Serialesitelenovelet
13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+19
lacramyyoara
axxa246
asi demir
lica54
Gloxinia2010
kh69
vivi
dana sandulescu
elena
iulia1965
FLORI
rodica
lexia
andradamaria
Motzişor
windy_day
Admin_dea05
iulia80
DENISA
23 participanți

Pagina 10 din 40 Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Urmatorul

In jos

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 Empty Re: 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de iulia80 Mar 14 Sept 2010, 12:55 am

DENISA a scris:păi mai şi dormi ??? ai cheia clonată şi dormi ?????????
buna denisa..am intrat o fuga de pe laptop..br..ce nu imi place sa il folosesc!
mai..ma faci sa ma duc sa imi cumpar baclavale..
Motzule draga daca dai cheia la baieti eu n-am nimic impotriva! Smile
draga denisa...cu tava de baclavale in fata si cu cheia la ea..cum sa nu dorma fata linistit! Smile Smile Smile
iulia80
iulia80
vip
vip

Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi

Sus In jos

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 Empty Re: 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de DENISA Mar 14 Sept 2010, 1:01 am

Astăzi împlinesc un an de când m-am logat prima oară pe acest forum . Forumul acesta nu este viaţa mea, dar este o parte importantă din ea.
Vreau să vă mulţumesc tuturor, fiindcă ne -aţi fost alături pe parcursul acestui an , vă mulţumesc pentru mesaje şi urări .Dacă nu ar fi existat acest forum şi aceşti minunaţi actori ( Tuba Büyüküstün & Murat Yildirim ) nu aş fi cunoscut atâtea persoane minunate.
Chiar dacă au fost, sunt şi sper că vor fi în continuare prietenii la distanţă şi virtuale, au fost adevarate şi sincere .
Vreau să continuăm aşa încă mulţi ani, să evoluăm şi să creştem unul cu celălalt.

La mulţi ani!!! https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mar 14 Sept 2010, 1:07 am

DENISA a scris:Astăzi împlinesc un an de când m-am logat prima oară pe acest forum . Forumul acesta nu este viaţa mea, dar este o parte importantă din ea.
Vreau să vă mulţumesc tuturor, fiindcă ne -aţi fost alături pe parcursul acestui an , vă mulţumesc pentru mesaje şi urări .Dacă nu ar fi existat acest forum şi aceşti minunaţi actori ( Tuba Büyüküstün & Murat Yildirim ) nu aş fi cunoscut atâtea persoane minunate.
Chiar dacă au fost, sunt şi sper că vor fi în continuare prietenii la distanţă şi virtuale, au fost adevarate şi sincere .
Vreau să continuăm aşa încă mulţi ani, să evoluăm şi să creştem unul cu celălalt.

La mulţi ani!!! https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro
Draga Denisa..iti doresc sa ai parte de sanatate,putere de munca,iubire si intelegere si fie ca tot ceea ce faceti voi aici pentru noi-necunoscutii- sa se intample multa vreme de acum inainte!
13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 517793 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 517793 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 517793
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 14 Sept 2010, 1:12 am

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 M13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 U13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 L13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 T13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 A13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 M13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 Empty13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 I13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 U13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 L13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 I13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 A13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 Empty13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 Empty

Noi nu am fi răşit dacă voi nu aţi fi fost alături de noi , succesul acestui forum vi ( ni ) se datorează şi vouă tuturor membrilor activi .

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 P1020435
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mar 14 Sept 2010, 1:18 am

esti draguta denisa..dar datorita voua noi putem sa ne exprimam cat mai liber ,sa ne distram si fim nitel carcotase!( stiu noi la adresele carora)
vai de mine si de mine..ce de-a baclavale..pe astea PUN SECHESTRU! AUZI ANUTA..SiA NU TE PRIND CA PUI MANA PE ELE! Smile
DEDICATIE PT TINE DENISA SI PT TOATE FETELE CARE POSTEAZA PE ACEST FORUM!

uite denisa cum am uitat noi de melodia aceasta

Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Mar 14 Sept 2010, 1:25 am, editata de 1 ori
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 14 Sept 2010, 1:20 am

WoW !!! mulţam , nu am mai ascultat Compact cam de multişor ...
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 14 Sept 2010, 2:37 am

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 00313. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 A65adb2113. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 Kahvalti_menusu_35913. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 30ee973d06537bd742d6d7f0d73cc616_127873530313. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 Kahvalti-1968_ic
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mar 14 Sept 2010, 8:18 am

buna dimineata soare!
va doresc sa aveti o zi cat mai frumoasa!
denisa draga..dar ai gatit ceva asta noapte..multumim! 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 517793
neata marioara! spor la treaba!
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mar 14 Sept 2010, 8:20 am

Buna dimineata tuturor!
DENISA ,SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII !
de fapt noi toate iti datoram atat de mult, in primul rand faptul ca prin intermediul acestui forum am aflat ce fiinte minunate are aceasta tara ,si cat de usor putem comunica chiar daca inceputul a fost interesul pentru......turci Smile Smile ,pentru ineditul si naturaletea serialului ASI iar ce-a urmat cred ca se regaseste usor in paginile de aici.
va doresc o zi frumoasa oriunde v-ati afla !
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mar 14 Sept 2010, 8:21 am

iulia80 a scris:buna dimineata soare!
va doresc sa aveti o zi cat mai frumoasa!
denisa draga..dar ai gatit ceva asta noapte..multumim! 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 517793
neata marioara! spor la treaba!
mersi iubire si tie la fel!
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mar 14 Sept 2010, 8:38 am

draguta...te-ai odihnit? esti mai bine? kiss kiss kiss
uite o melodie pe care o ascult de aseara! o sa zica denisa..ca iar imi functioneaza radarul rau!
https://www.youtube.com/watch?v=AN2WHl-93rM

dragelor..eu ma retrag..va doresc sa aveti o zi cat mai frumoasa..ne citim mai tarziu! 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 517793
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 14 Sept 2010, 11:03 am

Bună dimineaţa Andrada !!!!!!!!!! Bună dimineaţa Iulia !!!!!!

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 2v8igeg13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 Oj2tc9

Şu sıralar “Aşk ve Ceza” dizisiyle izleyici karşısına çıkan Murat Yıldırım da geçtiğimiz gün Kanyon’daydı. Yıldırım, alışveriş merkezinde yemek yedikten sonra kendisi gibi oyuncu olan eşi Burçin Terzioğlu ile buluştu.

http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=39835&rid=2368
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 14 Sept 2010, 11:06 am

iulia80 a scris:
uite o melodie pe care o ascult de aseara! o sa zica denisa..ca iar imi functioneaza radarul rau!
https://www.youtube.com/watch?v=AN2WHl-93rM

Iulia serios că nu am simţit că Fulgerică ar fi prin zonă.Arată binişor în fotografia de sus.

DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mar 14 Sept 2010, 11:07 am

buna dimineata draguta!
ne-a iesit flacaul la plimbare....? eu nu i-am dat drumul..cred ca motzule i-a dat drumul! Smile Smile Smile
trebuie sa verific neaparat radarul! 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 2743637754
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 14 Sept 2010, 11:10 am

verifică-l că cu astfel de scăpări ar putea ajunge prin alte părţi . Cine o fi nenea de lângă el ??? ai văzut ce abdomen plat are ?? Oare are abonament la sală sau mâncarea de acasă îl ajută ?( să mănânce ) ?
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mar 14 Sept 2010, 11:15 am

DENISA a scris:verifică-l că cu astfel de scăpări ar putea ajunge prin alte părţi . Cine o fi nenea de lângă el ??? ai văzut ce abdomen plat are ?? Oare are abonament la sală sau mâncarea de acasă îl ajută ?( să mănânce ) ?
fac revizie chiar azi! lasa ca chiar arata ghinisor Fulgerica,nu crezi? ai tu ce ai cu 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 756436!
Smile
draguta..eu ma duc la treaba.revin mai tarziu...13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 517793

Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Mar 14 Sept 2010, 11:24 am, editata de 1 ori
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 14 Sept 2010, 11:23 am

ba da , îmi place , simplu dar " ghini" , ce şăpcălie are ...
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mar 14 Sept 2010, 11:25 am

DENISA a scris:ba da , îmi place , simplu dar " ghini" , ce şăpcălie are ...
lasa draga ca e camuflat! ce vrei sa ni-l rapeasca vreo domnisorica de pe la ei! stupid stupid stupid
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 14 Sept 2010, 11:25 am

Fetelor am o mare rugaminte la voi. pt. ca forumul sa mearga mai bine(sa se incarce mai repede paginile)..Atentie!!!Vorbesc in general nu ma refer la o persoana anume kiss

1. cand dati QUOTE incercati sa stergeti tot mesaju si sa ramana numai celui care raspunde-ti.
2. Sa nu se mai repete pozele sau videoclipurile in Quote
3. Daca ultimul mesaj este al vostru si vreti sa mai scrieti ceva folositi butonul Edit asta numai daca nu vreti sa raspundeti altei persoane prin Quote

Va multumesc pt. intelegere. 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 745790
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mar 14 Sept 2010, 11:29 am

Pt DEA..Am inteles,Sa Traiti! kiss kiss kiss

Buna Motzule..cum e la scoala? buna Dana! kiss
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 14 Sept 2010, 11:30 am

Iulia dacă-l răpeşte una frumoasă şi bine dotată mansardă zău că m-aş bucura .

Bună Dea !!
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 14 Sept 2010, 11:35 am

DENISA a scris:Iulia dacă-l răpeşte una frumoasă şi bine dotată mansardă zău că m-aş bucura .

Bună Dea !!
Buna!

http://www.220.ro/faze-tari/Un-Copil-Suna-La-911-Ca-Sa-Il-Ajute-La-Matematica/mJKevusvGw/
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 14 Sept 2010, 11:37 am

Dea să sunăm şi noi şi poate îl ajută pe Muri să scape din lesă.

Iulia unde ai văzut-o tu soro pe Motzi şi Dana ??

Fulgerică a fost la shopping , mai târziu i s-a alăturat şi soaţa..

SPOTTED yesterday at the shopping mall. Had lunch there and his wife joined him there later on.

Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 14 Sept 2010, 11:41 am, editata de 1 ori
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dana sandulescu Mar 14 Sept 2010, 11:41 am

buna Iulia 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 517793 ,in speranta ca la mine te-ai referit cind ai scris 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 517793 ,,buna Dana,, .Iti multumesc pt salutsi te pup dulce 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 517793

floare floare floare
salut draga Denisa I love you
dana sandulescu
dana sandulescu
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 07/09/2010
Varsta : 55
Localizare : Dragasani jud Vilcea

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mar 14 Sept 2010, 11:45 am

DENISA a scris:Dea să sunăm şi noi şi poate îl ajută pe Muri să scape din lesă.

Iulia unde ai văzut-o tu soro pe Motzi şi Dana ??

Fulgerică a fost la shopping , mai târziu i s-a alăturat şi soaţa..

SPOTTED yesterday at the shopping mall. Had lunch there and his wife joined him there later on.
unde te vad si pe tine cand apari! pe radar draga! Smile Smile Smile
iote-te ca functioneaza! Smile
dana..la tine ma refeream!
buna lexia ..ce mai faci esti bine? te asteptam! kiss
multumim lui asi demir pt pozele postate! kiss

Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Mar 14 Sept 2010, 11:48 am, editata de 1 ori
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 10 din 40 Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum