28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+21
IDILKO
pissycutz
iulia1965
Garo
vivi
Gloxinia2010
rina-rina
Admin_dea05
elena
florica
vania_e
anuta1971
DENISA
axxa246
dana17
alitheea
iulianagl
mihaela99
lica54
narcisa
danaxbt
25 participanți
Pagina 36 din 40
Pagina 36 din 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
narcisa a scris:[
Păi și ce faci, de exerciții de memorare nu ai auzit?
Dacă te-ai chinuit atât de mult înseamnă că merită. Sunt și mai curioasă acum.
, nici eu nu mai am rabdare , e la jumate , mai stai un pic nu plecaaaaaa
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Fetelor vreau sa va spun ceva, cind eram mica in sat aveam o vecina care avea o vorba[ in loc sa injure sau alte cuvinte mai deocheate ea folosea expresia,, fii a turcii''cred ma ,,binecunintat si pe mine cu asta de m-a prins asa tare dragoste de turci.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
cel putin nu ne-a apucat asta cand eram mai tinere ca acum nu mai avem nici o scuzaflorica a scris:Fetelor vreau sa va spun ceva, cind eram mica in sat aveam o vecina care avea o vorba[ in loc sa injure sau alte cuvinte mai deocheate ea folosea expresia,, fii a turcii''cred ma ,,binecunintat si pe mine cu asta de m-a prins asa tare dragoste de turci.
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
florica a scris:Fetelor vreau sa va spun ceva, cind eram mica in sat aveam o vecina care avea o vorba[ in loc sa injure sau alte cuvinte mai deocheate ea folosea expresia,, fii a turcii''cred ma ,,binecunintat si pe mine cu asta de m-a prins asa tare dragoste de turci.
Flory, tre sa-ti fac o vizita la vara ca nu se poate , m-ai facut curioasa in privinta meleagurilor tale , nu ca nu am fost , o data in viata am fost la Oradea ......dar mai tre sa calc si a doua oara nu?
mihaela99- vip
Chiar dacă aș fi vrut să plec acum nu mai pot, stau cât o fi nevoie. Bine că am terminat cu murăturile și am timp.mihaela99 a scris:
, nici eu nu mai am rabdare , e la jumate , mai stai un pic nu plecaaaaaa
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Știa vecina ce știa, nu spunea ea degeaba.florica a scris:Fetelor vreau sa va spun ceva, cind eram mica in sat aveam o vecina care avea o vorba[ in loc sa injure sau alte cuvinte mai deocheate ea folosea expresia,, fii a turcii''cred ma ,,binecunintat si pe mine cu asta de m-a prins asa tare dragoste de turci.
narcisa- vip
mie mi-a placut modelul trcotat de pe jerseul Hasretei. draga Mihaela poti sa vii si de mai multe ori in BH si-n ORADEA CATE PIMIM CU DRAG ,nu numai pe tine pe toate fetele.Narcisa nu stiu ce stia da m-a blagoslovit bine
Ultima editare efectuata de catre florica in Dum 03 Oct 2010, 8:16 pm, editata de 1 ori
florica- vip
florica a scris:mie mi-a placut modelul trcotat de pe jerseul Hasretei.
Mie mi-a plăcut rochița verde. Nu sunt chiar mulți ani de când purtam și eu astfel de rochițele. Când nu mâncam atâtea prăjituri și înghețate. Unde e Dana să ne mai aducă ceva bun?
narcisa- vip
Mihaela sa stii ca am vazut... foarte frumos
anuta1971- vip
florica a scris:mie mi-a placut modelul trcotat de pe jerseul Hasretei.
vezi la topicul Tubei ca sunt mai multe poze
mihaela99- vip
anuta1971 a scris:Mihaela sa stii ca am vazut... foarte frumos
ce ai vazut? ? ca io nu am vzt nik adu si aici ca io nu pot
mihaela99- vip
Nici eu n-am văzut. Vreau și eu să văd.mihaela99 a scris:
narcisa- vip
asta-i culmea ma pui pe mine sa postez munca tamihaela99 a scris:
https://www.youtube.com/watch?v=SHpIvVoIYjM&ytsession=mv93JzXYYufV173i3l9gJWkgJBhqXzvtWYYR_5M7kxftQhyfY4r6nlxtqto8h5KKCvh6XhOHwXYSl00ExA4MAi5wNnlDEVkY9EqGtggK3vmFt3Piw-B4E-JcaZANTs14VuAp3qVE9pE3bhBgyhaMuiUawV9vtCykeBy9hJ60flBA_SO5SMJoGWXE7XBufMPtLKhDRt45ifgXTfdNu1Fk46uJbMYewISlpqu-L1ejq51owi27iZfN_4dGeKny1cI_AgQUy1J0AkT9uaSBh61h3q55Hefe50qPo5ABjKM8M1RMpHVjtj8xqTHvR9XGG_uT
anuta1971- vip
frumoasa-i rochita aceea Narcisa.narcisa a scris:
Mie mi-a plăcut rochița verde. Nu sunt chiar mulți ani de când purtam și eu astfel de rochițele. Când nu mâncam atâtea prăjituri și înghețate. Unde e Dana să ne mai aducă ceva bun?
florica- vip
[quote="anuta1971"]
asta-i culmea ma pui pe mine sa postez munca ta
nu mai radeti ca sunt si io la inceput , sper sa va placa
nu mai radeti ca sunt si io la inceput , sper sa va placa
mihaela99- vip
[quote="mihaela99"]
nu te supara pe mine... mie mi-a placut foarte mult e foarte sensibil si muzica foarte bine aleasa ..se vede ca ii iubesti mult.. e super clipul
nu te supara pe mine... mie mi-a placut foarte mult e foarte sensibil si muzica foarte bine aleasa ..se vede ca ii iubesti mult.. e super clipul
anuta1971- vip
:Mihaela felicitari f frumos
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
[quote="anuta1971"]
nu am avut cd-uri acasa , toata muzica mea e la birou in calculatorul de acolo , nu am salvat nimic pe leptop dar de acum in colo stiu ce am de facut , chiar ti-a placut?
nu am avut cd-uri acasa , toata muzica mea e la birou in calculatorul de acolo , nu am salvat nimic pe leptop dar de acum in colo stiu ce am de facut , chiar ti-a placut?
mihaela99- vip
anuta1971 a scris:
https://www.youtube.com/watch?v=SHpIvVoIYjM&ytsession=mv93JzXYYufV173i3l9gJWkgJBhqXzvtWYYR_5M7kxftQhyfY4r6nlxtqto8h5KKCvh6XhOHwXYSl00ExA4MAi5wNnlDEVkY9EqGtggK3vmFt3Piw-B4E-JcaZANTs14VuAp3qVE9pE3bhBgyhaMuiUawV9vtCykeBy9hJ60flBA_SO5SMJoGWXE7XBufMPtLKhDRt45ifgXTfdNu1Fk46uJbMYewISlpqu-L1ejq51owi27iZfN_4dGeKny1cI_AgQUy1J0AkT9uaSBh61h3q55Hefe50qPo5ABjKM8M1RMpHVjtj8xqTHvR9XGG_uT
Ești tare Miha
E foarte frumos, e primul pe care îl faci? Vezi că de acum mai așteptăm și altele dacă tot i-ai dat de cap.
narcisa- vip
elena a scris: :Mihaela felicitari f frumos
saru mana Elena , sa nu ma bati , sunt si io la inceput
mihaela99- vip
Am vazut pozele si sunt frumoase am sa fac si eu modelul.Pt.clip felicitari si la cit mai multe,frumosmihaela99 a scris:
vezi la topicul Tubei ca sunt mai multe poze
florica- vip
[quote="mihaela99"]
chiar mi-a placut ... foarte mult... si pt ca sunt prietena ta am avut nr 1 la vizualizare si ti-am scris si un comentariu acolo
chiar mi-a placut ... foarte mult... si pt ca sunt prietena ta am avut nr 1 la vizualizare si ti-am scris si un comentariu acolo
anuta1971- vip
narcisa a scris:[
Ești tare Miha
E foarte frumos, e primul pe care îl faci? Vezi că de acum mai așteptăm și altele dacă tot i-ai dat de cap.
primu primu, da de cand ii tot dau batai , pana la urma am reusit nu? , mai trebe sa iau pro gold full de pe net , asta e doar de proba , chiar iti place? ma bucur
mihaela99- vip
[quote="mihaela9[/quote]
saru mana Elena , sa nu ma bati , sunt si io la inceput [/quote] Esti modesta si foarte.. talentata cred ca glumesti cum sa te bat din contra te f e l i c i t :
saru mana Elena , sa nu ma bati , sunt si io la inceput [/quote] Esti modesta si foarte.. talentata cred ca glumesti cum sa te bat din contra te f e l i c i t :
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
[quote="anuta1971"]
stiam eu ca nu ma lasi tu doar esti prietena mea nu numai virtuala si de suflet , sa-ti trimit o ventuza?
stiam eu ca nu ma lasi tu doar esti prietena mea nu numai virtuala si de suflet , sa-ti trimit o ventuza?
mihaela99- vip
Continut sponsorizat
Pagina 36 din 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 36 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum