28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+21
IDILKO
pissycutz
iulia1965
Garo
vivi
Gloxinia2010
rina-rina
Admin_dea05
elena
florica
vania_e
anuta1971
DENISA
axxa246
dana17
alitheea
iulianagl
mihaela99
lica54
narcisa
danaxbt
25 participanți
Pagina 13 din 40
Pagina 13 din 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
anuta1971 a scris:Buna seara fetelor
Buna seara Ana
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
anuta1971 a scris:Buna seara fetelor
buna buna
danaxbt- membru senior
Data de inscriere : 17/08/2010
Varsta : 40
Localizare : Sibiu
buna Miha abia astept sa vad ce isi spun in promomihaela99 a scris:
Buna seara Ana
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
anuta1971 a scris:
buna Miha abia astept sa vad ce isi spun in promo
da asta vreau sa vad si eu , ma mai duc pe huni poate aflu ceva , cred ca Murat ii cere szcuze , dar de ce? si ea zice asta e tot? nu ii zice ce am zis eu , m-am inselat
Ultima editare efectuata de catre mihaela99 in Mier 29 Sept 2010, 9:23 pm, editata de 1 ori
mihaela99- vip
cum pot sa mi fac si eu cont pe huni?
danaxbt- membru senior
Mulțumim Vivi și Denisa pentru promo.
Unde e pupicul de care ziceau fetele? :nh8:
Unde e pupicul de care ziceau fetele? :nh8:
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
https://www.youtube.com/watch?v=krIjMYqZje8
Bahar: Te voi răzbuna, soră!
Nesrin: Murat nu te-a menţionat .
Murat: Bahar a început să lucreze cu mine cu câteva zile în urmă, nu am putut să vă spun.
Nesrin: Ce crezi?
Etem: Cred ca sunt un cuplu frumos.
Hasret: Ce s-a întâmplat?
Murat: Trebuie să înveţi să te aperi. Altfel vei suferi mult.
Hasret: Chiar aşa? Din momentul in care esti cu mine zi şi noapte ...
Murat: a iubi înseamnă aţi asuma un un risc . Hasret ştiu foarte bine ce să fac .
Levent: Stop!!! mândriţi-vă cu Murat. Este clar ca lumina zilei că ne pierdem timpul cu Hasret la această şcoală!
Murat: Cred că este important nu ceea ce crezi tu ci ceea ce gândeşte Hasret.
e un pic mai complicat.. daca vrei intradevar conversam pe mp sa nu deranjam feteledanaxbt a scris:cum pot sa mi fac si eu cont pe huni?
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
e un pic mai complicat.. daca vrei intradevar conversam pe mp sa nu deranjam fetele
ok cand ai timp si chef
danaxbt- membru senior
Multumesc mult Denisa acum sunt de tot in ceataDENISA a scris:
https://www.youtube.com/watch?v=krIjMYqZje8
[
anuta1971- vip
Multumim Vivi pt. promo acum ramine de vazut ce -si zic .vivi a scris:promo 2 http://www.f acebook.com/video/video.php?v=1499759667141&ref=mf
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
deci nu i selin.........sa inteleg ca aia o fi imobiliza sau in coma pe undeva si asta vrea sa o razbune sau deja aia e moarta
iar ethem m a dat gata '' cu un cuplu frumos''
iar ethem m a dat gata '' cu un cuplu frumos''
Ultima editare efectuata de catre danaxbt in Mier 29 Sept 2010, 9:25 pm, editata de 1 ori
danaxbt- membru senior
Adu-ne vesti bune .mihaela99 a scris:
da asta vreau sa vad si eu , ma mai duc pe huni poate aflu ceva , cred ca Murat ii cere szcuze , dar de ce? si ea zice asta e tot? nu ii zice ce am zis eu , m-am inselat
florica- vip
Eu sunt dezamăgită că e sora Selinei.
narcisa- vip
Florica nu ai observat ca a pus Denisa un pic mai in urma traducerea dialogului.. deci Bahar e sora Selinei.. ei acum mai merge.. nu aveam chef de zombi in filmflorica a scris:Multumim Vivi pt. promo acum ramine de vazut ce -si zic .
anuta1971- vip
de ce?.. eu spun ca are mai multa logica.. cum era sa supravietuiasca un om de la asa o cazatura?narcisa a scris:Eu sunt dezamăgită că e sora Selinei.
anuta1971- vip
selin o cazut in cap si o innebunit sora sa
danaxbt- membru senior
Hasret: Chiar aşa? Din momentul in care esti cu mine zi şi noapte ...
Asta e o propoziție foarte promițătoare. Se mută împreună? Și noaptea???
Asta e o propoziție foarte promițătoare. Se mută împreună? Și noaptea???
narcisa- vip
anuta1971 a scris:
de ce?.. eu spun ca are mai multa logica.. cum era sa supravietuiasca un om de la asa o cazatura?
da si sa mai aiba si un copil nu?
mihaela99- vip
Am vazut Anuta acum traducere pusa de Denisa pt. care ii multumesc dar eu eram ocupata cu scrisul meu pina am terminat eu s-a schimbat problema.
florica- vip
anuta1971 a scris:
de ce?.. eu spun ca are mai multa logica.. cum era sa supravietuiasca un om de la asa o cazatura?
dar cu cine vorbeste Bahar la tel.? :nh8: cu sora-sa , nu o fi murit?
mihaela99- vip
danaxbt a scris:cum pot sa mi fac si eu cont pe huni?
http://www.huniliyiz.net/index.php?PHPSESSID=4cbaa33d76000d90df2ee8ce2eca9d4a&action=register
Kullanýcý adý seçin = Choose a user name Alegi numele de utilizator dorit de tine
E-Posta = E-Mail adresa ta de e-mail
Þifrenizi seçin = Choose a password Parola aleasă de tine
Þifreyi tekrarlayýn = Re-type your password Introduci încă odată parola ta
Resim doðrulamasý = Enter the security code in the image Introduci codul de securitate din imagine
At the very end of the registration page, put a click to Kabul Ediyorum = I accept Bifezi Kabul Ediyorum ( că accepţi termenii lor )
Hit the Kayit = Register button! dai Click pe Kayit ptr a te înregistra
PTR A SELECTA Să IŢI APARĂ PAGINILE îN LB . ENGLEZĂ FACI ASTFEL DAI CLICK CUM APARE ŞI IN IMAGINE
MAI INTAI DAI CLICK PE PROFIL APOI INTRI Modify Profile
UYELIK YALARLARI (I) (Account Related Settings) APOI CLICK LA TERCIH EDILEN DIL (II) ( Preferred Language) ŞI SELECTEZI IN LOC DE TURKIS English
Da, are mai multă logică dar parcă voiam o idee nouă. Vom vedea vineri ce explicații aduc. Dar cu cine vorbește Bahara la telefon.anuta1971 a scris:
narcisa- vip
mihaela99 a scris:
da si sa mai aiba si un copil nu?
Bine că am scăpat de treaba cu copilul, era urâtă de tot. Dar poate apare la ușa lui Cobra vreunul.
narcisa- vip
Continut sponsorizat
Pagina 13 din 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 13 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum