1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun
+38
carina
Theo_1
torya
lindus43
iulianagl
windy_day
Motzişor
alimar
tia
violeta53
teodora_roman
iulia80
prytymeu
demiruta
ccn
iulia
iulia1965
octaviana1989
nutzi
Hatice2J
mioaranita60@.com
michiper68
clio 24
vali1cluj
elena50
vivi
lyvya
emilia63
corina
pissycutz
crem.caramel
Admin_dea05
DENISA
tubafan
florina1989
Luana
Bruni-My
dea05
42 participanți
Pagina 11 din 44
Pagina 11 din 44 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 27 ... 44
Re: 1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun
..nu-i asa fetelor??????? :DAdmin a scris:florina1989 a scris:Buna seara fetele eu am facut cont pe youtube pentru filmul Tubei https://www.youtube.com/GonulcelenTuba de maine seara incep sa traduc daca pun fetele pe huni si vrea cineva sa ma ajute din engleza imi spuneti si impartim munca daca nu fac eu singura;)
Buna!!!!yupiiiiiii!!!Foarte bine ai facut, te ajutam cu mare placere ..o sa traducem ce pun fetele de pe hunilii si aici
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
tia a scris:Mai avem doar o zi si putem vedea in premiera, Gunulcelen...pe Tuba si noul ei partener...Tuba e "fata noastra de suflet", iar Murat a fost cel care a "pus in miscare" inimioarele Doamnelor...pe Murat deja il vedem langa alta partenera, "tocata " maruntel-maruntel la "cazanul cu barfe"...Sa vedem ce ne pregateste Tuba fara Murat... I-am urmarit proiectele de dupa Asi cu mare interes, dar si placere, i-am urmarit declaratiile de la Tv, din presa si orice stire legata de activitatea ei de pe platouri, dar si din viata particulara ne-a pus "pe jar"...Orice poza sau cuvant de la ea sau despre ea pentru noi era o incantare, si o confirmare ca nu am gresit atunci cand, odata cu serialul Asi, am descoperit o tanara de talent cu o cariera in ascensiune....Tuba e serioasa in munca ei, invata dialecte noi, invata sa cante si sa danseze, stie sa sustina frumos o conversatie, fara inhibitii, si fara aere de mare vedeta...Se comporta elegant, zambeaste natural, are stil si e frumoasa, fie ca e aproape taranca ca-n Asi sau fiica de oameni cu stare, ca-n Umbra... Rolul de tiganca din Gunulcelen, e foarte diferit din ce-am urmarit pana acum, iar daca scenariul va urmari povestea My fair Lady, de Bernard Show, e un rol greu, cu multe fatete, transformari pe parcurs, de comportament, trebuie sa cante, sa danseze... ..Ii dorim mult succes, sa reusesca sa ne incante si sa ne emotioneze deopotriva... inima inima
Te mai steptam pe la noi , ti-am mutat postarile de pe topicul Tubei pt ca acolo se pun numai poze si noutati...
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/regulament-f9/regulament-t8.htm
Ultima editare efectuata de catre Admin in Vin 26 Feb 2010, 2:33 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Ay Ay Captain!!!Admin a scris:..nu-i asa fetelor??????? :DAdmin a scris:florina1989 a scris:Buna seara fetele eu am facut cont pe youtube pentru filmul Tubei https://www.youtube.com/GonulcelenTuba de maine seara incep sa traduc daca pun fetele pe huni si vrea cineva sa ma ajute din engleza imi spuneti si impartim munca daca nu fac eu singura;)
Buna!!!!yupiiiiiii!!!Foarte bine ai facut, te ajutam cu mare placere ..o sa traducem ce pun fetele de pe hunilii si aici
Cum am putea sa ratam traducerea pentru mandretea asta de fata indragostit Abia astept sa o vad si traduc cu cel mai mare drag.
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
pissycutz a scris:Ay Ay Captain!!!Admin a scris:..nu-i asa fetelor??????? :DAdmin a scris:florina1989 a scris:Buna seara fetele eu am facut cont pe youtube pentru filmul Tubei https://www.youtube.com/GonulcelenTuba de maine seara incep sa traduc daca pun fetele pe huni si vrea cineva sa ma ajute din engleza imi spuneti si impartim munca daca nu fac eu singura;)
Cum am putea sa ratam traducerea pentru mandretea asta de fata indragostit Abia astept sa o vad si traduc cu cel mai mare drag.
si eu! si eu!
abia astept
vali1cluj- vip
Data de inscriere : 29/10/2009
Ce cizme pline de noroi are Hasret..cred ca Tuba este obisnuita dupa vremea rolului Asi
dea05- vip
Data de inscriere : 13/09/2009
Buna, cred ca o sa aibe mai mult succes decat serialul lui Murat sa moara curcinica noastra de ciuda.
iulia- membru activ
Data de inscriere : 24/10/2009
bisena yazdı:GÖNÜLÇELEN 1. BÖLÜM TÜYOLAR:
Dizinin ilk bölümü olduğu için biraz daha karakterler hakkında ipuçları veren şeyler yazdım.Sonrasında normal tüyo düzenine döneriz.
Murat’ı ilk önce başka bir kadınla göreceğiz. Çelen...
Sonra bir zaman atlaması ve dizimiz başlar...
Levent, Murat’ı yeni bir müzisyen dinletmek üzere mahalleye götürür. Müzisyenimiz Cihan...
Hasret ve Murat böylelikle tanışırlar...
Evlenenler Bekir ve Kadriye...Aslında evliler ama bir türlü düğün olamamış. Kadriye sonunda Bekir’i düğüne ikna etmiş. Düğünün şarkıcısı Balçiçek... Balçiçek başka bir iş alınca Hasret sahneye çıkmak zorunda kalıyor.
Murat ve Levent müzisyeni dinlemek üzere düğüne teşrif ediyorlar.
Murat’ın evinde işler pek yolunda değil...Nesrin ve Ethem’in araları bir miktar limoni...
Saime ilginç bir karakter...Kim olduğu belli değil...Ama birilerini takip ettiği belli...
Berrin, Levent’in sanatçısı, ünlü biri...Murat’ın gösterisinde sahneye çıkmak istiyor.
Düğün gecesinden sonra olaylar gelişiyor ve sonunda Murat ve Levent, Hasret üzerinden bir iddiaya giriyorlar.
MURAT: Bu kızdan iyi ses çıkıyor. Hem de en iyisi....
HADİ HAYIRLI UĞURLU OLSUN
Dizinin ilk bölümü olduğu için biraz daha karakterler hakkında ipuçları veren şeyler yazdım.Sonrasında normal tüyo düzenine döneriz.
Murat’ı ilk önce başka bir kadınla göreceğiz. Çelen...
Sonra bir zaman atlaması ve dizimiz başlar...
Levent, Murat’ı yeni bir müzisyen dinletmek üzere mahalleye götürür. Müzisyenimiz Cihan...
Hasret ve Murat böylelikle tanışırlar...
Evlenenler Bekir ve Kadriye...Aslında evliler ama bir türlü düğün olamamış. Kadriye sonunda Bekir’i düğüne ikna etmiş. Düğünün şarkıcısı Balçiçek... Balçiçek başka bir iş alınca Hasret sahneye çıkmak zorunda kalıyor.
Murat ve Levent müzisyeni dinlemek üzere düğüne teşrif ediyorlar.
Murat’ın evinde işler pek yolunda değil...Nesrin ve Ethem’in araları bir miktar limoni...
Saime ilginç bir karakter...Kim olduğu belli değil...Ama birilerini takip ettiği belli...
Berrin, Levent’in sanatçısı, ünlü biri...Murat’ın gösterisinde sahneye çıkmak istiyor.
Düğün gecesinden sonra olaylar gelişiyor ve sonunda Murat ve Levent, Hasret üzerinden bir iddiaya giriyorlar.
MURAT: Bu kızdan iyi ses çıkıyor. Hem de en iyisi....
HADİ HAYIRLI UĞURLU OLSUN
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Buna seara fetele,dragutele!In sfarsit a sosit ziua cea mare!V-am tot innebunit cu intrebarea:cand incepe? cand incepe?-si iata ca diseara ne vom delecta-sunt convinsa-cu primul episod al acestui serial atat de asteptat!Vizionare placuta !Pupicei!
elena50- vip
Data de inscriere : 28/09/2009
Vizionare placuta diseara..sa speram ca ATV-ul online nu ne va face problemeelena50 a scris:Buna seara fetele,dragutele!In sfarsit a sosit ziua cea mare!V-am tot innebunit cu intrebarea:cand incepe? cand incepe?-si iata ca diseara ne vom delecta-sunt convinsa-cu primul episod al acestui serial atat de asteptat!Vizionare placuta !Pupicei!
Ultima editare efectuata de catre dea05 in Vin 26 Feb 2010, 9:12 pm, editata de 1 ori
dea05- vip
Data de inscriere : 13/09/2009
Se pare ca toata lumea astepta cu nerabdare Gonulcelen . Am intrat putin pe hunili, e mare sarbatoare arzu spunea ca vor fi gata traducerile pana sambata
Si aici, la noi , toata lumea era online. Sa speram ca nu va merge foarte prost ATV online in seara asta.
Si aici, la noi , toata lumea era online. Sa speram ca nu va merge foarte prost ATV online in seara asta.
vali1cluj- vip
buna seara
In sfirsit seara cea mare si mult asteptata pentru noi toate.Multumim la toate fetele care fac traduceri si ne fac si noua zilele mai senine.Sper sa aiba mai mult succes de cit Murat in noul lui proiect unde nu-mi place absolut deloc partenera lui si din cauza asta nici el nu-i pus in evidenta.
Daca a facut cineva traducere la reportajul lui dat pentru Arabi - poate imi spuneti si mie unde-i
Daca a facut cineva traducere la reportajul lui dat pentru Arabi - poate imi spuneti si mie unde-i
violeta53- membru incepator
Data de inscriere : 23/10/2009
este pus aici de DENISA https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/seriale-turcesti-noi-f15/2ask-ve-ceza-dragoste-si-pedeapsa-serial-turcesc-difuzat-pe-atv-cu-murat-yildirim-t75-555.htm#12498violeta53 a scris:In sfirsit seara cea mare si mult asteptata pentru noi toate.Multumim la toate fetele care fac traduceri si ne fac si noua zilele mai senine.Sper sa aiba mai mult succes de cit Murat in noul lui proiect unde nu-mi place absolut deloc partenera lui si din cauza asta nici el nu-i pus in evidenta.
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
Multumim Dea ,suntem pe baricade!Speram sa-l putem vedea online!
elena50- vip
Buna seara fetelor...abia astept sa inceapa..parca nu mai am rabdare renh renh
clio 24- vip
Data de inscriere : 03/10/2009
Fetelor ce s-a intamplat de nu o mai ,,vad,, pe Hatice de la sf . lui ianuarie?S-a intamplat ceva?E bolnavior computerul?Stiu ca ea a mai avut o problema cu pc-ul mai demult.
elena50- vip
Buna!Ultima data mi-a trimis un Mp ca duce calculatorul la reparat de atunci nu mai stiu nimic de ea...sper sa se rezolve cat mai repede problemele legate de calculator ea spunea ca este si nou{ nu mai stiu daca era inca in garantie}elena50 a scris:Fetelor ce s-a intamplat de nu o mai ,,vad,, pe Hatice de la sf . lui ianuarie?S-a intamplat ceva?E bolnavior computerul?Stiu ca ea a mai avut o problema cu pc-ul mai demult.
Admin_dea05- Admin
buna seara fetelor!
am o rugaminte la voi..nu reusesc sa intru pe atv live..am dat google..tot incerc pe mai multe site-uri..si nu reusesc sa prind nimic..
ma puteti indruma si pe mine?
am o rugaminte la voi..nu reusesc sa intru pe atv live..am dat google..tot incerc pe mai multe site-uri..si nu reusesc sa prind nimic..
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
http://www.atv.com.tr/canli_yayiniulia80 a scris:buna seara fetelor!
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
Sa speram ca-si va rezolva problema cu pc-ul cat mai repede, mi-ar fi placut ca in aceasta seara sa fie si ea alaturi de noi!
elena50- vip
iulia80 a scris:buna seara fetelor!
http://www.atv.com.tr/canli_yayin
eu cu internet explorer nu prind ..merge cu Mozilla...dar se blocheaza mereu si acolo
Admin_dea05- Admin
http://www.atv.com.tr/canli_yayin[/quote[/url]]vivi a scris:[url=http://www.atv.com.tr/canli_yayiniulia80 a scris:buna seara fetelor!
hop si eu. abia astept MI-E DOR DE TUBA! Nu mai am rabdare
vali1cluj- vip
multumesc mult fetelor! sunteti f dragute...sunt atat de obosita ca de-abia tin ochii deschisi..spre sa ma tina in seara asta...pt ca as vrea sa vad primul episod si parerile voastre la cald!
va multumesc inca odata! floare
va multumesc inca odata! floare
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Admin a scris:iulia80 a scris:buna seara fetelor!
eu cu internet explorer nu prind ..merge cu Mozilla...dar se blocheaza mereu si acolo
vali1cluj- vip
[quote="vali1cluj"]
[
Admin a scris:iulia80 a scris:buna seara fetelor!
[
vali1cluj- vip
Mai sunt 9 minute si incepeeeeeeeee Sa nu se blocheze Atv-ul
clio 24- vip
Data de inscriere : 03/10/2009
Pagina 11 din 44 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 27 ... 44
Subiecte similare
» 9. Gonulcelen-Inimă furată
» 6. Gonulcelen-Inima furata
» 7. Gonulcelen-Inima furata