14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+14
iulia80
iulia1965
Gloxinia2010
kh69
Motzişor
andradamaria
Admin_dea05
lica54
rodica
asi demir
dana sandulescu
lexia
windy_day
DENISA
18 participanți
Pagina 24 din 40
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Re: 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Everyone was upset today .. Seems that the writer wanted to punish us now :nh8: .. Nothing hurt more than the death of Ibrahim.
..I think that Yasamin will be far from Savaş in the next episode ..today she is crying all the time ..she must have rest in the next episode and stay at her home
and we too have some rest from her
kh69- membru senior
Data de inscriere : 25/05/2010
Re: 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
we see what it will do's Cicek now after learning that she complaints the police .
after Ibrahem death he will think twice befor killing her ..I dont belive that any one kill his son with cold blood like this even Amad moran :
kh69- membru senior
good night denisa .have anice dreem inshallah
good night every one ..iwill run to my bed now after they upset me ..see you tomorrow
good night every one ..iwill run to my bed now after they upset me ..see you tomorrow
kh69- membru senior
Buna dimineata sa aveti o zi linistita. cateva zile voi avea posibilitatea sa va citesc si sa coresponsez cu voi numai dimineata s-a stricat unul din cal. de acasa asa ca randul meu va veni... si asa asteptam mult dar acum.. sper sa se rezolve cat mai repede.
Citind traducerile cred ca barmanita il va santaja pe Savas cred ca a facut poze si de aici alte multe incurcaturicomplicate sunt caile Domnului dar si mintea acestor scenaristi probabil va intinde pelteau multe multe episoade ca vedeta nu poate juca numai cateva episoade si apoi gata (Yaso)
Multi
Citind traducerile cred ca barmanita il va santaja pe Savas cred ca a facut poze si de aici alte multe incurcaturicomplicate sunt caile Domnului dar si mintea acestor scenaristi probabil va intinde pelteau multe multe episoade ca vedeta nu poate juca numai cateva episoade si apoi gata (Yaso)
Multi
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68
Bună dimineaţa !!!
Rodica sigur îl va şantaja, poate va mai petrece bietul de el astfel de nopţi.
Rodica sigur îl va şantaja, poate va mai petrece bietul de el astfel de nopţi.
Bună dimineaţa, Rodica, Denisa, fetelor, se termină ora liberă şi încă nu a apărut cea mai bună variantă a episodului 29, vă voi da link-ul de-abia după-amiază după ce ajung acasă (pe la orele 3-4).
O zi bună tuturor!
O zi bună tuturor!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
săptămâna trecută 05.10.2010
- Spoiler:
rodica a scris:Buna dimineata sa aveti o zi linistita. cateva zile voi avea posibilitatea sa va citesc si sa coresponsez cu voi numai dimineata s-a stricat unul din cal. de acasa asa ca randul meu va veni... si asa asteptam mult dar acum.. sper sa se rezolve cat mai repede.
Multi
Bună ziuaaa!
Lasă Rodica să îl şantajeze, să scoată la iveală vesta aia că dacă o vede Yasomica pe acolo pe la bar chiar o şi recunoaşte dar hai că nu strică să aibă din nou probleme Săvăşel că aşa mai prinde viaţă filmul că aşa ne place să îl vedem(aşa e bun) că suferă şi că se ceartă cu
Dacă totul e roz nu prea se consumă, oricum mi-a plăcut privirea lui când era cu familia şi a apărut ea cu copilul la bar. Poate că acum o să se lupte mai mult Yasomica pentru el decât a fost înainte.
.
Buna fetelor!!nu va speriati de pozele de pe photobuket o sa le modific eu cand am timp...O zi placuta!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Bună ziua!
Dea, nu ne mai speriem de nimic
Lexia, până una-alta, Yasomica se luptă cu "greutăţile" rolului. Sadici rău scenariştii, după ce că au pus-o pe Nurgula să pară disperată, chestie care ei nu îi iese şi pace, au înzecit "chinul" că au mai avut pretenţia de la ea să şi plângă. Iar ce a ieşit la scena cu plânsul ne-a lăsat muţi de "admiraţie". Bună "faza" cu mahmureala , că oricum a aratat tot episodul ca după o noapte de beţie.
Restul, după ce văd episodul încetişor.
Dea, nu ne mai speriem de nimic
Lexia, până una-alta, Yasomica se luptă cu "greutăţile" rolului. Sadici rău scenariştii, după ce că au pus-o pe Nurgula să pară disperată, chestie care ei nu îi iese şi pace, au înzecit "chinul" că au mai avut pretenţia de la ea să şi plângă. Iar ce a ieşit la scena cu plânsul ne-a lăsat muţi de "admiraţie". Bună "faza" cu mahmureala , că oricum a aratat tot episodul ca după o noapte de beţie.
Restul, după ce văd episodul încetişor.
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
Salut fetelor, frumoaselor, am pus linku-rile episodului 29 pe mesagerie, daţi fuga la poşta emisiunii.
Vă pup şi trec la treabă
Vă pup şi trec la treabă
Motzişor- vip
Buuuuuuuna ziua !
Am reusit si eu sa vad episodul pe "repede inainte",si pot sa spun ca am dat si mai repede atunci cand si-a facut aparitia SF. FILOFTEIA crunt,asteia nu-i iese nimic, dar fazele indurerate si de plans sunt de tot...rasul.Savas s-a intors la "poverile lumii"in spinarea sa iar restul ...sunt "marca inregistrata BOSTAN "
Intrucat parca s-a mai animat un pic actiunea..poate reusesc cei de la echipa tehnica sa ne ofere si altceva in afara de..< eu te-am facut eu te omor >,cruzime,sadism cat cuprinde ,generatie veche si nereformabila, posesoare a tot ce-am mentionat mai inainte,indiferent de pozitionarea geografica a arealului de viata
Stau si ma intreb....ce naiba cauta Savas acolo,n-are loc,n-are viziune...parca este hipnotizat de cele doua clanuri,nu poate...sa rupa vraja...nici a trecutului nici a prezentului...,eu zic sa plece,sa gaseasca o alta casa de productie,o alta partenera si sa castige banii doar pentru el si nu pentru cei mai multi din distributie,
Pacat de actorul MURat,este mult peste nivelul acestui ..amalgam care a avut un subiect tare,nevalorificat,ci parca dimpotriva,diluat pana la anihilare..
dezamagire mare BOSTAN BEY,cred ca pana nu ajunge in audiente pe locul 10-11,nu se lasa!!!!!!!!!!!!!!!!
mi-a fost dor de voi toate,dar IULIEI 80 SPER SA-I MEARGA BINE ACOLO ,la stranieri
IN REST ,PE LA NOI ESTE O TOAMNA FRUMOASA!!!!!!!!!!!!!!!!
Am reusit si eu sa vad episodul pe "repede inainte",si pot sa spun ca am dat si mai repede atunci cand si-a facut aparitia SF. FILOFTEIA crunt,asteia nu-i iese nimic, dar fazele indurerate si de plans sunt de tot...rasul.Savas s-a intors la "poverile lumii"in spinarea sa iar restul ...sunt "marca inregistrata BOSTAN "
Intrucat parca s-a mai animat un pic actiunea..poate reusesc cei de la echipa tehnica sa ne ofere si altceva in afara de..< eu te-am facut eu te omor >,cruzime,sadism cat cuprinde ,generatie veche si nereformabila, posesoare a tot ce-am mentionat mai inainte,indiferent de pozitionarea geografica a arealului de viata
Stau si ma intreb....ce naiba cauta Savas acolo,n-are loc,n-are viziune...parca este hipnotizat de cele doua clanuri,nu poate...sa rupa vraja...nici a trecutului nici a prezentului...,eu zic sa plece,sa gaseasca o alta casa de productie,o alta partenera si sa castige banii doar pentru el si nu pentru cei mai multi din distributie,
Pacat de actorul MURat,este mult peste nivelul acestui ..amalgam care a avut un subiect tare,nevalorificat,ci parca dimpotriva,diluat pana la anihilare..
dezamagire mare BOSTAN BEY,cred ca pana nu ajunge in audiente pe locul 10-11,nu se lasa!!!!!!!!!!!!!!!!
mi-a fost dor de voi toate,dar IULIEI 80 SPER SA-I MEARGA BINE ACOLO ,la stranieri
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
andradamaria a scris:
Buna tuturor!
Andrada am înţeles că Bostănelul nu este la prima cădere spectaculoasă. Aşa că abia s-a obişnuit şi oricum a dovedit că nu îi pasă. Deci locul 10 - 11 este onorabil din 100 de programe. Ce dacă ajunge să se "bată" cu desenele animate de la matinal, e în primii 100??? ESTEEEE!!!
Şi are Nurgul aşa o "baftă" că o pun ăştia să facă tot ce nu îi iese (să fie sensibilă, să sufere, să plângă - aici e "tare" rău de tot) ... de şi-a "mototolit" în ultimul hal reputaţia ei de "mare star" plătit cu sume din alea până la cer.
windy_day- vip
ptr a creşte ratingul propun o ciomăgeală bună între Nazan şi Yasemina , sau poate între Yasemina şi Pelin iar Savaş să arbitreze , o " ploaie de gloanţe oarbe " provocată de Şahnur ptr a mai trezi din levitare întregul familion, vreau să văd cum fuge " în lumea largă " Şahnur cu Ahmet Moran... o posibilă relaţie Bora - Çiçek , nu cred că o va rata Bora când va auzi că tătuţul ei cel scump şi drag e cam bogat .... să mai zic ce mai vreau ?????? ( cred că nu-i va plăcea Rodicăi... pe Fulgerică......)
DENISA a scris:ptr a creşte ratingul propun o ciomăgeală bună între Nazan şi Yasemina , sau poate între Yasemina şi Pelin iar Savaş să arbitreze , o " ploaie de gloanţe oarbe " provocată de Şahnur ptr a mai trezi din levitare întregul familion, vreau să văd cum fuge " în lumea largă " Şahnur cu Ahmet Moran... o posibilă relaţie Bora - Çiçek , nu cred că o va rata Bora când va auzi că tătuţul ei cel scump şi drag e cam bogat .... să mai zic ce mai vreau ?????? ( cred că nu-i va place Rodicăi... pe Fulgerică......)
DENISA, dacă astea două se ciomăgesc Bostănel aduce pe micul ecran unul dintre visele cele mai dragi ale bărbatului , cel puţin în viziune americană: GIRLS FIGHT (asta ca să nu folosesc termenul consacrat de "puicuţe", că astea două sunt prea răscoapte) . Propun să fie bătaie cu genţile alea de superfirmă că tot nu le uită neam, le plimbă după ele cu orice ocazie. Arma perfectă, iar lecţii poate să le dea "rafinata" VIPă, că ea are experienţă.
windy_day- vip
Windy vor să ne arate că sunt adevărate doamne , nu vezi pe ce şenile le urcă indirent de oră, nu pot să uit cum au înpopoţionat-o pe Yasemina când a mers la micul dejun cu Svaş şi Ömer , parcă mergea la dineu . Mi-a plăcut în schimb Savaş când a scos la " bulivard " familionul , parcă i-a scos la mezat , arăta super , îi stă foarte bine în cămaşă albă şi costum închis la culoare .
Denisa, mie culmea gafei stilistice mi s-a părut Sevgi, împopoţonată ca o pupăză cu bilele alea la gât şi urechi, cu rochie de satin sau ce era, la 9 dimineaţa în birou, ca apoi să mi-o ţină aşa până seara, deşi a mai avut timp şi să facă un duş acasă. Brava stil, brava rafinament. Mai bine lipsăDENISA a scris:Windy vor să ne arate că sunt adevărate doamne , nu vezi pe ce şenile le urcă indirent de oră, nu pot să uit cum au înpopoţionat-o pe Yasemina când a mers la micul dejun cu Svaş şi Ömer , parcă mergea la dineu . Mi-a plăcut în schimb Savaş când a scos la " bulivard " familionul , parcă i-a scos la mezat , arăta super , îi stă foarte bine în cămaşă albă şi costum închis la culoare .
Motzişor- vip
Motzişor a scris:Denisa, mie culmea gafei stilistice mi s-a părut Sevgi, împopoţonată ca o pupăză cu bilele alea la gât şi urechi, cu rochie de satin sau ce era, la 9 dimineaţa în birou, ca apoi să mi-o ţină aşa până seara, deşi a mai avut timp şi să facă un duş acasă. Brava stil, brava rafinament. Mai bine lipsă
Motzi pe Sevgi o îmbracă tot timpul aiurea. Şi atunci când au fost la inaugurarea barului arăta ca o cârnăţăreasă cu şuncile atârnând peste rochia prea strâmtă. Ziceai că se duce la nuntă de cartier.
Are tot felul de rochiţe aiurea însă boleroul ăla din blăniţă de îl purtă Iasomia aseară fu culmea şicului , "rima" aşa de bine cu bolovanii de la gâtul lui Sevgi . Cred că e momentul să o concedieze pe tipa de se ocupă de accesorii (că pe la machiaj văd că a băgat Bostănel frica în ele, pe ăla de la cameră l-a speriat şi s-a oprit din bâţâială)
windy_day- vip
Windy l-au vindecat de Parkinson pe cameraman .... dar pe Yasemina văd că nu încearcă " s-o vindece complet "
DENISA a scris:Windy l-au vindecat de Parkinson pe cameraman .... dar pe Yasemina văd că nu încearcă " s-o vindece complet "
Denisa, Yasomia este de nevindecat, este un caz grav de rol ratat. Singura soluţie era replantarea, dar acum e târziu, că prin primăvară ar fi priit serialului
windy_day- vip
A murit medicul care o mai putea vindeca oare ????
DENISA a scris:A murit medicul care o mai putea vindeca oare ????
E de nevindecat, doar un "transplant" o mai salva, trebuia "transplantată" o altă actriţă, mai potrivită rolului.
windy_day- vip
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 24 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum