28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+14
alitheea
Gloxinia2010
mihaela99
florica
lica54
dana17
iulianagl
danaxbt
narcisa
elena
anuta1971
axxa246
DENISA
Admin_dea05
18 participanți
Pagina 27 din 40
Pagina 27 din 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna seara fetelor Nu sunteti treaba voastra eu am semnat condica
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna seara fetelor
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
[quote="anuta1971"]Buna seara fetelor
Buna seara Anuta ca tu treci pe linga mine si habar nu ai
Buna seara Anuta ca tu treci pe linga mine si habar nu ai
elena- vip
fetelor eu va urez o seara frumoasa si o noapte placuta
elena- vip
[quote="elena"]
Buna seara Elenus ...stai soro ca umblam si eu dupa noutati... ce faci pleci?
Buna seara Elenus ...stai soro ca umblam si eu dupa noutati... ce faci pleci?
anuta1971- vip
Buna seara fetele
ce faceti? unde sunteti?
ce faceti? unde sunteti?
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Buna seara Mihaelamihaela99 a scris:Buna seara fetele
ce faceti? unde sunteti?
eu sunt pe aici.. elena sta suparata si nu mai zice nik... vezi poate cu tine vorbeste ... Dana vad ca ma ia serios in bascalie... ma gandesc serios ca ar trebui sa iau o pauza de forum
anuta1971- vip
mori de Ce faci anuta faci pe victima eu te strig hello anuta tu iok si tot tu te superi. Tu nu m ai vazut ca doar te ai impiedicat de mine De ce sa iei o pauza daca tu faci asta toate intram in greva nu i asa mihaela?
Ultima editare efectuata de catre elena in Lun 27 Sept 2010, 8:23 pm, editata de 1 ori
elena- vip
anuta1971 a scris:[
Buna seara Mihaela
eu sunt pe aici.. elena sta suparata si nu mai zice nik... vezi poate cu tine vorbeste ... Dana vad ca ma ia serios in bascalie... ma gandesc serios ca ar trebui sa iau o pauza de forum
Ana , las ca-ti trag eu o ventuza de nu te vezi
, pai io ce sunt soro ici gluga de coceni? pun garduri lui Oga sau ce?
las ca vorbesc io cu tine
ce frumos e clipul asta
https://www.youtube.com/watch?v=-X5YM21hIME&feature=player_embedded
mihaela99- vip
nu m-am impiedicat de tine.. eu am intrat dupa tine.. si cand am intrat am spus buna seara... tu mi-ai raspuns?... nu erai obligata poate nu voiai sa raspunzi... dar eu am spus buna seara... tu te-ai suparat nu eu... eu n-am nikelena a scris: mori de Ce faci anuta faci pe victima eu te strig hello anuta tu iok si tot tu te superi. Tu nu m ai vazut ca doar te ai impiedicat de mine
anuta1971- vip
elena a scris: mori de Ce faci anuta faci pe victima eu te strig hello anuta tu iok si tot tu te superi. Tu nu m ai vazut ca doar te ai impiedicat de mine
Buna Elena , lasa fata in pace nu mai da , ca de azi de dimi o tot bati , na ajunge? ca mai am
mihaela99- vip
Buna Mihaela ce sa fac abia o astept pe Anuta la cotituramihaela99 a scris:Buna seara fetele
ce faceti? unde sunteti?
elena- vip
buna seara! Nu credeti ca M. o cearta intentionat pe H. pt.a o ambitiona. Venirea ei la cursul lui a fost un semn pt. el ca ea vrea sa invete in continuare si ca ar vrea sa-i fie in preajma - din acest motiv zimbeste cind ea trece la loc.Il cunoaste f. bine pe Levent, stie ca-i place H.si a vazut ca se misca f. repede-vezi pozele din ziar,sedinta foto,interviul tv- ii cunoaste modul de a dirija o vedeta
M iubeste f. mult pianul dar reuseste sa se abtina sa atinga clapele din acest motiv el zimbeste la sfirsit . Nu stiu daca intelegeti ceva ! oricum eu va citesc cu mult drag
-
M iubeste f. mult pianul dar reuseste sa se abtina sa atinga clapele din acest motiv el zimbeste la sfirsit . Nu stiu daca intelegeti ceva ! oricum eu va citesc cu mult drag
-
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
stii ca ventuza asta e slabiciunea mea nu? ai gasit ceva noutati ca eu nu am gasit nimic.. decat un clip frumos.. da clipul e frumosmihaela99 a scris:
Ana , las ca-ti trag eu o ventuza de nu te vezi
pai io ce sunt soro ici gluga de coceni? pun garduri lui Oga sau ce?
las ca vorbesc io cu tine
ce frumos e clipul asta
https://www.youtube.com/watch?v=-X5YM21hIME&feature=player_embedded
anuta1971- vip
mori de Pai nici nu mai aveam intentia ca m am racorit vezi ca ac um ea s a suparat pe mine pune tu o vorba buna sa ne impacam da? Anutoo vorbesti cu mine sau nu
elena- vip
Garo a scris:buna seara! Nu stiu daca intelegeti ceva ! oricum eu va citesc cu mult drag
-
Buna seara Glo , mai sa stii ca prima data ma uitam ca la desene animate ca nu prea intelegeam nik, dar acum eu una mai inteleg un pic si turceste , dar numa putin, despre asta vorbesti tu? sau despre faptul ca nu intelegem filmul in esenta? starile prin care trec cei doi, framantarile lor, iubirea dintre ei ? asta vrei sa spui?
mihaela99- vip
ma mai gandesc... dupa ce m-ai cocosat de atata bataie vrei sa ma impac cu tine.. ma impac daca ma lasi sa dau sa-ti dau si eu neste palmeelena a scris: mori de Pai nici nu mai aveam intentia ca m am racorit vezi ca ac um ea s a suparat pe mine pune tu o vorba buna sa ne impacam da? Anutoo vorbesti cu mine sau nu
anuta1971- vip
[quote="Garo"]buna seara! Nu credeti ca M. o cearta intentionat pe H. pt.a o ambitiona. Venirea ei la cursul lui a fost un semn pt. el ca ea vrea sa invete in continuare si ca ar vrea sa-i fie in preajma - din acest motiv zimbeste cind ea trece la loc.Il cunoaste f. bine pe Levent, stie ca-i place H.si a vazut ca se misca f. repede-vezi pozele din ziar,sedinta foto,interviul tv- ii cunoaste modul de a dirija o vedeta
- [/quote Buna seara Garo el este indragostit in orice ipostaza oricum oricind iar de inteles eu cred ca intelegem din moment ce ne urmaresti si ne multumesti
- [/quote Buna seara Garo el este indragostit in orice ipostaza oricum oricind iar de inteles eu cred ca intelegem din moment ce ne urmaresti si ne multumesti
Ultima editare efectuata de catre elena in Lun 27 Sept 2010, 8:36 pm, editata de 1 ori
elena- vip
anuta1971 a scris:[
stii ca ventuza asta e slabiciunea mea nu? ai gasit ceva noutati ca eu nu am gasit nimic.. decat un clip frumos.. da clipul e frumos
mai sa spun drept nici nu am avut timp sa plec la vanatoare , asa ca nik
mihaela99- vip
De ce te pomenesti ca tu nu mi ai dat mie si eu doar acum ti am dat nu mi amintesc si nurecunosc nici in fata marii adunari nationale ca ti asi fi dat eu palme doamne fereste
elena- vip
mihaela99 a scris:
Buna seara Glo , mai sa stii ca prima data ma uitam ca la desene animate ca nu prea intelegeam nik, dar acum eu una mai inteleg un pic si turceste , dar numa putin, despre asta vorbesti tu? sau despre faptul ca nu intelegem filmul in esenta? starile prin care trec cei doi, framantarile lor, iubirea dintre ei ? asta vrei sa spui?
nu, daca intelegeti ce vreau sa spun eu
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Fetelor io zic sa va-npacati ca e jale mare, daca nu vi-l aduc pe mos Gerila sa va impace el
https://www.youtube.com/watch?v=cPqHATxDwe0
https://www.youtube.com/watch?v=cPqHATxDwe0
mihaela99- vip
Buna seara Garo.. da Murat e dur cu toti studentii lui... cred ca ai dreptate ca vrea sa o motiveze.. acum la ore dar nu si in fazele anterioare.. eu tot spun ca atunci cand Hasret a vrut sa-i inapoieze pianul el a ranit-o gratuit... Din cauza ca Levent se misca foarte repede a si ranit-o atunci cand a pus-o sa cante in fata studentilor pentru ca vazuse articolul din ziar.. si cel mai bun mijloc de a se razbuna pe ea a fost cel de a o umili... imi vine sa-l bat cateodataGaro a scris:buna seara! Nu credeti ca M. o cearta intentionat pe H. pt.a o ambitiona. Venirea ei la cursul lui a fost un semn pt. el ca ea vrea sa invete in continuare si ca ar vrea sa-i fie in preajma - din acest motiv zimbeste cind ea trece la loc.Il cunoaste f. bine pe Levent, stie ca-i place H.si a vazut ca se misca f. repede-vezi pozele din ziar,sedinta foto,interviul tv- ii cunoaste modul de a dirija o vedeta
-
anuta1971- vip
Garo a scris:[
nu, daca intelegeti ce vreau sa spun eu
aaaa , da te intelegem cum sa nu
mihaela99- vip
uita-te mai sus unde ai declarat ca ma astepti la cotitura... ce-s ale nu palme? eu spun ca mai bine recunosti ca vezi ca am probeelena a scris: De ce te pomenesti ca tu nu mi ai dat mie si eu doar acum ti am dat nu mi amintesc si nurecunosc nici in fata marii adunari nationale ca ti asi fi dat eu palme doamne fereste
anuta1971- vip
Continut sponsorizat
Pagina 27 din 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 27 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum