13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+19
lacramyyoara
axxa246
asi demir
lica54
Gloxinia2010
kh69
vivi
dana sandulescu
elena
iulia1965
FLORI
rodica
lexia
andradamaria
Motzişor
windy_day
Admin_dea05
iulia80
DENISA
23 participanți
Pagina 9 din 40
Pagina 9 din 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re: 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Fetelor, nu sunteţi singure, vă salvez eu glicemia, mersi Denisa. Daaa, la resuscitare n-are băiatu' nicio treabă.
În Asi numa' pe Nehriman n-a mai resuscitat-o, în rest, a salvat tot satu'...
În Asi numa' pe Nehriman n-a mai resuscitat-o, în rest, a salvat tot satu'...
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Re: 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
multumesc pentru dedicatie,am si eu ceva pentru tine https://www.youtube.com/watch?v=euw7J4fN-rUiulia80 a scris: marioara ......domnisoara domnisoara ..asta e dedicatie pt tine draga mea!
https://www.youtube.com/watch?v=3TEXw_UUN5c
windy s-ar putea sa apara mai tarziu..asa zice radarul meu..sa vedem daca a prins corect radiatia!
ei..are o caruta de defecte..picioarele stangi sunt cele mai benigne!
Denisa chiar avea dreptate toata lumea...tu vrei sa devenim diabetice????????????
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
andradamaria a scris:multumesc pentru dedicatie,am si eu ceva pentru tine https://www.youtube.com/watch?v=euw7J4fN-rU
Denisa chiar avea dreptate toata lumea...tu vrei sa devenim diabetice????????????
mai da eu ti-am dedicat ceva frumos..si tu imi pui populara..macar daca era de pe la noi!
lasa ca se trateaza diabetul! si nu il facem noi asa de repede!
buna Motzule..ai gatit treaba?
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
populara da ,dar cu desene animate (nu-mi place cotabita)dar eu te mult mult si ti-l ofer peiulia80 a scris:
mai da eu ti-am dedicat ceva frumos..si tu imi pui populara..macar daca era de pe la noi!
lasa ca se trateaza diabetul! si nu il facem noi asa de repede!
buna Motzule..ai gatit treaba?
andradamaria- vip
draga dar nu trebuie sa iti placa cotabila..am vrut sa ii zic in altfel..dar ma dadea denisa afara!
mesajul draga..domnisoara nu pleca!
multam pt fulgerica...ca baclavaua si cu fulgerica nu-s de lepadat! cupidon cupidon cupidon
am gasit o melodie din copilarie!
https://www.youtube.com/watch?v=adN_mak-jzY
multam pt fulgerica...ca baclavaua si cu fulgerica nu-s de lepadat! cupidon cupidon cupidon
am gasit o melodie din copilarie!
https://www.youtube.com/watch?v=adN_mak-jzY
iulia80- vip
ne auzim mai târziu , când ajung acasă.
l-am inteles iubita,nici o problema............numai ca datoria inainte de toate iti las si baclavaua...o sa ai nevoie,..consumul de energie va fi mare asa ca sa nu-ti faci probleme de gen..kilograme in plusiulia80 a scris:draga dar nu trebuie sa iti placa cotabila..am vrut sa ii zic in altfel..dar ma dadea denisa afara!
andradamaria- vip
mai dar de tuba ce se mai aude?andradamaria a scris:l-am inteles iubita,nici o problema............numai ca datoria inainte de toate iti las si baclavaua...o sa ai nevoie,..consumul de energie va fi mare asa ca sa nu-ti faci probleme de gen..kilograme in plusiulia80 a scris:draga dar nu trebuie sa iti placa cotabila..am vrut sa ii zic in altfel..dar ma dadea denisa afara!
andradamaria- vip
drum bun spre casa denisa...
lasa lasa draga marioara........ nu purta grija kg mele!
lasa lasa draga marioara........ nu purta grija kg mele!
iulia80- vip
Ăleu, Iulia, de-abia acum am văz't mesajul, nu n-am terminat cu treaba, Marioara, vă arde de joacă, mai dau şi eu o fugă, pe la voi, profit, mai ameţesc o baclava vă citesc, e un pustiu de ştiri, chiar resimt şi eu un gol, film tradus... ioc...
Motzişor- vip
lasa Motzule..ca vor veni si vremurile in care ai sa zici..ca ai muncit numai numai!Motzişor a scris:Ăleu, Iulia, de-abia acum am văz't mesajul, nu n-am terminat cu treaba, Marioara, vă arde de joacă, mai dau şi eu o fugă, pe la voi, profit, mai ameţesc o baclava vă citesc, e un pustiu de ştiri, chiar resimt şi eu un gol, film tradus... ioc...
buna seara demiruta..ce faci draguta? esti bine? stupina e bine?
dragelor..eu am pus lacatul pe fulgerica ,am luat cheia cu mine..si ma retrag!
va doresc somnik usor si vise cat mai placute!
iulia80- vip
Iulia fii drăguţă şi scoate cheia...
iote-te la ea..cum am zis ca pun lacatul si plec cu cheia..cum a apare draga de ea..DENISA a scris:Iulia fii drăguţă şi scoate cheia...
pt tine cu cea mai mare placere.
vezi ca anuta ne-a furat tavile cu baclavale si le-a dus in ograda cealalta...asa ca de-acum sistem de alarma pe tava de baclava..cu parola!
iulia80- vip
lasă-le să le crească şi lor glicemia nu doar nouă. dar aştept cheia .
ti-am trimis-o pe privat draga..ca e secret de stat! caut-o dar sa nu vada si dusmanul!DENISA a scris:lasă-le să le crească şi lor glicemia nu doar nouă. dar aştept cheia .
iulia80- vip
iulia80 a scris:
ti-am trimis-o pe privat draga..ca e secret de stat! caut-o dar sa nu vada si dusmanul!
cred că ajunge şi cheia precum a ajuns şi Murat zilele trecute , tu doar mă amăgeşti ori încurci punctele cardinale .
iulia80 a scris:
Fetelor, Iulia, Denisa, Demiruţa, am clonat cheia!
Iulia, următoarea parolă pune-o cu reţeta unui dulceţ moldovenesc, că n-o mai află nimeni!
Vă pup, somnic pufosss!
Aoleu !!!!!!!! dar cum ai răuşit ??? vai degeaba m-am strofocat să vă amăgesc cu dulciuri , am spus că nu mai aveţi timp să vă gândiţi la strategii de sustragere a " prinţişorului "
Motzişor- vip
eu zic ca a ajuns deja..dar faci tu acum pe nevinovata!DENISA a scris:
cred că ajunge şi cheia precum a ajuns şi Murat zilele trecute , tu doar mă amăgeşti ori încurci punctele cardinale .
eu ma retrag draguta..noapte buna si somnik cu vise cat mai placute!
Motzule...mar grija cui dati cheia!somnik usor !
iulia80- vip
somn uşor !! dar vise fără Fulgerică , poate ai vreun coşmar crezând că ţi-l fură cineva .
poate va scăzut glicemia
Ha-ha, Denisa, comentariul tău cum de-a ajuns la avatarul meu?DENISA a scris:poate va scăzut glicemia
https://2img.net/h/i190.photobucket.com/albums/z160/happyalex4u/salonic/P1020444.jpg
Dar te iert datorită tăvilor plineeeee! Mersiiiiiiiiiiiiiii!!! În sfârşit, cred că ne ajunge.
Cheia??? Iulia, eu odau la tot plutonul, dar atât! Nu ştiu ce vor face Xalqa şi Rasim cu ea, probabil vor face politichie cu Fulger pân' la ziuă, tot îs toţi trei fani Erdogan.
Motzişor- vip
Motzişor a scris:Ha-ha, Denisa, comentariul tău cum de-a ajuns la avatarul meu?DENISA a scris:poate va scăzut glicemia
https://2img.net/h/i190.photobucket.com/albums/z160/happyalex4u/salonic/P1020444.jpg
Cheia??? Iulia, eu odau la tot plutonul, dar atât! Nu ştiu ce vor face Xalqa şi Rasim cu ea, probabil vor face politichie cu Fulger pân' la ziuă, tot îs toţi trei fani Erdogan.
cum a ajuns la avatarul tău ???
să-l chemăm pe Kudret să-l obligă să - i facă să " parlească" româneşte că nu se mai poate .
Denisa, încetează că nu mai dorm de poftăDENISA a scris:https://2img.net/h/i190.photobucket.com/albums/z160/happyalex4u/salonic/P1020436.jpg
Ţucaaaaaaaaaaaaaaaaaaaattttttttttt!!! Pe mâine!
Motzişor- vip
păi mai şi dormi ??? ai cheia clonată şi dormi ?????????
Pagina 9 din 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 9 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum