13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+19
lacramyyoara
axxa246
asi demir
lica54
Gloxinia2010
kh69
vivi
dana sandulescu
elena
iulia1965
FLORI
rodica
lexia
andradamaria
Motzişor
windy_day
Admin_dea05
iulia80
DENISA
23 participanți
Pagina 11 din 40
Pagina 11 din 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Re: 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Iulia vreau şi eu unul dacă " funcţioneşte " atât de bine .
Bună Dana !!
şi ceva off topic
Bună Dana !!
şi ceva off topic
- Spoiler:
Firea mireasa!
Gabriela Vranceanu Firea s-a maritat duminica dupa-amiaza cu Florentin Pandele, primarul orasului Voluntari.
Re: 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
si mai ziceai tu draga ca nu functioneaza bine...DENISA a scris:Iuluia vreau şi eu unul dacă " funcţioneşte " atât de bine .
Bună Dana !!
şi ceva off topic
am vazut si eu draguta de cateva zile numai asta citesc..de parca a facut o gaura in cer..nu e pe lista mea de preferate.atat pot sa zic! mai ales de la faza cu Boureanu...si ala a fost cornut..dar si ea a sarit calul atunci!
sa ma iertati daca am gresit!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
iulia80 a scris:
si mai ziceai tu draga ca nu functioneaza bine...
am vazut si eu draguta de cateva zile numai asta citesc..de parca a facut o gaura in cer..nu e pe lista mea de preferate.atat pot sa zic!
înseamnă că nu-l setezi bine , de nu ajunge Fulgerică pe la mine .
nu am vazut faza cu Boureanu dar mi-au povestit colegele .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 14 Sept 2010, 11:55 am, editata de 1 ori
posibil si asta..ca tot am umblat la el pt harta europei..e posibil ..sa mai gresesc de pe la noi!DENISA a scris:înseamnă că nu-l setezi bine , de nu ajunge Fulgerică pe la mine .
dar nu cred eu ca tocmai la tine nu am postat adresa corecta!
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Mar 14 Sept 2010, 12:04 pm, editata de 1 ori
iulia80- vip
Bună ziua locatari şi vizitatori ai forumului. Mulţumim de bunătăţi, muzică, urări.
Felicitări Denisa că acum un an ai avut buna inspiraţie să devii membră a acestui forum şi dealtfel nouă tuturor care te-am urmat rând pe rând.
Iubitelor sunt prin zonă.
Felicitări Denisa că acum un an ai avut buna inspiraţie să devii membră a acestui forum şi dealtfel nouă tuturor care te-am urmat rând pe rând.
buna draguta! ..te-am vazut.si mai zicea denisa..ca am radarul defect!lexia a scris:Bună ziua locatari şi vizitatori ai forumului. Mulţumim de bunătăţi, muzică, urări.
esti bine draguta?
iulia80- vip
bună Lexia !!!!!
Iulia tu intenţionat greşeşti, complotezi cu Rodica .
Lexia ai ceva la mesagerie ..
Iulia tu intenţionat greşeşti, complotezi cu Rodica .
dar ce vrei sa ma cocoseasca iar!
eu m-am saturat de recuperare si bai!
eu m-am saturat de recuperare si bai!
iulia80- vip
DENISA a scris:bună Lexia !!!!!
.
Mulţumesc, am rezolvat MP
Iulia la recuperare faci masaj ??? cine îţi face masajul ??
fetelor VOTAŢI-L PE MURAT.
http://fanepage.com/anket/
de ce vrei sa stii? esti curioasa? i-a ghiceste mataluta? cine i-a facut masaj rodicai cand a avut probleme?DENISA a scris:Iulia la recuperare faci masaj ??? cine îţi face masajul ??
cupidon cupidon cupidon
iulia80- vip
iulia80 a scris:[
de ce vrei sa stii? esti curioasa? i-a ghiceste mataluta? cine i-a facut masaj rodicai cand a avut probleme?
cupidon cupidon cupidon
deja îmi rod unghiuţele .
Denisa, Iulia,Lexia ma omoriti cu bunatatile voastre si azi este, ziua crucii, si se tine post pe la noi prin oltenia,dar cind ma uit :gfd<: la bunataturile postate de voi imi vine sa pling despre Fulgerica
ce mai stiti ? cum o mai duce?
in grijea cui se afla acum?
ce mai stiti ? cum o mai duce?
in grijea cui se afla acum?
dana sandulescu- membru activ
Data de inscriere : 07/09/2010
Varsta : 55
Localizare : Dragasani jud Vilcea
Dana eu le-am pus doar să le priviţi şi să le admiraţi nu să le şi mâncaţi .
nu prea tare..ca ramai fara manichiura!DENISA a scris:deja îmi rod unghiuţele .
dana..Fulgerica..a fost in ograda la noi..dar cred ca i-a dat drumul Motzul..ca l-a vazut denisa la cumparaturi!
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Mar 14 Sept 2010, 12:27 pm, editata de 1 ori
iulia80- vip
e de post !!!!!!!!
Iulia am terminat mâna stg , trec la dreapta.
Iulia am terminat mâna stg , trec la dreapta.
denisa..uite o portie mica si tie... !
iulia80- vip
multumesc draga Denisa merg fuga sa maninc ceva ca mi se face rau cind vad atitea bunataturi ,de felul meu sunt foarte pofticioasa ,dar acum ca sunt la regim.... vad numai mincare in fata ochilor
a.. .sa nu uit ,va rog frumos sa postati mai multe poze cu daca tot poftesc asa de rau ...cel putin sa poftesc la el
a.. .sa nu uit ,va rog frumos sa postati mai multe poze cu daca tot poftesc asa de rau ...cel putin sa poftesc la el
nu ... nu pofti la Fulgerică că nu e bine ... uită-te la noi , dăunează grav sănătăţii mintale .
scumpo. ..nu este nevoie sa ma uit la voi... este suficient sa ma uit la mine ca mai mult decit dauneaza sanatatii mele mintale nu cred ca dauneaza cuiva pina sa il vad pe ..Demir in februarie anul acesta eram o femeie linistita ,la locul ei :gfd<: ..in raport cu virsta mea, dar de atunci . ...nu ma mai recunosc ma port de parca am 18 de ani.. . ca doar atunci poti fi atit de naiv precum am devenit eu...deci fi fara grija ca mai mult de atit nu se mai poate cupidon ...asa ca te rog pune cit de multe poze cu iubitul meu ...ca sa imi potolesc focul
Ultima editare efectuata de catre dana sandulescu in Mar 14 Sept 2010, 1:27 pm, editata de 1 ori
dana draga..stai linistita ca nici noi nu suntem departe!
cine se aseamana se aduna! cupidon
cine se aseamana se aduna! cupidon
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Mar 14 Sept 2010, 1:29 pm, editata de 1 ori
iulia80- vip
[quote="dana sandulescu"]scumpo.nu este nevoie sa ma uit la voi... este suficient sa ma uit la mine ca mai mult decit dauneaza sanatatii mele mintale nu cred ca dauneaza cuiva pina sa il vad pe in febroarie anul acesta eram o femeie linistita ,la locul ei in raport cu virsta mea, dar de atunci nu ma mai recunosc ma port de parca am 18 de ani. ca doar atunci poti fi atit de naiv precum am devenit eu...deci fi fara grija ca mai mult de atit nu se mai poate cupidon ...asa ca te rog pune cit de multe poze cu iubitul meu ca sa imi potolesc focul mori
Dana!! dacă e boală, e generală aşa cum zice Iulia a tunat şi n-e adunat şi culmea şi eu tot din februarie m-am îmbolnăvit. Doctoreee!! ce zici, cred că doar GPS-ul programat corespunzător ne mai salvează.
Dana!! dacă e boală, e generală aşa cum zice Iulia a tunat şi n-e adunat şi culmea şi eu tot din februarie m-am îmbolnăvit. Doctoreee!! ce zici, cred că doar GPS-ul programat corespunzător ne mai salvează.
draga Denisa si draga Dea dati-mi voie sa va urez si eu un calduros LA MULTI ANI!! cu ocazia impliniri virstei de un anisor pe acest forum si deasemenea permiteti-mi sa imi cer scuze ca am intirziat cu urarile
merit sa pentru neatentia mea
merit sa pentru neatentia mea
draga lexia..draga dana..cu parere de rau aceasta boala nu se vindeca..doar se trateaza!
pastiluta si unguentul cu Demirol ,luate in doza corespunzatoare, fac minuni la mansarda!
aveti grija ce supradozarea se manifesta prin agitatie,violenta( ) si agresivitate!
in rest daca nu sarim peste doza zilnica..nu ar trebui sa avem probleme!
dragelor..eu ma retrag nitel....lexia pt detalii stii unde ma gasesti!
pastiluta si unguentul cu Demirol ,luate in doza corespunzatoare, fac minuni la mansarda!
aveti grija ce supradozarea se manifesta prin agitatie,violenta( ) si agresivitate!
in rest daca nu sarim peste doza zilnica..nu ar trebui sa avem probleme!
dragelor..eu ma retrag nitel....lexia pt detalii stii unde ma gasesti!
iulia80- vip
fetelor va las trebuie sa o intind le serviciu car: ,daca pot.. . asta daca seful mai ,,spala putina , ,,adica mai pleaca de linga noi incerc sa mai intru de la serviciu ...daca nu ne auzim pe la ora 22 va doresc o dupa -amiaza placuta
Pagina 11 din 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 11 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum