13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+19
lacramyyoara
axxa246
asi demir
lica54
Gloxinia2010
kh69
vivi
dana sandulescu
elena
iulia1965
FLORI
rodica
lexia
andradamaria
Motzişor
windy_day
Admin_dea05
iulia80
DENISA
23 participanți
Pagina 18 din 40
Pagina 18 din 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re: 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Nu, Lexia, eram la datorie, dar uneori nu sunt anunţată că pe forum apar dialoguri noi, am rămas cu 3 pagini în urmălexia a scris:... Motzule acuma ai dispărut tu dragă? A da facem cu schimbul
Oricum, îi dădeam zor şi cu ceva treabă Cum facem cu ep. 25? Spargi tu gheaţa cot la cot cu Windy?
PS. Văd că bulgăroaicele au pus promo-ul de la ep. 26
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Re: 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
noapte buna draga rodica...sa ai grija de tine..si vezi cum ramane cu fulgerica!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Noapte buna Rodica!
Motzi, eu spun prezent. Doar sa imi spuneti ce sa iau la lucru si iau!
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
Săru'mâna. Păi eu pigulesc încă la ep. 24, cum te înţelegi tu cu Lexia, aşa să fie.windy_day a scris:Noapte buna Rodica!
Motzişor- vip
[quote="Motzişor"]
Oricum, îi dădeam zor şi cu ceva treabă Cum facem cu ep. 25? Spargi tu gheaţa cot la cot cu Windy?
Păi asta spuneam că eu deja m-am apucat şi am sutr şi tradus căt de căt primele 5 minute şi chiar foarte repede a mers, cel puţin la început. Avem descărcat acelaş film? eu am folosit linkul dat de tine aici.
Eu m-am gândit să merg până la minutul 50
Nu, Lexia, eram la datorie, dar uneori nu sunt anunţată că pe forum apar dialoguri noi, am rămas cu 3 pagini în urmălexia a scris:... Motzule acuma ai dispărut tu dragă? A da facem cu schimbul
Păi asta spuneam că eu deja m-am apucat şi am sutr şi tradus căt de căt primele 5 minute şi chiar foarte repede a mers, cel puţin la început. Avem descărcat acelaş film? eu am folosit linkul dat de tine aici.
Eu m-am gândit să merg până la minutul 50
Ultima editare efectuata de catre lexia in Mier 15 Sept 2010, 10:45 pm, editata de 1 ori
Motzişor a scris:
Săru'mâna. Păi eu pigulesc încă la ep. 24, cum te înţelegi tu cu Lexia, aşa să fie.
Lexiaaaa, daca imi spui ce bucata sa iau la pus timpii de maine ma si apuc. (dar sa imi dati si link-urile pentru descarcare, va roog!!!)
windy_day- vip
windy_day a scris:Motzişor a scris:
Săru'mâna. Păi eu pigulesc încă la ep. 24, cum te înţelegi tu cu Lexia, aşa să fie.
Lexiaaaa, daca imi spui ce bucata sa iau la pus timpii de maine ma si apuc. (dar sa imi dati si link-urile pentru descarcare, va roog!!!)
Eu merg deocamdată până la min 50. Uite aici linkul dat de Motzişor
http://www.dizimatik.com/ask-ve-ceza-olum-25-800-mb-720-544-rip-y-asikar-t106712.html
Ok. Da, Lexia, acelea sunt link-urile, acela e filmul, Windy, vezi că le-am dat mai în spate.lexia a scris:... Păi asta spuneam că eu deja m-am apucat şi am sutr şi tradus căt de căt primele 5 minute şi chiar foarte repede a mers, cel puţin la început. Avem descărcat acelaş film? eu am folosit linkul dat de tine aici... Eu m-am gândit să merg până la minutul 50
Sunt cu Rasim pe mess... Soră-sa se mărită, mâine e noaptea henna... să-i dea Domnul casă de piatră.
Iar el... traduce
Motzişor- vip
Motzişor a scris:Ok. Da, Lexia, acelea sunt link-urile, acela e filmul, Windy, vezi că le-am dat mai în spate.lexia a scris:... Păi asta spuneam că eu deja m-am apucat şi am sutr şi tradus căt de căt primele 5 minute şi chiar foarte repede a mers, cel puţin la început. Avem descărcat acelaş film? eu am folosit linkul dat de tine aici... Eu m-am gândit să merg până la minutul 50
Sunt cu Rasim pe mess... Soră-sa se mărită, mâine e noaptea henna... să-i dea Domnul casă de piatră.
Iar el... traduce
Bine, iau eu urmatoarele parti. Multumesc pentru link!
Motzi, casa de piatra fetei! Sa aiba parte de noroc! Pai baiatul traduce, ca in noaptea aia se distreaza fetele, baietii alta data
Buuun, m-am apucat de descarcat.
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Mier 15 Sept 2010, 11:08 pm, editata de 1 ori
windy_day- vip
Neeee, pe YouTube am văzut varianta modernă, e chef cu perechi, deci pregătiri de făcut, mese, vinuri... complicat...windy_day a scris:...
Motzi, casa de piatra fetei! Sa aiba parte de noroc! Pai baiatul traduce, ca in noaptea aia se distreaza fetele, baietii alta data
PS. Rasim traduce ACUM!!! În loc să mai facă 10 tăvi cu baclavale
Motzişor- vip
Motzişor a scris:
Neeee, pe YouTube am văzut varianta modernă, e chef cu perechi, deci pregătiri de făcut, mese, vinuri... complicat...
Pai e mai tare decat petrecerea burlacilor/burlacitelor, in varianta vestica.
Inseamna ca lumea se antreneaza din plin pentru nunta si baiatul se ocupa de tradus (dar scapa de munca la pregatiri, ca are o scuza, ne ajuta pe noi si pe fetele din tarile arabe )
windy_day- vip
Unde-i Dea???
Speram să se bucure cu noi şi de acest cadou:
Aşk ve Ceza ep. 24 - 3/9 subtitrat româneşte - formatul original
Speram să se bucure cu noi şi de acest cadou:
Aşk ve Ceza ep. 24 - 3/9 subtitrat româneşte - formatul original
Motzişor- vip
Motzi . Frumoasa surpriza pentru Dea. Dar sa vezi bucurie pe araboaice. can:
windy_day- vip
Da, să sperăm, mai e la cuptor şi fragmentul 4, adică e deja încărcat, dar nu ştiu cât de repede îl putem vedea.windy_day a scris:Motzi . Frumoasa surpriza pentru Dea. Dar sa vezi bucurie pe araboaice. can:
Cred că rămâne pe mâine la cafea. S-ar putea să dureze cel puţin o oră încă.
Cu arăboaicele e totul bine, îi ofer lui Heba tot ajutorul, m-am înţeles să-i trimit textul direct, ea lucrează singură.
Ştie şi franceza, încă nu ştiu cum se descurcă. Are şi familie, doi puişori: Omar şi Nada. Să le dea Domnul tot ce-i mai bun.
Doamneee, ce hăţiş şi internetul ăsta
Ultima editare efectuata de catre Motzişor in Mier 15 Sept 2010, 11:36 pm, editata de 1 ori
Motzişor- vip
Bună seara !!!!!!!!!! Mulţam Motzi , Lexia !!!!!
Denisaaa, tu ai făcut vraja, uite fragmentul 4 a apărut în timp record!!!!!!!!!!!!!!DENISA a scris:Bună seara !!!!!!!!!! Mulţam Motzi , Lexia !!!!!
Aşk ve Ceza ep. 24 - 4/9 subtitrat româneşte - formatul original
Motzişor- vip
buna mai straine...denisa
mai ploton jos palaria..mi-a picat fata ! multam fain dragelor!
iulia80- vip
Motzişor a scris:
Cu arăboaicele e totul bine, îi ofer lui Heba tot ajutorul, m-am înţeles să-i trimit textul direct, ea lucrează singură.
Ştie şi franceza, încă nu ştiu cum se descurcă. Are şi familie, doi puişori: Omar şi Nada. Să le dea Domnul tot ce-i mai bun.
Doamneee, ce hăţiş şi internetul ăsta
Sa ii traiasca si aiba parte de noroc. Nici eu nu imi dau seama cum de reuseste Heba sa traduca din romana. Poate are pe cineva care stie limba foarte bine (ca studenti de prin partile alea au fost destui) ca nu cred ca face treaba asta cu google.
iulia80 a scris:buna mai straine...denisa
Unde disparusi mama draga, ca am crezut ca ai zis pa si n-am vazut eu, si asta mai lipsea, la cate belele am strans sa mai adaug si orbul gainilor
windy_day- vip
WoW Motzi de aş putea face astfel de vrăji aş ţine-o toată ziulica tot într-o vrajă.
Am fost deacord să-l oprească Dea în seara asta dar l-am dotat corespunzător ca să îi ştiu toate mişcările
Am fost deacord să-l oprească Dea în seara asta dar l-am dotat corespunzător ca să îi ştiu toate mişcările
dragelor.....eu ma retrag....
va doresc sa aveti o noapte cat mai linistita cu somn usor si vise cat mai placute!
la plecare as dori sa va dedic cateva melodii....pt ca va mult de tot !
https://www.youtube.com/watch?v=PoRr8CScK7o
https://www.youtube.com/watch?v=7kNBMRh8yHk&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=_th4iE5kPDo&feature=related
pt ca va mult de tot.si pt ca imi va fi dor de voi!
va doresc sa aveti o noapte cat mai linistita cu somn usor si vise cat mai placute!
la plecare as dori sa va dedic cateva melodii....pt ca va mult de tot !
https://www.youtube.com/watch?v=PoRr8CScK7o
https://www.youtube.com/watch?v=7kNBMRh8yHk&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=_th4iE5kPDo&feature=related
pt ca va mult de tot.si pt ca imi va fi dor de voi!
iulia80- vip
Iulia mulţumim , dar noi sperăm că ni te vei alătura cât de curând !!! Drum bun mâine !!!!!!!!!!!!!! Te pupăcim.......
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Joi 16 Sept 2010, 12:04 am, editata de 1 ori
Dragă Iulia, mulţumim mult de tot, sunt minunate, dar repede, îmi iau şi eu rămas bun pentru astă seară şi fug la somn.iulia80 a scris:dragelor.....eu ma retrag....
la plecare as dori sa va dedic cateva melodii...
Somnic pufos tuturor!!! Că uite:
Motzişor- vip
Motzi te rog câteva poze cu Savaş la o rezoluţie bună
Noapte buna Motzi.
Noapte buna Iulia. Calatorie fara probleme! Sa ne "auzim" cat de curand. Uite ti-l trimit si pe tot numai inimi inimi SUCCES!!!
Noapte buna Iulia. Calatorie fara probleme! Sa ne "auzim" cat de curand. Uite ti-l trimit si pe tot numai inimi inimi SUCCES!!!
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Joi 16 Sept 2010, 12:09 am, editata de 1 ori
windy_day- vip
pt toti...ceva mai rebel!
https://www.youtube.com/watch?v=fniBqZxKAs4&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=fniBqZxKAs4&feature=related
iulia80- vip
Pagina 18 din 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 18 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum