28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+19
florina1989
Bruni-My
axxa246
narcisa
lica54
alitheea
elena
DENISA
dana17
Garo
danaxbt
rina-rina
Admin_dea05
florica
iulia1965
pissycutz
iulianagl
anuta1971
mihaela99
23 participanți
Pagina 31 din 44
Pagina 31 din 44 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37 ... 44
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna seara draga mea imi pare rau.. il faci din nou dar e pacat de timpul pierdutanuta1971 a scris:[
ce faceti? a aparut trailarul ?
https://www.youtube.com/watch?v=LwmmPUxnhYc[/quote]
Ana , oare ce ii spune Murat Oga lui Hasret? si ea il imbratiseaza pe Levent? e clar astazi e ziua mea naspaaaaaa din toate punctele de vedere , astia nu se impaca prea curand, imi este teama ca nu vor sa fi impreuna niciodata
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
uite asta spun .. a tradus florina
Nesrin:draga Bahar vreau de la tine să-l sprijini altfel pe murat.
Levent:cand vei iesi din viata lui hasret?
Murat:am iesit deja
Nesrin:cred ca ai vazut ce era de vazut.Bahar se ocupa de el.nu are nevoie de tine.acum poti sa pleci de unde ai venit
hasret:am sunat sa ti pun o ultima intrebare.viata mea e doar a mea nu?
murat:da viata ta e doar a ta
Nesrin:draga Bahar vreau de la tine să-l sprijini altfel pe murat.
Levent:cand vei iesi din viata lui hasret?
Murat:am iesit deja
Nesrin:cred ca ai vazut ce era de vazut.Bahar se ocupa de el.nu are nevoie de tine.acum poti sa pleci de unde ai venit
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
narcisa a scris:[
Bună Miha. Îmi pare rău de munca ta, e greu să o iei de la capăt.
narcisa , buna, , am avut o pana de curent , numa o fractiune de secunda, eu nu i l-am salvat , si uita asa s-a dus
mihaela99- vip
anuta1971 a scris:
ce ticalosiiiiiiiiii , si el si mama-sa , deja Oga a iesit si din viata mea, , chiar sa nu inteleaga ce vrea sa spuna Hasret? ticalosul
mihaela99- vip
mi-am facut atatea ganduri incat nu mai stiu ce sa cred... m-am calmat si astept episodul de vineri... poate o sa fie cu totul altfel ... mai spermihaela99 a scris:
ce ticalosiiiiiiiiii , si el si mama-sa , deja Oga a iesit si din viata mea, , chiar sa nu inteleaga ce vrea sa spuna Hasret? ticalosul
promo cu subtitrarea in engleza
anuta1971- vip
[quote="anuta1971"]
eu ma retrag , si asa ma doare capul , am mai vzt si trailarul asta , mai bine stateam linistita , cine m-a pus/ , ma duc sa in durerea mea , bine ca maine e joi, poate pana vineri imi revin, si ce bucuroasa eram, vroiam sa postez videoclipul in seara asta , maine poate e gata
Noapte buna Ana
Noapte buna fetelor , , discutii frumoase daca mai ramaneti
eu ma retrag , si asa ma doare capul , am mai vzt si trailarul asta , mai bine stateam linistita , cine m-a pus/ , ma duc sa in durerea mea , bine ca maine e joi, poate pana vineri imi revin, si ce bucuroasa eram, vroiam sa postez videoclipul in seara asta , maine poate e gata
Noapte buna Ana
Noapte buna fetelor , , discutii frumoase daca mai ramaneti
mihaela99- vip
[quote="mihaela99"]
Noapte buna Mha .. ai grija de tine
Noapte buna Mha .. ai grija de tine
anuta1971- vip
Dragele mele eu mă duc la culcare. Noapte bună.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
[quote="mihaela99"]
Noapte bună Mihaela, îți urez ca mâine să ai o zi mai bună și să duci la bun sfârșit ce-ai început.
Noapte bună Mihaela, îți urez ca mâine să ai o zi mai bună și să duci la bun sfârșit ce-ai început.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Noapte buna Narcisanarcisa a scris:Dragele mele eu mă duc la culcare. Noapte bună.
anuta1971- vip
fetelor va spun si eu noapte buna
anuta1971- vip
Asta e cel care canta la clarinet iar Cihan imita.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Buna dimineata fetelor
va doresc o zi buna
si o cafea cu zambet
va doresc o zi buna
si o cafea cu zambet
anuta1971- vip
din pacate dispar.. ne citim mai tarziu
va las cu ei .. oricat am fi suparate din cauza actiunilor lor ii iubim si abia asteptam ziua de vineri sa vedem un nou episod
va las cu ei .. oricat am fi suparate din cauza actiunilor lor ii iubim si abia asteptam ziua de vineri sa vedem un nou episod
anuta1971- vip
Buna dimineata fetele
o zi usoara va doresc
o zi usoara va doresc
mihaela99- vip
Buna dimineata MIHAELA,ANUTA si la toate fetele[surioare intrale turcaleti ],Mihaela nu fi supi ,pacat de munca dar sti ca dupa vreme rea vine si vreme buna, vezi eu am visat-o pe Nakie si nu mi-a mers bine de loc ,nu stiu cum dar venise in vizita la mine si am servit-o cu gratar de porc si castraveti murati.Multam de Anuta,si sa avem cu toti o zi minunata.Mihaela iarta-l si pe hoca ca nu-i el cel mai vinovat ,mama-sa face jocurile.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
florica a scris: Buna dimineata MIHAELA,ANUTA si la toate fetele[surioare intrale turcaleti ],Mihaela nu fi supi ,pacat de munca dar sti ca dupa vreme rea vine si vreme buna, vezi eu am visat-o pe Nakie si nu mi-a mers bine de loc ,nu stiu cum dar venise in vizita la mine si am servit-o cu gratar de porc si castraveti murati.Multam de Anuta,si sa avem cu toti o zi minunata.Mihaela iarta-l si pe hoca ca nu-i el cel mai vinovat ,mama-sa face jocurile.
Buna dimineata Flory o zi frumoasa iti doresc multi
hai ca azi ma simt un pic mai bine
clipul meu cel nou
mihaela99- vip
buna dimineata,o zi frumoasa va doresc.Multumesc mult pt.urari.A fost frumos si emotionant! Sotul meu a fost prezentat dupa poetul George Stanca,deci putin intimidant;oricum au doua puncte comune:poezia si Dunarea.
"....Te vei gândi la chipul meu/Şi lumea mea firavă/De ţi-am greşit,de vină-s eu/Şi-a vieţii reci epavă.../Iar dacă sufletul ţi-e greu/Amară disperare,/Eu te aştept,chem dorul tău/În rugă şi iertare"
"....Te vei gândi la chipul meu/Şi lumea mea firavă/De ţi-am greşit,de vină-s eu/Şi-a vieţii reci epavă.../Iar dacă sufletul ţi-e greu/Amară disperare,/Eu te aştept,chem dorul tău/În rugă şi iertare"
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Garo a scris:buna dimineata,o zi frumoasa va doresc.Multumesc mult pt.urari.A fost frumos si emotionant! Sotul meu a fost prezentat dupa poetul George Stanca,deci putin intimidant;oricum au doua puncte comune:poezia si Dunarea.
Buna dimineata Garo , felicitari pentru sotul tau
ce frumoase versuri
mihaela99- vip
clipul meu cel nou
[/quote]
grozav,multumesc!a meritat sa asteptam-la mai mare!!!!
Garo- vip
as vrea sa va mai spun ceva:ieri am implinit un nr. frumos de ani de la cununia religioasa,si daca imi permiteti:"...Nu vreau ca din văpaia celestă să mă satur/Nu vreau să am palate,cu ziduri vechi de aur/Ce să mai cer eu vieţii când ea este palatul/Iar inima curată,e cel mai scump tezaur !"
Garo- vip
Garo a scris:as vrea sa va mai spun ceva:ieri am implinit un nr. frumos de ani de la cununia religioasa,si daca imi permiteti:"...Nu vreau ca din văpaia celestă să mă satur/Nu vreau să am palate,cu ziduri vechi de aur/Ce să mai cer eu vieţii când ea este palatul/Iar inima curată,e cel mai scump tezaur !"
Happy Aniversary!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sa fiti fericiti si sanatosi pana la adanci batraneti
mihaela99- vip
FELICITARI MIHAELA ,foarte frumos clipul si melodia succes mai departe la cit mai multe clipurimihaela99 a scris: Buna dimineata fetele
o zi usoara va doresc
florica- vip
quote="Garo"]as vrea sa va mai spun ceva:ieri am implinit un nr. frumos de ani de la cununia religioasa,si daca imi permiteti:"...Nu vreau ca din văpaia celestă să mă satur/Nu vreau să am palate,cu ziduri vechi de aur/Ce să mai cer eu vieţii când ea este palatul/Iar inima curată,e cel mai scump tezaur !"[/quote]Felicitari sotului si citi mai multi ani impreuna,
florica- vip
Continut sponsorizat
Pagina 31 din 44 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37 ... 44
Subiecte similare
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 31 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum