28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+14
alitheea
Gloxinia2010
mihaela99
florica
lica54
dana17
iulianagl
danaxbt
narcisa
elena
anuta1971
axxa246
DENISA
Admin_dea05
18 participanți
Pagina 6 din 40
Pagina 6 din 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
buna fetelor,
eu cred ca filmul o sa aiba un final fericit , chiar si pentru levent o gasi el pe cineva care sa l iubeasca pana la urma, in ceea ce o priveste pe nebuna de selin poate se mai sinucide odata si de data asta poate reuseste , cine stie sa speram ca scenaristii vor lua o decizie pe placul nostru si nu al lor...
eu cred ca filmul o sa aiba un final fericit , chiar si pentru levent o gasi el pe cineva care sa l iubeasca pana la urma, in ceea ce o priveste pe nebuna de selin poate se mai sinucide odata si de data asta poate reuseste , cine stie sa speram ca scenaristii vor lua o decizie pe placul nostru si nu al lor...
danaxbt- membru senior
Data de inscriere : 17/08/2010
Varsta : 40
Localizare : Sibiu
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Eu nu cred ca Murat e gelos (pare prea sigur pe el si pe sentimentele ei ) ,sau daca e ,nu asta e pe primul loc .Ce-l deranjeaza cred , e atitudinea prietenului Levent caruia vrea sa-i dea o lectie ...Vedem cum si in ce masura ii face jocul Hasret...mihaela99 a scris:
, nu cred ca ii trimite un sarut in varful buzelor lui Hasret mai de graba e turbat de gelozie
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Dana nu am sa comentez decit un singur lucru in gonulcelen destinul personajelor este trasat de scenaristi este imaginatie doar sunt oameni nu. Prietenul vostru noi toti venim cu acest destin deja trasat de undeva de sus este realitate este crucea pe care o purtam mai usoara sau mai grea in aceasta lume. Tot ceea ce ne este dat sa traim sa vedem sa auzim nu este intimplator ci ele aceste situatii vin in viata noastra exact la timp si ne raspund la tot ceea ce dorim ce simtim ce intrebam ce vrem sa cunoastem ce raspunsuri vrem . Poate ca iti doreai foarte mult sa cunosti un om deosebit care sa iasa in evidenta cu un caracter aparte poate ca simtei nevoia chiar daca iti recunoasteai sau nu sa intilnesti un asemenea om si l ai intilnit chiar daca joaca un rol intr un film si acesta este Cansel care te a facut sa l remarci tocmai pentru personajul sau este ceea ce tu doreai sa intilnesti
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
dana17 a scris:Fetelor , eu cred ca nimic nu-i intamplator in viata...
Bună Dana . Dacă într-adevăr nimic nu e întâmplător în viață atunci sentimentul de vinovăție în acest caz nu are sens. Fiecare trebuie să-și asume responsabilitatea pentru acțiunile lui iar a lua povara unui astfel de sentiment nu e de ajutor nimănui. Oricum întotdeauna există speranța că toate lucrurile se vor îndrepta și acest lucru îl doresc și eu prietenului vostru. Sper că nu te-am supărat cu îndrăzneala mea de a răspunde la o problemă atât de delicată ale cărei detalii nu le știu.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
[quote="danaxbt"]
buna fetelor, in ceea ce o priveste pe nebuna de selin poate se mai sinucide odata si de data asta poate reuseste
buna seara,Dana si eu sper sa scapam mai repede de Selim, cu toate ca abia a venit dar imi este frica ce o sa-i treaca prin cap nebunei, daca o sa-i faca rau Hasretei? doamne fere , cu nebunii nu te pui
buna fetelor, in ceea ce o priveste pe nebuna de selin poate se mai sinucide odata si de data asta poate reuseste
buna seara,Dana si eu sper sa scapam mai repede de Selim, cu toate ca abia a venit dar imi este frica ce o sa-i treaca prin cap nebunei, daca o sa-i faca rau Hasretei? doamne fere , cu nebunii nu te pui
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
[quote="danaxbt"]buna fetelor,
eu cred ca filmul o sa aiba un final fericit , buna ixulet aferim asa te vreau optimista de ce nu s ar termina asa ca toate actiunile spre asta se indrepta perfect de acord
eu cred ca filmul o sa aiba un final fericit , buna ixulet aferim asa te vreau optimista de ce nu s ar termina asa ca toate actiunile spre asta se indrepta perfect de acord
elena- vip
danaxbt a scris:buna fetelor,
Bună Dana x. Speranța într-un final fericit mă ține și pe mine în fața laptop-ului în fiecare week-end. Și chiar dacă nu va fi, cu toate promisiunile pe care le-am făcut de a nu mă mai uita la serialele turcești după Dudaktan Kalbe sunt sigură că vor mai apărea și alte seriale care să-mi atragă atenția și să mă țină trează nopți întregi. Cât despre Selin, dacă nu reușește, Elena e mai mult decât pregătită să o ajute.
Deja i-a scris epitaful.
narcisa- vip
elena a scris:Dana nu am sa comentez decit un singur lucru in gonulcelen destinul personajelor este trasat de scenaristi este imaginatie doar sunt oameni nu. Prietenul vostru noi toti venim cu acest destin deja trasat de undeva de sus este realitate este crucea pe care o purtam mai usoara sau mai grea in aceasta lume. Tot ceea ce ne este dat sa traim sa vedem sa auzim nu este intimplator ci ele aceste situatii vin in viata noastra exact la timp si ne raspund la tot ceea ce dorim ce simtim ce intrebam ce vrem sa cunoastem ce raspunsuri vrem . Poate ca iti doreai foarte mult sa cunosti un om deosebit care sa iasa in evidenta cu un caracter aparte poate ca simtei nevoia chiar daca iti recunoasteai sau nu sa intilnesti un asemenea om si l ai intilnit chiar daca joaca un rol intr un film si acesta este Cansel care te a facut sa l remarci tocmai pentru personajul sau este ceea ce tu doreai sa intilnesti
dana17- vip
fetele o seara frumoasa va doresc ,
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
in ''Dudaktan Kalbe'' finalul o fost realist sa zicem asa (cel putin pt mine)eu am fost foarte dezamagita de finalul din ''menekse ile halil'' , chiar nu ma asteptam sa se termina asa tragic....si mai este si havin unde tot aiurea s a terminat....
danaxbt- membru senior
Staiii dar unde pleci soro :nh8: Ai si fugit gata bine la fel si tie o seara frumoasamihaela99 a scris:fetele o seara frumoasa va doresc ,
Ultima editare efectuata de catre elena in Sam 25 Sept 2010, 5:27 pm, editata de 1 ori
elena- vip
mihaela99 a scris:fetele o seara frumoasa va doresc ,
Și ție Mihaela. Sunt gata rațele? Să aveți poftă. Iepurele nostru e drăcos, nu se lasă așa ușor.
narcisa- vip
[quote="narcisa"]
Bună Dana . Dacă într-adevăr nimic nu e întâmplător în viață atunci sentimentul de vinovăție în acest caz nu are sens. Fiecare trebuie să-și asume responsabilitatea pentru acțiunile lui iar a lua povara unui astfel de sentiment nu e de ajutor nimănui. Oricum întotdeauna există speranța că toate lucrurile se vor îndrepta și acest lucru îl doresc și eu prietenului vostru. Sper că nu te-am supărat cu îndrăzneala mea de a răspunde la o problemă atât de delicată ale cărei detalii nu le știu.
dana17- vip
[quote="mihaela99"]
buna seara Glo , ne bucuram sa fii alaturi de noi BINE AI VENIT
Multumesc frumos pt. urarile de bun venit! Ma bucur ca sunt in compania virtuala a simpaticilor forumiste. Citesc cu multa placere toate comentariile pe acest subiect si m-am gandit ca deosebita imaginatie a participantelor bate pe cea a scenaristilor. La si mai multa imaginatie si fantezie tuturor!'' Un week-end minunat!
buna seara Glo , ne bucuram sa fii alaturi de noi BINE AI VENIT
Multumesc frumos pt. urarile de bun venit! Ma bucur ca sunt in compania virtuala a simpaticilor forumiste. Citesc cu multa placere toate comentariile pe acest subiect si m-am gandit ca deosebita imaginatie a participantelor bate pe cea a scenaristilor. La si mai multa imaginatie si fantezie tuturor!'' Un week-end minunat!
Gloxinia2010- membru activ
Data de inscriere : 02/09/2010
mihaela99 a scris:fetele o seara frumoasa va doresc ,
dana17- vip
[quote="Gloxinia2010"]Bine ai venit !!! Viata bate filmul...
dana17- vip
[quote="mihaela99"]Eu zic ca toti au jucat mai bine in sezonul asta ,scenariul si regia au fost mai slabe ,dar era si greu sa schimbi povestea si personajele asa din mers ,fara sa para un ghiveci...voi ce ziceti ,cea care a aparut e chiar Selin ? Am vazut ca in CV avea studii la Londra ,ca si raposata ...
Ultima editare efectuata de catre dana17 in Dum 26 Sept 2010, 8:24 pm, editata de 1 ori
dana17- vip
Da este stafia inviata sigur daca apare sub alt nume nu schimba cu nimic situatia Dar faptul ca Murat chiar a acceptat o ce vrei o dovada mai mare ca l lasa RECE mai vezi odata dialogul dintre el si levent referitor la ea si te convingi Murat a fost foarte degajat si i a dat de inteles lui Levent ca nu prezinta nici un pericol
elena- vip
[quote="dana17"]
Și eu m-am gândit că ar putea fi chiar ea după ce am citit că i-a spus Murat lui levent că dacă ar ști ce pregătire are ar vrea-o și el. Nu că CVurile nu ar putea fi falsificate dar încă mai cred că unele replici din film nu sunt spuse la întâmplare așa ca umplutură.
Și eu m-am gândit că ar putea fi chiar ea după ce am citit că i-a spus Murat lui levent că dacă ar ști ce pregătire are ar vrea-o și el. Nu că CVurile nu ar putea fi falsificate dar încă mai cred că unele replici din film nu sunt spuse la întâmplare așa ca umplutură.
narcisa- vip
Eu nu cred deloc ca-l lasa rece ,a vrut sa-si linisteasca prietenul si sa para stapan pe situatie....Ai uitat scenele cu ea din birou ?Il treceau toate caldurile ...elena a scris: Da este stafia inviata sigur daca apare sub alt nume nu schimba cu nimic situatia Dar faptul ca Murat chiar a acceptat o ce vrei o dovada mai mare ca l lasa RECE mai vezi odata dialogul dintre el si levent referitor la ea si te convingi Murat a fost foarte degajat si i a dat de inteles lui Levent ca nu prezinta nici un pericol
dana17- vip
o fi sora ei care si o fi facut vreo operatie sa arate ca ea si vrea razbunare iar cv ul e facut sa impresionezemihaela99 a scris:Eu zic ca toti au jucat mai bine in sezonul asta ,scenariul si regia au fost mai slabe ,dar era si greu sa schimbi povestea si personajele asa din mers ,fara sa para un ghiveci...voi ce ziceti ,cea care a aparut e chiar Selin ? Am vazut ca in SV avea studii la Londra ,ca si raposata ...
danaxbt- membru senior
[quote="narcisa"] De ce a primit-o? Cica pt calificare... Ma lasi.Se minte singur...
dana17- vip
Dana eu m am linistit complet deja pe stafie am trimi so la locul ei normal ca atunci cind ai in fata o moarta inviata reactionezi asa este si firesc wu personal cred ca a si fi luat o la fuga de nu ma prindeai nici cu trenul dar si a revenit foarte repede acum se poarta ca si cu orice angajata N u este prost si a dat seama ca este ceva in neregula asta pentru ca scenaristii l au facut si surd vine moarta ccu aceiasi voce dar in sfirsit.. treaca de la mine. Ai sa vezi ca o va duce si o va pune in niste situatii de se va da de gol NU ESTE PROST si de iubire nici vorba
elena- vip
Da ,dar asta inseamna ca-l cunostea bine pe Murat ,ca stia ca-l impresioneaza cu asta ,stia ca a facut si el la Londra . De unde stia ,daca nu e Selin ?danaxbt a scris:
o fi sora ei care si o fi facut vreo operatie sa arate ca ea si vrea razbunare iar cv ul e facut sa impresioneze
dana17- vip
buna seara zanute
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Continut sponsorizat
Pagina 6 din 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 6 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum