28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+14
alitheea
Gloxinia2010
mihaela99
florica
lica54
dana17
iulianagl
danaxbt
narcisa
elena
anuta1971
axxa246
DENISA
Admin_dea05
18 participanți
Pagina 25 din 40
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
DOAMNE FERESTE ce ALUZIE SI LA CE la radio pe Romania -cultural de la 13;15 este o emisiune de stiinta eu am spus ca ceva divers fara nici-o aluzie, ELENA N-AM VRUT SA SUPAR PE NIMENI .EU VA IUBESC FOARTE MULT
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
in sfarsit se anunta vremuri mai bune pt hasret si murat.... [/quote] normal cum sa nu l iubeasca motanelul a jucat.... magistraldanaxbt a scris:Telespectatorii care urmaresc serialul GC au intrebat persoanele stabilite în cauză dacă seria se va termina mai devreme sau nu . ei au raspuns ca seria se va termina la data planificată de către producător şi nu mai devreme. Atât ATV-uri şi producătorii doresc ca seriea să fie terminata la data planificată. Deci, înseamnă că nu va exista nici un pericol pentru serie în cazul în care ratingurile continua la anumite scoruri. Cansel Elçin a spus ca a iubit episodul 21 şi că vor fi surprize frumose în viitor.
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
gata am glumit nici o problema si eu te iubesc pS Mie imi place cum te justificiflorica a scris:DOAMNE FERESTE ce ALUZIE SI LA CE la radio pe Romania -cultural de la 13;15 este o emisiune de stiinta eu am spus ca ceva divers fara nici-o aluzie, ELENA N-AM VRUT SA SUPAR PE NIMENI .EU VA IUBESC FOARTE MULT
Ultima editare efectuata de catre elena in Lun 27 Sept 2010, 3:26 pm, editata de 1 ori
elena- vip
[quote="Admin_dea05"][
Razi de mine
nu , doamne da-te jos, dar cand am vazut linku-rile alea multe si neactive nu am stiut ce sa fac cu ele , dupa aceea a inceput sa cante , dupa aia m-am prins
Razi de mine
nu , doamne da-te jos, dar cand am vazut linku-rile alea multe si neactive nu am stiut ce sa fac cu ele , dupa aceea a inceput sa cante , dupa aia m-am prins
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
anuta1971 a scris:fetelor va pup ... mai vorbim deseara multi
Ana multi, pofta buna
mihaela99- vip
POFTA BUNA DEA ,ELENA,MIHAELA,ANUTA SI TUTUROR .
florica- vip
florica a scris: POFTA BUNA DEA ,ELENA,MIHAELA,ANUTA SI TUTUROR .
Multumim Flory, ce avem in meniu ?
mihaela99- vip
multumim frumos gratarul nu l refuz ... chiar imi place Lui Mihaela nu i mai da suc ca de azi dim cred ca a baut doua sticleflorica a scris: POFTA BUNA DEA ,ELENA,MIHAELA,ANUTA SI TUTUROR .
elena- vip
danaxbt- membru senior
Data de inscriere : 17/08/2010
Varsta : 40
Localizare : Sibiu
Pai hai si tu cu noi nu scapi asa usordanaxbt a scris:sa aveti pofta!
elena- vip
elena a scris:[ Lui Mihaela nu i mai da suc ca de azi dim cred ca a baut doua sticle
fatooooooo io sunt la birou acuma , articolul 402 bea si sefu bem si noi nu ?
vezi ca ti-l trimit pe mos craciun vara la mp ca aici nu e voie
Ultima editare efectuata de catre mihaela99 in Lun 27 Sept 2010, 3:48 pm, editata de 1 ori
mihaela99- vip
MERSY nu vreau sa ramin datoaremihaela99 a scris:
fatooooooo io sunt la birou acuma , articolul 402 bea si sefu bem si noi nu ?
elena- vip
florica a scris: POFTA BUNA DEA ,ELENA,MIHAELA,ANUTA SI TUTUROR .
Flory vezi ca ai un mp. a venit Mos gerila
mihaela99- vip
gena se numeste Homer Simpson de ce nu stiu ca personajul de desen animat este foarte simpaticflorica a scris: Buna ziua ce mai faceti ce mai tocati, am intrat sa va spun ce am auzit la radio la o emisiune de stiinta cica s-ar fi descoperit gena responsabila cu prostia din pacate o intervenit ceva si n-am fost atenta ce si cum ii cu ea.
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
anuta1971 a scris:[gena se numeste Homer Simpson de ce nu stiu ca personajul de desen animat este foarte simpatic
Ana ai ajuns acasa? bravo, ai mancat? vezi ca vine Mos gerila la mp.
mihaela99- vip
am ajuns.. am si mancat.. sper sa nu-mi pice greu ce-mi trimitimihaela99 a scris:
Ana ai ajuns acasa? bravo, ai mancat? vezi ca vine Mos gerila la mp.
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Lun 27 Sept 2010, 4:06 pm, editata de 2 ori
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:[
am ajuns.. am si mancat.. sper sa nu-mi pice greu ce-mi trimiti
nuuuuuuuu , i l-am trimis si lui Flory dar vad ca nu da nici un semn , Elena mi-a raspuns
mihaela99- vip
Aferim Ana ai mincat ce ti pasa eu acuma plec ca de cind nu mai am voie inghetata ai mei la serv ma indoapa cu fructe alta belea acasa copii ba unul ba altul ma indoapa cu dulciuri asa ca mi meerge bine cred ca nu o sa mai am loc pe usa va pupic p.s este desert Anuta sa ti fie de bine
Ultima editare efectuata de catre elena in Lun 27 Sept 2010, 4:08 pm, editata de 1 ori
elena- vip
anuta1971 a scris:[
Mosul tau e in criza? in curand o sa fim toti ca el
daaaaaaaaaaaa
mihaela99- vip
Mosul tau e in criza? in curand o sa fim toti ca elmihaela99 a scris:
nuuuuuuuu , i l-am trimis si lui Flory dar vad ca nu da nici un semn , Elena mi-a raspuns
anuta1971- vip
Scuze... In chiuveta incapi ?anuta1971 a scris:
Danuta cred ca e o gluma nu? zic eu ca sunt o doamna .. nu ce se arunca in cos... si oricat de mult m-as stradui nu incap acolo
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
elena a scris:Aferim Ana ai mincat ce ti pasa eu acuma plec ca de cind nu mai am voie inghetata ai mei la serv ma indoapa cu fructe alta belea acasa copii ba unul ba altul ma indoapa cu dulciuri asa ca mi meerge bine cred ca nu o sa mai am loc pe usa va pupic
nuuuuuu o sa te faci cat Mos Gerila pa pa Elena pupci si pofta buna
mihaela99- vip
intri pe o parte pa pa Elenus.. o zi buna iti dorescelena a scris:Aferim Ana ai mincat ce ti pasa eu acuma plec ca de cind nu mai am voie inghetata ai mei la serv ma indoapa cu fructe alta belea acasa copii ba unul ba altul ma indoapa cu dulciuri asa ca mi meerge bine cred ca nu o sa mai am loc pe usa va pupic
anuta1971- vip
Mihaela ,eram pe aici ma mai uitam la scenele cu cei doi din ep.21 imi place sa le urmarasc ,,jocul ochilor'' .Mai dat gata cu mosul ala cred ca o sa slabesc, cind ma gindesc la el imi trece pofta de mincare.
florica- vip
Nu stiu n-am incercat.. dar din ce apreciez asa din ochi.. nu incap ce ai cu mine fata? vrei sa scapi de mine? n-ai nici o sansadana17 a scris:Scuze... http://chzgifs.files.wordpress.com/2010/09/planetoftheapesp1.gifmori de ras In chiuveta incapi ?
anuta1971- vip
Continut sponsorizat
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 25 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum