28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+14
alitheea
Gloxinia2010
mihaela99
florica
lica54
dana17
iulianagl
danaxbt
narcisa
elena
anuta1971
axxa246
DENISA
Admin_dea05
18 participanți
Pagina 24 din 40
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
asa sa-ti ajute Dumnezeuiulia1965 a scris:
Eu vreau si bazinul, si pe tipul din semnatura mea in bazin...
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
paa Ali spor la muncialitheea a scris:gata zanute cu chiulul , am primit un tel si trebuie sa merg la lucru , de cate ori imi propun sa chiulesc nu mi se arata
vb deseara
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:[
pe cuvant ca a mers... incearca se te detasezi un pic... ce bei acolo... mie nu-mi dai?
sa ma detasez de ce? adica sa ma dau mai in spate,? stau prea lipiita de monitor nu?
ce sa beau suculet , uite si tie unul
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
alitheea a scris:gata zanute cu chiulul , am primit un tel si trebuie sa merg la lucru , de cate ori imi propun sa chiulesc nu mi se arata
vb deseara
Ali spor la munca si o zi usoara
mihaela99- vip
sarut mana .. tare bun de poveste sa te detasezi.. sa incerci sa nu-ti mai inchipui ce o sa urmeze ... sa primesti ce ti se damihaela99 a scris:
sa ma detasez de ce? adica sa ma dau mai in spate,? stau prea lipiita de monitor nu?
ce sa beau suculet , uite si tie unul https://2img.net/r/ihimizer/i/18fotoenergizantethumbn.jpg/]https://2img.net/r/ihimizer/img163/3272/18fotoenergizantethumbn.jpg[/URL]
anuta1971- vip
elena a scris:Fetelor dragelor o zi frumoasa va doresc spor la discutii
Elena Pupici multi, o zi frumosa pa pa
mihaela99- vip
anuta1971 a scris:[
sarut mana .. tare bun de poveste sa te detasezi.. sa incerci sa nu-ti mai inchipui ce o sa urmeze ... sa primesti ce ti se da
yok, yok, la mine ori totul ori nik :drunken:
mihaela99- vip
Elena unde pleci ...?O zi buna ...Rezolva-i pe baieti ...elena a scris:Fetelor dragelor o zi frumoasa va doresc spor la discutii
Ultima editare efectuata de catre dana17 in Lun 27 Sept 2010, 1:24 pm, editata de 1 ori
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
[quote="elena"]Fetelor dragelor o zi frumoasa va doresc spor la discutii
o zi frumoasa si tie.....
o zi frumoasa si tie.....
danaxbt- membru senior
Data de inscriere : 17/08/2010
Varsta : 40
Localizare : Sibiu
de asta imi placi tu miemihaela99 a scris:
yok, yok, la mine ori totul ori nik :drunken:
fetelor dispar un timp... trebe sa fac ceva si sa fiu foarte atenta... revin
anuta1971- vip
Unde te ascunzi ?anuta1971 a scris:
de asta imi placi tu mie
fetelor dispar un timp... trebe sa fac ceva si sa fiu foarte atenta... revin
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
The viewers visiting GC series set asked the persons concerned whether the series would end earlier or not and they answered the series would end on the date planned by the producer and not earlier. Both ATV and the producer want the series to be finished on the planned date. So, that means there will be no danger for the series if the ratings continue at certain scores. And Cansel Elçin said he loved the 21st episode and that there would be nice surprises in future.
Telespectatorii care urmaresc serialul GC au intrebat persoanele stabilite în cauză dacă seria se va termina mai devreme sau nu . ei au raspuns ca seria se va termina la data planificată de către producător şi nu mai devreme. Atât ATV-uri şi producătorii doresc ca seriea să fie terminata la data planificată. Deci, înseamnă că nu va exista nici un pericol pentru serie în cazul în care ratingurile continua la anumite scoruri. Cansel Elçin a spus ca a iubit episodul 21 şi că vor fi surprize frumose în viitor.
Telespectatorii care urmaresc serialul GC au intrebat persoanele stabilite în cauză dacă seria se va termina mai devreme sau nu . ei au raspuns ca seria se va termina la data planificată de către producător şi nu mai devreme. Atât ATV-uri şi producătorii doresc ca seriea să fie terminata la data planificată. Deci, înseamnă că nu va exista nici un pericol pentru serie în cazul în care ratingurile continua la anumite scoruri. Cansel Elçin a spus ca a iubit episodul 21 şi că vor fi surprize frumose în viitor.
mihaela99- vip
Fetelor unde ati disparut?
https://www.youtube.com/watch?v=N7OmEvWfvAM
https://www.youtube.com/watch?v=N7OmEvWfvAM
mihaela99- vip
Buna fetelor!
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Lun 27 Sept 2010, 2:45 pm, editata de 2 ori
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
[quote="Admin_dea05"]Bana fetelor!
Buna Dea ,
gata m-am prins
Buna Dea ,
gata m-am prins
mihaela99- vip
hello am revenit ce noutati bu ne mai este ceva ca eu nu stiu :nh8: Mihaela spune mi si mie la ce te ai prins ca nu am baut de dim laptic
Ultima editare efectuata de catre elena in Lun 27 Sept 2010, 2:43 pm, editata de 1 ori
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
[quote="mihaela99"]
Razi de mineAdmin_dea05 a scris:Bana fetelor!
Buna Dea ,
gata m-am prins
Buna! Noutati nu stiu..nu sunt la curent cu eleelena a scris:hello am revenit ce noutati bu ne mai este ceva ca eu nu stiu :nh8:
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Danuta cred ca e o gluma nu? zic eu ca sunt o doamna .. nu ce se arunca in cos... si oricat de mult m-as stradui nu incap acolodana17 a scris:Unde te ascunzi ?
anuta1971- vip
Buna deea eu m am referit la serial am crezut ca stii tu ceva scuze
elena- vip
Buna Dea iti doresc o saptamana excelentaAdmin_dea05 a scris:Buna fetelor!
anuta1971- vip
fetelor va pup ... mai vorbim deseara multi
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:fetelor va pup ... mai vorbim deseara multi
elena- vip
Buna ziua ce mai faceti ce mai tocati, am intrat sa va spun ce am auzit la radio la o emisiune de stiinta cica s-ar fi descoperit gena responsabila cu prostia din pacate o intervenit ceva si n-am fost atenta ce si cum ii cu ea.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
[quote="florica"] Buna ziua ce mai faceti ce mai tocati, am intrat sa va spun ce am auzit la radio la o emisiune de stiinta cica s-ar fi descoperit gena responsabila cu prostia din pacate o intervenit ceva si n-am fost atenta ce si cum ii cu ea.[/qu Buna Florica sper ca nu este o aluzie
elena- vip
[/quote]
in sfarsit se anunta vremuri mai bune pt hasret si murat....
[/quote]
in sfarsit se anunta vremuri mai bune pt hasret si murat....
danaxbt- membru senior
Data de inscriere : 17/08/2010
Varsta : 40
Localizare : Sibiu
Continut sponsorizat
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 24 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum