13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+19
lacramyyoara
axxa246
asi demir
lica54
Gloxinia2010
kh69
vivi
dana sandulescu
elena
iulia1965
FLORI
rodica
lexia
andradamaria
Motzişor
windy_day
Admin_dea05
iulia80
DENISA
23 participanți
Pagina 7 din 40
Pagina 7 din 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Re: 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
BUNA DENISA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
de fapt am salutat pe toata lumea,mi-a fost dor de voi toateeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mulltumesc Iulia pentru rezumatul de ieri al episodului 24,asa ca in mare stiu cum stam ,sa vedem pana unde ii duce mintea pe scenaristi ,ce le-a mai ramas de imbarligat ca spre surprinderea mea in 25 de episoade ,secretele nu mai sunt secrete(am vazut promo ep 25)..asa ca intriga ar trebui sa se dezvolte pe alte felii sau falii,cine stie poate urmeaza un cutremur
de fapt am salutat pe toata lumea,mi-a fost dor de voi toateeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mulltumesc Iulia pentru rezumatul de ieri al episodului 24,asa ca in mare stiu cum stam ,sa vedem pana unde ii duce mintea pe scenaristi ,ce le-a mai ramas de imbarligat ca spre surprinderea mea in 25 de episoade ,secretele nu mai sunt secrete(am vazut promo ep 25)..asa ca intriga ar trebui sa se dezvolte pe alte felii sau falii,cine stie poate urmeaza un cutremur
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Re: 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Cum nu mai sunt secrete? E plin!andradamaria a scris:... ce le-a mai ramas de imbarligat ca spre surprinderea mea in 25 de episoade ,secretele nu mai sunt secrete(am vazut promo ep 25)..asa ca intriga ar trebui sa se dezvolte pe alte felii sau falii,cine stie poate urmeaza un cutremur
Yaso nu ştie de nunta lui Savaş. Savaş nu ştie de Mehmet. Mehmet nu ştie al cui e copilu'. Şahnur nu ştie al cui e copilu'. Eşref nici atât. Cicek nici ea biata. Ahmet nu ştie că Savaş nu i-a atins fata. Savaş nu ştie că e mafioată mama. Şavaş nu ştie că fra'su e violator şi criminal. Pala nu ştie dacă pe armă sunt sau nu amprentele lui Haldun. Ahmet Moran nu ştie cu ce gânduri iese feciorul lui de la pârnaie. Eşref nu ştie că Savaş e corect. Yaso nu ştie că Sevgi o lucră cu Bora de-o rupe. Nazan nu ştie că Bora e bou. Sevgi nici atât. Ar mai fi Nuriş, Leyla şi lăptarul...
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Motzi esti de muilioane super secrete
Denisa esti o dulcica dar cu toate aste Muri este al meu de Motzi nu-mi fac griji
Denisa esti o dulcica dar cu toate aste Muri este al meu de Motzi nu-mi fac griji
rodica- vip
Varsta : 68
andradamaria a scris:BUNA DENISA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Andrada bine ai revenit si ma bucur ca acum putem fi iar impreuna
rodica- vip
Varsta : 68
Motzule..am ajuns acasa..si rad cu lacrimi de ma doare burta...nici daca cautam atatea secrete nu le gaseam!Motzişor a scris:Cum nu mai sunt secrete? E plin!andradamaria a scris:... ce le-a mai ramas de imbarligat ca spre surprinderea mea in 25 de episoade ,secretele nu mai sunt secrete(am vazut promo ep 25)..asa ca intriga ar trebui sa se dezvolte pe alte felii sau falii,cine stie poate urmeaza un cutremur
Yaso nu ştie de nunta lui Savaş. Savaş nu ştie de Mehmet. Mehmet nu ştie al cui e copilu'. Şahnur nu ştie al cui e copilu'. Eşref nici atât. Cicek nici ea biata. Ahmet nu ştie că Savaş nu i-a atins fata. Savaş nu ştie că e mafioată mama. Şavaş nu ştie că fra'su e violator şi criminal. Pala nu ştie dacă pe armă sunt sau nu amprentele lui Haldun. Ahmet Moran nu ştie cu ce gânduri iese feciorul lui de la pârnaie. Eşref nu ştie că Savaş e corect. Yaso nu ştie că Sevgi o lucră cu Bora de-o rupe. Nazan nu ştie că Bora e bou. Sevgi nici atât. Ar mai fi Nuriş, Leyla şi lăptarul...
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Iulia scumpă, pentru maxima ta distracţie lista e pân' la podele: Savaş nu ştie că Nazan e cu Bora, Sevgi nu ştie că Bora e în cârdăşie cu Gulay (blonda pe post de bancomat), Bora nu ştie că se plânge de mafie dar în mafie se bagă, Endam nu ştie că Orhan iar e bun de ocnă, Pala nu ştie de alianţa Şahnur-Moran, iar Cicek nu ştie că Eşref a iubit-o (ăsta nu pare să fi semnat contractul şi pentru sezonul 2).iulia80 a scris:... Motzule..am ajuns acasa..si rad cu lacrimi de ma doare burta...nici daca cautam atatea secrete nu le gaseam!
PS. Dea, am ajuns acasă şi mă pun să fac şi tutorialul pentru VirtualDub.
Motzişor- vip
mai Motzule..se cunoaste cine munceste la subtritare..ca daca era pe undeva si marime de la ceva..o stiai si pe aia!Motzişor a scris:Iulia scumpă, pentru maxima ta distracţie lista e pân' la podele: Savaş nu ştie că Nazan e cu Bora, Sevgi nu ştie că Bora e în cârdăşie cu Gulay (blonda pe post de bancomat), Bora nu ştie că se plânge de mafie dar în mafie se bagă, Endam nu ştie că Orhan iar e bun de ocnă, Pala nu ştie de alianţa Şahnur-Moran, iar Cicek nu ştie că Eşref a iubit-o (ăsta nu pare să fi semnat contractul şi pentru sezonul 2).iulia80 a scris:... Motzule..am ajuns acasa..si rad cu lacrimi de ma doare burta...nici daca cautam atatea secrete nu le gaseam!
spor la treaba
iulia80- vip
Adevărul e că după ce revezi cadrele de 'ţ-şpce ori ceva tot rămâne.iulia80 a scris:... mai Motzule..se cunoaste cine munceste la subtritare..ca daca era pe undeva si marime de la ceva..o stiai si pe aia! spor la treaba
Dar uitasem de ultimul secret: nimeni nu ştie că Şahnur intră în sustrageri de fonduri cu Mehmet
Spor la treabă şi ţie!!!!!!!!!!!!!!
Motzişor- vip
mai Motzule..astia sigur nu fac si sezonul 3? ca se aduna ceva intrigi si secrete?Motzişor a scris:Adevărul e că după ce revezi cadrele de 'ţ-şpce ori ceva tot rămâne.iulia80 a scris:... mai Motzule..se cunoaste cine munceste la subtritare..ca daca era pe undeva si marime de la ceva..o stiai si pe aia! spor la treaba
Dar uitasem de ultimul secret: nimeni nu ştie că Şahnur intră în sustrageri de fonduri cu Mehmet
Spor la treabă şi ţie!!!!!!!!!!!!!!
plus copilul din 1001 nopti mai apare sau ce-i cu el? ca deja e jum filmului si nik flacaul?
iulia80- vip
Frumoasă şi superbă, nu ştiu, tot ce ştiu e că ne trebuie urjent unul sau doi turci, şi dacă nu găsim cu Lexia noi colegi, mai rămâne doar să-i scriu lui Fulger s-o zică româneşte că altfel plâng şi Ţările Române şi toată lumea arabă :nh8:iulia80 a scris:... mai Motzule..astia sigur nu fac si sezonul 3? ca se aduna ceva intrigi si secrete?
plus copilul din 1001 nopti mai apare sau ce-i cu el? ca deja e jum filmului si nik flacaul?
Fug la topicul cu subtitrarea că mă ia Dea de moţ.
Motzişor- vip
Motzi ajutor !!!! am o problemă nu am sonor la SONY Veg. nu ştiu ce i-am facut dar când pun melodia nu se mai aude , dacă vreau sa-mi reansamblez un serial nu-i aud sonorul .
Bună Iulia !!! Rodica cred că mă " acresc " când vine vorba de Fulgerică.
Bună Iulia !!! Rodica cred că mă " acresc " când vine vorba de Fulgerică.
spor la treba draga Motzule!Motzişor a scris:
Frumoasă şi superbă, nu ştiu, tot ce ştiu e că ne trebuie urjent unul sau doi turci, şi dacă nu găsim cu Lexia noi colegi, mai rămâne doar să-i scriu lui Fulger s-o zică româneşte că altfel plâng şi Ţările Române şi toată lumea arabă :nh8:
Fug la topicul cu subtitrarea că mă ia Dea de moţ.
iulia80- vip
in afara de bata ta nimeni! de ce? ..vrei sa te razbuni pe cineva? :bom: :bom: :bom:DENISA a scris:cine mişcă în front ???
iulia80- vip
Denisa, PRIMUL LUCRU: poate fi un moft de moment, închide programul şi redeschide-l.DENISA a scris:[color=blue]Motzi ajutor !!!! am o problemă nu am sonor la SONY Veg. nu ştiu ce i-am facut dar când pun melodia nu se mai aude , dacă vreau sa-mi reansamblez un serial nu-i aud sonorul...
Dacă se menţine defecţiunea şi e un fişier nou, înseamnă că nu are codec pentru el.
Dacă l-ai mai deschis în Sony, atunci nu ştiu, poate trebuie reinstalat Sony, dar asta poate ar fi cu cântec.
Se poate întâmpla să nu preia ori fişierul video ori cel audio, am păţit-o la descărcări de tip avi de pe YouTube, atunci de la acelai link am mai descărcat o dată doar fişierul audio ca format MP3 şi Sony l-a văzut. Ultima dată am păţit-o la promoul nr. 2 al ep. 25
E un pic de muncă în plus, dar asta e. Se întâmplă rar, totuşi.
Motzişor- vip
pe Burcin Iulia , dar e prin zonă???
Motzi nu-i dau de cap nu ştiu ce are , cu ce program aş putea uni părţile unui serial , cam 9 la nr .
Fetelor cică apare o nouă tipă în serial , trebuie să o studiem să o trecem prin filtrul nostru .
Motzi nu-i dau de cap nu ştiu ce are , cu ce program aş putea uni părţile unui serial , cam 9 la nr .
Fetelor cică apare o nouă tipă în serial , trebuie să o studiem să o trecem prin filtrul nostru .
dragelor...vad ca aveti de lucru..v-am lasat..
inainte de a pleca vreau sa va spun ca elena din ograda cealalta va veni la noi in vizita!
spor la treaba dragelor..
cum adika apare o tipa noua..tocmai acum cand ne linistisem si noi cu filoftea? ca parca arata si ea mai normal?
o luam de la capat ?
mai lasa in pace..ca tu ai treaba..ai acum timp sa penesti?
inainte de a pleca vreau sa va spun ca elena din ograda cealalta va veni la noi in vizita!
spor la treaba dragelor..
cum adika apare o tipa noua..tocmai acum cand ne linistisem si noi cu filoftea? ca parca arata si ea mai normal?
o luam de la capat ?
mai lasa in pace..ca tu ai treaba..ai acum timp sa penesti?
iulia80- vip
Motzişor a scris:Iulia scumpă, pentru maxima ta distracţie lista e pân' la podele: Savaş nu ştie că Nazan e cu Bora, Sevgi nu ştie că Bora e în cârdăşie cu Gulay (blonda pe post de bancomat), Bora nu ştie că se plânge de mafie dar în mafie se bagă, Endam nu ştie că Orhan iar e bun de ocnă, Pala nu ştie de alianţa Şahnur-Moran, iar Cicek nu ştie că Eşref a iubit-o (ăsta nu pare să fi semnat contractul şi pentru sezonul 2).iulia80 a scris:... Motzule..am ajuns acasa..si rad cu lacrimi de ma doare burta...nici daca cautam atatea secrete nu le gaseam!
Bună ziua iubitelor, vaiiii!!! Motzule dar tu ştii cum e să uiţi de tine citind ce ai scris aici, vorba Iuliei am murit de râs şi să se facă scrum cartofii care erau pe foc . Da Denisa apare o tipă nouă şi apoi mai apare şi fratele lui Cicek şi uite cum creşte numărul celor care aduc noi secrete
Denisaaaaaa!!!! să zic şi eu ajutor???
mai ..numai ziceti nik..ca cine ne citeste zice ca mai e putin si ne dam duhul cu toate!
PS: deci 2 exemplare noi.. la puterea a 4 ..sa vezi atunci intrigi!
PS: deci 2 exemplare noi.. la puterea a 4 ..sa vezi atunci intrigi!
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Lun 13 Sept 2010, 3:28 pm, editata de 1 ori
iulia80- vip
gata..eu ies..ne auzim mai spre seara!
spor la treaba!
spor la treaba!
iulia80- vip
te pupăcim Iulia ( noi , nu Murat )
Denisa, nu ai serialul şi întreg pe altundeva pe net? Scrie-i posesorului!DENISA a scris:...
Motzi nu-i dau de cap nu ştiu ce are , cu ce program aş putea uni părţile unui serial , cam 9 la nr ....
Motzişor- vip
am eu CD-ul dar nu ştiu ce am făcut cu el , că nu mai dau de el .
Dacă ai de lipt un singur episod merită să descarci separat fişierul audio şi să-l aduci în Sony separat în dreptul fragmentului video care-i corespunde, dacă e vorba de mai multe episoade e jale. Poate cu alt program video...DENISA a scris:am eu CD-ul dar nu ştiu ce am făcut cu el , că nu mai dau de el .
Motzişor- vip
Pagina 7 din 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 7 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum