Serialesitelenovelet
28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

+14
alitheea
Gloxinia2010
mihaela99
florica
lica54
dana17
iulianagl
danaxbt
narcisa
elena
anuta1971
axxa246
DENISA
Admin_dea05
18 participanți

Pagina 15 din 40 Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Urmatorul

In jos

28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Empty Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de Gloxinia2010 Dum 26 Sept 2010, 5:52 pm

[quote="elena"]
In lumea cea cu umbre Sa te-ntorci iar inapoi nu ai face bine

Dar s-a intors se pare .Oare scenaristii nu s-au gandit ca un muzician de exceptie poate recunoaste vocea fostei iubite, chiar disimulata? Poate si-a dat seama ca este ea,dar ar fi trebuit sa fie mai tulburat.Inspirate si dragute epitafurile!

Gloxinia2010
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 02/09/2010

Sus In jos

28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Empty Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de anuta1971 Dum 26 Sept 2010, 5:52 pm

florica a scris:28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 971524 Buna ziua si bine v-am gasit fete dragi intr-o zi 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 201799 .Multumesc Narcisa pt. tradus multi 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 517793 din partea mea ,multumesc si lui Dea ca nu s-a suparat pe mine pt prosia care am facut-o aseara. 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 517793 S-acum sa-mi spuneti si mie ce nevoie avea hoca bey pt asistenta,acum ne mai facind muzica nu avea timp sa se ocupe treburi[ el face echipa cu Kadir la prostioare]asistenta si-a cautat nici nu ia trebuit mult si-a gasit-o pe cea mai cea de cu c.v cit zidul chinezesc ,o sa vada el cei pote pielea de nu-i vor cadea toate caramizile din zidul cela de c.v. in cap.Eu m-am gindit prima data la Salih ca ar fi fantoma aliata,apoi la Cihan apoi la Asli si de ce nu la madam Nesrin, ea s-ar face frate si cu dracu numai sa o indeparteze pe Hasret ,am scris cam mult daca vreti ma cititi daca nu, nu . 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 517793
Buna Florica kiss ..eu nu am citit inca traducerea ca sa-mi pot da cu parerea... asistenta nu are legatutura cu faptul ca el nu mai compune si nu mai canta... ii organizeaza activitatea... are logica spun eu..eu cred ca aliata este de fapt noua intendenta... Meltem parca o cheama... asa miros eu Smile Smile Smile Nesrin nu stiu daca stie .. cred ca nu.. dar sigur o sa profite de situatie... cred ca totusi Hasret si Murat o sa se impace.. si o sa fie o adevarata armata a celor care vor sa-i desparta... nu am citit dialogurile sa-mi dau seama ce e cu studenta aia pe care a certat-o Murat... eu cred ca ea va avea un rol important in povestea celor doi
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Data de inscriere : 27/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Dum 26 Sept 2010, 5:56 pm

Bună Ana kiss . 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 155520 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 517793 Chiar ți s-a simțit lipsa, Mihaela a strigat după tine, ne întrebam ce e cu tine, dar dacă zici că ai fost la distracție atunci ne-am liniștit
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Dum 26 Sept 2010, 5:57 pm

Dea , Anuta, Elena Mihaela,Narcisa si nu stui care mai sunteti prezente va invit la mosocoarne[ ,,s'' se citeste cu codita] 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 910292
florica
florica
vip
vip

Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Dum 26 Sept 2010, 5:57 pm

Buna gloxinia bine ai venit kiss kiss eu mi am aratat indignarea ieri asa ca daca vei citi din urma am spus ai dreptate trebuiau sa se gindeasca la asta kiss kiss multumesc mi a venit inspiratia asa pe moment Smile Smile Smile

Ultima editare efectuata de catre elena in Dum 26 Sept 2010, 6:00 pm, editata de 1 ori
elena
elena
vip
vip

Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Dum 26 Sept 2010, 5:58 pm

florica a scris:Dea , Anuta, Elena Mihaela,Narcisa si nu stui care mai sunteti prezente va invit la mosocoarne[ ,,s'' se citeste cu codita] 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 910292
Florica eu acum vin dar spune mi ce este ca eu desi sunt olteanca din dolj ca si tine habar nu am Smile
elena
elena
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Dum 26 Sept 2010, 6:02 pm

elena a scris: Smile Smile Exclamation 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 918686 vrei sa ti spun ceva in viata mea nici macar odata nu am incercat sa scriu vreo poezie ce mi o fi venit acum cu epitafele nu stiuu Smile Smile Smile Smile

Elena văd că ai inspirație nu glumă, mai ai puțin și îi faci un epitaf cât Luceafărul lui Eminescu. Mi-a plăcut epitaful. Smile Smile Smile
Scrie-i ceva de dragoste și lui Nakiye, vezi că suferă din dragoste, săraca o fi avut vreun iubit sau e fecioară? :nh8:
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Dum 26 Sept 2010, 6:02 pm

[quote="Gloxinia2010"][color=blue]
Buna seara Gloxi kiss poate a recunoscut-o ... nu putem sti... poate nu-l mai intereseaza Selin...
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Dum 26 Sept 2010, 6:04 pm

florica a scris:Dea , Anuta, Elena Mihaela,Narcisa si nu stui care mai sunteti prezente va invit la mosocoarne[ ,,s'' se citeste cu codita] 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 910292

Bună Flori, eu sunt prezentă și dacă tot e să facem petrecere aduc și eu papanașii pe care tocmai i-am terminat de făcut. Și pe cuvânt, niciodată nu mi-au ieșit atât de buni și de frumoși.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Dum 26 Sept 2010, 6:06 pm

Buna Anuta eu m-am referit asa in general de ce s-a lasat de muzica nu era mai normal sa se lase de predat nu acolo adat chis , ca n-a stiut cum sao faca pe Hasret sa-nteleaga muzica , din dialoguri imi place ce-i raspunde Hasret lui Levant in legatura cu casa sper numai sa nu-si schimbe parerea ei.
florica
florica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Dum 26 Sept 2010, 6:07 pm

narcisa a scris:Bună Ana kiss . 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 155520 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 517793 Chiar ți s-a simțit lipsa, Mihaela a strigat după tine, ne întrebam ce e cu tine, dar dacă zici că ai fost la distracție atunci ne-am liniștit
Buna Narcisa.. si eu v-am simtit lipsa 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 155520
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Dum 26 Sept 2010, 6:07 pm

Gloxinia2010 a scris: Dar s-a intors se pare .Oare scenaristii nu s-au gandit ca un muzician de exceptie poate recunoaste vocea fostei iubite, chiar disimulata? Poate si-a dat seama ca este ea,dar ar fi trebuit sa fie mai tulburat.Inspirate si dragute epitafurile!

Bună Gloxi, ești și tu invitată la mosocoarne și papanași, cât despre scenariști nu sunt ei atât de inteligenți ca noi să se gândească la toate detaliile. Smile
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Dum 26 Sept 2010, 6:12 pm

Buna Elena astea sunt gogosi cu brinza asa se spune aici in partea de vest ,eus mai mult bihoreanca locuiesc in Oradea de 38 ani, Narcisa cind vrei ceva sigur reusesti. 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 296580
florica
florica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Dum 26 Sept 2010, 6:13 pm

adica "moşocoarne" ? ce-s alea .. Flori iti place sa ne bagi in ceata Smile Smile Smile
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Dum 26 Sept 2010, 6:16 pm

narcisa a scris:

Elena văd că ai inspirație nu glumă, mai ai puțin și îi faci un epitaf cât Luceafărul lui Eminescu. Mi-a plăcut epitaful. Smile Smile Smile
Scrie-i ceva de dragoste și lui Nakiye, vezi că suferă din dragoste, săraca o fi avut vreun iubit sau e fecioară? :nh8:
ce dilema... numai tu Narcisa pui intrebari din astea... existentiale Smile Smile Smile lui Nakish sa-i scrie o serenada ca n-o vrem moarta... sau o vrem?
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Dum 26 Sept 2010, 6:19 pm

Da ,Anuta asa se spune mosocoarnele sunt gogosi umplute cu brinza dulce adica-scoaca [caciula pe ultimul,,a ''. 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 296580
florica
florica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Dum 26 Sept 2010, 6:20 pm

florica a scris:Buna Anuta eu m-am referit asa in general de ce s-a lasat de muzica nu era mai normal sa se lase de predat nu acolo adat chis , ca n-a stiut cum sao faca pe Hasret sa-nteleaga muzica , din dialoguri imi place ce-i raspunde Hasret lui Levant in legatura cu casa sper numai sa nu-si schimbe parerea ei.
Cred ca s-a mai spus Flori.. cred ca a ajuns la concluzia ca toate durerile si nefericirile din viata i-au venit prin muzica... si ..incorect spun eu a inlaturat "mijlocul"... nu a eliminat nici "cauza" nici "efectul"
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Dum 26 Sept 2010, 6:22 pm

florica a scris:Da ,Anuta asa se spune mosocoarnele sunt gogosi umplute cu brinza dulce adica-scoaca [caciula pe ultimul,,a ''. 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 296580
scuze Flori dupa ce am scris mesajul am vazut ca ai raspuns... ce-ti place sa ne ametesti Smile Smile
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Dum 26 Sept 2010, 6:23 pm

Narcisa fii atenta pentru nakie Esti singura pe lume O fata fara farmec Ca Burhan te a parasit Desi s a dat la tine El si a urmat destinul lui Iar tu tot speri ca vine Smile Smile stai ca uitasem rima Smile Smile

Ultima editare efectuata de catre elena in Dum 26 Sept 2010, 6:32 pm, editata de 2 ori
elena
elena
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Dum 26 Sept 2010, 6:26 pm

anuta1971 a scris: ce dilema... numai tu Narcisa pui intrebari din astea... existentiale Smile Smile Smile lui Nakish sa-i scrie o serenada ca n-o vrem moarta... sau o vrem?

Mă frământă și pe mine ceva. stupid Dar tot n-am descoperit adevărul. Oare cine ar putea să ne lămurească? :nh8:
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Dum 26 Sept 2010, 6:28 pm

Da ,Anuta se pare ca asta afost concluzia lui insa ii lipseste pianul ,m-am dus dupa lupa sa vad ca lacrimeaza cind este la pian si am vazut niste poze de la filmari si mi s-a parut ca-i cu tigara in mina ,da avea tigara 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 748658
florica
florica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Dum 26 Sept 2010, 6:29 pm

florica a scris:Da ,Anuta se pare ca asta afost concluzia lui insa ii lipseste pianul ,m-am dus dupa lupa sa vad ca lacrimeaza cind este la pian si am vazut niste poze de la filmari si mi s-a parut ca-i cu tigara in mina ,da avea tigara 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 748658
Smile
elena
elena
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Dum 26 Sept 2010, 6:29 pm

florica a scris:Buna Elena astea sunt gogosi cu brinza asa se spune aici in partea de vest ,eus mai mult bihoreanca locuiesc in Oradea de 38 ani, Narcisa cind vrei ceva sigur reusesti. 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 296580

Mie îmi plac toate prăjiturile și produsele de patiserie care au brânză. Dar cum mă știu cam lacomă le las mai întâi pe fete să servească și apoi poftesc și eu.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Dum 26 Sept 2010, 6:33 pm

elena a scris: Narcisa fii atenta pentru nakie Esti singura pe lume O fata fara farmec Ca Burhan te a parasit Desi s a dat la tine El si a urmat destinul lui Iar tu sperind ca vine Smile Smile daca deea nu ma da afara mare minune Smile
Smile
Smile Smile

Măi Elena tu i-ai scris de jale, vrei să se arunce și ea de la balcon, să învie apoi și să ne bântuie?
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Dum 26 Sept 2010, 6:34 pm

Pai eu draga narcisa scriu cu materialul clientului Smile Smile ce mi ofera la vedere Smile Smile daca deea nu ma da afara mare minune Smile

Ultima editare efectuata de catre elena in Dum 26 Sept 2010, 6:36 pm, editata de 1 ori
elena
elena
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 15 din 40 Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum