13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+19
lacramyyoara
axxa246
asi demir
lica54
Gloxinia2010
kh69
vivi
dana sandulescu
elena
iulia1965
FLORI
rodica
lexia
andradamaria
Motzişor
windy_day
Admin_dea05
iulia80
DENISA
23 participanți
Pagina 19 din 40
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Re: 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Iulia şi noi avem ceva ptr tine ....
Re: 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Dar Denisa, sunt pe contul meu cu snopul, din ep. 24, dar nu am timp de poze din ep. 25: http://profile.imageshack.us/user/betty30072DENISA a scris:Motzi te rog câteva poze cu Savaş la o rezoluţie bună
Am fugiiiit!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Denisa,......vin vin..numai sa nu inchideti usa si sa schimbati yala!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Iulia schimb Yala doar la Fulferică nu şi la casă...
iulia80 a scris:pt toti...ceva mai rebel!
https://www.youtube.com/watch?v=fniBqZxKAs4&feature=related
Iulia drum bun, excepţional alese melodiile, te aşteptăm cât mai repede aici
Hi kh69! Glad to see you!
How are you?
How are you?
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
kh69 ....Thanks for your wishes.
Vă spun şi eu noapte bună, vise plăcute.
Good night kh69
Good night kh69
Good night kh69! See you!
Noapte buna dragelor. ne vedem maine
Noapte buna dragelor. ne vedem maine
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
Thank you windy-day , denisa , lexia . i am fine , now i see the fragmani 26 of AVC in arabic translion i told you before they are doing Their translation and integration with the video depending on what you are doing in this forum ..
kh69- membru senior
Data de inscriere : 25/05/2010
good and nice night windy-day
kh69- membru senior
kh69 a scris:Thank you windy-day , denisa , lexia . i am fine , now i see the fragmani 26 of AVC in arabic translion i told you before they are doing Their translation and integration with the video depending on what you are doing in this forum ..
please translate from Arabic in English , the fragment episode 26.
DENISA a scris:kh69 a scris:Thank you windy-day , denisa , lexia . i am fine , now i see the fragmani 26 of AVC in arabic translion i told you before they are doing Their translation and integration with the video depending on what you are doing in this forum ..
please translate from Arabic in English , the fragment episode 26.
ok . but wait for me i will be back as soon as possible
kh69- membru senior
kh69 a scris:
ok . but wait for me i will be back as soon as possible
THANKS !!!!!!!!!
Good night all !!!!!!!
Dear denisa this is the translion of fragmani 26 of AVC with my love
Pala : Who is this child ? What is this mess created by you again
Çiçek: My brother
Mustafa : Evas Moran has come out .. Means our time has come now
Savas: Is Im contact you after short time ? I was driving the car now
nazan : not Cicek .. not Cicek .. even you told me to go or To apologize
Pala : find solution with out your mother knowledge .. Savas
Mohamad : haa .. good .. Is Shah Nur Hanim knowledge of the matter ?? If you want to tell her the joyful news .. I will do
Leila : That nothing happened to you ..or to Omar
Savas : did you used to work
Mohamad : I do my best
Sefgi : Why you do not want money from your lover
Bora : so Be aware
Sefgi : Very soon she will be aware of the subject .. And Savas, too
kh69- membru senior
Thanks for your wishes.kh69 a scris:Good evening, dear friends. Every year, this forum will be the most successful and beautiful and full of joy and happiness. I love you all and I love this forum
Happy Birthday
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
motzisor m-am bucurat acum.Dar ce repede traduceti voi!!!!Bravo! Felicitari!Motzişor a scris:Unde-i Dea???
Speram să se bucure cu noi şi de acest cadou:
Aşk ve Ceza ep. 24 - 3/9 subtitrat româneşte - formatul original
Drum bun iulia!!!!!!!!!Te asteptam cat de curand sa te intorci la noi.iulia80 a scris:dragelor.....eu ma retrag....
va doresc sa aveti o noapte cat mai linistita cu somn usor si vise cat mai placute!
la plecare as dori sa va dedic cateva melodii....pt ca va mult de tot !
pt ca va mult de tot.si pt ca imi va fi dor de voi!
windy_day a scris:Dea, inca o data LA MULTI ANI!
Astazi fetele au fost darnice asa ca profita cat poti. Ca de maine sa vezi batalii ca la Rovine
Lexia, buna! Uite vorbeam de "lup" si "lupul" la usa. Tocmai te banuiam ca l-ai deturnat pe curierul Deei, vad insa ca a ajuns la ea
Am profitat cat am putut ca de astazi trebuie sa-i dau drumul ca va cred in stare de o rascoala si parca va vad la usa mea cu bate,furci, topoare
lexia nu a putut face nimic a ajuns intreg la mine aseara
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05- Admin
good morning ..Admin-dea05 ..and all of you my freinds
you all and this forum desereves the best
kh69- membru senior
Admin_dea05 Astazi la 7:26 am
lexia nu a putut face nimic a ajuns intreg la mine aseara Question
ŞI? ŞI? Dea cum a fost? Sau e secret?
Good morning and thanks for translation kh69
Pentru voi
Good morning.Have a wonderful day!kh69 a scris:
good morning ..Admin-dea05 ..and all of you my freinds
you all and this forum desereves the best
thanks for translation
Admin_dea05- Admin
Secret ..Buna dimi!!!lexia a scris:ŞI? ŞI? Dea cum a fost? Sau e secret?
Admin_dea05- Admin
Bună dimineaţa fetelor, Dea, să ne trăieşti!!! Mi-e teamă că nu traducem atât de repede şi traducerea poate să mai aibă şi nuanţe mai bune... of!Admin_dea05 a scris:Secret ..Buna dimi!!!lexia a scris:ŞI? ŞI? Dea cum a fost? Sau e secret?
Am primit şi de la Lăcrămioara traducerea promo-ului aşa că ceva tot va ieşi, dar mai spre seară că acum sunt în priză cu şcoala şi-mi crapăăă capul, nu-ş' de ce.
Denisa, pot să fac poze cu ep. 25 doar duminică. Spune-mi dacă aşa îţi convine. Vă las şi ne vedem pe seară!
O zi bună fetelor! Iulia, drum bun, să te întorci cu bine!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Va urez o zi buna iar harnicutelor multumiri pentru bucuriilr pr care ni le fac Multi si ne auzim pe seara
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68
Bună cucuietelor !!! Dea trebuie să îl băbăgăm pe Fulgerică larevizie ptr a ne asigura că l-ai restituit în stare de funcţionare .
KH69 Thanks for translation.... شكرا للترجمة
Motzi le faci când ai timp , nu este nici o urgenţă.
KH69 Thanks for translation.... شكرا للترجمة
Motzi le faci când ai timp , nu este nici o urgenţă.
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 19 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum