28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+14
alitheea
Gloxinia2010
mihaela99
florica
lica54
dana17
iulianagl
danaxbt
narcisa
elena
anuta1971
axxa246
DENISA
Admin_dea05
18 participanți
Pagina 14 din 40
Pagina 14 din 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Am început și ultima parte de tradus.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
NU AM VAZUT CA AI TRADUS TU PUPICI NARCISA
Ultima editare efectuata de catre mihaela99 in Dum 26 Sept 2010, 1:59 pm, editata de 1 ori
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
narcisa a scris:Am început și ultima parte de tradus.
AM STERS-O PE CEA TRADUSA DE MINE, A RAMAS A TA
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
mihaela te rog numai atit sa mi spui este intradevar selin nu i asa cind vorbeste la telefon se subintelege ca este ea mihaela nu mai este nevoie ca a venit copilul si mi a tradus da selin este
Ultima editare efectuata de catre elena in Dum 26 Sept 2010, 2:30 pm, editata de 1 ori
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
buna ziua tuturor......va doresc o duminica frumoasa si relaxanta in ciuda vremii de afara, pe la sibiu ploua si e urat....
danaxbt- membru senior
Data de inscriere : 17/08/2010
Varsta : 40
Localizare : Sibiu
buna ixulet si aici in bucuresti la fel este o zi mohoritadanaxbt a scris:buna ziua tuturor......va doresc o duminica frumoasa si relaxanta in ciuda vremii de afara, pe la sibiu ploua si e urat....
elena- vip
mihaela99 a scris:NU AM VAZUT CA AI TRADUS TU PUPICI NARCISA
Îmi pare rău Miha, eu nu am văzut că tu ai tradus. Nu trebuia să o ștergi. Eu abia începusem să traduc. Și nici acum nu am terminat.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
buna ziua fetelor.. va imbratisez cu drag
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Mihaela te pup... ce mai faci?... eu umblu pe la nunti si acum de lucrat hartoage.. si imi e o lene de ma doare vad ca nu esti.. dar cand intri sa stii ca mi-e dor sa mai vorbim.. nu prea ne-am intersectat in ultimul timp
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Dum 26 Sept 2010, 4:41 pm, editata de 1 ori
anuta1971- vip
Narcisa iti multumesc pentru traduceri.. esti minunatanarcisa a scris:
Îmi pare rău Miha, eu nu am văzut că tu ai tradus. Nu trebuia să o ștergi. Eu abia începusem să traduc. Și nici acum nu am terminat.
anuta1971- vip
Anuta
vezi cine se iubeste se intilneste chiar acum am intrat si ce bucurie ce faci fatoo ti s a simtit lipsa
vezi cine se iubeste se intilneste chiar acum am intrat si ce bucurie ce faci fatoo ti s a simtit lipsa
elena- vip
buna Buna Elenus ..ce faci?.. ei mi s-a simtit lipsa.. esti tu draguta nu mai are cine spune tampeni pe aici?elena a scris: Anuta
anuta1971- vip
niciodata nu ai spus timpenii asa ca nu este o exagerare ba din contra simt lipsa parerilor tale mai ales acum dupa traducerea ca ne spune clar ca este stafia inviata apropo vezi ca i am scris epitaful lui selin asa ca pentru mine nici nu mai exista
elena- vip
din pacate nu am avut timp sa citesc din urma.. am de lucru si sunt cu un ochi aici si cu unul prin alte parti... dar mai pe seara citesc tot.. promit ce i-ai scris in epitaf?elena a scris:niciodata nu ai spus timpenii asa ca nu este o exagerare ba din contra simt lipsa parerilor tale mai ales acum dupa traducerea ca ne spune clar ca este stafia inviata apropo vezi ca i am scris epitaful lui selin asa ca pentru mine nici nu mai exista
anuta1971- vip
Te ai dus de tanara pacat SA te-ntorci ar fi dezastru Mai bine ramai acolo Poate-l indragesti pe Dracul Ai plecat de langa noi In lumea cu umbre Sa te-ntorci iar inapoi Nu ai face bine Stai linistita in mormint Aici e totul bine Si fara tine si mai si Ne-ai face-un Mare bine
Ultima editare efectuata de catre elena in Dum 26 Sept 2010, 5:16 pm, editata de 1 ori
elena- vip
tareeelena a scris:Te ai dus de tanara pacat SA te-ntorci ar fi dezastru Mai bine ramai acolo Poate-l indragesti pe Dracul
anuta1971- vip
elena a scris:Te ai dus de tanara pacat SA te-ntorci ar fi dezastru Mai bine ramai acolo Poate-l indragesti pe Dracul Ai plecat de langa noi In lumea cu umbre Sa te-ntorci iar inapoi Nu ai face bine Stai linistita in mormint Aici e totul bine Si fara tine si mai si Ne-ai face-un Mare bine
anuta1971- vip
trebuia sa zic in lumea cea cu umbre dar mi a venit inspiratia pe moment anuta uite l aici pe al doilea epiitaf asa cum trebuie Ai plecat de linga noianuta1971 a scris:
In lumea cea cu umbre Sa te-ntorci iar inapoi nu ai face bine Stai linistita in mormint LA NOI E FOARTE BINE sI FARA TINE SI MAI SI ne ai face-un mare bine gata asta este l am modificat stai sa specific cui il adresez EPITAF PENTR SELIN
Ultima editare efectuata de catre elena in Dum 26 Sept 2010, 5:37 pm, editata de 1 ori
elena- vip
dupa epitaf inseamna ca o ducem in cimitirul vesel si o punem si pe Nesrin pe post de bocitoare (prima bocitoare)... Gulnaz Kadryie si Nakie fac corul bocitoarelorelena a scris: trebuia sa zic in lumea cea cu umbre dar mi a venit inspiratia pe moment
anuta1971- vip
vrei sa ti spun ceva in viata mea nici macar odata nu am incercat sa scriu vreo poezie ce mi o fi venit acum cu epitafele nu stiuu
elena- vip
pai ce asta e poezie? ca eu nu stiu ce e mi-as incerca si eu talentul literar dar acum n-am timp... si daca ma gandesc bine mai bine nu o fac... cine stie ce iese ma da Dea afara de aicielena a scris: vrei sa ti spun ceva in viata mea nici macar odata nu am incercat sa scriu vreo poezie ce mi o fi venit acum cu epitafele nu stiuu
anuta1971- vip
Anuta draga mea eu a si fi prima pe lista dar niciodata nu este tirziu astept decizia sefei N u mai anuta este epitaf nu este poezie nu vezi ca e macabru poezia este si ea romantica cuvinte alese de dragoste etc
Ultima editare efectuata de catre elena in Dum 26 Sept 2010, 5:43 pm, editata de 1 ori
elena- vip
Buna ziua si bine v-am gasit fete dragi intr-o zi .Multumesc Narcisa pt. tradus multi din partea mea ,multumesc si lui Dea ca nu s-a suparat pe mine pt prosia care am facut-o aseara. S-acum sa-mi spuneti si mie ce nevoie avea hoca bey pt asistenta,acum ne mai facind muzica nu avea timp sa se ocupe treburi[ el face echipa cu Kadir la prostioare]asistenta si-a cautat nici nu ia trebuit mult si-a gasit-o pe cea mai cea de cu c.v cit zidul chinezesc ,o sa vada el cei pote pielea de nu-i vor cadea toate caramizile din zidul cela de c.v. in cap.Eu m-am gindit prima data la Salih ca ar fi fantoma aliata,apoi la Cihan apoi la Asli si de ce nu la madam Nesrin, ea s-ar face frate si cu dracu numai sa o indeparteze pe Hasret ,am scris cam mult daca vreti ma cititi daca nu, nu .
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
eu spun ca mai bine nu intrebam cine stie ce raspuns primim.. mai bine ne dam nevinovateelena a scris:Anuta draga mea eu a si fi prima pe lista dar niciodata nu este tirziu astept decizia sefei
anuta1971- vip
anuta eu oricum nu recunosc BUNA FLORICA este parerea ta de ce sa nu o spui daca toate o facem :nh8: p s fetelor lipsesc putin pa
elena- vip
Continut sponsorizat
Pagina 14 din 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 14 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum