Serialesitelenovelet
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+14
iulia80
iulia1965
Gloxinia2010
kh69
Motzişor
andradamaria
Admin_dea05
lica54
rodica
asi demir
dana sandulescu
lexia
windy_day
DENISA
18 participanți

Pagina 25 din 40 Înapoi  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Urmatorul

In jos

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 Empty Re: 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de DENISA Mier 13 Oct 2010, 9:19 pm

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 Sdc10010l

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 Sdc10011og
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 Empty Re: 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de windy_day Mier 13 Oct 2010, 9:25 pm

DENISA a scris:

Şi VIPa a ratat???? Nu e printre scaune, prin ghivece, printre ţepuşe cumva??? Cred că zace bolnavă că nu a ajuns pentru poză şi cu fanele astea Smile Cred că e pe după colţ pe undeva că are el tricou de ieşit cu "franţuzoaica" Smile O fi uitat-o prin cafenea? Că el o mai uită din când în când.
windy_day
windy_day
vip
vip

Data de inscriere : 10/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 13 Oct 2010, 9:31 pm

va creşte sigur nivelul Bosforului

fetelor vă las , că mi-au venit musafirii anunţaţi de ieri seară.
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 155656 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 155656
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mier 13 Oct 2010, 9:39 pm

DENISA a scris: va creşte sigur nivelul Bosforului

Smile Smile Nu cred că plânge ea, dar nu mai pupă Fulgerică ardei umpluţi şi orez prefiert, vreo două - trei luni manâncă el numai în canionul ăla de mall prin care se plimbă pe rând toate VIPele şi toţi VIPii turcilor.
Noapte bună Denisa kiss
Noapte bună tuturor kiss
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Joi 14 Oct 2010, 12:15 am

Noapte bună Denisa, Windy, fetelor, 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 Girlyawn
mâine se va vedea ceva din ep. 26, sper, dar ep. 27 la care Lexia a muncit deja trebuie să aştepte până vineri, Lexia să nu te superi pe veci pe mine te rooog! N-am putut lucra nici ieri, nici azi cât aş fi vrut :2a:
Dar promit mari recuperări începând de vineri! 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 Yese
Denisa, văd că avem noutăţi la emoticons sau mi se pare? Eu pe-asta Exclamation la bucătărie n-o vreau Smile Smile
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Data de inscriere : 17/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Joi 14 Oct 2010, 8:36 am

[quote="Motzişor"]Noapte bună Denisa, Windy, fetelor, 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 Girlyawn
mâine se va vedea ceva din ep. 26, sper, dar ep. 27 la care Lexia a muncit deja trebuie să aştepte până vineri, Lexia să nu te superi pe veci pe mine te rooog! N-am putut lucra nici ieri, nici azi cât aş fi vrut :2a:
Dar promit mari recuperări începând de vineri! 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 Yese

Bună dimineaţaaa!
Spor la treabă de Vineri dragă Motzişor , o ce bine că am răgaz pentru continuare, kiss kiss kiss kiss kiss
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 L14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 A14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 Empty14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 Empty14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 M14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 U14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 L14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 T14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 I14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 Empty14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 A14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 N14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 I14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 Empty
celor care poartă numele de Paraschiva şi bucurie în sufletele tuturor.
Pentru voi am pregătit şi cafea cafea cafea cafea
O zi bună!
lexia
lexia
vip
vip

Data de inscriere : 23/03/2010

https://www.youtube.com/user/lexiaar?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Joi 14 Oct 2010, 10:44 am

Buna dimineata sa aveti o zi linistita si insorita kiss tuturor
rodica
rodica
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Joi 14 Oct 2010, 10:45 am

Ce s-a intamplat cu motanul meu mancacios si blanos ? Invidioaselor !!! Smile
rodica
rodica
vip
vip

Varsta : 68

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Joi 14 Oct 2010, 11:07 am

rodica a scris:Ce s-a intamplat cu motanul meu mancacios si blanos ? Invidioaselor !!! Smile
Buna dimi!!gata l-am rezolvat pe motanel al tau acum nu mai stiu de windy il avea tot pe tarzan????Eu o sa il pun din nou pe acela sper sa nu ma bata Evil or Very Mad
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Joi 14 Oct 2010, 11:16 am

rodica a scris:Ce s-a intamplat cu motanul meu mancacios si blanos ? Invidioaselor !!! Smile

Bună dimineaţa, sărumâna de cafele, LEXIA, RODICUŢA, obrăznicătura ta pofticioasă şi blănoasă e bine-mersi!
În schimb au păţit-o fragmentele mele care nu s-au încărcat astă noapte în mod disciplinat. Văd că fragmentul 8 s-a pierdut pe drum în timp ce eu dormeam dusă. Se reîncarcă acuma.
La mulţi ani tuturor sărbătoriţilor cu numele de Paraschiva sau Paraschiv!!!
Rodica, să te gândeşti şi la noi, de-acolo din Ieşii cu sfintele moaşte 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 229917 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 229917 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 229917

Aşk ve Ceza ep. 26 - 7/9 subtitrat româneşte - formatul original

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 517793
Servus, Dea!
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Joi 14 Oct 2010, 1:08 pm

LA MULŢI ANI CELOR CARE ÎŞI SERBEAZĂ AZI ONOMASTICA!!!

O sărbătoare minunată tuturor.
Dea, mulţumesc! Tarzan era! Mă bătea gândul la o schimbare dar a rămas doar un gand (îl voi pune în eplicare în wee-kend)
Motzi, Lexia mulţumiri pentru urări, cafele şi, mai ales, traducerea de la AvC cheers
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Joi 14 Oct 2010, 1:13 pm

windy_day a scris:[color=indigo][size=18] ... O sărbătoare minunată tuturor... traducerea de la AvC...
Windy, servus, cu plăcere şi mulţumim şi noi!
În sfârşit, s-a încărcat şi nărăvaşul fragment 8, fragmentul 9 se vedea deja, dar să le aducem aici aşa, ordonat!

Aşk ve Ceza ep. 26 - 8/9 + 9/9 subtitrat româneşte - formatul original

kiss
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Joi 14 Oct 2010, 4:48 pm

Buna ziua tuturor!!!!!!!!!!!!!
Cam tarziu dar va urez si eu LA MULTI ANI! celor care poate isi serbeaza onomastica,si o sarbatoare frumoasa in continuare . cheers
M-am distrat nitel de "pietrele de moara " atarnate la gatul celor doua prietene, Smile Smile cu cat mai mari cu atat mai bine Smile evident alaturi de ...nedespartitele genti Smile Smile
La episodul trecut am uitat sa mentionez calitatea excelenta a interpretarii celui mai terifiant personaj,MORUNUL BATRAN,care pleaca cu 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 885862 in pelerinaj,pentru multa pocainta..dar uitand de ce a plecat o va 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 44419 impusca...si-a ramas doar unul!!!!!!!!!!!!!!!
Faine scenarii ati mai pus la cale,dar cred ca Bostan si bostaneii nu o sa ia pe nimeni in considerare ca doar ei sunt de neanlocuit!!!!!!!!! sad 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 155656
Mii de multumiri echipei care ne ofera atat de mult!!!!!!!!!!!!!!si nu cer nimic in schimb,eu pot sa le ofer doar multi 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 517793 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 517793 si multe floare floare floare
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Joi 14 Oct 2010, 5:27 pm

andradamaria a scris:Buna ziua tuturor!!!!!!!!!!!!!... Mii de multumiri echipei care ne ofera atat de mult!!!!!!!!!!!!!!si nu cer nimic in schimb,eu pot sa le ofer doar multi 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 517793 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 517793 si multe floare floare floare
Servus, Andrada, mulţumim mult de tot, eu personal sunt topită după pupicei şi vorbe dulci, ne ung pe suflet, cred că pe toate, nu doar pe mine, aşa că primim tot ce ne daţi şi ducem acasă cheers
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 14 Oct 2010, 6:26 pm

Bună ziua drăgălaşelor !!! :mURI>: 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 925958

Today morning Murat Yildirim, Erdal Tosun Olgun Sims and were chatting in the same place.There was another player out there with us to make an appointment.First of all we said hello and then we talked with this group.Tramisu make homemade lady I took today Cigdem location manager Olgun Bey and Erdal Murat you said let the catering.(Of course it was not a good time to eat cake hour)Murat Yildirim not now then we will be a little bit, but I said I will come back later and thanked the He goes to pay the account and Erdal Bey Bey talked Mature.Murat Bey, I went in yesterday evening, part of the punishment with love and told him about the criticisms.He said these type.You are the reason we are already watching our lady Simge he said array.Hurry-up had a nice chat.I am trying to take pictures of brain Icon with Jamie was a failure of my camera.I said, at least I thought the video to take pics from there.And so it did Murat Bey, went to.Then I did not get the image as it pushed the wrong button next to us look at the Laptop Dear Simge very sorry on behalf of Then 2 hours after Mr Murat was really.This time was unique.State told.When we said let's all right when you are available for re-painting.Again we talked sitting down Then you go and sit alone waiting for someone began.When we look at that time there was an expression of a very sad Then came near the steep Sarp Leventoğlu cafe staff enjoyed Then I got in the car, they went out together Foundation for Disabled People talked about our project at our meeting at noon.. I gave our card.Received.Hands, "Oh, forget to take Mope EOP Murat Bey go from here," say "something like that saying Olurmu pocketed"Will get familiar with our site.Here are lovers like Jamie We had a beautiful day Me soSimge a detailed comment on the author We are his success, we know the power of the game After that, we look forward to seeing her more prestigious jobs.

Soruşturma nerede?

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 667078677841

Aşk ve Ceza'da tempo hiç düşmüyor. Nasıl düşsün ki? Her türlü bela gelip, iki aileden birini buluyor. Bu hafta, Ahmet Ağa, oğlunu adamlarına boğdurttu. Aslında kafasını havuzdaki suya daldırıp, çıkartarak ona ihanetin bedelini hatırlatmak için ders vermek istiyordu. Ama delikanlının kafasını gereğinden fazla suyun içinde tutturunca, genç boğuluverdi. Oğlunun nefes almadığını gören Ahmet Ağa panikle onu arabaya bindirip, hastaneye yetiştirmeye çalıştı, ama nafile... Bundan sonra bekledim ki polisler hemen eve gelsin, kapsamlı bir araştırma yapsınlar. Ev halkını birer birer karakola çağırıp, ifadelerine başvursunlar. Çelişkili ifade verenleri tutuklasınlar v.s... E, öyle ya, koca bir adam elbiseleri sırılsıklam halde ölü olarak hastaneye getiriliyor. Köşkün sakinleri "Suda ölü bulduk" diyorlar. Siz olsanız şüphelenmez misiniz? Aslında şüphe etmeye de gerek yok. Kanunlar bu tür vakalarda adli soruşturma ve otopsi emreder. Ama olayın üzerinden saatler geçmesine rağmen ne gelen vardı, ne giden... Umarım gelecek haftaki bölümde rötarlı da olsa soruşturma safhasına geçilir.

Yüksel Aytuğ - Günaydın

Aşk ve Ceza’ya gündem yaratacak doping

Diziye yeni isimler katılıyor. İki isim kesin, bir oyuncuyla görüşmeler sürüyor.

Bu iddia kulislere bomba gibi düştü. Reytinglerinde düşüş gözlenen Aşk ve Ceza'da çözüm yeni oyuncularda bulundu.

Televizyon Gazetesi’nin haberine göre, Aşk ve Ceza’nın kadrosuna Ece Hakim ve Burak Sergen’in de katıldığı konuşuluyor. Diziyle ilgili bir diğer haber ise usta oyuncu Tarık Akan ile görüşüldüğü yönünde. Aşk ve Ceza bu sezon Ahu Yağtu ve Sinan Tuzcu’yu kadrosuna katmıştı.
14 Ekim 2010 Perşembe 10:59:46 Televizyon Gazetesi Dizi /

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 1287033400114. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 12870334012
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 14 Oct 2010, 7:01 pm

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 13293_394538367388_616617388_3930849_7249151_n

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 27875_403899272388_616617388_4150356_6225807_n
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Joi 14 Oct 2010, 7:01 pm

Bună seara !!! Ce mai faceţi?
Andrada, Morunul ăl bătrân a dovedit încă o dată că îşi merită banii, nu acelaşi lucru îl pot spune despre scenarişti şi Iasomia (că de mulţi alţii mai mărunţi vom discuta mai încolo).

Denisa, iar se învârt fanele pe după piersic??? Sau e întrecere de compuneri? Oricum, e aşa de ameţită traducerea că nu am înţeles cine face caterig, care ce a plătit, cine cu cine a venit, cine era icoană şi care nu avea creier. Tot ce am înţeles e că s-au întâlnit cu Fulgerică şi mai este pomenită şi fundaţia care se ocupă de copii cu dizabilităţi, cea în ale cărei acţiuni s-a implicat şi Muri. Substanţial nu? Smile

Din ce e în turcă, acelaşi goagăl îmi zice, în engleză, ceva că ar mai umbla Bostănelul pe la distribuţie (trebuia să o facă de multă vreme, însă bubele mari sunt Iaso şi scenariştii, da' ăştia sunt NULI şi INTANGIBILI)
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 14 Oct 2010, 7:07 pm

bună Windy !! , nu e o traducere prea bună , aştept o traducere mai bună dar astăzi am fost prea ocupată şi nu prea am avut timp să vorbesc cu fetele .

Refuz să cred că sunt turci atât de cruzi precum Moran , nu se poate să-ţi ucizi propriul copil fie şi cu mâinile altcuiva şi tu doar să priveşti , Ibrahim arăta chiar binişor , nu înţeleg de ce Kudret îi scoate pe ăştia mai frumuşei şi ne lasă arătările alea .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Joi 14 Oct 2010, 7:22 pm

DENISA a scris: Ibrahim arăta chiar binişor , nu înţeleg de ce Kudret îi scoate pe ăştia mai frumuşei şi ne lasă arătările alea .

Fiindcă este COMPLEXAT???
Vorbind despre Moran, nu este vorba de turci, este vorba de oameni în general, iar dacă ne uităm la ce se întâmplă în lumea asta vedem că semenii noşti sunt capabili de gesturi inimaginabile şi în sens pozitiv şi în sens negativ. Cât despre faptul că a mers cu "pedeapsa" atât de departe încât şi-a omorât fiul, chiar dacă nu şi-a dorit asta "gestul" îl reprezintă. Este acelaşi tată "model" care şi-a forţat fiul cel mare să comită o crimă, condamnându-l să îşi trăiască tinereţea în spatele gratiilor, este acelaşi care şi-a împuşcat fiica şi cu seninătate a vorbit despre accident şi voia lui Allah. Baba 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 885862 , bătrânul scelerat şi cuplul de ursuleţi (Pala&Fidan) sunt cele mai logic şi coerent construite personaje. kiss
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 14 Oct 2010, 7:27 pm

Sunt curioasă 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 359517 cum va reacţiona Yavuz când va afla , sigur unul din oamenii lui Moran va spune ce s-a întâmplat .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Joi 14 Oct 2010, 7:33 pm

DENISA a scris:Sunt curioasă 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 359517 cum va reacţiona Yavuz când va afla , sigur unul din oamenii lui Moran va spune ce s-a întâmplat .

Yavuz pare că abia aşteaptă să îl prindă pe picior greşit şi aşa, fără să ştie ce tată "desăvârşit" a fost şi pentru Cicek şi, acum, pentru băiatul cel mijlociu. Cred că Cici îi spune fratelui ei despre berdel şi despre tot ce i-a făcut bătrânul mafiot.
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 14 Oct 2010, 7:38 pm

Sper să-l pună la punct că deja mă inervează cu sadismul lui , dar calmând-ul pe Moran şi pe Şahnur cred că vor pierde la audienţă.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Joi 14 Oct 2010, 7:41 pm

windy_day a scris:... Baba 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 885862 , bătrânul scelerat şi cuplul de ursuleţi (Pala&Fidan) sunt cele mai logic şi coerent construite personaje. kiss
Windişorule, sunt de acord cu tine. Denisa, pentru noi tipul ăsta de tată patriarhal, care nu ştie că sclavia în familie a luat sfârşit, nici măcar pentru faptul că nu foloseşte familiilor, pare de pe altă lume, dar se pare că turcii se luptă bine cu asemenea mentalităţi. Eu nu pot uita filmul ,,Mutluluk" care nu mai e telenovelă, e Turcia rurală în anii 2000. Ce mi s-a părut bine introdus în logica personajului Ahmet Moran e incultura crasă, nici măcar nu-şi dă seama cât e tortură şi cât e moarte în minutele acelea cât ordonă să-i fie înecat băiatul. Nici nu-i trece prin minte să fie atent la ce-i spun gorilele care sunt îngrozite. Apropo de gorile, logic, eu cred că ar trebui ca un tată care-şi ucide fiul prosteşte să decadă din respectul sclavilor lui, să vedem ce va zice scenariul pe o astfel de linie. O fi o lume a oamenilor supuşi, a oamenilor care pot fi conduşi pentru că n-au carte şi sunt dependenţi de stăpân, dar oamenii aceştia acceptă cruzimea atâta timp cât Aga e crud dar drept. Ori Aga a cam zbârcit-o.

Filmul de care ziceam Denisa, se pare că asta e una din rănile adânci ale Turciei de azi:

Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Joi 14 Oct 2010, 7:46 pm

windy_day a scris:

Yavuz pare că abia aşteaptă să îl prindă pe picior greşit şi aşa, fără să ştie ce tată "desăvârşit" a fost şi pentru Cicek şi, acum, pentru băiatul cel mijlociu. Cred că Cici îi spune fratelui ei despre berdel şi despre tot ce i-a făcut bătrânul mafiot.
Yavuz sigur nu va ierta, nu l-a iertat neapărat pe bătrân, cât îşi reproşează lui slăbiciunea, faptul că atunci nu i-a putut ţine piept tatălui-satrap. Dar ce va fi în mintea scenariştilor vom vedea. Yavuz nu ştie nici că soră-sa a fost împuşcată. Şi de data asta, nici mama nu ştie cum i-a murit fiul. Ori dacă taci când e vorba de fată, te poţi revolta făţiş când e vorba de fii. Apropo, tipa care o joacă pe nevasta lui Ahmet Morun-nebun mi se pare cel mai reuşit personaj, ai sentimentul că nu-i actriţă, că ea e ea! Aferim!
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 14 Oct 2010, 7:47 pm

wow , Motzi nu am ştiut că l-ai tradus şi pe acesta .... Mulţam , am fost puţin pe forumurile arabe , sunt pline de poze cu Beren , cu Bulent ...
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 25 din 40 Înapoi  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum