Serialesitelenovelet
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+14
iulia80
iulia1965
Gloxinia2010
kh69
Motzişor
andradamaria
Admin_dea05
lica54
rodica
asi demir
dana sandulescu
lexia
windy_day
DENISA
18 participanți

Pagina 24 din 40 Înapoi  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Urmatorul

In jos

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 Empty Re: 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de DENISA Mar 12 Oct 2010, 11:55 pm

Hello Kh69 !!14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 611q
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 Empty Re: 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de kh69 Mier 13 Oct 2010, 12:10 am

Everyone was upset today .. Seems that the writer wanted to punish us now :nh8: .. Nothing hurt more than the death of Ibrahim. Crying or Very sad

..I think that Yasamin will be far from Savaş in the next episode ..today she is crying all the time ..she must have rest in the next episode and stay at her home

and we too have some rest from her Smile
kh69
kh69
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 25/05/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 13 Oct 2010, 12:22 am

we see what it will do's Cicek now after learning that she complaints the police .

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 16e0893ae3b93efae0d672a23e0620bb
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de kh69 Mier 13 Oct 2010, 12:32 am

after Ibrahem death he will think twice befor killing her ..I dont belive that any one kill his son with cold blood like this 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 67332 even Amad moran :
kh69
kh69
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de kh69 Mier 13 Oct 2010, 12:41 am

good night denisa .have anice dreem inshallah kiss

good night every one ..iwill run to my bed now after they upset me ..see you tomorrow kiss
kh69
kh69
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Mier 13 Oct 2010, 8:56 am

Buna dimineata sa aveti o zi linistita. cateva zile voi avea posibilitatea sa va citesc si sa coresponsez cu voi numai dimineata s-a stricat unul din cal. de acasa asa ca randul meu va veni... si asa asteptam mult dar acum.. sper sa se rezolve cat mai repede.

Citind traducerile cred ca barmanita il va santaja pe Savas cred ca a facut poze si de aici alte multe incurcaturicomplicate sunt caile Domnului dar si mintea acestor scenaristi probabil va intinde pelteau multe multe episoade ca vedeta nu poate juca numai cateva episoade si apoi gata (Yaso)

Multi 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 517793
rodica
rodica
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 13 Oct 2010, 10:53 am

Bună dimineaţa !!!

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 F17990eb04fc94b456b836b14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 B2c691035b26113665945ec

Rodica sigur îl va şantaja, poate va mai petrece bietul de el astfel de nopţi.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Mier 13 Oct 2010, 10:55 am

Bună dimineaţa, Rodica, Denisa, fetelor, se termină ora liberă şi încă nu a apărut cea mai bună variantă a episodului 29, vă voi da link-ul de-abia după-amiază după ce ajung acasă (pe la orele 3-4).
O zi bună tuturor! 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 30127
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Data de inscriere : 17/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 13 Oct 2010, 1:06 pm

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 11692230763293322050

săptămâna trecută 05.10.2010

Spoiler:
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Mier 13 Oct 2010, 2:10 pm

rodica a scris:Buna dimineata sa aveti o zi linistita. cateva zile voi avea posibilitatea sa va citesc si sa coresponsez cu voi numai dimineata s-a stricat unul din cal. de acasa asa ca randul meu va veni... si asa asteptam mult dar acum.. sper sa se rezolve cat mai repede.

Citind traducerile cred ca barmanita il va santaja pe Savas cred ca a facut poze si de aici alte multe incurcaturicomplicate sunt caile Domnului dar si mintea acestor scenaristi probabil va intinde pelteau multe multe episoade ca vedeta nu poate juca numai cateva episoade si apoi gata (Yaso)

Multi 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 517793

Bună ziuaaa!
Lasă Rodica să îl şantajeze, să scoată la iveală vesta aia că dacă o vede Yasomica pe acolo pe la bar chiar o şi recunoaşte Smile Smile Smile dar hai că nu strică să aibă din nou probleme Săvăşel că aşa mai prinde viaţă filmul că aşa ne place să îl vedem(aşa e bun) că suferă şi că se ceartă cu 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 885862
Dacă totul e roz nu prea se consumă, oricum mi-a plăcut privirea lui când era cu familia şi a apărut ea cu copilul la bar. Poate că acum o să se lupte mai mult Yasomica pentru el decât a fost înainte.

. kiss kiss kiss kiss
lexia
lexia
vip
vip

Data de inscriere : 23/03/2010

https://www.youtube.com/user/lexiaar?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mier 13 Oct 2010, 3:10 pm

Buna fetelor!!nu va speriati de pozele de pe photobuket o sa le modific eu cand am timp...O zi placuta! kiss
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mier 13 Oct 2010, 3:46 pm

Bună ziua!

Dea, nu ne mai speriem de nimic Smile kiss

Lexia, până una-alta, Yasomica se luptă cu "greutăţile" rolului. Sadici rău scenariştii, după ce că au pus-o pe Nurgula să pară disperată, chestie care ei nu îi iese şi pace, au înzecit "chinul" că au mai avut pretenţia de la ea să şi plângă. Iar ce a ieşit la scena cu plânsul Smile Smile ne-a lăsat muţi de "admiraţie". Bună "faza" cu mahmureala , că oricum a aratat tot episodul ca după o noapte de beţie.
Restul, după ce văd episodul încetişor. Smile kiss
windy_day
windy_day
vip
vip

Data de inscriere : 10/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Mier 13 Oct 2010, 4:04 pm

Salut fetelor, frumoaselor, am pus linku-rile episodului 29 pe mesagerie, daţi fuga la poşta emisiunii.
Vă pup şi trec la treabă alien
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mier 13 Oct 2010, 4:56 pm

Buuuuuuuna ziua !
Am reusit si eu sa vad episodul pe "repede inainte",si pot sa spun ca am dat si mai repede Smile atunci cand si-a facut aparitia SF. FILOFTEIA crunt,asteia nu-i iese nimic, dar fazele indurerate si de plans sunt de tot...rasul.Savas s-a intors la "poverile lumii"in spinarea sa Smile Smile iar restul ...sunt "marca inregistrata BOSTAN "
Intrucat parca s-a mai animat un pic actiunea..poate reusesc cei de la echipa tehnica sa ne ofere si altceva in afara de..< eu te-am facut eu te omor >,cruzime,sadism cat cuprinde ,generatie veche si nereformabila, posesoare a tot ce-am mentionat mai inainte,indiferent de pozitionarea geografica a arealului de viata Smile Smile
Stau si ma intreb....ce naiba cauta Savas acolo,n-are loc,n-are viziune...parca este hipnotizat de cele doua clanuri,nu poate...sa rupa vraja...nici a trecutului nici a prezentului...,eu zic sa plece,sa gaseasca o alta casa de productie,o alta partenera si sa castige banii doar pentru el si nu pentru cei mai multi din distributie, Smile
Pacat de actorul MURat,este mult peste nivelul acestui ..amalgam care a avut un subiect tare,nevalorificat,ci parca dimpotriva,diluat pana la anihilare..
dezamagire mare BOSTAN BEY,cred ca pana nu ajunge in audiente pe locul 10-11,nu se lasa!!!!!!!!!!!!!!!!
mi-a fost dor de voi toate,dar IULIEI 80 SPER SA-I MEARGA BINE ACOLO ,la stranieri kiss
IN REST ,PE LA NOI ESTE O TOAMNA FRUMOASA!!!!!!!!!!!!!!!! 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 517793 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 517793
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 13 Oct 2010, 5:55 pm

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 Bc5b212d7f182d3b6c0f857 drăgălaşelor !!!!
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mier 13 Oct 2010, 6:31 pm

andradamaria a scris:
Stau si ma intreb....ce naiba cauta Savas acolo,n-are loc,n-are viziune...parca este hipnotizat de cele doua clanuri,nu poate...sa rupa vraja...nici a trecutului nici a prezentului...,eu zic sa plece,sa gaseasca o alta casa de productie,o alta partenera si sa castige banii doar pentru el si nu pentru cei mai multi din distributie, Smile
Pacat de actorul MURat,este mult peste nivelul acestui ..amalgam care a avut un subiect tare,nevalorificat,ci parca dimpotriva,diluat pana la anihilare..
dezamagire mare BOSTAN BEY,cred ca pana nu ajunge in audiente pe locul 10-11,nu se lasa!!!!!!!!!!!!!!!!
mi-a fost dor de voi toate,dar IULIEI 80 SPER SA-I MEARGA BINE ACOLO ,la stranieri kiss
IN REST ,PE LA NOI ESTE O TOAMNA FRUMOASA!!!!!!!!!!!!!!!! 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 517793 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 517793

Buna tuturor!
Andrada am înţeles că Bostănelul nu este la prima cădere spectaculoasă. Aşa că abia s-a obişnuit şi oricum a dovedit că nu îi pasă. Deci locul 10 - 11 este onorabil Smile din 100 de programe. Ce dacă ajunge să se "bată" cu desenele animate de la matinal, e în primii 100??? ESTEEEE!!! Smile
Şi are Nurgul aşa o "baftă" că o pun ăştia să facă tot ce nu îi iese (să fie sensibilă, să sufere, să plângă - aici e "tare" rău de tot) ... de şi-a "mototolit" în ultimul hal reputaţia ei de "mare star" plătit cu sume din alea până la cer.
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 13 Oct 2010, 6:38 pm

ptr a creşte ratingul propun o ciomăgeală bună între Nazan şi Yasemina , sau poate între Yasemina şi Pelin iar Savaş să arbitreze , o " ploaie de gloanţe oarbe " provocată de Şahnur ptr a mai trezi din levitare întregul familion, vreau să văd cum fuge " în lumea largă " Şahnur cu Ahmet Moran... o posibilă relaţie Bora - Çiçek , nu cred că o va rata Bora când va auzi că tătuţul ei cel scump şi drag e cam bogat .... să mai zic ce mai vreau ?????? ( cred că nu-i va plăcea Rodicăi... pe Fulgerică.....14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 774c2312c2bdfbbf0c55b3d.14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 9d1921ffeb7efb077fd0279) 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 D54dc32ddb88b8b14ea1214
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mier 13 Oct 2010, 6:56 pm

DENISA a scris:ptr a creşte ratingul propun o ciomăgeală bună între Nazan şi Yasemina , sau poate între Yasemina şi Pelin iar Savaş să arbitreze , o " ploaie de gloanţe oarbe " provocată de Şahnur ptr a mai trezi din levitare întregul familion, vreau să văd cum fuge " în lumea largă " Şahnur cu Ahmet Moran... o posibilă relaţie Bora - Çiçek , nu cred că o va rata Bora când va auzi că tătuţul ei cel scump şi drag e cam bogat .... să mai zic ce mai vreau ?????? ( cred că nu-i va place Rodicăi... pe Fulgerică......)

DENISA, dacă astea două se ciomăgesc Bostănel aduce pe micul ecran unul dintre visele cele mai dragi ale bărbatului , cel puţin în viziune americană: GIRLS FIGHT (asta ca să nu folosesc termenul consacrat de "puicuţe", că astea două sunt prea răscoapte) . Propun să fie bătaie cu genţile alea de superfirmă că tot nu le uită neam, le plimbă după ele cu orice ocazie. Arma perfectă, iar lecţii poate să le dea "rafinata" VIPă, că ea are experienţă. Smile
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 13 Oct 2010, 7:02 pm

Windy vor să ne arate că sunt adevărate doamne , nu vezi pe ce şenile le urcă indirent de oră, nu pot să uit cum au înpopoţionat-o pe Yasemina când a mers la micul dejun cu Svaş şi Ömer , parcă mergea la dineu . Mi-a plăcut în schimb Savaş când a scos la " bulivard " familionul , parcă i-a scos la mezat , arăta super , îi stă foarte bine în cămaşă albă şi costum închis la culoare .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Mier 13 Oct 2010, 7:55 pm

DENISA a scris:Windy vor să ne arate că sunt adevărate doamne , nu vezi pe ce şenile le urcă indirent de oră, nu pot să uit cum au înpopoţionat-o pe Yasemina când a mers la micul dejun cu Svaş şi Ömer , parcă mergea la dineu . Mi-a plăcut în schimb Savaş când a scos la " bulivard " familionul , parcă i-a scos la mezat , arăta super , îi stă foarte bine în cămaşă albă şi costum închis la culoare .
Denisa, mie culmea gafei stilistice mi s-a părut Sevgi, împopoţonată ca o pupăză cu bilele alea la gât şi urechi, cu rochie de satin sau ce era, la 9 dimineaţa în birou, ca apoi să mi-o ţină aşa până seara, deşi a mai avut timp şi să facă un duş acasă. Brava stil, brava rafinament. Mai bine lipsă affraid
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mier 13 Oct 2010, 8:14 pm

Motzişor a scris:Denisa, mie culmea gafei stilistice mi s-a părut Sevgi, împopoţonată ca o pupăză cu bilele alea la gât şi urechi, cu rochie de satin sau ce era, la 9 dimineaţa în birou, ca apoi să mi-o ţină aşa până seara, deşi a mai avut timp şi să facă un duş acasă. Brava stil, brava rafinament. Mai bine lipsă affraid

Motzi pe Sevgi o îmbracă tot timpul aiurea. Şi atunci când au fost la inaugurarea barului arăta ca o cârnăţăreasă cu şuncile atârnând peste rochia prea strâmtă. Ziceai că se duce la nuntă de cartier.
Are tot felul de rochiţe aiurea însă boleroul ăla din blăniţă de îl purtă Iasomia aseară fu culmea şicului Smile, "rima" aşa de bine cu bolovanii de la gâtul lui Sevgi Smile . Cred că e momentul să o concedieze pe tipa de se ocupă de accesorii Smile (că pe la machiaj văd că a băgat Bostănel frica în ele, pe ăla de la cameră l-a speriat şi s-a oprit din bâţâială)
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 13 Oct 2010, 8:30 pm

Windy l-au vindecat de Parkinson pe cameraman .... dar pe Yasemina văd că nu încearcă " s-o vindece complet "
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mier 13 Oct 2010, 8:33 pm

DENISA a scris:Windy l-au vindecat de Parkinson pe cameraman .... dar pe Yasemina văd că nu încearcă " s-o vindece complet "

Denisa, Yasomia este de nevindecat, este un caz grav de rol ratat. Singura soluţie era replantarea, dar acum e târziu, că prin primăvară ar fi priit serialului Smile
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 13 Oct 2010, 8:43 pm

A murit medicul care o mai putea vindeca oare ????14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 0e9b9f5c9006031aefdde324c7bdd010
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mier 13 Oct 2010, 9:09 pm

DENISA a scris:A murit medicul care o mai putea vindeca oare ????14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 0e9b9f5c9006031aefdde324c7bdd010

E de nevindecat, doar un "transplant" o mai salva, trebuia "transplantată" o altă actriţă, mai potrivită rolului.
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 24 din 40 Înapoi  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum