13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+19
lacramyyoara
axxa246
asi demir
lica54
Gloxinia2010
kh69
vivi
dana sandulescu
elena
iulia1965
FLORI
rodica
lexia
andradamaria
Motzişor
windy_day
Admin_dea05
iulia80
DENISA
23 participanți
Pagina 23 din 40
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
buna, fetele!
va rog, care imi dati si mie un link catre ep. 25, asa netitrat in lb rom?
ca am citit traducerea si m-a ... incitat partea a 2-a, cu "marturisirea" lui Savas. Vreau sa-i vad emotiile. cupidon
ca am citit traducerea si m-a ... incitat partea a 2-a, cu "marturisirea" lui Savas. Vreau sa-i vad emotiile. cupidon
Re: 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
axxa246 a scris:buna, fetele!
https://www.youtube.com/user/fulldiziatvci#g/u
http://dizifrm.com/izle/ask-ve-ceza-25bolum-hd
axxa246 a scris:buna, fetele!
Bună ziua drăguţelor, am văzut că aţi fost harnice şi aprige în comentarii.
Uite axxa246 un link unde poţi viziona ep 25 în lb turcă
http://www.ddizi.com/izle/20158/Ask-ve-Ceza-25.-Bolum.htm alege ce parte vrei să vezi, aşteaptă să treacă reclamele şi vizionare plăcută
Bună Denisa, văd că amândouă răspundeam axxei.
Ultima editare efectuata de catre lexia in Dum 19 Sept 2010, 4:48 pm, editata de 1 ori
P.S. Denisa, nu ştiu ce are BSPlayer-ul meu cu culoarea roşie, dar nu are suficientă intensitate.
Îmi pare rău. Am tot încercat să remediez, dar nu se poate. Toate au o tentă mai gălbuie decât e cazul.
Denisa, cum procedăm, iei tu pozele de pe contul meu? Atâta m-am corfosit să obţin nişte cadre expresive şi clare încât am scos 546 de fotograme, ceea ce e destul de stufos.
Motto-ul ep. 25 este ,,noi începuturi"
Îmi pare rău. Am tot încercat să remediez, dar nu se poate. Toate au o tentă mai gălbuie decât e cazul.
Denisa, cum procedăm, iei tu pozele de pe contul meu? Atâta m-am corfosit să obţin nişte cadre expresive şi clare încât am scos 546 de fotograme, ceea ce e destul de stufos.
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Motzişor a scris:
Servus Motzişor, ha, ha pe ăsta l-am nimerit
Bună, Lexia, a văzut că şi tu ai ceva de vizionat?lexia a scris:... Bună ziua drăguţelor, am văzut că aţi fost harnice şi aprige în comentarii...
https://www.youtube.com/watch?v=QV0w7pvquR8
Motzişor- vip
mulţam Motzi... şi eu am umblat la KM playerul meu şi nu mai are culorile cum trebuie , intru eu pe contul tău şi i-au pozele .
bună Lexia !!!!!
bună Lexia !!!!!
Mulţumesc dar am făcut inspecţia, în primul rând m-am bucurat că l-am văzut şi pe ăsta sus şi apoi l-am vizionat.Motzişor a scris:Bună, Lexia, a văzut că şi tu ai ceva de vizionat?lexia a scris:... Bună ziua drăguţelor, am văzut că aţi fost harnice şi aprige în comentarii...
https://www.youtube.com/watch?v=QV0w7pvquR8
Multam, doamnelor!
ma duc sa-l studiez pe Savas bey!
axxa246 a scris:Multam, doamnelor!
după studiu să ne spui şi nouă părerea ta .
Denisa, mersi de premiu, vezi verifică un pic, nu toate pozele sunt foarte clare, tocmai de-asta îmi ia atâta timp.DENISA a scris:mulţam Motzi... şi eu am umblat la KM playerul meu şi nu mai are culorile cum trebuie , intru eu pe contul tău şi i-au pozele... https://2img.net/r/ihimizer/i/chocolade11.jpg/][img]https://2img.net/r/ihimizer/img820/361/chocolade11.jpg
...
Ultima editare efectuata de catre Motzişor in Dum 19 Sept 2010, 5:11 pm, editata de 1 ori
Motzişor- vip
Motzişor a scris:
Denisa, mersi de premiu, vezi verifică un pic, nu toate pozele sunt foarte clare, tocmai de-asta îmi aia atâta timp.
https://2img.net/r/ihimizer/img26/1197/bscap0021p.jpg
le aleg pe cele clare , mulţam
l-am studiat in partea a doua.DENISA a scris:după studiu să ne spui şi nouă părerea ta .
joaca fain, zici ca e de-adevaratelea...
nu e chimie deloc cu yasemin, credeam ca imi voi schimba parerea dupa ce nu voi mai vedea o vreme serialul. Dar nu, n-o gasesc nici acum.
aseara am vazut ep 24, imi place filmul, dar la emotii romantice nu ma da gata....
parca savas era mai dur cand era demir, mai infipt adica!
Fetelor, iertaţi-mă, e atâta linişte pe Forum...
Chiar nu am obiceiul să întreţin lumea cu bancuri, dar ăsta acum a sosit şi nu mă pot abţine
Poate apar şi fetele
În avion la clasa întâi, o doamnă e aşezată lângă un domn.
La un moment dat ea începe să strănute şi de fiecare dată începe să
tremure din toată fiinţa ei, după care îşi şterge delicat nasul.
Istoria se repetă la care domnul de lângă i se adresează:
- Mă scuzaţi, nu vreau să vă inopurtunez, dar mi-e imposibil să mă
abţin să nu a întreb: de ce tremuraţi aşa de tare de fiecare dată când
strănutaţi?
- Pentru că sufăr de o boală foarte rară, de fiecare dată cand strănut
am un orgasm.
La care domnul un pic jenat că n-a mai auzit de asemenea boală, o
întreabă grijuliu:
- Şi luaţi ceva?
- Da, PIPER ...
Chiar nu am obiceiul să întreţin lumea cu bancuri, dar ăsta acum a sosit şi nu mă pot abţine
Poate apar şi fetele
La un moment dat ea începe să strănute şi de fiecare dată începe să
tremure din toată fiinţa ei, după care îşi şterge delicat nasul.
Istoria se repetă la care domnul de lângă i se adresează:
- Mă scuzaţi, nu vreau să vă inopurtunez, dar mi-e imposibil să mă
abţin să nu a întreb: de ce tremuraţi aşa de tare de fiecare dată când
strănutaţi?
- Pentru că sufăr de o boală foarte rară, de fiecare dată cand strănut
am un orgasm.
La care domnul un pic jenat că n-a mai auzit de asemenea boală, o
întreabă grijuliu:
- Şi luaţi ceva?
- Da, PIPER ...
Motzişor- vip
eu culeg pozele ....
Motzi în ce format trebuie să salvez în SV ptr a îmi ocupa mai puţin spaţiu ???
Denisa, pozele sunt foarte mici, au între 40 şi 80 de kb fiecare. Eu zic să le descarci aşa cum sunt, sau doar să le copiezi acel direct linkDENISA a scris:eu culeg pozele ....
Motzişor- vip
Motzişor a scris:
Denisa, pozele sunt foarte mici, au între 40 şi 80 de kb fiecare. Eu zic să le descarci aşa cum sunt, sau doar să le copiezi acel direct link
eu mă refeream la un film , i-am lipit părţile .
Aoleu, eu nu mă dumirisem ce e cu abrevierea ,,SV". Denisa, e o poveste întreagă. Formatul AVI e bestial în SV, nu trebuie selectat, MPEG2 scoate cea mai bună rezoluţie, dar ajungi spre 1-2 GB, mie îmi convine dacă are calitate imaginea. Acest format creează filmul cu extensia m2t şi nu toate programele de vizualizare îl deschid direct, BSPlayer îl deschid, dar trebuie să-i dai tu ,,open with" ca să o facă.DENISA a scris:eu mă refeream la un film , i-am lipit părţile .
Alte formate wmv sau ce mai e pe-acolo, creează fişiere mici, de câţiva zeci de MB sau de câteva sute de MB, dar imaginea e departe de a fi bună. Trebuie să plec pentru o oră-două, ţucat, revin mai pe seară.
Motzişor- vip
Motzi în avi îmi ia 11 GB vreau ceva mai mic .
Motzişor a scris:Fetelor, iertaţi-mă, e atâta linişte pe Forum...
Poate apar şi fetele
- Şi luaţi ceva?
- Da, PIPER ...[/b]
Păi cu nu ochi pe aici cu altul pe la Savaş, ce să facem! i
Astăzi este ziua lui Lacramyyoara , ( Motzi corectează-mă dacă greşesc , cred că este fata care te ajută la tradus )
Mulţumim pentru traduceri .
PS : Motzi te rugăm să-i transmiţi din partea noastră un călduros " La mulţi ani !!! "
Mulţumim pentru traduceri .
PS : Motzi te rugăm să-i transmiţi din partea noastră un călduros " La mulţi ani !!! "
Motzişor a scris:Fetelor, iertaţi-mă, e atâta linişte pe Forum...
Poate apar şi fetele
- Da, PIPER ...
Asta pentru poze. Vad ca toata lumea munceste, asa ca vin si eu ca si dusul mapei cere efort NU???
Spunea AXXA ca nu este chimie intre Savas si Yasemin (sau mai corect Fulgerica si Filofteia). Eu spun ca nici nu ma asteptam la asa ceva, fiindca daca luam cam tot ce am vazut fiecare (nu ma refer strict la serialele turcesti ci in general) rareori chimia intre protagonisti este prezenta. Uneori, in cazul productiilor care se respecta, jocul actorilor si subiectul (eventual efectele speciale) acopera carenta asta. Cred ca adevarata problema in cazul AvC, este ca Bostanel a ignorat nu numai lipsa chimiei intre cei doi actori din rolurile principale dar si faptul ca NurgulY nu este potrivita rolului si din alte puncte de vedere. Nu este vorba atat de datele fizice cat de faptul ca nu poti transforma cactusul in iasomie (ca se ne mentinem in "aria" serialului), pentru asta Nurgul ar fi trebuit sa fie o actrita de cu totul alt calibru (mult peste valoarea ei actuala) . Pe Nurgul am vazut-o jucand, si foarte bine chiar, intr-un film care a fost bine primit pe plan international, deci talent are. ... Dar partitura din AvC nu intra clar in registrul ei interpretativ si inca nu a ajuns la performanta de a putea sa se transforme in ceva ce, evident, nu este in realitate fiindca personajul Yasemin este aproape tot ceea ce nu este actrita NY. Cu toate ca face eforturi sunt lucruri pe care nu le poate mima, oricat isi doreste asta, si ma refer la tandrete, la delicatete, romantism, dar nu numai.
PS In schimb Fulgerica a dovedit ca e in stare sa joace, sa isi faca rolul foarte bine chiar daca partenera lui pluteste in alte sfere si emisfere.
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
Da, Denisa, îi transmit!DENISA a scris:Astăzi este ziua lui Lacramyyoara , ( Motzi corectează-mă dacă greşesc , cred că este fata care te ajută la tradus )...
PS : Motzi te rugăm să-i transmiţi din partea noastră un călduros " La mulţi ani !!! "[/b][/color]
Denisa, pentru Sony Vegas, văd că la tine afişează altfel decât la mine, da, acel MPEG2 ar trebui să fie corect. Dar s-ar putea să mai ai nevoie de o setare, e vorba de cea cu rezoluţia de HD: https://2img.net/r/ihimizer/img163/1589/getasony.jpg
Motzişor- vip
Dragă Denisa, am transmis mesajul cu imagini, aplicaţia Print screen să trăiască!DENISA a scris:Astăzi este ziua lui Lacramyyoara , ( Motzi corectează-mă dacă greşesc , cred că este fata care te ajută la tradus )
Motzişor- vip
De acord cu tine, Windy, ia uite la scena asta, Murat se uită atât de galeş, undeva... nu la Nurgul, că ochii lui focalizează ciudat, aproape că se uită cruciş, ca să vadă omu' ce vreawindy_day a scris:... personajul Yasemin este aproape tot ceea ce nu este actrita NY. Cu toate ca face eforturi sunt lucruri pe care nu le poate mima, oricat isi doreste asta, si ma refer la tandrete, la delicatete, romantism, dar nu numai.
PS In schimb Fulgerica a dovedit ca e in stare sa joace, sa isi faca rolul foarte bine chiar daca partenera lui pluteste in alte sfere si emisfere.
Motzişor- vip
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 23 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum