13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+19
lacramyyoara
axxa246
asi demir
lica54
Gloxinia2010
kh69
vivi
dana sandulescu
elena
iulia1965
FLORI
rodica
lexia
andradamaria
Motzişor
windy_day
Admin_dea05
iulia80
DENISA
23 participanți
Pagina 15 din 40
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
multumesc frumos draga Denisa esti o dulce mereu imi sari in ajutor, multumesc de asemenea si celorlalte fete draguti care ma ajuta la nevoie ,din pacate dupa cum am mai spus sunt putin mai grea de cap in ceea ce priveste calculatorul
acum imi iau iubitul si ma retrag la nani dar nu inainte de a va spune noapte buna si sa nu aveti teama ca am eu grija de Fulgerica in aceasta noapte
:
deci va rog sa dormiti linistite ca am eu grija maxima de stiti vorba aceia romineasca?pune lupul sa pazeasca oiile
acum imi iau iubitul si ma retrag la nani dar nu inainte de a va spune noapte buna si sa nu aveti teama ca am eu grija de Fulgerica in aceasta noapte
:
deci va rog sa dormiti linistite ca am eu grija maxima de stiti vorba aceia romineasca?pune lupul sa pazeasca oiile
dana sandulescu- membru activ
Data de inscriere : 07/09/2010
Varsta : 55
Localizare : Dragasani jud Vilcea
Re: 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
2. Ömer a adormit iar Yasemin şi Savaş beau o cafea împreună.
Çiçek discută cu Nazan şi se pun de acord să meargă la cumpărături împreună a două zi .
**
Savaş îi spune lui Yasemin că ia spus mama lui că relaţia lor s- a sfârşit pentru a îl proteja pe Ömer , Yasemin crede că de aceea el era supărat. şi el spune că mai există ceva ..
Yasemin spune ok. dar uită-te la averea ta .. el încearcă să-i spună lui Yasemin. vorbeşte şi discută ..
şi apoi, el îi spune
"Sunt căsătorit".
el este pe cale de a plânge .. (SUPERB .. incredibil .. buzele lui au o mişcare spasmodică bruscă , a făcut să arate că el suferea , atunci când el a încercat să-i spună că el este casătorit.)
el spune te rog să nu mă înţelegi greşit " Sunt căsătorit doar pe hârtie " şi niciodată nu am atins-o. Jur.
**
ea spălă ceştile şi scapă o ceaşcă şi îşi taie degetul ..el spune lasă-mă să mă uit şi ea spune că nu mă doare, nu la fel de mult ca ceea ce mi-ai spus.
**
Yasemin încuie uşa si ea este cu ÖMER. Savaş spune că nu va pleca .. El spune îţi aparţin ţie .
el stă în faţa uşii.
**
Savaş a dormit pe canapea.
El se trezeşte şi bate la uşa , Yasemin nu a dormit deloc. ea este încă şocată.
Savaş pleacă şi se uită la fereastra ei. dar ea nu este ..
**
Cred că fiul lui Pala este destul de frumos .. şi el ar putea fi un bun actor într-o zi
**
Mama lui Yasemin sună şi întreabă dacă totul este bine.
Yasemin nu-i spune ce s-a întâmplat cu Savaş. spune că totul este bine.
**
Savaş vine acasă iar Çiçek este incântată ...
**
Şahnur îl întreabă din nou pe Savaş unde a fost şi îi spune ai uitat unde este casa ta.
**
Savaş din nou îi mulţumeşte lui Çiçek pentru că l-a acoperit la spital atunci când el nu a fost acolo şi din nou, ea crede că el flirtează cu ea ..
**
Sevgi o vizitează pe Yasemin ..
Ohhh DUMNEZEULE ar trebui să vedeţi papucii lui Yasemin, aceştia sunt oribili
3. Şahnur vine în camera lui Savaş iar el spune permite-mi să vorbim mai târziu.
ea îl întreabă, dacă el este ok. ea crede că el este supărat pentru că a rupt relaţia cu Yasemin.
Ea încearcă să-l consoleze, îi spune să uităm de Yasemin. el spune OK. Voi uita .. dar el spune că nu am putut uita că ai organizat atacul casei cu gloanţele din plastic. el spune ce fel de femeie (persoană ) eşti? el spune eşti o ameninţare chiar mai mult decât Moran Ahmet pentru noi .
**
el îi spune să se lase de astfel de chestii. să nu-şi mai bage nasul în afacerile tuturor. si ea spune că dacă nu aş fi aflat că ea a avut un copil ar fi trebuit să crezi în continuare că copilul era al surorii ei , eşti un prost. Şahnur iese din cameră.
**
Yasemin îi spune lui Sevgi despre Çiçek şi Savaş.. Sevgi îi spune că ea nu ştie ce să spună.
oricum Yasemin spune că îl iubeşte pe Savaş si ea ştie că nu este ca Çiçek, dar ei îi este frică de despărţire .
**
Savaş o sună pe Yasemin .. Yasemin nu -şi deschide telefonul iar Çiçek vede acest lucru prin uşa şi ea crede că el este supărat din cauza acestei despărţiri.
**
Sevgi decide să o ia pe Yasemin afară.
Nazan se va întâlni cu Bora.
Çiçek şi Nazan merg la cumpărături. Savaş pleacă la muncă.
**
Eşref îl duce pe Savaş la companie. Savaş spune că Yasemin are un fiu .. şi îl întreabă pe el de unde a aflat de Yasemin ? sunt oameni care vorbesc între ei..
Eşref îi spune lui Savaş că singur a aflat.
Savaş îi spune să tragă maşina pe margine şi îi spune să iasă din maşină ..
**
Savaş îi spune lui Esref să se uite în ochii lui , ai curajul să te uiţi ???? Am avut încredere în tine. şi m-ai părăsit. , de acum eşti singur ..
el intră în maşină
Yasemin şi Sevgi au verificat un nou loc pentru compania lor .
**
Haldun este agresat la şcoală şi el le dă bani agresorilor.
el vrea să înveţe cum să se lupte cu agresorii pe la spate.
**
Soţul lui Endam a livrat drogurile la clientul lui Moran. Endam îl vede pe Orhan dând bani lui Şahnur.
Savaş o sună din nou pe Yasemin în drum spre birou .
Sevgi îi spune lui Yasemin să-şi deschidă telefonul.
Nazan este la cumpărături cu Çiçek. şi ea se întâlneşte cu Bora. Çiçek cumpără ceva pentru biroul nou a lui Savaş.
Cred că toţi sunt la mall în acelaşi timp ( Yasemin , Sevgi , Çiçek , Nazan , Bora) .
Sevgi vine la aceeaşi cafenea. Ea stă cu spatele şi nu îl vede pe Bora.
**
Çiçek şi Yasemin sunt pe cale de a se întâlni faţă în faţă şi un elev de a lui Çiçek o vede şi ea este distrasă şi nu o vede pe Yasemin.
**
Sevgi îl sună pe Bora, acesta spune că este la o întâlnire. şi ea îl vede stând la cafenea cu Nazan
**
Sevgi pleacă fără a îl confrunta .
Bora este un prost . grijuliu prieten.
el vrea să o ia pe Nazan afară pe timp de noapte şi ea spune ca nu se pot întâlni noaptea şi el este îmbufnat ..
**
Nazan pleacă din cafenea , ea îi spune lui Çiçek că vrea să meargă acasă. Çiçek spune că va merge la noul birou a lui Savaş, Savaş vine acasă la Yasemin din nou, cu un buchet imens de trandafiri roşii. El bate dar ea nu este acasă.
**
Çiçek merge la birou dar Savas nu este acolo.
**
ea se duce şi stă în birou .. zâmbeşte ca o idioată ..
Bora obţine un comision de la un client nou a lui Yasemin
**
Yasemin vine acasă şi ea găseşte florile pe covorul de la uşă.
şi un bileţel scris, Savas a scris " nu a fost o coincidenţă că ne-am întâlnit. Că Ömer s-a născut.
povestea noastră nu este un basm, este o realitate şi vom finaliza povestea noastră .. "
**
Çiçek aşteaptă şi apoi decide să plece din companie. supărată ca un copil mic
**
Mehmet află că Çiçek este soţia lui Savas .
Findan o acuză pe Şahnur că din vina ei Pala a avut atacul de cord, că Şahnur ia spus ceva ce ia provocat atacul. Şahnur este supărată că este blamată, dar Fidan spune că dacă se va întâmpla ceva cu Pala te voi învinui.
**
Mehmet dispune de un birou uriaş.
**
Moran află că fiul său iese din închisoare în următoarea zi.
Cineva este în pericol, Moran spune vei continua afacerea , alţii fac afaceri murdare ptr tine , dar eu voi tria ( alege ) propria afacere.
**
Eşref află că Yavuz va ieşi din puşcărie în curând ..
**
Esref vine să vorbească cu Şahnur. El îi spune că Yavuz iese din închisoare.
**
Savaş vine să vorbească cu Yasemin. Ea întreabă care este soluţia .. el nu poate găsi un răspuns.
**
Nazan îl sună pe Bora .. ea încearcă să discute cu el iar el spune că este ocupat şi închide telefonul.
Savaş spune ca medicamentul este TIMPUL. el spune ca are nevoie de timp pentru a aranja lucrurile. El spune că a căutat-o un an întreg şi a găsit-o. el spune că dacă ea nu este cu el lui nu-i pasă să rezolve problemele Numai dacă ea este acolo să-l sprijine aceasta va însemna ceva .. şi el este pe cale să plece, atunci când ea îl îmbrăţişează ..
**
Yasemin spune că înţelege că viaţa lui Çiçek este în pericol. şi spune că ştie că nu-şi poate părăsi familia . Ea spune că are încredere în el.
**
Şahnur îl sună pe Savaş şi îi spune că Yavuz iese din închisoare şi el ar trebui să se întoarcă acasă , Nazan aude de acest Yavuz (este tipul care l- a ucis pe soţul lui Nazan)
Çiçek intră în cameră lui Nazan dimineaţă, Nazan nu vorbeşte cu ea. Ea spune " înţeleg durerea ta" , ea spune împărtăşim aceeaşi soartă .
Ea vorbeşte dar Nazan nu vorbeşte .
Savaş vrea să plece acasă, el îi spune ca o iubeşte. Yasemin spune că Ömer şi cu mine te vom sprijini mereu.
**
Yavuz iese din închisoare .. (Acest tip este un actor bun.)
Episodul se termină aici.
Çiçek discută cu Nazan şi se pun de acord să meargă la cumpărături împreună a două zi .
**
Savaş îi spune lui Yasemin că ia spus mama lui că relaţia lor s- a sfârşit pentru a îl proteja pe Ömer , Yasemin crede că de aceea el era supărat. şi el spune că mai există ceva ..
Yasemin spune ok. dar uită-te la averea ta .. el încearcă să-i spună lui Yasemin. vorbeşte şi discută ..
şi apoi, el îi spune
"Sunt căsătorit".
el este pe cale de a plânge .. (SUPERB .. incredibil .. buzele lui au o mişcare spasmodică bruscă , a făcut să arate că el suferea , atunci când el a încercat să-i spună că el este casătorit.)
el spune te rog să nu mă înţelegi greşit " Sunt căsătorit doar pe hârtie " şi niciodată nu am atins-o. Jur.
**
ea spălă ceştile şi scapă o ceaşcă şi îşi taie degetul ..el spune lasă-mă să mă uit şi ea spune că nu mă doare, nu la fel de mult ca ceea ce mi-ai spus.
**
Yasemin încuie uşa si ea este cu ÖMER. Savaş spune că nu va pleca .. El spune îţi aparţin ţie .
el stă în faţa uşii.
**
Savaş a dormit pe canapea.
El se trezeşte şi bate la uşa , Yasemin nu a dormit deloc. ea este încă şocată.
Savaş pleacă şi se uită la fereastra ei. dar ea nu este ..
**
Cred că fiul lui Pala este destul de frumos .. şi el ar putea fi un bun actor într-o zi
**
Mama lui Yasemin sună şi întreabă dacă totul este bine.
Yasemin nu-i spune ce s-a întâmplat cu Savaş. spune că totul este bine.
**
Savaş vine acasă iar Çiçek este incântată ...
**
Şahnur îl întreabă din nou pe Savaş unde a fost şi îi spune ai uitat unde este casa ta.
**
Savaş din nou îi mulţumeşte lui Çiçek pentru că l-a acoperit la spital atunci când el nu a fost acolo şi din nou, ea crede că el flirtează cu ea ..
**
Sevgi o vizitează pe Yasemin ..
Ohhh DUMNEZEULE ar trebui să vedeţi papucii lui Yasemin, aceştia sunt oribili
3. Şahnur vine în camera lui Savaş iar el spune permite-mi să vorbim mai târziu.
ea îl întreabă, dacă el este ok. ea crede că el este supărat pentru că a rupt relaţia cu Yasemin.
Ea încearcă să-l consoleze, îi spune să uităm de Yasemin. el spune OK. Voi uita .. dar el spune că nu am putut uita că ai organizat atacul casei cu gloanţele din plastic. el spune ce fel de femeie (persoană ) eşti? el spune eşti o ameninţare chiar mai mult decât Moran Ahmet pentru noi .
**
el îi spune să se lase de astfel de chestii. să nu-şi mai bage nasul în afacerile tuturor. si ea spune că dacă nu aş fi aflat că ea a avut un copil ar fi trebuit să crezi în continuare că copilul era al surorii ei , eşti un prost. Şahnur iese din cameră.
**
Yasemin îi spune lui Sevgi despre Çiçek şi Savaş.. Sevgi îi spune că ea nu ştie ce să spună.
oricum Yasemin spune că îl iubeşte pe Savaş si ea ştie că nu este ca Çiçek, dar ei îi este frică de despărţire .
**
Savaş o sună pe Yasemin .. Yasemin nu -şi deschide telefonul iar Çiçek vede acest lucru prin uşa şi ea crede că el este supărat din cauza acestei despărţiri.
**
Sevgi decide să o ia pe Yasemin afară.
Nazan se va întâlni cu Bora.
Çiçek şi Nazan merg la cumpărături. Savaş pleacă la muncă.
**
Eşref îl duce pe Savaş la companie. Savaş spune că Yasemin are un fiu .. şi îl întreabă pe el de unde a aflat de Yasemin ? sunt oameni care vorbesc între ei..
Eşref îi spune lui Savaş că singur a aflat.
Savaş îi spune să tragă maşina pe margine şi îi spune să iasă din maşină ..
**
Savaş îi spune lui Esref să se uite în ochii lui , ai curajul să te uiţi ???? Am avut încredere în tine. şi m-ai părăsit. , de acum eşti singur ..
el intră în maşină
Yasemin şi Sevgi au verificat un nou loc pentru compania lor .
**
Haldun este agresat la şcoală şi el le dă bani agresorilor.
el vrea să înveţe cum să se lupte cu agresorii pe la spate.
**
Soţul lui Endam a livrat drogurile la clientul lui Moran. Endam îl vede pe Orhan dând bani lui Şahnur.
Savaş o sună din nou pe Yasemin în drum spre birou .
Sevgi îi spune lui Yasemin să-şi deschidă telefonul.
Nazan este la cumpărături cu Çiçek. şi ea se întâlneşte cu Bora. Çiçek cumpără ceva pentru biroul nou a lui Savaş.
Cred că toţi sunt la mall în acelaşi timp ( Yasemin , Sevgi , Çiçek , Nazan , Bora) .
Sevgi vine la aceeaşi cafenea. Ea stă cu spatele şi nu îl vede pe Bora.
**
Çiçek şi Yasemin sunt pe cale de a se întâlni faţă în faţă şi un elev de a lui Çiçek o vede şi ea este distrasă şi nu o vede pe Yasemin.
**
Sevgi îl sună pe Bora, acesta spune că este la o întâlnire. şi ea îl vede stând la cafenea cu Nazan
**
Sevgi pleacă fără a îl confrunta .
Bora este un prost . grijuliu prieten.
el vrea să o ia pe Nazan afară pe timp de noapte şi ea spune ca nu se pot întâlni noaptea şi el este îmbufnat ..
**
Nazan pleacă din cafenea , ea îi spune lui Çiçek că vrea să meargă acasă. Çiçek spune că va merge la noul birou a lui Savaş, Savaş vine acasă la Yasemin din nou, cu un buchet imens de trandafiri roşii. El bate dar ea nu este acasă.
**
Çiçek merge la birou dar Savas nu este acolo.
**
ea se duce şi stă în birou .. zâmbeşte ca o idioată ..
Bora obţine un comision de la un client nou a lui Yasemin
**
Yasemin vine acasă şi ea găseşte florile pe covorul de la uşă.
şi un bileţel scris, Savas a scris " nu a fost o coincidenţă că ne-am întâlnit. Că Ömer s-a născut.
povestea noastră nu este un basm, este o realitate şi vom finaliza povestea noastră .. "
**
Çiçek aşteaptă şi apoi decide să plece din companie. supărată ca un copil mic
**
Mehmet află că Çiçek este soţia lui Savas .
Findan o acuză pe Şahnur că din vina ei Pala a avut atacul de cord, că Şahnur ia spus ceva ce ia provocat atacul. Şahnur este supărată că este blamată, dar Fidan spune că dacă se va întâmpla ceva cu Pala te voi învinui.
**
Mehmet dispune de un birou uriaş.
**
Moran află că fiul său iese din închisoare în următoarea zi.
Cineva este în pericol, Moran spune vei continua afacerea , alţii fac afaceri murdare ptr tine , dar eu voi tria ( alege ) propria afacere.
**
Eşref află că Yavuz va ieşi din puşcărie în curând ..
**
Esref vine să vorbească cu Şahnur. El îi spune că Yavuz iese din închisoare.
**
Savaş vine să vorbească cu Yasemin. Ea întreabă care este soluţia .. el nu poate găsi un răspuns.
**
Nazan îl sună pe Bora .. ea încearcă să discute cu el iar el spune că este ocupat şi închide telefonul.
Savaş spune ca medicamentul este TIMPUL. el spune ca are nevoie de timp pentru a aranja lucrurile. El spune că a căutat-o un an întreg şi a găsit-o. el spune că dacă ea nu este cu el lui nu-i pasă să rezolve problemele Numai dacă ea este acolo să-l sprijine aceasta va însemna ceva .. şi el este pe cale să plece, atunci când ea îl îmbrăţişează ..
**
Yasemin spune că înţelege că viaţa lui Çiçek este în pericol. şi spune că ştie că nu-şi poate părăsi familia . Ea spune că are încredere în el.
**
Şahnur îl sună pe Savaş şi îi spune că Yavuz iese din închisoare şi el ar trebui să se întoarcă acasă , Nazan aude de acest Yavuz (este tipul care l- a ucis pe soţul lui Nazan)
Çiçek intră în cameră lui Nazan dimineaţă, Nazan nu vorbeşte cu ea. Ea spune " înţeleg durerea ta" , ea spune împărtăşim aceeaşi soartă .
Ea vorbeşte dar Nazan nu vorbeşte .
Savaş vrea să plece acasă, el îi spune ca o iubeşte. Yasemin spune că Ömer şi cu mine te vom sprijini mereu.
**
Yavuz iese din închisoare .. (Acest tip este un actor bun.)
Episodul se termină aici.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mier 15 Sept 2010, 1:40 am, editata de 5 ori
Hi, "kh69", Merhaba, we completely agree with you, Murat-bey was great, sorry for the triangle Nazan-Bora-Sevgi they are so boring to me. Anyway the couple Savaş-Şahnur is the most electrical each time
Girls, I must wake-up very early in the morning, sweet dreams and good night! [/quote]
seep will and have a nice night my dear
You stil woking denisa God bless you
kh69- membru senior
Data de inscriere : 25/05/2010
LA MULTI ANI DEA! ITI DORESC SA AI PARTE DE SANATATE, IUBIRE SI BUCURII IN VIATA!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Excuse me ... I want to stay more but i am too sleepy see you all tomorrow
good night dear freinds
good night dear freinds
kh69- membru senior
Data de inscriere : 25/05/2010
LA MULŢI ANI! DEA
Multă sănătate bucurii şi clipe fericite alături de cei dragi.
Noapte bună vă spun şi eu.
Multă sănătate bucurii şi clipe fericite alături de cei dragi.
Noapte bună vă spun şi eu.
denisa..am iesit si eu,..
iti urez somnik usor..cu vise cat mai frumoase..intra pe google..sa vezi ce fain arata!
si maine dimineata sa inceapa petrecerea!
iti urez somnik usor..cu vise cat mai frumoase..intra pe google..sa vezi ce fain arata!
si maine dimineata sa inceapa petrecerea!
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Mier 15 Sept 2010, 1:53 am, editata de 1 ori
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Somn uşor Iulia !!!!!!!!!!!
HAVUZ PROBLEMİ DİZİDE NASIL ÇÖZÜLECEK?
Bizim dizilerde mutlaka bir ‘gizlenen çocuk’ vardır. ‘Aşk ve Ceza’da Savaş Yasemin’e Çiçek ile evli olduğunu söyler. Bu arada Çiçek de Yasemin’in bir çocuğu olduğunu öğrenir. Havuz problemi gibi dizi. Tabii bunlar büyük acılar ve gözyaşları içinde dile getirilmelidir!
Sina Koloğlu - Cadde
un comentariu după hunili.
Maybe Yavuz is not the killer, Cicek likes him, it would be insensitive for her to hug him in the Baldar's house. Nazan will struggle knowing her husband's killer lives next door. Now that Pala knows about Omer, its no longer a secret.
HAVUZ PROBLEMİ DİZİDE NASIL ÇÖZÜLECEK?
Bizim dizilerde mutlaka bir ‘gizlenen çocuk’ vardır. ‘Aşk ve Ceza’da Savaş Yasemin’e Çiçek ile evli olduğunu söyler. Bu arada Çiçek de Yasemin’in bir çocuğu olduğunu öğrenir. Havuz problemi gibi dizi. Tabii bunlar büyük acılar ve gözyaşları içinde dile getirilmelidir!
Sina Koloğlu - Cadde
un comentariu după hunili.
Maybe Yavuz is not the killer, Cicek likes him, it would be insensitive for her to hug him in the Baldar's house. Nazan will struggle knowing her husband's killer lives next door. Now that Pala knows about Omer, its no longer a secret.
Multumesc fetelor. intru mai tarziu si da petrecere.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna dimineata tuturor. sa aveti o zi linistita
Dea "la multi ani" sa ai parte de multa bucurie si de multa liniste sufleteasa .Cele mai frumoase ganduri din partea mea Multi Pupici
Dea "la multi ani" sa ai parte de multa bucurie si de multa liniste sufleteasa .Cele mai frumoase ganduri din partea mea Multi Pupici
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68
Gata fetelor..am revenit.SERVITI va rog !
Admin_dea05- Admin
Bună dimineaţa, mulţumim Dea, ce de bunătăţi ai făcut. Cred că toată noaptea ai muncit la ele, oricum a meritat efortul nici nu ştiu de care să mă apuc.
La mulţi ani fericiţi, Dea! Cu sănătate şi bucurie, cu succese şi împlinirea tuturor dorinţelor
Mulţumim pentru bunătăţi, sunt într-o oră liberă, de băut te bem mai spre seară!
Fetelor, o zi bună, aveţi grijă de Dea până seara
Mulţumim pentru bunătăţi, sunt într-o oră liberă, de băut te bem mai spre seară!
Fetelor, o zi bună, aveţi grijă de Dea până seara
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
am muncit f mult la elelexia a scris:Bună dimineaţa, mulţumim Dea, ce de bunătăţi ai făcut. Cred că toată noaptea ai muncit la ele, oricum a meritat efortul nici nu ştiu de care să mă apuc.
Motzişor a scris:La mulţi ani fericiţi, Dea! :
multumescrodica a scris:
fetelor
Noroc fetelor!
Admin_dea05- Admin
Dea, să-ţi trăiască prinţesa, să te bucuri de fericirea ei!!!!!!!!!!!!!!!!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Multumesc. sa ne traiasca la toti si sa ne bucuram de ei/eleMotzişor a scris:Dea, să-ţi trăiască prinţesa, să te bucuri de fericirea ei!!!!!!!!!!!!!!!!
Admin_dea05- Admin
Bună Dimineaţa !!!!!!!!!!!
Dea şi noi ne-am pregătit .... am muncit .... mai ales eu care sunt paralelă cu bucătăia
Fetelor ce spuneţi de prestaţia lui Murat de ieri seară ????? mie mi-a plăcut foarte mult cum a jucat , dar aş vrea să-l văd şi vesel , ieri a fost trist , dacă-l vedeam şi bocind ar fi fost cireaşa după tort , mi-a plăcut foarte mult faza în care ia spus lui yasemin că este căsătorit şi faza cu Eşref când l-a dat jos din maşina , le-a jucat excelent .
Dea şi noi ne-am pregătit .... am muncit .... mai ales eu care sunt paralelă cu bucătăia
Fetelor ce spuneţi de prestaţia lui Murat de ieri seară ????? mie mi-a plăcut foarte mult cum a jucat , dar aş vrea să-l văd şi vesel , ieri a fost trist , dacă-l vedeam şi bocind ar fi fost cireaşa după tort , mi-a plăcut foarte mult faza în care ia spus lui yasemin că este căsătorit şi faza cu Eşref când l-a dat jos din maşina , le-a jucat excelent .
Dizi dizi dizildik, ekrana serildik
SALI SALLANACAK
Salı günü ekranlarda büyük bir rekabet yaşanacağa benziyor. "Aşk ve Ceza" alışkanlığı artarak devam edecek gibi. Kanal D'nin dizisi "Öyle Bir Geçer Zaman ki"nin biraz tempo düşüklüğü sorunu var. İlk bölümden izleyiciyi avucuna alamayabilir. Emina Sandal'ın boy göstereceği Show TV'nin "Lale Devri" dizisi eğer "klişelerden" kendini kurtarabilirse, sürpriz yapabilir. Ama benzer bir seyirci kitlesine hitap eden atv'nin "Bitmeyen Şarkı"sı karşısında işi zor. Kanal D'nin istikrar abidesi "Geniş Aile"yi de gözden ırak tutmamak gerek. (Dizi bir süreliğine pazar günü yayınlanacak ama tekrar eski gününe dönebilir)
SALI SALLANACAK
Salı günü ekranlarda büyük bir rekabet yaşanacağa benziyor. "Aşk ve Ceza" alışkanlığı artarak devam edecek gibi. Kanal D'nin dizisi "Öyle Bir Geçer Zaman ki"nin biraz tempo düşüklüğü sorunu var. İlk bölümden izleyiciyi avucuna alamayabilir. Emina Sandal'ın boy göstereceği Show TV'nin "Lale Devri" dizisi eğer "klişelerden" kendini kurtarabilirse, sürpriz yapabilir. Ama benzer bir seyirci kitlesine hitap eden atv'nin "Bitmeyen Şarkı"sı karşısında işi zor. Kanal D'nin istikrar abidesi "Geniş Aile"yi de gözden ırak tutmamak gerek. (Dizi bir süreliğine pazar günü yayınlanacak ama tekrar eski gününe dönebilir)
DENISA a scris: https://www.youtube.com/v/icrxBoOD_Y0
multumesc fetelor.m-am emotionat!! nu mai am cuvinte!..este unul dintre cele mai frumoase cadouri primite..Va iubesc!
vad ca ai bucatarit toata noaptea pt mine ..gustoase bucate!..multumesc
Admin_dea05- Admin
La multi ani Dea05!
Pentru sarbatorita, un buchet de trandafiri prin curier special.
La multi ani!
Gloxinia2010- membru activ
Data de inscriere : 02/09/2010
am sa opresc si curierul nu numai florile multumescGloxinia2010 a scris:http://www.yukleresim.com/images/79536585036631904252.png
Pentru sarbatorita, un buchet de trandafiri prin curier special.
La multi ani!
Admin_dea05- Admin
Dea astăzi fiind ziua ta nu comentez afirmaţia "am sa opresc si curierul "" trec cu vederea dar de mâine mai discutăm.
bine.numai astazi indragostitDENISA a scris: Dea astăzi fiind ziua ta nu comentez afirmaţia "am sa opresc si curierul "" trec cu vederea dar de mâine mai discutăm.
mi-am pus clipul pe canalul meu.....multumesc inca o data
https://www.youtube.com/user/2005dea?feature=mhum
Admin_dea05- Admin
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 15 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum