13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+19
lacramyyoara
axxa246
asi demir
lica54
Gloxinia2010
kh69
vivi
dana sandulescu
elena
iulia1965
FLORI
rodica
lexia
andradamaria
Motzişor
windy_day
Admin_dea05
iulia80
DENISA
23 participanți
Pagina 17 din 40
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Re: 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
DENISA a scris: Iulia eu sper să nu presimţi bine ... Windy şi turcoaicele îi prevăd o carieră strălucită.
Iulia, o iarta Rodica pe Denisa ca a trimis-o la masaj ca sa arate bine pentru Fulgerica. Ce serviciu mai mare putea sa ii faca??? (poate doar sa fie Fulgerica cel care ii "executa" masajul??? )
Denisa, nu stiu cati ani are baiatul ala dar pare foarte tanar, fizicul il ajuta, talent se pare ca are ... deci s-ar putea sa nu se insele turcoaicele.
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Mier 15 Sept 2010, 8:17 pm, editata de 1 ori
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
Re: 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
cand a face plopul mere il lasa denisa pe Fulgerica sa faca masaj rodicai..windy_day a scris:
Iulia, o iarta Rodica pe Denisa ca a trimis-o la masaj ca sa arate bine pentru Fulgerica. Ce serviciu mai mare putea sa ii faca??? (poate doar sa fie Fulgerica cel care ii "executa" masajul??? )
si apoi deni draga..ai vazut ce radar performant am avut zilele trecute!
am gasit ceva nou nout dragelor..sper sa va placa..lexia draga este pt tine!
https://www.youtube.com/watch?v=GwbhNcybCmk
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
dar , na că acum nu m-ai detectat cu cine am vorbit la telefon
Windy dar crezi că fac eu aşa acte de binefacere să-l trimit pe Fulgerică la Rodica ???
Windy dar crezi că fac eu aşa acte de binefacere să-l trimit pe Fulgerică la Rodica ???
daca vorbeai cu el ...amu nu mai erai cu noi!
asa ca ...mai incearca!
PS:vezi windy draga...ti-am zis eu ca nu face ea acte de binefacere..!
asa ca ...mai incearca!
PS:vezi windy draga...ti-am zis eu ca nu face ea acte de binefacere..!
iulia80- vip
iulia80 a scris:
si apoi deni draga..ai vazut ce radar performant am avut zilele trecute!
am gasit ceva nou nout dragelor..sper sa va placa..lexia draga este pt tine!
https://www.youtube.com/watch?v=GwbhNcybCmk
Bine zis ... ai avut, zilele trecute. Azi insa ...
(f.f.f. frumos clip)
Stati asa, , nu dati ca nu am zis ca i-l trimite Rodicai pe Fulgerica ci ca i-a facut cadou o sedinta de masaj si relaxare, numai buna pentru a fi in forma pentru Fulgerica!!!
Am inteles partea a doua a mesajului, deci nu se pune problema ca Fulgerica sa fie maseur-ul !!!
iulia80 a scris:daca vorbeai cu el ...amu nu mai erai cu noi!
Denisa nu te lua dupa ea!!! Din partea mea ai liber!!! Insa nu stiu ce zice B ... Ai grija ca e geloasa si are numai genti din alea uriase
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Mier 15 Sept 2010, 8:29 pm, editata de 1 ori
windy_day- vip
fetelor eu ies , dar sper să mai intru mai târziu .
DENISA a scris:fetelor eu ies , dar sper să mai intru mai târziu .
Sa ai o seara placuta Denisa.
windy_day- vip
seara placuta denisa...
distractie placuta si multi multi multi
distractie placuta si multi multi multi
iulia80- vip
Da, Denisa, te rog să mergi la cules de traduceriDENISA a scris:fetelor eu ies , dar sper să mai intru mai târziu .
Un promo n-ar strica, şi aşa noi două nu gătim, măcar de-un fragmentuţ gustos să punem
PS. Mai am o nedumerire, Murat - nicăieri... Lexia - nicăieri!!!
Voi nu credeţi că e suspect? cupidon
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Motzi, pot sa va ajut cu ceva??? (dar nu cu traducerea )
Motzi, sa inteleg ca Lexia a invatat turca din "motive" mult mai interesante decat traducerea filmului??? Bravo Lexia! Denisa, Iulia, Rodica, uite cum se castiga batalia! Ce atatea cadane nurlii dansand din buric, arsenal NATO, radare si antrenamente. Luati exemplu de eficienta de la Lexia
Motzi, sa inteleg ca Lexia a invatat turca din "motive" mult mai interesante decat traducerea filmului??? Bravo Lexia! Denisa, Iulia, Rodica, uite cum se castiga batalia! Ce atatea cadane nurlii dansand din buric, arsenal NATO, radare si antrenamente. Luati exemplu de eficienta de la Lexia
windy_day- vip
dar noi i iubi mult pe lexia?windy_day a scris:Motzi, pot sa va ajut cu ceva??? (dar nu cu traducerea )
iulia80- vip
Noapte buna fetelor!!
Multumesc inca o data pt videoclipul facut si pt urari
Atentie!!Am oprit si curierul denisa mi-a dat voie numai pt astazi..asa ca voi petrece in 3 mai tarziu eu, cansel si murat ..petrecere in pijamale
Multumesc inca o data pt videoclipul facut si pt urari
Atentie!!Am oprit si curierul denisa mi-a dat voie numai pt astazi..asa ca voi petrece in 3 mai tarziu eu, cansel si murat ..petrecere in pijamale
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Motzişor a scris:DENISA a scris:fetelor eu ies , dar sper să mai intru mai târziu .
PS. Mai am o nedumerire, Murat - nicăieri... Lexia - nicăieri!!!
Voi nu credeţi că e suspect? cupidon
Măi Motzule ce le mai simţi tu! Ai ghicit voi aici lupte eu cu Voi continuaţi dar văd că ai început să simţi şi trebuie să schimbăm tactica. Boala mea e grea dacă ai dat linkul eu nu am stare şi uite aşa sunt secundă cu secundă cu EL.
Bună seara na că am intrat şi nu am salutat.
Vai Iulia mi-ai cucerit familia şi pe mine dragă cu clipul ăsta ascultare fără număr. Windy bravo cu comentariile tale, mă bucur că este agitaţie aici,
Dea, inca o data LA MULTI ANI!
Astazi fetele au fost darnice asa ca profita cat poti. Ca de maine sa vezi batalii ca la Rovine
Lexia, buna! Uite vorbeam de "lup" si "lupul" la usa. Tocmai te banuiam ca l-ai deturnat pe curierul Deei, vad insa ca a ajuns la ea
Lexia, mie mi-a placut Fulgerica in episodul de aseara. Am mai spus, nu stiu cum si cand a invatat omul cum sa joace durerea, insa o face ca nimeni altul. Poate ca sunt altii mai "fatosi", mai votati de public, mai scoliti, mai rafinati dar niciunul nu ne-a aratat, in cateva secunde, atatea fatete ale suferintei! El a facut-o aseara si a facut-o de parca sufletul i-ar fi fost sfasiat in bucati mici mici acolo in fata noastra.
Pentru asta il iert si ca e negrut, si ca e cam anemic si ... ma opresc fiindca mi-o iau
Astazi fetele au fost darnice asa ca profita cat poti. Ca de maine sa vezi batalii ca la Rovine
Lexia, buna! Uite vorbeam de "lup" si "lupul" la usa. Tocmai te banuiam ca l-ai deturnat pe curierul Deei, vad insa ca a ajuns la ea
Lexia, mie mi-a placut Fulgerica in episodul de aseara. Am mai spus, nu stiu cum si cand a invatat omul cum sa joace durerea, insa o face ca nimeni altul. Poate ca sunt altii mai "fatosi", mai votati de public, mai scoliti, mai rafinati dar niciunul nu ne-a aratat, in cateva secunde, atatea fatete ale suferintei! El a facut-o aseara si a facut-o de parca sufletul i-ar fi fost sfasiat in bucati mici mici acolo in fata noastra.
Pentru asta il iert si ca e negrut, si ca e cam anemic si ... ma opresc fiindca mi-o iau
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Mier 15 Sept 2010, 9:50 pm, editata de 1 ori
windy_day- vip
windy_day a scris:Dea, inca o data LA MULTI ANI!
Windy eu nu am deturnat pe nimeni de ce crezi că nu am putut intra până acuma,
ei da acum i-am dat liber m-am gândit să se simtă bine oleacă şi sărbătorita.
DENISA a scris: da , aseară era chiar drăguţică. Fetelor eu prevăd o viitoare relaţie între Yavuz şi Nazan , tipul nu are figură de criminal şi nici de om rău , el probabil trebuia să îndeplinească ordinile tatălui ptr a nu sfârşi la 2 m sub pământ .
Iulia uite-o pe Rodica la masaj
O sa iei bataie nu stai cuminte de loc Vezi ca ma
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68
mai ce-i cu huzureala asta aici..ia-l pe fulgerica..da-l pe fulgerica..deci azi la dea..de miane revine la mine si la rodica!
iulia80- vip
[quote="rodica"]
Buna Rodica, pai bine iti face Denisa cadou sedinta de masaj gratuita sa fii in forma si tu ii promiti .
Tu vrei sa ma faci sa cred ca niciun bine nu ramane nepedepsit?
DENISA a scris:
Buna Rodica, pai bine iti face Denisa cadou sedinta de masaj gratuita sa fii in forma si tu ii promiti .
windy_day- vip
daca nu am stii noi ce fel de bine ii vrea denisa....windy_day a scris:Buna Rodica, pai bine iti face Denisa cadou sedinta de masaj gratuita sa fii in forma si tu ii promiti .
asta e distragere a atentiei!
iulia80- vip
[quote="windy_day"]
Buna Windy, de multe ori este mei bine sa nu primesti daruri de la adversari. Nu poti sti ce se ascunde sub aceste amabilitati siu mai ales de la Denisa cere are un arsenal de invidiat rochii fara numar fara numar si face si multa miscare Asa ca eu sunt suspicioasa Iar cele care invatand limba turca cred ca-l vor cuceri pe Murat pauza el nu la asta se uita
rodica a scris:DENISA a scris:
Buna Windy, de multe ori este mei bine sa nu primesti daruri de la adversari. Nu poti sti ce se ascunde sub aceste amabilitati siu mai ales de la Denisa cere are un arsenal de invidiat rochii fara numar fara numar si face si multa miscare Asa ca eu sunt suspicioasa Iar cele care invatand limba turca cred ca-l vor cuceri pe Murat pauza el nu la asta se uita
rodica- vip
Rodica, asta se aplica in cazul darurilor venite de la greci , e adevarat cu Denisa nu se stie ca la cata strategie a invatat sigur a trecut si peste cea anticarodica a scris:
Eu totusi cred ca cele care invata turca sunt in avantaj, nu de alta da' turcu' e cam sparios si daca nu intelege ce ii graiti voi de unde sa stie ca nu se lasa cu paruiala???
windy_day- vip
iulia80 a scris:mai ce-i cu huzureala asta aici..ia-l pe fulgerica..da-l pe fulgerica..deci azi la dea..de miane revine la mine si la rodica!
Bună Rodica , Iulia dar cum îl mai împărţiţi acuma , săracul îl întideţi de numa, şi aşa e cam slăbuţ, dacă mai şi trageţi de el vezi că rămânem toate fără.
Da ai dreptate Windy reuşeste să transmită extraordoinar de bine stările prin care trece. Eu nu am ce să îi iert este bun de tot. Tot stau şi mă gândesc dacă a existat până acuma vreun alt actor pe care eu să îl percep aşa ca pe el şi zic zău că nu cel puţin din acest punct de vedere. Sau am luat-o razna rău şi nu mai percep limpede lucrurile şi de aceea m-am apucat şi de turcă
Ce zici Rodicaaaa??? vezi că se schimbă echilibrul de forţe aşa că nu te mai da aşa
Motzule acuma ai dispărut tu dragă? A da facem cu schimbul
Ultima editare efectuata de catre lexia in Mier 15 Sept 2010, 10:19 pm, editata de 1 ori
windy_day a scris:Rodica, asta se aplica in cazul darurilor venite de la greci , e adevarat cu Denisa nu se stie ca la cata strategie a invatat sigur a trecut si peste cea anticarodica a scris:
Eu totusi cred ca cele care invata turca sunt in avantaj, nu de alta da' turcu' e cam sparios si daca nu intelege ce ii graiti voi de unde sa stie ca nu se lasa cu paruiala???
Turcii sunt barbati sensibili autoritari dar gingasi iar Murat nu face exceptie E frumos destept sensibil si ii place in Iasi deci vine la mine si la Iulia iar cu restul se intalneste in conferinte de prersa sau "bai de multime" Turcul stiue ca noi il iubim asa ca nu este prea sperios s-ar putea chiar sa ii placa
rodica- vip
lexia a scris:iulia80 a scris:mai ce-i cu huzureala asta aici..ia-l pe fulgerica..da-l pe fulgerica..deci azi la dea..de miane revine la mine si la rodica!
Bună Rodica , Iulia dar cum îl mai împărţiţi acuma , săracul îl întideţi de numa, şi aşa e cam slăbuţ, dacă mai şi trageţi de el vezi că rămânem toate fără.
Da ai dreptate Windy reuşeste să transmită extraordoinar de bine stările prin care trece. Eu nu am ce să îi iert este bun de tot. Tot stau şi mă gândesc dacă a existat până acuma vreun alt actor pe care eu să îl percep aşa ca pe el şi zic zău că nu cel puţin din acest punct de vedere. Sau am luat-o razna rău şi nu mai percep limpede lucrurile şi de aceea m-am apucat şi de turcă
Ce zici Rodicaaaa??? vezi că se schimbă echilibrul de forţe aşa că nu te mai da aşa
Nu fii asa sigura ca tu nu stii ce am facut eu unde am fost si ce am gasit in perioada cat am lipsit asa ca sezi ghinisor mata duduca
rodica- vip
Imi cer scuze dar sunt nevoita sa ma retrag va urez noapte buna si somn usor si sa ne auzim de bine
rodica- vip
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 17 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum