28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+14
alitheea
Gloxinia2010
mihaela99
florica
lica54
dana17
iulianagl
danaxbt
narcisa
elena
anuta1971
axxa246
DENISA
Admin_dea05
18 participanți
Pagina 17 din 40
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
elena a scris: Buna miha bine ai venit
Buna Elena am auzit ca te-ai apucat de compus? si ce compui soro? muzica sau versuri ?
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
mi place si mie ceva IMI PLAC MURATURILEEEEEE, Nu are mama ca ti ar da cica este indisponibil :
Ultima editare efectuata de catre elena in Dum 26 Sept 2010, 8:04 pm, editata de 1 ori
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Lasă Elena că Miha s-a pregătit de iarnă singură. Și-a ras Muraturile să le crească părul mai des să-i ție de cald la iarnă și acum râde de noi.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
da am vazut la chelit pe saracul canselutu de nu l mai recunoasteai si acum tot ea tipa dupa elnarcisa a scris:Lasă Elena că Miha s-a pregătit de iarnă singură. Și-a ras Muraturile să le crească părul mai des să-i ție de cald la iarnă și acum râde de noi.
elena- vip
Mihaela, Elena ,Narcisa spuneti-m si mie chiar asa a saracit Saime ca n-a ramas nici macar cu o camasa de noapte si parca-i cu aceesi rochie de cind a venit in mahala.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
elena a scris: Vezi ca i am mai scris un epitaf lui selin
da ce ai soro cu SELIN?
https://www.youtube.com/watch?v=4-EVxYhsN1c&feature=related
mihaela99- vip
Mihaela deocamdata sunt la epitafe numai pentru asa ceva am inspiratie celelalte ... mai tirziu
elena- vip
florica a scris:Mihaela, Elena ,Narcisa spuneti-m si mie chiar asa a saracit Saime ca n-a ramas nici macar cu o camasa de noapte si parca-i cu aceesi rochie de cind a venit in mahala.
biata de Saime stii ca imi este mila de ea,? pai cine sa-i cumpere haine Hasret? , pe bune chiar m-a impresionat faza cand i-a luat Hasret fotografia din mana atunci cand dormea
mihaela99- vip
De saracit cica asa ar fi cu toate ca mai se gaseste ceva prin contul ala al ei iar rochia o poarta probabil a vazut ca o aranjeazaLasa sa vezi tu ca recupereaza totul cind o intra pe fir murat hocaflorica a scris:Mihaela, Elena ,Narcisa spuneti-m si mie chiar asa a saracit Saime ca n-a ramas nici macar cu o camasa de noapte si parca-i cu aceesi rochie de cind a venit in mahala.
Ultima editare efectuata de catre elena in Dum 26 Sept 2010, 8:13 pm, editata de 1 ori
elena- vip
lasa miha ca in ep asta se impaca hasret cu ea de toate face hasret se impaca si cu murat asa ca o sa fie totul bine nu putea asa din prima sa o ierte pe saime 18 ani este totusi ceva
elena- vip
Fetelor eu tre sa ma retrag , am niste toale de calcat, da la ora asta ca pana acum am lenevit , multi si o seara frumoasa in continuare
https://www.dailymotion.com/video/xej4w3_hasret-murat-dudaklarymda-bir-atey_shortfilms#from=embed
https://www.dailymotion.com/video/xej4w3_hasret-murat-dudaklarymda-bir-atey_shortfilms#from=embed
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:Fetelor eu tre sa ma retrag , am niste toale de calcat, da la ora asta ca pana acum am lenevit , multi si o seara frumoasa in continuare
Noapte bună Mihaela.
narcisa- vip
n buna mihamihaela99 a scris:Fetelor eu tre sa ma retrag , am niste toale de calcat, da la ora asta ca pana acum am lenevit , multi si o seara frumoasa in continuare
elena- vip
Mihaela la faza cu poza imi curgeau lacrimile si nu puteam sa le opresc o fi avut ea haine doara nu-i le fi luat frate-sau dar nu dadea bine in cartier,mai stau putin si eu ca de acum mi s-a dus domnia la calculator seara ,asa ca va zic de pe acum ;discutii placute in continuare ,noapte buna, somn usor ,vise placute. Pe miine.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
florica a scris:Mihaela la faza cu poza imi curgeau lacrimile si nu puteam sa le opresc o fi avut ea haine doara nu-i le fi luat frate-sau dar nu dadea bine in cartier,mai stau putin si eu ca de acum mi s-a dus domnia la calculator seara ,asa ca va zic de pe acum ;discutii placute in continuare ,noapte buna, somn usor ,vise placute. Pe miine.
Noapte bună Flori,
narcisa- vip
n buna floricaflorica a scris:Mihaela la faza cu poza imi curgeau lacrimile si nu puteam sa le opresc o fi avut ea haine doara nu-i le fi luat frate-sau dar nu dadea bine in cartier,mai stau putin si eu ca de acum mi s-a dus domnia la calculator seara ,asa ca va zic de pe acum ;discutii placute in continuare ,noapte buna, somn usor ,vise placute. Pe miine.
elena- vip
Narcisa fetelor si eu va zic n buna ca nu o sa mai v orbesc ca ma dor.. ochii
elena- vip
elena a scris:Narcisa fetelor si eu va zic n buna ca nu o sa mai v orbesc ca ma dor.. ochii
Noapte bună Elena . Eu mă uitam din nou la film, ce față de înger are Hasret la cursul lui Murat.
narcisa- vip
Dragalaselor va tuc de noapte buna vise placute HASRETsi MURAT sa va sarute sa incepeti in forta o noua saptamina si voie buna munca mai usurel ca si ciinii is satui de munca.multi
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
deci ati plecat... noapte buna tuturor.... m-am trezit cu musafiri.. abia au plecat
Mihaela cred ca suntem deocheate
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Noapte bună Ana. Eu încă nu am plecat, l/am pregătit puțin pe cel mic pentru grădiniță.anuta1971 a scris: deci ati plecat... noapte buna tuturor.... m-am trezit cu musafiri.. abia au plecat
Ultima editare efectuata de catre narcisa in Dum 26 Sept 2010, 9:38 pm, editata de 1 ori
narcisa- vip
Buna fetelor ,ce faceti ? Ma mai iubiti ? cupidon Sa vad ce-i raspundeti...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
dana17 a scris: Buna fetelor ,ce faceti ? Ma mai iubiti ? cupidon Sa vad ce-i raspundeti...
Bună Dana. Mai mult ca la început.
narcisa- vip
Noapte bună Lica și ție o săptămână ușoarălica54 a scris:Dragalaselor va tuc de noapte buna vise placute HASRETsi MURAT sa va sarute sa incepeti in forta o noua saptamina si voie buna munca mai usurel ca si ciinii is satui de munca.multi
narcisa- vip
Stiiam eu ,dar cred ca stie si el... Multumesc pt traducere De dorul nostru , am vazut ca s-a apucat iar de fumat...narcisa a scris:
Bună Dana. Mai mult ca la început.
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Continut sponsorizat
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 17 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum