28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+14
alitheea
Gloxinia2010
mihaela99
florica
lica54
dana17
iulianagl
danaxbt
narcisa
elena
anuta1971
axxa246
DENISA
Admin_dea05
18 participanți
Pagina 9 din 40
Pagina 9 din 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
axxa246 a scris:
sa stea in celula cu pesonaju` din BD la mare si la munte!
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
aa, nu crez.dana17 a scris:Nu pe el ,pe mine ...
ca asa tot ar ramane cu levent pe cap!
deci in pericol major el e!
Elena stii cum se spune ...Sa-ti para rau de lucrurile care le-ai facut ,dar nu ti-au iesit decat sa-ti para rau de cele pe care nu le-ai facut...elena a scris: SI apropo Dana si cu asta inchei sa nu monopolizez discutiile tot aud mereu aceiasi sintagma in razboi si in dragoste totul este permis . O fi in razboi pentru ca dincolo ai niste inamici si folosesti orice pentru ai invinge dar in dragoste in sentimente simtaminte spune cum vrei este o lupta inegala . Nu poti lupta cu orice fel de arme atita timp cind celallat nu ti a dat NICIODATA de inteles ca te ar prefera intr un fel ca ti a intins un deget macar si atunci tu cu cine lupti ca sa cistigi CE,,, poate iluzii dragostea este in inchipuirea ta nu si din partea celuilalt daca murat s ar fi amestecat in dragostea lor da merita sa lupte nu numai cu el dar asa lupta cu ... aerul sau omoara muste
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Daaaa danuta draga mea ai toata permisiunea din... lume Dar ia spune tu sincer iti place sa ma provoci nu i asa i a vezi :bom: :bom: Da de acord dar imi gasesc si ma orientez spre alte tinte spre care cit de cit a si avea sanse nu depun efort sa ma indrept spre NIMIC sa lupt cu morile de vint DANA aici este vorba de inima asta din piept danuta aici este problema care nu este un lucru oarecare
Ultima editare efectuata de catre elena in Sam 25 Sept 2010, 8:11 pm, editata de 1 ori
elena- vip
ca sa vezi razboinicaaxxa246 a scris:elena razboinica!
elena- vip
Da ,te provoc pt ca esti prea vulcanica si repezita ...Si o meriti... Dar asta nu inseamna ca nu ti-am spus sincer ce cred... Ti-am zis ca esti belea ...elena a scris:Daaaa danuta draga mea ai toata permisiunea din... lume Dar ia spune tu sincer iti place sa ma provoci nu i asa i a vezi :bom: :bom:
dana17- vip
DAAA MI AI ZIS SI O SA MAI FIU lipsesc citeva minute .. oricum nu mai vorbesc si nu mai raspund la.. provocari
elena- vip
Zici ca el are intaetate la Elena ?axxa246 a scris:
aa, nu crez.
ca asa tot ar ramane cu levent pe cap!
deci in pericol major el e!
dana17- vip
adica de acum pot sa-l iubesc pe levent pe fatza, in direct, pe forum, fara cotonogeala??!elena a scris:DAAA MI AI ZIS SI O SA MAI FIU lipsesc citeva minute .. oricum nu mai vorbesc si nu mai raspund la.. provocari
dana17 a scris:Zici ca el are intaetate la Elena ?
sper! hihihi
Zau ?A ,deci nu vrei sa-mi spui ce defecte are Murat ,sau el pt tine e perfect ?elena a scris:DAAA MI AI ZIS SI O SA MAI FIU lipsesc citeva minute .. oricum nu mai vorbesc si nu mai raspund la.. provocari
dana17- vip
dana17- vip
Dana draga mea cind esti indragostita si iubesti nu mai vezi nimic defectele devin calitati deci.... NU EXISTA Narcisaaa iepurele ala este gata ca mi s au lungit urechile
elena- vip
L-ai pus pe ganduri...Sant perfect ...deci sa continui...elena a scris: Dana draga mea cind esti indragostita si iubesti nu mai vezi nimic defectele devin calitati deci.... NU EXISTA
dana17- vip
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
Nici eu nu cred ca-i Selin inviata... Mai degraba...vreo sora nestiuta, cre-l scoate vinovat pe Murat pt moartea ei, si vrea sa se razbune!! Informatiile despre Murat le putea lua de pe net !
Nu cred ca tatal lui Murat ii este aliat ! Mai degraba Meltem, aia! Ca sa-i iasa pe nas lui Nesrin ! O sa ajunga s-o regrete pe Saime !
Mai degraba tatal lui Murat va ajunge s-o ajute pe Hasret !
Nu cred ca tatal lui Murat ii este aliat ! Mai degraba Meltem, aia! Ca sa-i iasa pe nas lui Nesrin ! O sa ajunga s-o regrete pe Saime !
iulia1965- vip
Data de inscriere : 01/12/2009
elena a scris: Dana draga mea cind esti indragostita si iubesti nu mai vezi nimic defectele devin calitati deci.... NU EXISTA Narcisaaa iepurele ala este gata ca mi s au lungit urechile
Acum juma de oră am închis cuptorul. Acum mă pregătesc de papanași deși sunt epuizată, am făcut prea multe drumuri azi. Dar dacă am promis trebuie să fac. Altfel nu am liniște.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Da , Nesrim cred ca o sa planga amar la un moment dat ...Prea nu-l intelege pe Murat...iulia1965 a scris:Nici eu nu cred ca-i Selin inviata... Mai degraba...vreo sora nestiuta, cre-l scoate vinovat pe Murat pt moartea ei, si vrea sa se razbune!! Informatiile despre Murat le putea lua de pe net !
dana17- vip
Bună Iulia .Dar de ce caută răzbunare după aproape trei ani? Ce-a făcut până acum? :nh8: Doar nu a studiat ca să-și facă un CV beton să fie sigură că o angajează Murat.iulia1965 a scris:Nici eu nu cred ca-i Selin inviata... Mai degraba...vreo sora nestiuta, cre-l scoate vinovat pe Murat pt moartea ei, si vrea sa se razbune!! Informatiile despre Murat le putea lua de pe net !
narcisa- vip
io cred ca e fix selin.
axxa246 a scris:io cred ca e fix selin.
Bună Axxa. Eu nu mai cred nimic decât în papanași.
narcisa- vip
Asa pare , dar e greu de crezut ca a scapat si cum ?axxa246 a scris:io cred ca e fix selin.
dana17- vip
Va las sa va intelegeti voi cu boticul lui , cel mai mereu suparat , ca eu am alt botic de impacat...O seara buna ,fetelor...
dana17- vip
O seară bună Dana.dana17 a scris: Va las sa va intelegeti voi cu boticul lui , cel mai mereu suparat , ca eu am alt botic de impacat...O seara buna ,fetelor...
narcisa- vip
Continut sponsorizat
Pagina 9 din 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 9 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum