28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+14
alitheea
Gloxinia2010
mihaela99
florica
lica54
dana17
iulianagl
danaxbt
narcisa
elena
anuta1971
axxa246
DENISA
Admin_dea05
18 participanți
Pagina 16 din 40
Pagina 16 din 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Si mie Narcisa imi plac mult produsele de patiserie cu brinza,mere ,nuci,mac dar sa nu fie prea dulci si nu -mi plac cremele.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Feteleeee ați plecat să mâncați moșocoarnele și nu ați mai venit. Lăsați-mi și mie că data viitoare nu mai sunt așa de generoasă.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Noi ti am urmat sfatul si atit tu...data viitoarenarcisa a scris:Feteleeee ați plecat să mâncați moșocoarnele și nu ați mai venit. Lăsați-mi și mie că data viitoare nu mai sunt așa de generoasă.
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Chiar ar fi prea multnarcisa a scris:
Măi Elena tu i-ai scris de jale, vrei să se arunce și ea de la balcon, să învie apoi și să ne bântuie?
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
elena a scris: Noi ti am urmat sfatul si atit tu...data viitoare
Eu credeam că tu te-ai dus să mai scrii ceva de dor pentru Nakyie și când colo tu te-ai dus la pomană. Bine treacă de la mine, de data asta să fie de sufletul lui Selin. Dacă o avea suflet. :nh8:
narcisa- vip
narcisa a scris:
Eu credeam că tu te-ai dus să mai scrii ceva de dor pentru Nakyie și când colo tu te-ai dus la pomană. Bine treacă de la mine, de data asta să fie de sufletul lui Selin. Dacă o avea suflet. :nh8:
elena- vip
Dar ia ziceti voi se mai intoarce Burhan la ea cine stie prin ce serial o juca asa ca Nakie a ramas fara partener
elena- vip
Prima dată se duce la Elena să o bântuie și cum Elena e tare războinică la noi nu mai ajunge. Dar pe Burhan și pe Meltem nu-i văd bine. Când a suflat Nakiye în lumânări am crezut că or să-i ia foc âncenele lui Meltem.anuta1971 a scris: Chiar ar fi prea mult
narcisa- vip
ea a ramas fara partener... si Gulnaz a devenit o cuceritoareelena a scris:Dar ia ziceti voi se mai intoarce Burhan la ea cine stie prin ce serial o juca asa ca Nakie a ramas fara partener
anuta1971- vip
[quote="narcisa"]
Bună Gloxi, ești și tu invitată la mosocoarne și papanași,
Buna seara! Multumesc! Imi plac papanasii si am sa iau, dar nu stiu ce sunt mosocoarnele.
Poate nu am citit toate comentariile,Multumesc mult pt. traduceri!
Am vazut in paginile acestui forum secvente de la o emisiune tv la care a partipat Cansel .Mi s-a parut ,fara sa cunosc lb.turca, ca este timid. Asa il stiu fanele lui? O seara frumoasa tuturor!
Bună Gloxi, ești și tu invitată la mosocoarne și papanași,
Buna seara! Multumesc! Imi plac papanasii si am sa iau, dar nu stiu ce sunt mosocoarnele.
Poate nu am citit toate comentariile,Multumesc mult pt. traduceri!
Am vazut in paginile acestui forum secvente de la o emisiune tv la care a partipat Cansel .Mi s-a parut ,fara sa cunosc lb.turca, ca este timid. Asa il stiu fanele lui? O seara frumoasa tuturor!
Gloxinia2010- membru activ
Data de inscriere : 02/09/2010
Da mai anuta ai vazut ce succes la gulnaz a fost coupe de foudre
elena- vip
salvatoarea noastra e Elena ... doamna faza cu tortul a fost tare eu de asta am spus ca mi-a placut episodul a avut multe scene comice... m-as duce sa citesc dialogul dar mi-e teama sa nu va pierdnarcisa a scris:
Prima dată se duce la Elena să o bântuie și cum Elena e tare războinică la noi nu mai ajunge. Dar pe Burhan și pe Meltem nu-i văd bine. Când a suflat Nakiye în lumânări am crezut că or să-i ia foc âncenele lui Meltem.
anuta1971- vip
Narcisa nu te speri ca am facut multe am pt,toate cite vreti.Am vrut sa fac pe detectiva dar n-am rusit mare lucru, Ethem ne arata cine-l suna cind ii in masina cu Nesrin insa eu n-am putut sa vad clar nici cu lupa ce scrie,m-am uitat si la ochi lui hoca parca ar fi ceva umezi, apropo cum i-o fi zis Murat lui Kadir ca vrea sa-si vada pianul.
florica- vip
anuta1971 a scris: salvatoarea noastra e Elena ... doamna faza cu tortul a fost tare eu de asta am spus ca mi-a placut episodul a avut multe scene comice... m-as duce sa citesc dialogul dar mi-e teama sa nu va pierd
Ne găsești tot aici, moșocoarnele le-am mâncat, papanașii la fel (numai lui fiu-meu nu i-au plăcut cică sunt cam verzui, deși tot el mi-a spus să nu-i prăjesc prea tare), așa că nu avem nimic altceva de făcut.
narcisa- vip
Buna fetelor, ce faceti? cupidon va jucati? :drunken:
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
florica a scris:Narcisa nu te speri ca am facut multe am pt,toate cite vreti.Am vrut sa fac pe detectiva dar n-am rusit mare lucru, Ethem ne arata cine-l suna cind ii in masina cu Nesrin insa eu n-am putut sa vad clar nici cu lupa ce scrie,m-am uitat si la ochi lui hoca parca ar fi ceva umezi, apropo cum i-o fi zis Murat lui Kadir ca vrea sa-si vada pianul.
Măi Flori dar știu că ești atentă la detalii, mă duc și eu să văd cine l-a sunat, sigur era ceva necurat la mijloc.
La întrebarea ta cu Murat și cu pianul cred că cel mai bine ne poate răspunde Elena și poate transpune cererea lui Murat în versuri.
narcisa- vip
mihaela99 a scris:Buna fetelor, ce faceti? cupidon va jucati? :drunken:
Bună Miha, ai venit la timp, nu cumva ți-a mirosit a moșocoarne de la Flori?
narcisa- vip
Lasa, Narcisa nute amari ca nu-i au placut puiutului ca si fiul meu m-a certat mi-a zis ca-l corup sa manince bombe calorice,oare unde s-or dus fetele ca nu mai zic nimic
florica- vip
florica a scris:Lasa, Narcisa nute amari ca nu-i au placut puiutului ca si fiul meu m-a certat mi-a zis ca-l corup sa manince bombe calorice,oare unde s-or dus fetele ca nu mai zic nimic
Ana cred că citește dialogurile iar Elena probabil mai compune ceva. Întrebarea este: pentru cine? :nh8:
narcisa- vip
narcisa a scris:
Bună Miha, ai venit la timp, nu cumva ți-a mirosit a moșocoarne de la Flori?
Buna narcisa io stiu ce-s alea, sunt gogosi indesate cu branza , dar nu imi place brazna, la prezer fara
mihaela99- vip
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:
Buna narcisa io stiu ce-s alea, sunt gogosi indesate cu branza , dar nu imi place brazna, la prezer fara
Măi Miha e cam greu cu tine, brânză nu, ouă nu, carne nu, lapte nu, ție ce-ți place? :nh8:
narcisa- vip
Buna miha bine ai venitmihaela99 a scris:Buna fetelor, ce faceti? cupidon va jucati? :drunken:
elena- vip
Măi Miha e cam greu cu tine, brânză nu, ouă nu, carne nu, lapte nu, ție ce-ți place? NU stii ce cafea cu frisca reteta ei favorita ia zii miha Ne a recomandat o si noua si am fost incintate nu mai stii
elena- vip
narcisa a scris:[
Măi Miha e cam greu cu tine, brânză nu, ouă nu, carne nu, lapte nu, ție ce-ți place? :nh8:
imi place si mie ceva IMI PLAC MURATURILEEEEEE, si muzica
mihaela99- vip
Continut sponsorizat
Pagina 16 din 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 16 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum