Serialesitelenovelet
13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+19
lacramyyoara
axxa246
asi demir
lica54
Gloxinia2010
kh69
vivi
dana sandulescu
elena
iulia1965
FLORI
rodica
lexia
andradamaria
Motzişor
windy_day
Admin_dea05
iulia80
DENISA
23 participanți

Pagina 7 din 40 Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Urmatorul

In jos

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 Empty Re: 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de andradamaria Lun 13 Sept 2010, 11:28 am

BUNA DENISA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
de fapt am salutat pe toata lumea,mi-a fost dor de voi toateeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mulltumesc Iulia pentru rezumatul de ieri al episodului 24,asa ca in mare stiu cum stam ,sa vedem pana unde ii duce mintea pe scenaristi Smile Smile Smile ,ce le-a mai ramas de imbarligat ca spre surprinderea mea in 25 de episoade ,secretele nu mai sunt secrete(am vazut promo ep 25)..asa ca intriga ar trebui sa se dezvolte pe alte felii sau falii,cine stie poate urmeaza un cutremur Smile Smile 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 939689
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 Empty Re: 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de Motzişor Lun 13 Sept 2010, 11:54 am

andradamaria a scris:... ce le-a mai ramas de imbarligat ca spre surprinderea mea in 25 de episoade ,secretele nu mai sunt secrete(am vazut promo ep 25)..asa ca intriga ar trebui sa se dezvolte pe alte felii sau falii,cine stie poate urmeaza un cutremur Smile Smile 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 939689
Cum nu mai sunt secrete? E plin!
Yaso nu ştie de nunta lui Savaş. Savaş nu ştie de Mehmet. Mehmet nu ştie al cui e copilu'. Şahnur nu ştie al cui e copilu'. Eşref nici atât. Cicek nici ea biata. Ahmet nu ştie că Savaş nu i-a atins fata. Savaş nu ştie că e mafioată mama. Şavaş nu ştie că fra'su e violator şi criminal. Pala nu ştie dacă pe armă sunt sau nu amprentele lui Haldun. Ahmet Moran nu ştie cu ce gânduri iese feciorul lui de la pârnaie. Eşref nu ştie că Savaş e corect. Yaso nu ştie că Sevgi o lucră cu Bora de-o rupe. Nazan nu ştie că Bora e bou. Sevgi nici atât. Ar mai fi Nuriş, Leyla şi lăptarul... Smile Smile Smile
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Data de inscriere : 17/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Lun 13 Sept 2010, 12:03 pm

Motzi esti de muilioane super secrete

Denisa esti o dulcica dar cu toate aste Muri este al meu de Motzi nu-mi fac griji

rodica
rodica
vip
vip

Varsta : 68

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Lun 13 Sept 2010, 12:04 pm

andradamaria a scris:BUNA DENISA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
de fapt am salutat pe toata lumea,mi-a fost dor de voi toateeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mulltumesc Iulia pentru rezumatul de ieri al episodului 24,asa ca in mare stiu cum stam ,sa vedem pana unde ii duce mintea pe scenaristi Smile Smile Smile ,ce le-a mai ramas de imbarligat ca spre surprinderea mea in 25 de episoade ,secretele nu mai sunt secrete(am vazut promo ep 25)..asa ca intriga ar trebui sa se dezvolte pe alte felii sau falii,cine stie poate urmeaza un cutremur Smile Smile 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 939689

Andrada bine ai revenit si ma bucur ca acum putem fi iar impreuna 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 517793
rodica
rodica
vip
vip

Varsta : 68

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Lun 13 Sept 2010, 12:53 pm

Motzişor a scris:
andradamaria a scris:... ce le-a mai ramas de imbarligat ca spre surprinderea mea in 25 de episoade ,secretele nu mai sunt secrete(am vazut promo ep 25)..asa ca intriga ar trebui sa se dezvolte pe alte felii sau falii,cine stie poate urmeaza un cutremur Smile Smile 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 939689
Cum nu mai sunt secrete? E plin!
Yaso nu ştie de nunta lui Savaş. Savaş nu ştie de Mehmet. Mehmet nu ştie al cui e copilu'. Şahnur nu ştie al cui e copilu'. Eşref nici atât. Cicek nici ea biata. Ahmet nu ştie că Savaş nu i-a atins fata. Savaş nu ştie că e mafioată mama. Şavaş nu ştie că fra'su e violator şi criminal. Pala nu ştie dacă pe armă sunt sau nu amprentele lui Haldun. Ahmet Moran nu ştie cu ce gânduri iese feciorul lui de la pârnaie. Eşref nu ştie că Savaş e corect. Yaso nu ştie că Sevgi o lucră cu Bora de-o rupe. Nazan nu ştie că Bora e bou. Sevgi nici atât. Ar mai fi Nuriş, Leyla şi lăptarul... Smile Smile Smile
Motzule..am ajuns acasa..si rad cu lacrimi de ma doare burta...nici daca cautam atatea secrete nu le gaseam!
Smile Smile Smile
iulia80
iulia80
vip
vip

Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Lun 13 Sept 2010, 2:28 pm

iulia80 a scris:... Motzule..am ajuns acasa..si rad cu lacrimi de ma doare burta...nici daca cautam atatea secrete nu le gaseam!
Smile Smile Smile
Iulia scumpă, pentru maxima ta distracţie lista e pân' la podele: Savaş nu ştie că Nazan e cu Bora, Sevgi nu ştie că Bora e în cârdăşie cu Gulay (blonda pe post de bancomat), Bora nu ştie că se plânge de mafie dar în mafie se bagă, Endam nu ştie că Orhan iar e bun de ocnă, Pala nu ştie de alianţa Şahnur-Moran, iar Cicek nu ştie că Eşref a iubit-o (ăsta nu pare să fi semnat contractul şi pentru sezonul 2).
PS. Dea, am ajuns acasă şi mă pun să fac şi tutorialul pentru VirtualDub.
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Lun 13 Sept 2010, 2:37 pm

Motzişor a scris:
iulia80 a scris:... Motzule..am ajuns acasa..si rad cu lacrimi de ma doare burta...nici daca cautam atatea secrete nu le gaseam!
Smile Smile Smile
Iulia scumpă, pentru maxima ta distracţie lista e pân' la podele: Savaş nu ştie că Nazan e cu Bora, Sevgi nu ştie că Bora e în cârdăşie cu Gulay (blonda pe post de bancomat), Bora nu ştie că se plânge de mafie dar în mafie se bagă, Endam nu ştie că Orhan iar e bun de ocnă, Pala nu ştie de alianţa Şahnur-Moran, iar Cicek nu ştie că Eşref a iubit-o (ăsta nu pare să fi semnat contractul şi pentru sezonul 2).
mai Motzule..se cunoaste cine munceste la subtritare..ca daca era pe undeva si marime de la ceva..o stiai si pe aia!
13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 155520 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 155520 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 155520
spor la treaba
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Lun 13 Sept 2010, 2:40 pm

iulia80 a scris:... mai Motzule..se cunoaste cine munceste la subtritare..ca daca era pe undeva si marime de la ceva..o stiai si pe aia! 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 155520 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 155520 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 155520 spor la treaba
Adevărul e că după ce revezi cadrele de 'ţ-şpce ori ceva tot rămâne.
Dar uitasem de ultimul secret: nimeni nu ştie că Şahnur intră în sustrageri de fonduri cu Mehmet Question
Spor la treabă şi ţie!!!!!!!!!!!!!!
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Lun 13 Sept 2010, 2:42 pm

Motzişor a scris:
iulia80 a scris:... mai Motzule..se cunoaste cine munceste la subtritare..ca daca era pe undeva si marime de la ceva..o stiai si pe aia! 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 155520 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 155520 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 155520 spor la treaba
Adevărul e că după ce revezi cadrele de 'ţ-şpce ori ceva tot rămâne.
Dar uitasem de ultimul secret: nimeni nu ştie că Şahnur intră în sustrageri de fonduri cu Mehmet Question
Spor la treabă şi ţie!!!!!!!!!!!!!!
mai Motzule..astia sigur nu fac si sezonul 3? ca se aduna ceva intrigi si secrete? Smile Smile Smile
plus copilul din 1001 nopti mai apare sau ce-i cu el? ca deja e jum filmului si nik flacaul? stupid
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Lun 13 Sept 2010, 2:46 pm

iulia80 a scris:... mai Motzule..astia sigur nu fac si sezonul 3? ca se aduna ceva intrigi si secrete? Smile Smile Smile
plus copilul din 1001 nopti mai apare sau ce-i cu el? ca deja e jum filmului si nik flacaul? stupid
Frumoasă şi superbă, nu ştiu, tot ce ştiu e că ne trebuie urjent unul sau doi turci, şi dacă nu găsim cu Lexia noi colegi, mai rămâne doar să-i scriu lui Fulger s-o zică româneşte că altfel plâng şi Ţările Române şi toată lumea arabă :nh8:
Fug la topicul cu subtitrarea că mă ia Dea de moţ.
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 13 Sept 2010, 2:48 pm

Motzi ajutor !!!! am o problemă nu am sonor la SONY Veg. nu ştiu ce i-am facut dar când pun melodia nu se mai aude , dacă vreau sa-mi reansamblez un serial nu-i aud sonorul .

Bună Iulia !!! Rodica cred că mă " acresc " 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 MSN-Emoticon-116 când vine vorba de Fulgerică.13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 MSN-Emoticon-155
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Lun 13 Sept 2010, 2:48 pm

Motzişor a scris:
Frumoasă şi superbă, nu ştiu, tot ce ştiu e că ne trebuie urjent unul sau doi turci, şi dacă nu găsim cu Lexia noi colegi, mai rămâne doar să-i scriu lui Fulger s-o zică româneşte că altfel plâng şi Ţările Române şi toată lumea arabă :nh8:
Fug la topicul cu subtitrarea că mă ia Dea de moţ.
spor la treba draga Motzule! 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 517793
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 13 Sept 2010, 2:49 pm

cine mişcă în front ???13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 MSN-Emoticon-baseball-054
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Lun 13 Sept 2010, 2:59 pm

DENISA a scris:cine mişcă în front ???13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 MSN-Emoticon-baseball-054
in afara de bata ta nimeni! de ce? ..vrei sa te razbuni pe cineva? :bom: :bom: :bom:
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Lun 13 Sept 2010, 3:03 pm

DENISA a scris:[color=blue]Motzi ajutor !!!! am o problemă nu am sonor la SONY Veg. nu ştiu ce i-am facut dar când pun melodia nu se mai aude , dacă vreau sa-mi reansamblez un serial nu-i aud sonorul...
Denisa, PRIMUL LUCRU: poate fi un moft de moment, închide programul şi redeschide-l.
Dacă se menţine defecţiunea şi e un fişier nou, înseamnă că nu are codec pentru el.
Dacă l-ai mai deschis în Sony, atunci nu ştiu, poate trebuie reinstalat Sony, dar asta poate ar fi cu cântec.
Se poate întâmpla să nu preia ori fişierul video ori cel audio, am păţit-o la descărcări de tip avi de pe YouTube, atunci de la acelai link am mai descărcat o dată doar fişierul audio ca format MP3 şi Sony l-a văzut. Ultima dată am păţit-o la promoul nr. 2 al ep. 25
E un pic de muncă în plus, dar asta e. Se întâmplă rar, totuşi.
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 13 Sept 2010, 3:14 pm

pe Burcin Iulia , dar e prin zonă???13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 Animals-12

Motzi nu-i dau de cap nu ştiu ce are , cu ce program aş putea uni părţile unui serial , cam 9 la nr .

Fetelor cică apare o nouă tipă în serial , trebuie să o studiem să o trecem prin filtrul nostru .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Lun 13 Sept 2010, 3:16 pm

dragelor...vad ca aveti de lucru..v-am lasat..
inainte de a pleca vreau sa va spun ca elena din ograda cealalta va veni la noi in vizita!
spor la treaba dragelor..
13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 517793
cum adika apare o tipa noua..tocmai acum cand ne linistisem si noi cu filoftea? ca parca arata si ea mai normal? 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 2743637754
o luam de la capat ? stupid
mai lasa 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 756436 in pace..ca tu ai treaba..ai acum timp sa penesti? Smile Smile Smile
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Lun 13 Sept 2010, 3:25 pm

Motzişor a scris:
Smile Smile Smile

Bună ziua iubitelor, vaiiii!!! Motzule dar tu ştii cum e să uiţi de tine citind ce ai scris aici, vorba Iuliei am murit de râs şi să se facă scrum cartofii care erau pe foc . Da Denisa apare o tipă nouă şi apoi mai apare şi fratele lui Cicek şi uite cum creşte numărul celor care aduc noi secrete
Denisaaaaaa!!!! să zic şi eu ajutor??? Smile Smile Smile Smile Smile
lexia
lexia
vip
vip

Data de inscriere : 23/03/2010

https://www.youtube.com/user/lexiaar?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Lun 13 Sept 2010, 3:27 pm

mai ..numai ziceti nik..ca cine ne citeste zice ca mai e putin si ne dam duhul cu toate!
Smile Smile Smile
PS: deci 2 exemplare noi.. la puterea a 4 ..sa vezi atunci intrigi! Smile

Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Lun 13 Sept 2010, 3:28 pm, editata de 1 ori
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 13 Sept 2010, 3:28 pm

spune Lexia .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Lun 13 Sept 2010, 3:31 pm

gata..eu ies..ne auzim mai spre seara! 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 517793
spor la treaba!
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 13 Sept 2010, 3:34 pm

te pupăcim Iulia ( noi , nu Murat ) kiss
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Lun 13 Sept 2010, 3:38 pm

DENISA a scris:...

Motzi nu-i dau de cap nu ştiu ce are , cu ce program aş putea uni părţile unui serial , cam 9 la nr ....
Denisa, nu ai serialul şi întreg pe altundeva pe net? Scrie-i posesorului!
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 13 Sept 2010, 3:40 pm

am eu CD-ul dar nu ştiu ce am făcut cu el , că nu mai dau de el .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Lun 13 Sept 2010, 3:47 pm

DENISA a scris:am eu CD-ul dar nu ştiu ce am făcut cu el , că nu mai dau de el .
Dacă ai de lipt un singur episod merită să descarci separat fişierul audio şi să-l aduci în Sony separat în dreptul fragmentului video care-i corespunde, dacă e vorba de mai multe episoade e jale. Poate cu alt program video...
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 7 din 40 Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum