Serialesitelenovelet
13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+19
lacramyyoara
axxa246
asi demir
lica54
Gloxinia2010
kh69
vivi
dana sandulescu
elena
iulia1965
FLORI
rodica
lexia
andradamaria
Motzişor
windy_day
Admin_dea05
iulia80
DENISA
23 participanți

Pagina 16 din 40 Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Urmatorul

In jos

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 Empty Re: 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de lica54 Mier 15 Sept 2010, 2:36 pm

Fetelor va doresc distractie placuta in continuare.Eu plec pentru o saptamina la cules la vie.Osa imi fie dor de voi.Vaimbratisez cu drag.Va pupacesc pe toate 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 517793 pentru toata lumea.
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 Empty Re: 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de dana sandulescu Mier 15 Sept 2010, 2:37 pm

La multi ani! Dea iti doresc sa ai parte de sanatate ,fericire si sa fi iubita .Fie ca Domnul sa iti daruiasca tot ce este mai frumos si mai pur pe lume . I love you floare I love you
dana sandulescu
dana sandulescu
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 07/09/2010
Varsta : 55
Localizare : Dragasani jud Vilcea

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mier 15 Sept 2010, 2:48 pm

La multi ani Dea!
Fie ca toate visele sa iti devina realitate, ca toate dorintele sa ti se implineasca, ca intotdeauna sa fii iubita si sa ii ai mereu alaturi pe cei pe care ii iubesti.
Mult, mult noroc si toata fericirea din lume.

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 Tf_web320b

PS O zi minunata tuturor iar scolarilor mai mici sau mai mari, succes in noul an scolar kiss
windy_day
windy_day
vip
vip

Data de inscriere : 10/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 15 Sept 2010, 3:31 pm

Bună fetelor !!

Windy ce mai faci ?? te trecusem la persoane dispărute , te aşteptăm să ne spui impresiile după vizionarea ep 25.

fetelor traducerea rezumatului ep 25 am pus-o aici .

https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/ask-ve-ceza-love-punishment-f13/ask-ve-ceza-dragoste-i-pedeapsa-traducere-love-punishment-episode-translations-t63-210.htm
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 15 Sept 2010, 3:38 pm

TARIH 14/09/2010

HEDEF KITLE TOTAL

S NO PROGRAM ADI KANAL SURE (R) AMR % SHR %

1 BURSASPOR-VALENCIA STAR 1:36:17 10,62% 31,65%

2 ASK VE CEZA ATV 1:26:20 6,36% 19,05%

HEDEF KITLE A/B

S NO PROGRAM ADI KANAL SURE (R) AMR % SHR %

1 BURSASPOR-VALENCIA STAR 1:36:17 12,68% 33,74%
2 OYLE BIR GECER ZAMAN KI (TKR) KAND 1:35:36 6,84% 19,25%
3 OYLE BIR GECER ZAMAN KI KAND 1:37:28 6,46% 18,89%

4 ASK VE CEZA ATV 1:26:20 5,28% 15,64%
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mier 15 Sept 2010, 6:15 pm

Buna Denisa!
Sa stii ca pentru zilele astea am absentele motivate!
Ce sa spun despre episodul de aseara (pe care abia acum il vizionez stupid ) In afara faptului ca a avut un rating f.f.f.f mic a fost un episod mult peste cele care au tinut locul I sezonul trecut.
Mi-a placut Iaomnica in doua scene si voi explica de ce.
Secventa nr. 1 - Iasomia si Savas stau pe canapea, ea ghiceste viitorul iar el se lupta cu prezentul (BTW Fulgerica a lovit din nou, excelent jucata scena). Pe parcursul sezonului I cand ma uitam la cuplul S&Y imi aduceam aminte de acea fraza celebra "fiecare om este o insula", si ii vedeam pe cei doi MY si NY asa, ca pe doua insule, doua insule care nu numai ca nu apartin aceluias arhipelag, dar sunt situate la mii de km distanta, in emisfere diferite. De data asta diferenta de atitudine, culmea, s-a potrivit iar regizorul si operatorul au mizat, corect, tocmai pe expresivitatea extraordinara a lui Fulgerica (a propos, totusi or fi schimbat operatorul???) contrastand cu "placiditatea" (obisnuita) a Yasomiei. Deci Nurgula a facut ce stie ea mai bine, a plutit senina insa acum asta a facut ca scena sa fie una dintre cele mai reusite ale serialului.
Secventa nr. 2 - Iasomia Spala vase, se taie la lopatica si Savas vine sa o ajute. Il respinge cu o voce plina de furie - asta i-a reusit Nurgulei ca atitudine, timbru al vocii, reactia ei totul a fost asa cum trebuie. Scenele astea cu voce vitriolanta si privirea de zici ca iti varsa apa inghetata pe sira spinarii sunt ale ei! Durerea, gingasia nu prea stie cum "sa le poarte".
Cam putin dar asta este!!!
In rest: NurgulY arata mult mai bine decat sezonul trecut dar ca performanta actoriceasca este departe de renumele de care se bucura. Episoadele 24 si 25 au demonstrat-o inca o data. Insa nu cred ca este vorba de lipsa de talent ci de incapacitatea de a reda un anumit tip de sentimente. Este clar ca nu are un "raspuns" pe masura, ma refer aici la mimica fetei si gestica atunci cand este mangaiata de ochii, de vocea lui Savas, atunci cand mainile lui o ating cu tandrete. Poate ca rolurile de pana acum au obisnuit-o cu barbati care cantaresc si pipaie cu privirea, cu mainile scuzata sa imi fie remarca.
Nu mi-a placut scena din dormitorul copilului. Daca tot pot discuta cu regizorul si scenaristii si se poate reveni asupra anumitor lucruri, Nurgula ca mama ar fi trebuit sa le spuna alora ca niciodata o femeie (normala) nu isi va aduce durerea si furia langa copilul sau, indiferent cat de mic este acel copil. SI NU VA TIPA LANGA PRUNCUL EI APROAPE ADORMIT!!!!
In rest, momentul UNIC al episodului de aseara: pentru prima oara am vazut un copil atat de mic (ma refer la baietelul din rolul lui Omer), care pus sa aleaga in bratele cui sa se duca alege sa mearga la un barbat, asta atunci cand si barbatul si femeia din fata lui sunt doi straini Smile .
PS Cel mai tare a fost ca trimis catre "mama" copilul incearca sa o evite, iar cu Nurgula ar fi trebuit sa fie obisnuit ca i-a fost in preajma mult mai mult timp decat Fulgerica.
Deocamdata atat, ca mai am de vizionat!
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mier 15 Sept 2010, 6:27 pm

Buna seara natiune..
Ce-am pierdut azi? sad sad sad
buna windy..ma bucur ca esti bine..
13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 517793
iulia80
iulia80
vip
vip

Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mier 15 Sept 2010, 6:34 pm

iulia80 a scris:Buna seara natiune..
Ce-am pierdut azi? sad sad sad
buna windy..ma bucur ca esti bine..
13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 517793

Buna Iulia!!!
Sunt, sunt! Ce vroiai sa o ratez pe Iasomica?
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mier 15 Sept 2010, 6:41 pm

pacatele mele...imi era dor de putina :>O(:
aseara din pacate eram pe drumuri..si nici eu nu amvazut episodul..asa ca ma abtin de la comentarii..recuperz maine

iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 15 Sept 2010, 6:54 pm

bună seara !!!! windy , Iulia 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 1304109m

DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mier 15 Sept 2010, 6:56 pm

iulia80 a scris:pacatele mele...imi era dor de putina 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 491472
aseara din pacate eram pe drumuri..si nici eu nu amvazut episodul..asa ca ma abtin de la comentarii..recuperz maine

Smile Smile Smile Faza cu Omer este DEMENTIALA!!! Smile Smile
Nu stiu cum reuseste Fulgerica sa aiba "lipici" pana si la copilasii astia atat de mititei (parca si asta vara tinea in brate o pustoaica la o petrecere sau ceva de genul ... iar aia mica statea asa de cuminte kiss ). Dupa cat l-a zdruncinat episodul trecut, ma asteaptam ca pustiulica sa il ocoloeasca, da' de unde a fugit in bratele lui Smile (insa pe Nurgula a fentat-o)

Buna Denisa13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 Smiley-hug006

Ultima editare efectuata de catre windy_day in Mier 15 Sept 2010, 7:04 pm, editata de 1 ori
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Mier 15 Sept 2010, 6:58 pm

Bună fetelor, bună Windy, a fost chiar jenantă secvenţa cu ocolitul lui Yaso, ce să zic?
Ăla micu' are gusturi Smile Smile Smile
Vă ţuc dulce şi mai revin! 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 242329
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Data de inscriere : 17/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 15 Sept 2010, 6:59 pm

Mă , Ömer a venit spre Murat deoarece el este mai uman şi are privirea mult mai blândă decât Nurgul, ea deşi e mama şi i-ar mai uşor să emane această stare nu-i iese de nici o culoare .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Mier 15 Sept 2010, 7:01 pm

DENISA a scris:Mă , Ömer a venit spre Murat deoarece el este mai uman şi are privirea mult mai blândă decât Nurgul, ea deşi e mama şi i-ar mai uşor să emane această stare nu-i iese de nici o culoare .
Da, Denisa, sau... piticul nu adoră usturoiul!!! Smile Smile Smile
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Data de inscriere : 17/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 15 Sept 2010, 7:06 pm

Motzişor a scris:

poate l-a speriat cu vocea ei de bariton, o fi mai şi încercat să-l mângâie cu " lopăţelele " ei vreodată.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mier 15 Sept 2010, 7:06 pm

Motzişor a scris:
DENISA a scris:Mă , Ömer a venit spre Murat deoarece el este mai uman şi are privirea mult mai blândă decât Nurgul, ea deşi e mama şi i-ar mai uşor să emane această stare nu-i iese de nici o culoare .

Motzi!!!! La asta m-am gandit si eu! Da' cred ca tot "caldura" pe care o emana Nurgula l-a facut pe al mic sa treaca de ea ca de stalpul de sustinere al casei.
Denisa, chiar este surprinzator, mai ales ca vorbim despre o actrita care mai este si mama!
Hai ca iar m-a pus pe liber NET-ul pret de 10 minute. Smile

Ultima editare efectuata de catre windy_day in Mier 15 Sept 2010, 7:22 pm, editata de 1 ori
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 15 Sept 2010, 7:13 pm

căldura venea oare ca urmare a unei stări bahice din zilele anterioare ??
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mier 15 Sept 2010, 7:26 pm

DENISA a scris: căldura venea oare ca urmare a unei stări bahice din zilele anterioare ??

Se poate si asta!!! Dar eu ma gandeam la ochii ei. Sunt frumosi, nimic de spus, dar au o culoare si are un mod de a privi de ai senzatia ca ai incurcat-o! Cred ca si ala mic simte la fel. Iti aduci aminte de "lacurile de clestar" pomenite prin povesti?? Ei la asta ma duceau cu gandul ochii Nurgulei aseara, ceva mai rece nici nu se poate. Parca sunt doua oglinzi, nu vezi nimic dincolo de ei!!!

Ultima editare efectuata de catre windy_day in Mier 15 Sept 2010, 7:31 pm, editata de 1 ori
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mier 15 Sept 2010, 7:27 pm

Multumesc fetelor pt urari kiss O seara placuta!
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 15 Sept 2010, 7:30 pm

Windy ai văzut că acum are şi faţa mai nivelată , a lucrat la estetic în vara asta .13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 New_ukliam213. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 New_ukliam2

Mulţumim Dea !!!!!!!!!
13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 61932_432089371929_356903801929_5603097_8125936_n
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mier 15 Sept 2010, 7:43 pm

DENISA a scris:Windy ai văzut că acum are şi faţa mai nivelată , a lucrat la estetic în vara asta .

Mulţumim Dea !!!!!!!!!

Dea si tie o seara asa cum iti doresti!

Denisa, cred ca este si machiajul, nu ii mai toarna toata zidaria aia pe fata si asta o ajuta. Vad ca nici pe la ochi nu ii mai pun atata fard (au renuntat si la tus, care nu o avantaja absolut deloc) iar culorile folosite sunt mult mai calde, mai aproape de natural. Mie imi place cum arata, nu este o femeie urata dar rolul asta nu era pentru ea. Nici nu pot sa ii reprosez ei chiar totul, pana la urma nu este vina actorilor cand intre ei nu exista chimie, este vina celor care au facut distributia fiindca ei ar fi trebuit , la casting, sa caute asa ceva.
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 15 Sept 2010, 7:49 pm

da , aseară era chiar drăguţică. Fetelor eu prevăd o viitoare relaţie între Yavuz şi Nazan , tipul nu are figură de criminal şi nici de om rău , el probabil trebuia să îndeplinească ordinile tatălui ptr a nu sfârşi la 2 m sub pământ .

Iulia uite-o pe Rodica la masaj 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 Thumb_2177840
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mier 15 Sept 2010, 7:56 pm

buna denisa..scuze ambatuit nitel....
deni presimt ca te va cocosi rodica! Smile Smile Smile
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mier 15 Sept 2010, 8:00 pm

DENISA a scris: da , aseară era chiar drăguţică. Fetelor eu prevăd o viitoare relaţie între Yavuz şi Nazan , tipul nu are figură de criminal şi nici de om rău , el probabil trebuia să îndeplinească ordinile tatălui ptr a nu sfârşi la 2 m sub pământ .

Este posibil sa nu fi fost el ucigasul sau sa descoperim cine stie ce despre mult-jelitul sot al lui Nazan. Probabil nici ala nu a fost usa de biserica. Interesant va fi sa vedem ce rol ii rezerva in toata povestea.
In orice caz Fulger joaca din ce in ce mai bine iar Bostanel a inceput sa vada asta si sa traga foloase. BTW nu l-am mai vazut pe Bostanel cel mic (fiul lui Nazan) si ma gandeam ca poate aduc un copil mai talentat, in schimb cel din rolul fiului lui Pala este frumusel si chiar reusest sa fie in rol (parea mai apatic sezonul trecut).

DENISA a scris:
Iulia uite-o pe Rodica la masaj 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 Thumb_2177840

Smile Smile
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 15 Sept 2010, 8:03 pm

Iulia eu sper să nu presimţi bine ... Windy şi turcoaicele îi prevăd o carieră strălucită.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 16 din 40 Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum