13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+19
lacramyyoara
axxa246
asi demir
lica54
Gloxinia2010
kh69
vivi
dana sandulescu
elena
iulia1965
FLORI
rodica
lexia
andradamaria
Motzişor
windy_day
Admin_dea05
iulia80
DENISA
23 participanți
Pagina 10 din 40
Pagina 10 din 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Re: 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
buna denisa..am intrat o fuga de pe laptop..br..ce nu imi place sa il folosesc!DENISA a scris:păi mai şi dormi ??? ai cheia clonată şi dormi ?????????
mai..ma faci sa ma duc sa imi cumpar baclavale..
Motzule draga daca dai cheia la baieti eu n-am nimic impotriva!
draga denisa...cu tava de baclavale in fata si cu cheia la ea..cum sa nu dorma fata linistit!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Re: 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Astăzi împlinesc un an de când m-am logat prima oară pe acest forum . Forumul acesta nu este viaţa mea, dar este o parte importantă din ea.
Vreau să vă mulţumesc tuturor, fiindcă ne -aţi fost alături pe parcursul acestui an , vă mulţumesc pentru mesaje şi urări .Dacă nu ar fi existat acest forum şi aceşti minunaţi actori ( Tuba Büyüküstün & Murat Yildirim ) nu aş fi cunoscut atâtea persoane minunate.
Chiar dacă au fost, sunt şi sper că vor fi în continuare prietenii la distanţă şi virtuale, au fost adevarate şi sincere .
Vreau să continuăm aşa încă mulţi ani, să evoluăm şi să creştem unul cu celălalt.
La mulţi ani!!! https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro
Vreau să vă mulţumesc tuturor, fiindcă ne -aţi fost alături pe parcursul acestui an , vă mulţumesc pentru mesaje şi urări .Dacă nu ar fi existat acest forum şi aceşti minunaţi actori ( Tuba Büyüküstün & Murat Yildirim ) nu aş fi cunoscut atâtea persoane minunate.
Chiar dacă au fost, sunt şi sper că vor fi în continuare prietenii la distanţă şi virtuale, au fost adevarate şi sincere .
Vreau să continuăm aşa încă mulţi ani, să evoluăm şi să creştem unul cu celălalt.
Draga Denisa..iti doresc sa ai parte de sanatate,putere de munca,iubire si intelegere si fie ca tot ceea ce faceti voi aici pentru noi-necunoscutii- sa se intample multa vreme de acum inainte!DENISA a scris:Astăzi împlinesc un an de când m-am logat prima oară pe acest forum . Forumul acesta nu este viaţa mea, dar este o parte importantă din ea.
iulia80- vip
Noi nu am fi răşit dacă voi nu aţi fi fost alături de noi , succesul acestui forum vi ( ni ) se datorează şi vouă tuturor membrilor activi .
esti draguta denisa..dar datorita voua noi putem sa ne exprimam cat mai liber ,sa ne distram si fim nitel carcotase!( stiu noi la adresele carora)
vai de mine si de mine..ce de-a baclavale..pe astea PUN SECHESTRU! AUZI ANUTA..SiA NU TE PRIND CA PUI MANA PE ELE!
DEDICATIE PT TINE DENISA SI PT TOATE FETELE CARE POSTEAZA PE ACEST FORUM!
uite denisa cum am uitat noi de melodia aceasta
vai de mine si de mine..ce de-a baclavale..pe astea PUN SECHESTRU! AUZI ANUTA..SiA NU TE PRIND CA PUI MANA PE ELE!
DEDICATIE PT TINE DENISA SI PT TOATE FETELE CARE POSTEAZA PE ACEST FORUM!
uite denisa cum am uitat noi de melodia aceasta
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Mar 14 Sept 2010, 1:25 am, editata de 1 ori
iulia80- vip
WoW !!! mulţam , nu am mai ascultat Compact cam de multişor ...
buna dimineata soare!
va doresc sa aveti o zi cat mai frumoasa!
denisa draga..dar ai gatit ceva asta noapte..multumim!
neata marioara! spor la treaba!
iulia80- vip
Buna dimineata tuturor!
DENISA ,SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII !
de fapt noi toate iti datoram atat de mult, in primul rand faptul ca prin intermediul acestui forum am aflat ce fiinte minunate are aceasta tara ,si cat de usor putem comunica chiar daca inceputul a fost interesul pentru......turci ,pentru ineditul si naturaletea serialului ASI iar ce-a urmat cred ca se regaseste usor in paginile de aici.
va doresc o zi frumoasa oriunde v-ati afla !
DENISA ,SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII !
de fapt noi toate iti datoram atat de mult, in primul rand faptul ca prin intermediul acestui forum am aflat ce fiinte minunate are aceasta tara ,si cat de usor putem comunica chiar daca inceputul a fost interesul pentru......turci ,pentru ineditul si naturaletea serialului ASI iar ce-a urmat cred ca se regaseste usor in paginile de aici.
va doresc o zi frumoasa oriunde v-ati afla !
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
mersi iubire si tie la fel!iulia80 a scris:buna dimineata soare!
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
draguta...te-ai odihnit? esti mai bine?
uite o melodie pe care o ascult de aseara! o sa zica denisa..ca iar imi functioneaza radarul rau!
https://www.youtube.com/watch?v=AN2WHl-93rM
dragelor..eu ma retrag..va doresc sa aveti o zi cat mai frumoasa..ne citim mai tarziu!
uite o melodie pe care o ascult de aseara! o sa zica denisa..ca iar imi functioneaza radarul rau!
dragelor..eu ma retrag..va doresc sa aveti o zi cat mai frumoasa..ne citim mai tarziu!
iulia80- vip
Bună dimineaţa Andrada !!!!!!!!!! Bună dimineaţa Iulia !!!!!!
Şu sıralar “Aşk ve Ceza” dizisiyle izleyici karşısına çıkan Murat Yıldırım da geçtiğimiz gün Kanyon’daydı. Yıldırım, alışveriş merkezinde yemek yedikten sonra kendisi gibi oyuncu olan eşi Burçin Terzioğlu ile buluştu.
http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=39835&rid=2368
Şu sıralar “Aşk ve Ceza” dizisiyle izleyici karşısına çıkan Murat Yıldırım da geçtiğimiz gün Kanyon’daydı. Yıldırım, alışveriş merkezinde yemek yedikten sonra kendisi gibi oyuncu olan eşi Burçin Terzioğlu ile buluştu.
http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=39835&rid=2368
iulia80 a scris:
Iulia serios că nu am simţit că Fulgerică ar fi prin zonă.Arată binişor în fotografia de sus.
buna dimineata draguta!
ne-a iesit flacaul la plimbare....? eu nu i-am dat drumul..cred ca motzule i-a dat drumul!
trebuie sa verific neaparat radarul!
ne-a iesit flacaul la plimbare....? eu nu i-am dat drumul..cred ca motzule i-a dat drumul!
trebuie sa verific neaparat radarul!
iulia80- vip
verifică-l că cu astfel de scăpări ar putea ajunge prin alte părţi . Cine o fi nenea de lângă el ??? ai văzut ce abdomen plat are ?? Oare are abonament la sală sau mâncarea de acasă îl ajută ?( să mănânce ) ?
fac revizie chiar azi! lasa ca chiar arata ghinisor Fulgerica,nu crezi? ai tu ce ai cu !DENISA a scris:verifică-l că cu astfel de scăpări ar putea ajunge prin alte părţi . Cine o fi nenea de lângă el ??? ai văzut ce abdomen plat are ?? Oare are abonament la sală sau mâncarea de acasă îl ajută ?( să mănânce ) ?
draguta..eu ma duc la treaba.revin mai tarziu...
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Mar 14 Sept 2010, 11:24 am, editata de 1 ori
iulia80- vip
ba da , îmi place , simplu dar " ghini" , ce şăpcălie are ...
lasa draga ca e camuflat! ce vrei sa ni-l rapeasca vreo domnisorica de pe la ei!DENISA a scris:ba da , îmi place , simplu dar " ghini" , ce şăpcălie are ...
iulia80- vip
Fetelor am o mare rugaminte la voi. pt. ca forumul sa mearga mai bine(sa se incarce mai repede paginile)..Atentie!!!Vorbesc in general nu ma refer la o persoana anume
1. cand dati QUOTE incercati sa stergeti tot mesaju si sa ramana numai celui care raspunde-ti.
2. Sa nu se mai repete pozele sau videoclipurile in Quote
3. Daca ultimul mesaj este al vostru si vreti sa mai scrieti ceva folositi butonul Edit asta numai daca nu vreti sa raspundeti altei persoane prin Quote
Va multumesc pt. intelegere.
1. cand dati QUOTE incercati sa stergeti tot mesaju si sa ramana numai celui care raspunde-ti.
2. Sa nu se mai repete pozele sau videoclipurile in Quote
3. Daca ultimul mesaj este al vostru si vreti sa mai scrieti ceva folositi butonul Edit asta numai daca nu vreti sa raspundeti altei persoane prin Quote
Va multumesc pt. intelegere.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Pt DEA..Am inteles,Sa Traiti!
Buna Motzule..cum e la scoala? buna Dana!
Buna Motzule..cum e la scoala? buna Dana!
iulia80- vip
Iulia dacă-l răpeşte una frumoasă şi bine dotată mansardă zău că m-aş bucura .
Bună Dea !!
Bună Dea !!
Buna!DENISA a scris:Iulia dacă-l răpeşte una frumoasă şi bine dotată mansardă zău că m-aş bucura .
Bună Dea !!
http://www.220.ro/faze-tari/Un-Copil-Suna-La-911-Ca-Sa-Il-Ajute-La-Matematica/mJKevusvGw/
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Dea să sunăm şi noi şi poate îl ajută pe Muri să scape din lesă.
Iulia unde ai văzut-o tu soro pe Motzi şi Dana ??
Fulgerică a fost la shopping , mai târziu i s-a alăturat şi soaţa..
SPOTTED yesterday at the shopping mall. Had lunch there and his wife joined him there later on.
SPOTTED yesterday at the shopping mall. Had lunch there and his wife joined him there later on.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 14 Sept 2010, 11:41 am, editata de 1 ori
buna Iulia ,in speranta ca la mine te-ai referit cind ai scris ,,buna Dana,, .Iti multumesc pt salutsi te pup dulce
salut draga Denisa
salut draga Denisa
dana sandulescu- membru activ
Data de inscriere : 07/09/2010
Varsta : 55
Localizare : Dragasani jud Vilcea
unde te vad si pe tine cand apari! pe radar draga!DENISA a scris:Dea să sunăm şi noi şi poate îl ajută pe Muri să scape din lesă.
iote-te ca functioneaza!
dana..la tine ma refeream!
buna lexia ..ce mai faci esti bine? te asteptam!
multumim lui asi demir pt pozele postate!
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Mar 14 Sept 2010, 11:48 am, editata de 1 ori
iulia80- vip
Pagina 10 din 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 10 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum