28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+14
alitheea
Gloxinia2010
mihaela99
florica
lica54
dana17
iulianagl
danaxbt
narcisa
elena
anuta1971
axxa246
DENISA
Admin_dea05
18 participanți
Pagina 2 din 40
Pagina 2 din 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
ee, vedeti cum va jucati cu inima omului?Admin_dea05 a scris:Acum are sperante mai multe mai ales dupa ce murat i-a zis ca nu-l mai intereseaza Hasret
are sperante si voi sperati ca el sa ramana doar cu ele, cu sperantele....Offf, nu commpatimiti deloc impreuna cu el, cum fac io!
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
pai daca vrea sa ramana cu cineva aceea sa fie Selinaxxa246 a scris:[ee, vedeti cum va jucati cu inima omului?
are sperante si voi sperati ca el sa ramana doar cu ele, cu sperantele....Offf, nu commpatimiti deloc impreuna cu el, cum fac io!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Acum are sperante mai multe mai ales dupa ce murat i-a zis ca nu-l mai intereseaza Hasret[/quote]
dar ca un prieten bun ce era trebuia sa si dea seama ca murat minte........doar se presupune ca il cunoaste destul de bine...
dar ca un prieten bun ce era trebuia sa si dea seama ca murat minte........doar se presupune ca il cunoaste destul de bine...
danaxbt- membru senior
Data de inscriere : 17/08/2010
Varsta : 40
Localizare : Sibiu
bleah!Admin_dea05 a scris:pai daca vrea sa ramana cu cineva aceea sa fie Selin
dar ca un prieten bun ce era trebuia sa si dea seama ca murat minte........doar se presupune ca il cunoaste destul de bine...[/quote]danaxbt a scris:Acum are sperante mai multe mai ales dupa ce murat i-a zis ca nu-l mai intereseaza Hasret
ee, io zic ca el isi da seama ca murat una zice, alta simte si va face
dar spera si el!
AXXA ia spune ti ar conveni ca savas sa o lase pe nurguloaica ia zii daca ei se iubesc Vai si ce iubireeeee
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
daca selin o fost sau este amanta lui ethem cine stie ...abia astept urmatorul trailer
danaxbt- membru senior
Data de inscriere : 17/08/2010
Varsta : 40
Localizare : Sibiu
elena a scris: NARCISA ASI EU SUNT FOARTE CALMA ASA CA FAPT DIVERS ITI SPUN CA DACA L A SI AVEA PE LEVENT IN FATA CRED CA NU A SI MAI IESI NICIODATA DE LA SING SING PE VIATA A S I FACE PUSCARIE
Elena înainte de a intra la SING SING pe viață ocupă-te și de Selin să avem și noi viața mai ușoară. Și dacă tot ai început nu-l uita nici pe pretendentul lui Gulnaz să aibă și Cobra săracu viața ușoară că merită.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
nu-mi place selin nici sa ma bati!
nu i l-as da nici pe ...Sami! Nu ma bateti!
nu i l-as da nici pe ...Sami! Nu ma bateti!
fetelor va spun noapte buna
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
noapte buna anutaanuta1971 a scris:fetelor va spun noapte buna
elena- vip
cum s-o lase?elena a scris: AXXA ia spune ti ar conveni ca savas sa o lase pe nurguloaica ia zii daca ei se iubesc Vai si ce iubireeeee
s-o paraseasca in film?
nu stiu, nu-mi place de ea, iar de el doar asa... la un colt.
mie de demir imi placea.
Uite ca m-ai facut sa ma intorc ... Selin = greu de ucis 2 Noapte bunanarcisa a scris:
Elena înainte de a intra la SING SING pe viață ocupă-te și de Selin să avem și noi viața mai ușoară. Și dacă tot ai început nu-l uita nici pe pretendentul lui Gulnaz să aibă și Cobra săracu viața ușoară că merită.
anuta1971- vip
te culci, pui mic?anuta1971 a scris:fetelor va spun noapte buna
te pup, noapte buna, w end frumos!
axxa246 a scris:
te culci, pui mic?
te pup, noapte buna, w end frumos!
anuta1971- vip
Adica sa devin c riminal in serie bine pe selin oricum eu nici nu o privesc prea mult ca mi se ridica parul in cap sta ca ariciul nu de frica dar cu ea sunt de acord dar cu bietul pretendent al lui gulnaz nu am nimic saracul om este nevinovat
elena- vip
anuta1971 a scris:fetelor va spun noapte buna
Noapte bună Ana. Vezi ce mai calculezi în noaptea asta și spune-ne în ce episod apare copilul.
narcisa- vip
haideti, mai, fetelor, ca este tare Kobretin!
are un haz!
a lesinat, mititelul!
are un haz!
a lesinat, mititelul!
ce emotionat a fost atita stres pe capul lui doamne si dragostea asta este mai mult beleaaxxa246 a scris:haideti, mai, fetelor, ca este tare Kobretin!
are un haz!
a lesinat, mititelul!
elena- vip
Noapte buna!anuta1971 a scris:fetelor va spun noapte buna
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
anuta1971 a scris: Uite ca m-ai facut sa ma intorc ... Selin = greu de ucis 2 Noapte buna
Ana, tu nu o cunoști pe Elena? Cred că Selin nu are nici o șansă în fața ei. Eu deja mă apuc să-i scriu epitaful.
narcisa- vip
papusicilor,
va las si eu!
narcisa, stii unde ma gasesti! La cotitura, evident!
noapte buna!
va las si eu!
noapte buna!
Dragutelor votati va rog.
http://fanepage.com/anket/
http://fanepage.com/anket/
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
axxa246 a scris:papusicilor,
va las si eu!
noapte buna!
Noapte bună Axxa. . Am să fiu acolo dar tre să-i cer sumanul lui Ezel că se cam lasă frigul.
narcisa- vip
Nu mai votati ca s-a inchis votul Tuba e prima iar la actori e ala din Unutulmaz si Hogea nostru al doilea.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Continut sponsorizat
Pagina 2 din 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 2 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum