Serialesitelenovelet
28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

+14
alitheea
Gloxinia2010
mihaela99
florica
lica54
dana17
iulianagl
danaxbt
narcisa
elena
anuta1971
axxa246
DENISA
Admin_dea05
18 participanți

Pagina 8 din 40 Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Urmatorul

In jos

28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 Empty Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de elena Sam 25 Sept 2010, 6:47 pm

axxa246 a scris:cand o sa vrea hoca sa scape de selin, gud bai! n-o sa prea mai poata!
o sa i se scurga ochii (vrusei sa zic altceva) dupa hasret. 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 885862
Buna axxa dar de ce draga mea sa nu scape ca nu vad ce impedimente ar avea , Da de acord ca labila psihic va constitui o ruptura tot asa de vreo trei ep intre murat si hasret de data asta hasret fiind cea geloasa si ranita imaginindu si ca odata revenita in viata lui moarta el o iubeste desi nu este asa normal este de fap o neintelegere . I ar selin sunt sigura ca va atenta la viata lui hasret de fapt cam toata lumea se asteapta la asta
elena
elena
vip
vip

Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti

Sus In jos

28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 Empty Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de dana17 Sam 25 Sept 2010, 6:49 pm

elena a scris:Dana nici nu trebuie sa mi obosesc imaginatia pentru ca actiunea se deruleaza in fata ochilor fara efort. SI ce vad , vad ca el se apropie ca l afecteaza ca i este teama sa nu o piarda uita te cum si a schimbat tonul cind a venit ea a doua oara la cursul lui uita te ce reactie a avut cind nu a vazut o pe hasret la cursul lui uita te la cum a reactionat cind a vazut o acasa ce i a raspuns lui nesrin si.. a da uita te la promo kiss DE piatra nu este atita timp cit o iubeste nebuneste pe HASRET ba mai mult ai sa l vezi pe vechiul Murat care mai tii minte s a dus si la puscarie pentru ea Eu in viata nu prea umblu cu menajamente cu un om pe care nu l iubesc nu prelungesc o situatie fara finalitate doar asa de dragul de a fi politicoasa sau de a menaja . Un om normal la cap si ma refer la producator la regizor sau scenaristi nu si ar pune personajele in niste situatii ridicole dupa ce un sezon intreg le ai scos in evidenta calitatile caracterele si deja le ai deschis niste drumuri
Elena ce faci ?Ai plecat ?Ai vazut ca Hasret nu s-a lasat manevrata de Levent ? A putut sa spuna nu ...
dana17
dana17
vip
vip

Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de danaxbt Sam 25 Sept 2010, 6:57 pm

o seara frumoasa in continuare si discutii cat mai placute, eu ma retrag ..28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 517793 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 296580 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 296580 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 296580
danaxbt
danaxbt
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 17/08/2010
Varsta : 40
Localizare : Sibiu

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Sam 25 Sept 2010, 7:00 pm

Stai ca acum am veniit iar da am vazut si chiar mi a placut foarte mult ce nu inteleg si cind vorbesc chiar parca ma sufoc .. ce om fara caracter ce prieten care si da arama pe fata care demonstreaza clar ca l a invidiat pe murat dintotdeauna poate sa se bbage cu bocancii in sentimentele cuiva sa i impuna niste sentimente Vede clar ca nu este iubit si drept sa spun parca asa dintr o data ar eista o situatie fara iesire pentru ca Hasret nu este mai ferma pe pozitie continua sa iasa cu el chiar daca i a dat dreptate lui murat cind i a dat aceea lectie si sa vazut ca pe moment a inteles ce a vrut sa spuna Chiar este o situatie pe care eu o vad cam asa un zmeu o rapeste pe ileana cosinzeana si o tine cu forta cam asa vad eu . Drept sa spun TREBUIE ca in ep asta de vine sa vedem o Hasret cel putin schimbata mai degraba in reactii
elena
elena
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Sam 25 Sept 2010, 7:02 pm

danaxbt a scris:o seara frumoasa in continuare si discutii cat mai placute, eu ma retrag ..28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 517793 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 296580 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 296580 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 296580
Pa Ixulet la revedere kiss kiss
elena
elena
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dana17 Sam 25 Sept 2010, 7:14 pm

elena a scris: Stai ca acum am veniit iar da am vazut si chiar mi a placut foarte mult ce nu inteleg si cind vorbesc chiar parca ma sufoc .. ce om fara caracter ce prieten care si da arama pe fata care demonstreaza clar ca l a invidiat pe murat dintotdeauna poate sa se bbage cu bocancii in sentimentele cuiva sa i impuna niste sentimente Vede clar ca nu este iubit si drept sa spun parca asa dintr o data ar eista o situatie fara iesire pentru ca Hasret nu este mai ferma pe pozitie continua sa iasa cu el chiar daca i a dat dreptate lui murat cind i a dat aceea lectie si sa vazut ca pe moment a inteles ce a vrut sa spuna Chiar este o situatie pe care eu o vad cam asa un zmeu o rapeste pe ileana cosinzeana si o tine cu forta cam asa vad eu . Drept sa spun TREBUIE ca in ep asta de vine sa vedem o Hasret cel putin schimbata mai degraba in reactii
Levent nu a gresit inca cu nimic ,ce ai cu el ?El inca vrea sa fie prietenul la amandoi ,numai ca nu o sa mai poata face asta mult timp .In plus e si el indragostit ,ce vrei sa stea si sa astepte sa nu faca nimic ? Levent s-a purtat frumos cu Hasret spre deosebire de Murat si ea nu are de ce sa-l repeada ...inca...A ,ai vazut ca si-au schimbat masinile si Levent si Murat ?
dana17
dana17
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Sam 25 Sept 2010, 7:23 pm

Nu nu am observat o sa ma uit acum Levent poate vrei sa spui ca VREA sa i demonstreze lui Murat sa se razbune stie ca NICIODATA nu va ajunge sa fie ca el chiar daca traieste in preajma lui Comportamentul lui actiunile lui obsesia lui nu neaparat ca o iubeste pe Hasret in imaginatia lui nu se diferentiaza decit prin frumusete de celelalte femei pe care le a intilnit el nu o vede asa cum o vede Murat vezi la el furia turbarea ca nu poate sa o aiba ca amanta astea se vad Si mai stie ca l ar lovi pe Murat acolo unde il doare cel mai mult pentru ca el stie ca Murat este PRIMA data cind este indragostit cind iubeste si el Levent vrea sa intineze aceasta iubire sa o murdareasca
elena
elena
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de axxa246 Sam 25 Sept 2010, 7:25 pm

danaxbt a scris:o seara frumoasa in continuare si discutii cat mai placute, eu ma retrag ..28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 517793 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 296580 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 296580 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 296580
duminica frumoasa, Danax! kiss
axxa246
axxa246
vip
vip

Data de inscriere : 13/03/2010

https://www.youtube.com/user/axxa246

Sus In jos

Mesaj Scris de axxa246 Sam 25 Sept 2010, 7:26 pm

dana17 a scris:Levent nu a gresit inca cu nimic ,ce ai cu el ?El inca vrea sa fie prietenul la amandoi ,numai ca nu o sa mai poata face asta mult timp .In plus e si el indragostit ,ce vrei sa stea si sa astepte sa nu faca nimic ? Levent s-a purtat frumos cu Hasret spre deosebire de Murat si ea nu are de ce sa-l repeada ...inca...A ,ai vazut ca si-au schimbat masinile si Levent si Murat ?
da da!
io il plac pe levent!
e ratusca urata!
axxa246
axxa246
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de axxa246 Sam 25 Sept 2010, 7:27 pm

alitheea a scris:bine ai venit draga mea, acum se trage pe dvd ezel si sper sa reusesc deseara sa il urc , din pacate la ep 2 lipsesc ultimele 3 minute, in program scria ca se termina la 23.30 , eu l-am pus sa se traga pana la 23.45 sa fiu sigura ca nu pierd nimic si astia s-au intins mai mult cu durata episodului
saru` mana!!!
lasa, ca si fara 3 minute e bun!
astia de la Kanal sunt turci rau de tot!
axxa246
axxa246
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dana17 Sam 25 Sept 2010, 7:33 pm

elena a scris: Nu nu am observat o sa ma uit acum Levent poate vrei sa spui ca VREA sa i demonstreze lui Murat sa se razbune stie ca NICIODATA nu va ajunge sa fie ca el chiar daca traieste in preajma lui Comportamentul lui actiunile lui obsesia lui nu neaparat ca o iubeste pe Hasret in imaginatia lui nu se diferentiaza decit prin frumusete de celelalte femei pe care le a intilnit el nu o vede asa cum o vede Murat vezi la el furia turbarea ca nu poate sa o aiba ca amanta astea se vad Si mai stie ca l ar lovi pe Murat acolo unde il doare cel mai mult pentru ca el stie ca Murat este PRIMA data cind este indragostit cind iubeste si el Levent vrea sa intineze aceasta iubire sa o murdareasca
Mai degraba cred ca Murat vrea sa-i dea o lectie lui Levent si nici decum invers...Levent pana la Hasret i-a fost un prieten sincer lui Murat .Ai uitat ca a stat lunga el in cele mai grele momente ?Ce amanta ?Cand s-a pus problema asa ?Elena... Ce ai ? Smile
dana17
dana17
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dana17 Sam 25 Sept 2010, 7:35 pm

28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 517793
dana17
dana17
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Sam 25 Sept 2010, 7:41 pm

Dana cind cineva vine si ti ofera o casa te masoara din cap pina in picioare cu niste priviri libidinoase cind vede ca refuzi tipa se bate cu pumnul in piept ca i scapi printre degete asta ce inseamna :nh8: Chiar trebuiesc folosite cuvinte Am 37 de ani si sunt si isteata Smile 9 asa le spun la cei de la serviciu cind ii 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 600626 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 600626 si ii fac sa si ia lumea in cap] si gestul lui Levent este mai mult decit graitor Murat nu vrea sa i demonstreze lui Levent i a inteles jocul atita tot EL vrea iubirea o vrea pe Hasret atita tot si faptul ca se duce dupa ea dovedeste ca probabil in ep viitor o sa asisitam la o schimbare face Hasret ceva care sa i dovedeasca lui Levent ca nu este din tagma femeilor de doua parale cu care acesta a avut de a face
elena
elena
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dana17 Sam 25 Sept 2010, 7:48 pm

elena a scris: Dana cind cineva vine si ti ofera o casa te masoara din cap pina in picioare cu niste priviri libidinoase cind vede ca refuzi tipa se bate cu pumnul in piept ca i scapi printre degete asta ce inseamna :nh8: Chiar trebuiesc folosite cuvinte Am 37 de ani si sunt si isteata Smile 9 asa le spun la cei de la serviciu cind ii 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 600626 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 600626 si ii fac sa si ia lumea in cap] si gestul lui Levent este mai mult decit graitor
Stai calma ...Am alta parere ...Nu e voie ? Smile Smile Smile Smile Smile Smile
dana17
dana17
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dana17 Sam 25 Sept 2010, 7:51 pm

28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 62832_1292662135655_1803339458_608897_6611741_nE prea sigur pe el...Cred ca o sa faca cu Hastet cum a facut cu pianul...L-a mingiat un pic dar nu l-a facut sa cante...Dar si cand l-a razbi dorul...O sa vibreze mai ceva ca pianul... Smile
dana17
dana17
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de axxa246 Sam 25 Sept 2010, 7:52 pm

hihihi,
Elena i-ar trage un pumn in nas lui Levent!
axxa246
axxa246
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Sam 25 Sept 2010, 7:53 pm

SI apropo Dana si cu asta inchei sa nu monopolizez discutiile tot aud mereu aceiasi sintagma in razboi si in dragoste totul este permis . O fi in razboi pentru ca dincolo ai niste inamici si folosesti orice pentru ai invinge dar in dragoste in sentimente simtaminte spune cum vrei este o lupta inegala . Nu poti lupta cu orice fel de arme atita timp cind celallat nu ti a dat NICIODATA de inteles ca te ar prefera intr un fel ca ti a intins un deget macar si atunci tu cu cine lupti ca sa cistigi CE,,, poate iluzii dragostea este in inchipuirea ta nu si din partea celuilalt daca murat s ar fi amestecat in dragostea lor da merita sa lupte nu numai cu el dar asa lupta cu ... aerul sau omoara muste Smile
elena
elena
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de axxa246 Sam 25 Sept 2010, 7:53 pm

dana17 a scris:E prea sigur pe el...Cred ca o sa faca cu Hastet cum a facut cu pianul...L-a mingiat un pic dar nu l-a facut sa cante...Dar si cand l-a razbi dorul...O sa vibreze mai ceva ca pianul... Smile
Iti dai seama cat e de mandru??!!
Sa nu cante el, sa moara de drag cu pianu` la 2 milimetri de deshte si sa nu cante?!!
axxa246
axxa246
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dana17 Sam 25 Sept 2010, 7:53 pm

axxa246 a scris:hihihi,
Oare ? Smile Smile Smile
dana17
dana17
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Sam 25 Sept 2010, 7:54 pm

axxa246 a scris:hihihi,
aoloeu nu numai am spus si aseara a si ajunge la sing sing in doi timpi si trei miscari Smile Smile Smile

Ultima editare efectuata de catre elena in Sam 25 Sept 2010, 7:56 pm, editata de 1 ori
elena
elena
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de axxa246 Sam 25 Sept 2010, 7:56 pm

dana17 a scris:Oare ? Smile
adica ce? te gandesti ca ...mai mult? L-ar ucideee??? Aaoleu!!
Smile
axxa246
axxa246
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de axxa246 Sam 25 Sept 2010, 7:57 pm

elena a scris: aoloeu nu numai am spus si aseara a si ajunge la sing sing in doi timpi si trei miscari Smile Smile Smile
sa stea in celula cu pesonaju` din BD la mare si la munte!
axxa246
axxa246
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dana17 Sam 25 Sept 2010, 7:57 pm

axxa246 a scris:
Iti dai seama cat e de mandru??!!
Sa nu cante el, sa moara de drag cu pianu` la 2 milimetri de deshte si sa nu cante?!!
Are hambaț ,baiatul ,vine el si randul lui...28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 62832_1292662135655_1803339458_608897_6611741_n
dana17
dana17
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dana17 Sam 25 Sept 2010, 7:58 pm

axxa246 a scris:
adica ce? te gandesti ca ...mai mult? L-ar ucideee??? Aaoleu!!
Smile
Nu pe el ,pe mine ... Smile Smile Smile Smile Smile
dana17
dana17
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de axxa246 Sam 25 Sept 2010, 7:58 pm

Daaa, vine si randul lui,
ca beleaua se tine cu randu`!!
Abia astept sa-i vad pielea pe batz!
axxa246
axxa246
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 8 din 40 Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum