Bora.

Çiçek şi Nazan merg la cumpărături. Savaş pleacă la muncă.
**
Eşref îl duce pe Savaş la companie. Savaş spune că Yasemin are un fiu .. şi îl întreabă pe el de unde a aflat de Yasemin ? sunt oameni care vorbesc între ei..
Eşref îi spune lui Savaş că singur a aflat.

Savaş îi spune să tragă maşina pe margine şi îi spune să iasă din maşină ..
**
Savaş îi spune lui Esref să se uite în ochii lui , ai curajul să te uiţi ???? Am avut încredere în tine. şi m-ai părăsit. , de acum eşti singur ..

el intră în maşină

Yasemin şi Sevgi au verificat un nou loc pentru compania lor .

**
Haldun este agresat la şcoală şi el le dă bani agresorilor.

el vrea să înveţe cum să se lupte cu agresorii pe la spate.
**

Soţul lui Endam a livrat drogurile la clientul lui Moran. Endam îl vede pe Orhan dând bani lui Şahnur.

Savaş o sună din nou pe Yasemin în drum spre birou .
Sevgi îi spune lui Yasemin să-şi deschidă telefonul.

Nazan este la cumpărături cu Çiçek. şi ea se întâlneşte cu Bora. Çiçek cumpără ceva pentru biroul nou a lui Savaş.
Cred că toţi sunt la mall în acelaşi timp ( Yasemin , Sevgi , Çiçek , Nazan , Bora) .

Sevgi vine la aceeaşi cafenea. Ea stă cu spatele şi nu îl vede pe Bora.
**
Çiçek şi Yasemin sunt pe cale de a se întâlni faţă în faţă şi un elev de a lui Çiçek o vede şi ea este distrasă şi nu o vede pe Yasemin.

**
Sevgi îl sună pe Bora, acesta spune că este la o întâlnire. şi ea îl vede stând la cafenea cu Nazan

**
Sevgi pleacă fără a îl confrunta .

Bora este un prost . grijuliu prieten.

el vrea să o ia pe Nazan afară pe timp de noapte şi ea spune ca nu se pot întâlni noaptea şi el este îmbufnat ..

**
Nazan pleacă din cafenea , ea îi spune lui Çiçek că vrea să meargă acasă. Çiçek spune că va merge la noul birou a lui Savaş, Savaş vine acasă la Yasemin din nou, cu un buchet imens de trandafiri roşii. El bate dar ea nu este acasă.
**
Çiçek merge la birou dar Savas nu este acolo.
**
ea se duce şi stă în birou .. zâmbeşte ca o idioată ..

Bora obţine un comision de la un client nou a lui Yasemin
**
Yasemin vine acasă şi ea găseşte florile pe covorul de la uşă.

şi un bileţel scris, Savas a scris " nu a fost o coincidenţă că ne-am întâlnit. Că Ömer s-a născut.
povestea noastră nu este un basm, este o realitate şi vom finaliza povestea noastră .. "

**
Çiçek aşteaptă şi apoi decide să plece din companie. supărată ca un copil mic
**
Mehmet află că Çiçek este soţia lui Savas .

Findan o acuză pe Şahnur că din vina ei Pala a avut atacul de cord, că Şahnur ia spus ceva ce ia provocat atacul. Şahnur este supărată că este blamată, dar Fidan spune că dacă se va întâmpla ceva cu Pala te voi învinui.

**
Mehmet dispune de un birou uriaş.

**

Moran află că fiul său iese din închisoare în următoarea zi.
Cineva este în pericol, Moran spune vei continua afacerea , alţii fac afaceri murdare ptr tine , dar eu voi tria ( alege ) propria afacere.

**
Eşref află că Yavuz va ieşi din puşcărie în curând ..

**
Esref vine să vorbească cu Şahnur. El îi spune că Yavuz iese din închisoare.
**
Savaş vine să vorbească cu Yasemin. Ea întreabă care este soluţia .. el nu poate găsi un răspuns.

**
Nazan îl sună pe Bora .. ea încearcă să discute cu el iar el spune că este ocupat şi închide telefonul.

Savaş spune ca medicamentul este TIMPUL. el spune ca are nevoie de timp pentru a aranja lucrurile. El spune că a căutat-o un an întreg şi a găsit-o. el spune că dacă ea nu este cu el lui nu-i pasă să rezolve problemele Numai dacă ea este acolo să-l sprijine aceasta va însemna ceva .. şi el este pe cale să plece, atunci când ea îl îmbrăţişează ..

**
Yasemin spune că înţelege că viaţa lui Çiçek este în pericol. şi spune că ştie că nu-şi poate părăsi familia . Ea spune că are încredere în el.
**
Şahnur îl sună pe Savaş şi îi spune că Yavuz iese din închisoare şi el ar trebui să se întoarcă acasă , Nazan aude de acest Yavuz (este tipul care l- a ucis pe soţul lui Nazan)

Çiçek intră în cameră lui Nazan dimineaţă, Nazan nu vorbeşte cu ea. Ea spune " înţeleg durerea ta" , ea spune împărtăşim aceeaşi soartă .
Ea vorbeşte dar Nazan nu vorbeşte .

Savaş vrea să plece acasă, el îi spune ca o iubeşte. Yasemin spune că Ömer şi cu mine te vom sprijini mereu.
**
Yavuz iese din închisoare .. (Acest tip este un actor bun.)

Episodul se termină aici.

Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mier 15 Sept 2010, 1:40 am, editata de 5 ori
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de kh69 Mier 15 Sept 2010, 12:03 am

Hi, "kh69", Merhaba, we completely agree with you, Murat-bey was great, sorry for the triangle Nazan-Bora-Sevgi they are so boring to me. Anyway the couple Savaş-Şahnur is the most electrical each time Smile Smile Smile
Girls, I must wake-up very early in the morning, sweet dreams and good night! kiss kiss kiss [/quote]

seep will and have a nice night my dear kiss

You stil woking denisa 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 244732 God bless you

I love you
kh69
kh69
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 25/05/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mier 15 Sept 2010, 12:08 am

LA MULTI ANI DEA! ITI DORESC SA AI PARTE DE SANATATE, IUBIRE SI BUCURII IN VIATA!
13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 F95d61780f74bc8e5141f93693b3035c13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 B9da30e6f5090b5afce831871b51608e13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 3c803d28708c23b3b45c8af22d75e42a
iulia80
iulia80
vip
vip

Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de kh69 Mier 15 Sept 2010, 12:08 am

Excuse me ... I want to stay more but i am too sleepy bounce see you all tomorrow

good night dear freinds Sleep

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 155520 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 155520
kh69
kh69
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 25/05/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 15 Sept 2010, 12:13 am

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 L13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 A13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Blank13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Blank13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 M13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 U13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 L13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 T13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 I13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Blank13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 A13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 N13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 I13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Blank13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Blank13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 D13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 E13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 A

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Lxqax13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Lxqax13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 2h2p7rn13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 2h2p7rn13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 99068556513. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 2s9x85e13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 2487075v

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Deaanigif

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Lamultianidea10

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Lamultianidea

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Lamultianidea12s

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Lamultianidea12

DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Mier 15 Sept 2010, 12:38 am

LA MULŢI ANI! DEA
Multă sănătate bucurii şi clipe fericite alături de cei dragi.
13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Anniv_009

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 L13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 A13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Empty13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 M13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 U13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 L13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 T13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 I13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Empty13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 A13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 N13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 I13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Empty13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Empty13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Empty13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Empty13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Empty13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Empty13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 D13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 E13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 A

Noapte bună vă spun şi eu.
lexia
lexia
vip
vip

Data de inscriere : 23/03/2010

https://www.youtube.com/user/lexiaar?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mier 15 Sept 2010, 1:51 am

denisa..am iesit si eu,..
iti urez somnik usor..cu vise cat mai frumoase..intra pe google..sa vezi ce fain arata!
si maine dimineata sa inceapa petrecerea!13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 517793
13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 92073 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 92073 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 92073

Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Mier 15 Sept 2010, 1:53 am, editata de 1 ori
iulia80
iulia80
vip
vip

Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 15 Sept 2010, 1:52 am

Somn uşor Iulia !!!!!!!!!!!13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 68bedcb14b473a943cfda50

HAVUZ PROBLEMİ DİZİDE NASIL ÇÖZÜLECEK?

Bizim dizilerde mutlaka bir ‘gizlenen çocuk’ vardır. ‘Aşk ve Ceza’da Savaş Yasemin’e Çiçek ile evli olduğunu söyler. Bu arada Çiçek de Yasemin’in bir çocuğu olduğunu öğrenir. Havuz problemi gibi dizi. Tabii bunlar büyük acılar ve gözyaşları içinde dile getirilmelidir!

Sina Koloğlu - Cadde

un comentariu după hunili.

Maybe Yavuz is not the killer, Cicek likes him, it would be insensitive for her to hug him in the Baldar's house. Nazan will struggle knowing her husband's killer lives next door. Now that Pala knows about Omer, its no longer a secret.

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 L13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 A13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Blank13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 M13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 U13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 L13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 T13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 I13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Blank13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 A13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 N13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 I13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Blank13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Blank13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 D13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 E13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 A

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 2188589wwakmr605t13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 29e42e621a3c153a9e6ca3b13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 2194906zo68ru58hk
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mier 15 Sept 2010, 7:32 am

Multumesc fetelor. kiss intru mai tarziu si da petrecere.
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Mier 15 Sept 2010, 8:18 am

Buna dimineata tuturor. sa aveti o zi linistita

Dea "la multi ani" sa ai parte de multa bucurie si de multa liniste sufleteasa .Cele mai frumoase ganduri din partea mea Multi Pupici kiss
rodica
rodica
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mier 15 Sept 2010, 8:55 am

Gata fetelor..am revenit.SERVITI va rog !

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 DSC00875

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Samp

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 12952652320075259456

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 AWw-gjyZxp

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Sampanie44

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 24691572062901712315

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 69805056821856136304

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 88488256426863466379

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 67033697914092808801

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 98_00310

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 282ken10

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Img_3710
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Mier 15 Sept 2010, 9:04 am

Bună dimineaţa, mulţumim Dea, ce de bunătăţi ai făcut. Cred că toată noaptea ai muncit la ele, oricum a meritat efortul nici nu ştiu de care să mă apuc. floare floare floare
lexia
lexia
vip
vip

Data de inscriere : 23/03/2010

https://www.youtube.com/user/lexiaar?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Mier 15 Sept 2010, 9:26 am

La mulţi ani fericiţi, Dea! Cu sănătate şi bucurie, cu succese şi împlinirea tuturor dorinţelor kiss kiss kiss

Mulţumim pentru bunătăţi, sunt într-o oră liberă, de băut te bem mai spre seară! 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 165638 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 165638 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 165638
Fetelor, o zi bună, aveţi grijă de Dea până seara 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 406911
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Data de inscriere : 17/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mier 15 Sept 2010, 9:31 am

lexia a scris:Bună dimineaţa, mulţumim Dea, ce de bunătăţi ai făcut. Cred că toată noaptea ai muncit la ele, oricum a meritat efortul nici nu ştiu de care să mă apuc. floare floare floare
am muncit f mult la ele Smile

Motzişor a scris:La mulţi ani fericiţi, Dea! :

rodica a scris:
Dea "la multi ani" sa ai parte de multa bucurie si de multa liniste sufleteasa .Cele mai frumoase ganduri din partea mea Multi Pupici kiss
multumesc kiss
fetelor

Noroc fetelor!13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Foods_112

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Sampanie

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Dr3-33

Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Mier 15 Sept 2010, 9:36 am

Dea, să-ţi trăiască prinţesa, să te bucuri de fericirea ei!!!!!!!!!!!!!!!! floare floare floare

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 255789 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 255789 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 255789 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 255789 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 255789 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 255789 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 255789 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 255789

Motzişor
Motzişor
vip
vip

Data de inscriere : 17/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mier 15 Sept 2010, 9:40 am

Motzişor a scris:Dea, să-ţi trăiască prinţesa, să te bucuri de fericirea ei!!!!!!!!!!!!!!!!
Multumesc. sa ne traiasca la toti si sa ne bucuram de ei/ele
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 15 Sept 2010, 10:52 am

Bună Dimineaţa !!!!!!!!!!!

Dea şi noi ne-am pregătit .... am muncit .... mai ales eu care sunt paralelă cu bucătăia 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 MSN-Emoticon-155

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Sabah

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Aksam

Fetelor ce spuneţi de prestaţia lui Murat de ieri seară ????? mie mi-a plăcut foarte mult cum a jucat , dar aş vrea să-l văd şi vesel , ieri a fost trist , dacă-l vedeam şi bocind ar fi fost cireaşa după tort , mi-a plăcut foarte mult faza în care ia spus lui yasemin că este căsătorit şi faza cu Eşref când l-a dat jos din maşina , le-a jucat excelent .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 15 Sept 2010, 10:56 am

Dizi dizi dizildik, ekrana serildik

SALI SALLANACAK

Salı günü ekranlarda büyük bir rekabet yaşanacağa benziyor. "Aşk ve Ceza" alışkanlığı artarak devam edecek gibi. Kanal D'nin dizisi "Öyle Bir Geçer Zaman ki"nin biraz tempo düşüklüğü sorunu var. İlk bölümden izleyiciyi avucuna alamayabilir. Emina Sandal'ın boy göstereceği Show TV'nin "Lale Devri" dizisi eğer "klişelerden" kendini kurtarabilirse, sürpriz yapabilir. Ama benzer bir seyirci kitlesine hitap eden atv'nin "Bitmeyen Şarkı"sı karşısında işi zor. Kanal D'nin istikrar abidesi "Geniş Aile"yi de gözden ırak tutmamak gerek. (Dizi bir süreliğine pazar günü yayınlanacak ama tekrar eski gününe dönebilir)

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 2509809E
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 15 Sept 2010, 11:06 am

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 2509804h

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 2509808B

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 2509810e

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 2509811I

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 2509813l
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mier 15 Sept 2010, 11:12 am

DENISA a scris: https://www.youtube.com/v/icrxBoOD_Y0

multumesc fetelor.m-am emotionat!! nu mai am cuvinte!..este unul dintre cele mai frumoase cadouri primite..Va iubesc! 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 517793

vad ca ai bucatarit toata noaptea pt mine Smile ..gustoase bucate!..multumesc
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Empty La multi ani Dea05!

Mesaj Scris de Gloxinia2010 Mier 15 Sept 2010, 11:58 am

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 79536585036631904252

Pentru sarbatorita, un buchet de trandafiri prin curier special.
La multi ani!

Gloxinia2010
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 02/09/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mier 15 Sept 2010, 12:04 pm

Gloxinia2010 a scris:http://www.yukleresim.com/images/79536585036631904252.png

Pentru sarbatorita, un buchet de trandafiri prin curier special.
La multi ani!
am sa opresc si curierul nu numai florile Smile multumesc

Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 15 Sept 2010, 12:08 pm

Dea astăzi fiind ziua ta nu comentez afirmaţia "am sa opresc si curierul "" trec cu vederea dar de mâine mai discutăm.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mier 15 Sept 2010, 12:24 pm

DENISA a scris: Dea astăzi fiind ziua ta nu comentez afirmaţia "am sa opresc si curierul "" trec cu vederea dar de mâine mai discutăm.
bine.numai astazi indragostit

mi-am pus clipul pe canalul meu.....multumesc inca o data

https://www.youtube.com/user/2005dea?feature=mhum
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 15 din 40 Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum