13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+19
lacramyyoara
axxa246
asi demir
lica54
Gloxinia2010
kh69
vivi
dana sandulescu
elena
iulia1965
FLORI
rodica
lexia
andradamaria
Motzişor
windy_day
Admin_dea05
iulia80
DENISA
23 participanți
Pagina 22 din 40
Pagina 22 din 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
buna dimineata sa aveti o zi frumoasa.
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68
Re: 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Bună cucuietelor !!!!!!!!!
Iulia mă bucur că te văd !!!!
Motzi unde frate or fi văzând ăştia bunăciune la B., cred că am eu orbul găinii, frumuseţe yok , talent yok , la ce o fi bună??? la statul pe margine şi privitul la alţii. Că o critică pe Tuba asta e, nu poţi fi apreciat de toată lumea , dar eu cred că este talentată, frumoasă ( în ep de vineri a fost superbă, e foarte finuţă) turcii ar trebui să le mulţumească că datorită lor am devenit noi ( fanii în general ) interesaţi de ţara lor , de cultura lor , am ajuns să le răsfoim presa zilnic.
Motzi unde frate or fi văzând ăştia bunăciune la B., cred că am eu orbul găinii, frumuseţe yok , talent yok , la ce o fi bună??? la statul pe margine şi privitul la alţii. Că o critică pe Tuba asta e, nu poţi fi apreciat de toată lumea , dar eu cred că este talentată, frumoasă ( în ep de vineri a fost superbă, e foarte finuţă) turcii ar trebui să le mulţumească că datorită lor am devenit noi ( fanii în general ) interesaţi de ţara lor , de cultura lor , am ajuns să le răsfoim presa zilnic.
dimineata pe racoare.....buna dimineara.sau buna ziua dragelor..DENISA a scris:Bună cucuietelor !!!!!!!!!
buna denisa..buna windy draga..ce mai fetele?
..mai turcii sunt conservatori..tin cu nevasta..oricat de ar fi ea!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Da, bună dimi, Rodica, Denisa, chiar nu sunt conştienţi de serviciile pe care le fac actorii populari peste hotare. Dar dacă doamna respectivă e vreo gospodină obosită...DENISA a scris:Bună cucuietelor !!!!!!!!!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
WOW Iulia ce mai faci ??? cum e pe la tine ???? vezi că şi pe acolo se difuzează ASI .
Motzi ar trebui să le sărute tălpile la câtă reclamă fac ei Turciei.
Corect! Salut Iulia! Aşa o fiDENISA a scris:WOW Iulia ce mai faci ??? cum e pe la tine ???? vezi că şi pe acolo se difuzează ASI .
Denisa, n-am uitat, am pus la făcut cafea cafea cafea cafea cafea cafea să fie pentru toată lumea,
şi mă pun pe făcut pozele din ep. 25.
Motzişor- vip
buna denisa..DENISA a scris:WOW Iulia ce mai faci ??? cum e pe la tine ???? vezi că şi pe acolo se difuzează ASI .
inca nu am televizor..sper sa pot achizitiona zilele acestea unul..sau un tv-tuner pe calc! in rest binisor..inca nitel senzatia de vacanta.urmeaza nasoliile acus!
iulia80- vip
iulia80 a scris:
buna denisa..
inca nu am televizor..sper sa pot achizitiona zilele acestea unul..sau un tv-tuner pe calc! in rest binisor..inca nitel senzatia de vacanta.urmeaza nasoliile acus!
iulia o să-ţi fie niţel greuţ la început dar apoi intri în ritm .
Motzi cât mai multe şi mai clare cu Savaş, să-l privim în toată splendoarea lui .
multam fain denisa..DENISA a scris:
iulia o să-ţi fie niţel greuţ la început dar apoi intri în ritm .
Motzi cât mai multe şi mai clare cu Savaş, să-l privim în toată splendoarea lui .
din pacate eu trebie sa mam retrag..
va doresc sa aveti o zi cat mai frumoasa...si la plecare va dedic o melodie cat mai frumoasa!
https://www.youtube.com/watch?v=tv36_QAVLsQ
iulia80- vip
Buna ziua, sper ca toata lumea este bine.
A propos de etichete si epitete, ele reprezinta doar o opinie printre atatea altele. Apoi trebuie sa avem in vedere ca modul in care percem actiunile si atitudinile celor din jur depinde de propria noastra experienta, de conceptiile si, de ce nu, de prejudecatile care ne traseaza drumul in viata.
Realitatea o cunosc insa numai "etichetatii" si cei foarte apropiati lor
Iulia (ce imi place Van Morrison)
Sa ai o zi buna in continuare
A propos de etichete si epitete, ele reprezinta doar o opinie printre atatea altele. Apoi trebuie sa avem in vedere ca modul in care percem actiunile si atitudinile celor din jur depinde de propria noastra experienta, de conceptiile si, de ce nu, de prejudecatile care ne traseaza drumul in viata.
Realitatea o cunosc insa numai "etichetatii" si cei foarte apropiati lor
Iulia (ce imi place Van Morrison)
Sa ai o zi buna in continuare
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Dum 19 Sept 2010, 1:24 pm, editata de 1 ori
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
Iulia, mulţumim, o duminică frumoasă, ţucat!iulia80 a scris:...
din pacate eu trebie sa mam retrag..
va doresc sa aveti o zi cat mai frumoasa...si la plecare va dedic o melodie cat mai frumoasa!
https://www.youtube.com/watch?v=tv36_QAVLsQ
...
Denisa, am priceput mă şi apuc.
Motzişor- vip
Iulia mulţumim !!!!! noi şi Fulgerică te aşteptăm cu braţele deschise , te pupăcim , îţi dorim un început de săptămână lin fără complicaţii şi uşor...
Bună Windy !!!
Astăzi este ziua lui BRUNI MY , fetele care scriau sau citeau portul atunci când se difuza ASi sigur o ştiu .
Bună Windy !!!
Astăzi este ziua lui BRUNI MY , fetele care scriau sau citeau portul atunci când se difuza ASi sigur o ştiu .
LA MULTI ANI SARBATORITEI!
Denisa, am vazut ca Fulgerica a inceput sa aiba colac la purtator. I s-o trage de la atata orez . Nu i-ar strica sa mai treaca pe la sala, sa mai traga de ceva fiare, poate transforma colacelu' in ceva muschi
Denisa, am vazut ca Fulgerica a inceput sa aiba colac la purtator. I s-o trage de la atata orez . Nu i-ar strica sa mai treaca pe la sala, sa mai traga de ceva fiare, poate transforma colacelu' in ceva muschi
windy_day- vip
Windy dar pare mai lucrat în acest sezon ( oare are pătrăţele pe abdomen ??) dar de la atâta orez şi acasă şi la filmări , o fi şi constipat săracul .
vă era dor de Nurgul şi al ei soţ ????
http://www.ayakligazete.com.tr/haber/nurgul_yesilcay_in_goz_alti_torbalari_sok_etti_.htm
NURGÜL YEŞİLÇAY'IN GÖZ ALTI TORBALARI ŞOK ETTİ!
‘ESKi KOMŞULUKLARI ÖZLÜYORUM’
http://www.ayakligazete.com.tr/haber/nurgul_yesilcay_in_goz_alti_torbalari_sok_etti_.htm
NURGÜL YEŞİLÇAY'IN GÖZ ALTI TORBALARI ŞOK ETTİ!
- Spoiler:
Başarılı oyuncunun uykusuzluktan göz altı torbaları olmuş...
19.09.2010 10:10:00
Aşk Ve Ceza dizisinin 'Yasemin'i, Nurgül Yeşilçay Süper Starlife ekibi tarafından Bebek'te bir kafede görüntülendi. Ayakligazete.com'un haberine göre, eşi Cem Özer, oğulları Osman Nejat ve arkadaşlarıyla yemek yerken görüntülenen başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay görenleri hayrete düşürdü.
ARTIK TORBALARI VAR
Bakımsız halleriyle dikkat çeken Nurgül Yeşilçay'ın güzel gözlerinin altında torbalar oluştuğu gözlerden kaçmadı. Makyajlı halinden çok farklı görünen Nurgül Yeşilçay, 'Aşk Ve Ceza' dizisindeki Yasemin'in çektiği acılardan etkilenmiş olacak ki uykusuzluktan kendisine göz altı torbaları edinmiş.
‘ESKi KOMŞULUKLARI ÖZLÜYORUM’
- Spoiler:
Aşk ve Ceza’nın Çiçek’i Feride Çetin, “İstanbul benim yuvam” diyor. Yıllarca Basınköy’de oturmak için direndiğini anlatan güzel oyuncu, eskilerden kimse kalmayınca Moda’ya taşınmış
İstanbul’da doğup büyüdünüz. Çocukluğunuzun İstanbul’u nasıldı?
Bakırköy’de doğdum ama çocukluğum Yeşilköy ve Florya’da geçti. Koli basil plajı basmadan önce orada denize giriyorduk. Hafta sonlarımız Sultanahmet’te geçiyordu. Babam tarih meraklısı olduğu için bizi Sarayburnu’na götürüyordu.
Nelere özlem duyuyorsunuz?
Eski komşulukları çok özlüyorum. Özellikle Basınköy’deki Rum ve Ermenilerin komşulukları çok güzeldi. Annem her zaman birçok şeyi onlardan öğrendiğimizi söylüyor. Mesela biz tiyatroya, sinemaya gitmeyi Rum kökenli eski ev sahibimizden öğrenmişiz. Bu güzel anılardan kopmamak için 26-27 yaşıma kadar orada oturmak için direndim. Ama ailem şehir dışına taşındıktan sonra, eskilerden de kimse kalmayınca taşındım.
Şu an nerede oturuyorsunuz?
Moda’da oturuyorum. Hayatımda değişiklik yapmak istediğimi bilen bir arkadaşım, “Burası yeniden başlamak için en güzel yer” dedi. Ben de taşındım. Ama Moda’da inanılmaz bir park sorunu var. Nezih bir semt olmasına rağmen, insanlar birbirlerine karşı kibar değil.
Kente dair şikayetleriniz neler?
Trafik beni delirtiyor. Araba kullanmak zorunda olduğum için çok mutsuzum. Setler çok farklı yerlerde olduğu için bu duruma katlanıyorum. Bir de İstanbul trafiğinde kadınlara saygılı davranılmıyor. Özellikle toplu taşıma araçlarını kullanan şoförler ve taksi şoförleri yolların kendilerine ait olduğunu düşünüyor. Kimse kimsenin hakkına saygı göstermiyor.
Şehrin sizin için önemini anlatır mısınız?
İstanbul benim için yuva demek. Başka hiçbir yerde yaşayamam. Doğup büyüdüğüm yer olduğu için her yerinde anım var. Dostlarım, canım sıkıldığında kaçtığım sığınaklarım... Hepsi bu şehirde.
Kaçış noktalarınız nereler?
Deniz ve birkaç ağacın bir arada olduğu herhangi bir yer olabilir. Bir dönem Tünel’de oturdum ama hiç mutlu değildim. Çünkü hiç ağaç yok. Yeşillik görebilmek için her sabah 7’de uyanıp, Fındıklı’ya gidiyordum. Deniz ve ağaç olmayan bir yerde yaşayamam.
“İstanbul’un silüetlerini izlemeyi seviyorum”
Sizce şehrin simgesi nedir?
Eski ve yeninin bir arada olduğu Sarayburnu. Galata Kulesi bile eğilmeye başladı ama orası hâlâ çok dirençli. Şehirdeki silüetleri izlemeyi çok seviyorum.
Şehirde en sevdiğiniz semt neresi?
Birden fazla yer sayabilirim. Balat, Sultanahmet, Florya, Kuzguncuk, Moda...
Hangi restoranlara gidersiniz?
İsmet Baba (Kuzguncuk), Koço (Moda), Backyard (Bebeköy) ve Taksim’de gittiğim 1-2 meyhane var.
Eğlenmek için nereleri tercih ediyorsunuz?
Yaz aylarında eğlenmeyi seviyorum ama kışın evden çıkmıyorum. Sadece arkadaşlarımın doğum günü partilerine gidiyorum.
İstanbul’la ilgili unutamadığınız bir anı var mı?
İki Genç Kız’ın çekimleri sırasında bir araba sahnesi vardı. Oyuncu arkadaşlarımızdan ikisi bana ve Vildan Atasever’e arabaya binmemizi söyleyecekti. Sahne başladı, çocuklarla kavga ediyoruz. Bu arada polis geldi, “Ne yapıyorsunuz? Kızlara vuramazsınız” dedi. Film çekiyoruz dediğimdeyse, “Buna bir de film mi diyorsun?” cevabını verdi. Polisi ikna etmeye çalışmamız çok eğlenceliydi.
“Hayalim film çekmek”
Gazeteciliğe yönetmen olmak için başladım. Çünkü sektörde iş bulamıyordum. Oyunculuk maceram ‘İki Genç Kız’ın yönetmeni Kutluğ Ataman’ın reji asistanı aradığını duyup, yanına gitmemle başladı. Sürpriz bir teklifle filminde oynamamı istediğini söyledi. Ben de kabul ettim. Şimdi iyi bir oyuncu olmaya çalışıyorum ama hayalim film çekmek.
Feride’nin favorileri
En sevdiği film: Elde Makas Koşmak
En sevdiği kitap: Aşk ve Gurur
En sevdiği şarkı: Billie Holiday’den Strange Fruit
En sevdiği müzik grubu: Gogol Bordello
Beğendiği oyuncular: Bülent Emin Yarar, Çetin Tekindor, Sumru Yavrucuk, Tomris İncier, Haluk Bilginer, Tilbe Saran
İzlediği diziler: Değerlendirme yapabilmek için bütün dizileri takip ediyorum. Ama devamlı izlediğim bir dizi yok.
İstanbul’u en iyi anlatan film: ‘Ah Güzel İstanbul’
Cadde
Da, Windy, am observat şi eu colacul.
Eu vin cu altă introspecţie: se pare că puştiul zâmbeşte strict către membrii de familie.
Pentru primul zâmbet e răsucit prea spre dreapta ca să fie către tata-Savaş.
De-abia în al doilea cadru să uită puştache la Murat, de care pare uşor interesat.
Eu vin cu altă introspecţie: se pare că puştiul zâmbeşte strict către membrii de familie.
De-abia în al doilea cadru să uită puştache la Murat, de care pare uşor interesat.
Motzişor- vip
DENISA a scris:vă era dor de Nurgul şi al ei soţ ????
[b]
Doamne, rau arata!!!! Parca nu a dormit de 1 an!
Motzişor a scris:Da, Windy, am observat şi eu colacul.
In orice caz, e mai interesat de tata-Savas decat de mama-Iasomia ca la ea se uita numai incruntat si nici in bratele ei nu se duce de buna-voie
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Dum 19 Sept 2010, 2:17 pm, editata de 1 ori
windy_day- vip
windy_day a scris:
Doamne, rau arata!!!! Parca nu a dormit de 1 an!
se gândesc toată noaptea dacă se despart sau nu . Uite-l şi pe dumnealui ce face noapte
Eu continui cu ale mele:
Windy, muşchi nu are, la fiare nu trage, de colac aproape că pune, atunci de ce nu arată exact ca o aschimodie? :nh8:
Pentru că are umeri!!! Te şi miri de la o scenă la alta de unde scoate anatomia asta:
Windy, muşchi nu are, la fiare nu trage, de colac aproape că pune, atunci de ce nu arată exact ca o aschimodie? :nh8:
Pentru că are umeri!!! Te şi miri de la o scenă la alta de unde scoate anatomia asta:
Ultima editare efectuata de catre Motzişor in Dum 19 Sept 2010, 2:29 pm, editata de 1 ori
Motzişor- vip
DENISA a scris:
se gândesc toată noaptea dacă se despart sau nu . Uite-l şi pe dumnealui ce face noapte https://2img.net/r/ihimizer/img259/3947/reyse.gif
Mama, dar ce intens gandeste Nurgul, de are cearcanele alea cat toate zilele !
PS Am zis eu ca la AvC au schimbat echipa de la machiaj ca uite ce minuni fac daca asa arata Iasomia in realitate!
Acum imi explic eu de ce a facut Fulgerica asa un colacel, pai daca mananca noaptea. dar sa-l iertam ca nu i-o fi ramas altceva de facut
Motzişor a scris:
Ei Denisa, îţi faci de cap cu gif-ul, eu am ajuns aici:
Motzi, , se stramba si el la fel ca ala micu'. De aia or fi ales copilasul asta atat de incruntat
Trebuie sa ies. Sa aveti o dupa-amiaza placuta
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Dum 19 Sept 2010, 2:30 pm, editata de 2 ori
windy_day- vip
Motzi imediat aşez covorul roşu ptr el
Poftiţi la masă .... Uitaţi cine ne găteşte astăzi
Motzişor a scris:Eu continui cu ale mele:
Motzi, hai ca m-am intors din drum . De aratat ca o aschimodie nu a aratat nici in ASI si atunci era mult mai slabut. Daaaaaaa, are umeri!!!! dar ar trebui sa mai lucreze abdomenul!!!!
windy_day- vip
windy_day a scris:
Motzi, hai ca m-am intors din drum . De aratat ca o aschimodie nu a aratat nici in ASI si atunci era mult mai slabut. Daaaaaaa, are umeri!!!! dar ar trebui sa mai lucreze abdomenul!!!!
Windy poate soaţei nu-i plac pătrăţelele.. iar el nu iese din cuvântul ei
Denisa, săru'mâna pentru masă, dar aici mă opresc cu comentatul că aşa nu mai termin pozele niciodată.Vă trimit un ajutor.DENISA a scris:windy_day a scris:
Windy poate soaţei nu-i plac pătrăţelele.. iar el nu iese din cuvântul ei
Normal că vă zice: Fetelor, spăl eu vasele
Ultima editare efectuata de catre Motzişor in Dum 19 Sept 2010, 4:47 pm, editata de 3 ori
Motzişor- vip
Pagina 22 din 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 22 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum