Serialesitelenovelet
1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 10 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 10 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun

+38
carina
Theo_1
torya
lindus43
iulianagl
windy_day
Motzişor
alimar
tia
violeta53
teodora_roman
iulia80
prytymeu
demiruta
ccn
iulia
iulia1965
octaviana1989
nutzi
Hatice2J
mioaranita60@.com
michiper68
clio 24
vali1cluj
elena50
vivi
lyvya
emilia63
corina
pissycutz
crem.caramel
Admin_dea05
DENISA
tubafan
florina1989
Luana
Bruni-My
dea05
42 participanți

Pagina 10 din 44 Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 27 ... 44  Urmatorul

In jos

1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 10 Empty Re: 1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun

Mesaj Scris de pissycutz Lun 22 Feb 2010, 5:56 pm

Multumim Vivi kiss ... primul rezumat la filmul Tubei yupiiiiiiiiiiii 1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 10 92073
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Data de inscriere : 05/10/2009

Sus In jos

1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 10 Empty Re: 1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun

Mesaj Scris de clio 24 Lun 22 Feb 2010, 8:02 pm

demiruta a scris:
clio 24 a scris:Ce chestie !!!!pe Cansel in film il cheama Murat Smile Smile
alt nume nu gaseau?!
IUbita multumesc pentru lamuriri!
Cat despre nume, ce sa mai zic!Abia astept sa o aud pe Tuba spunandu-i pe nume! Smile Cred ca aceia care poarta numele asta o sa tresara rau, atunci cand vor auzi!!!

Da ..eu as vrea ca macar unul din cei care poarta numele asta muratel , sa se uite la serial..bine ca e vineri si poate a doua zi nu se duce la munca lui ..sa tresara si sa simta fluturasi in stomac.. cupidon cheers
clio 24
clio 24
vip
vip

Data de inscriere : 03/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de clio 24 Lun 22 Feb 2010, 8:04 pm

vali1cluj a scris:
iulia80 a scris:
clio 24 a scris:Ce chestie !!!!pe Cansel in film il cheama Murat Smile Smile
alt nume nu gaseau?!
poate au baietii probleme cu inspiratia... stupid
1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 10 517793

1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 10 355639 Abia astept episodul in care Tuba va spune `Murat, te iubesc`....... 1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 10 208932

Si sa auda si 1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 10 756436
clio 24
clio 24
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Lun 22 Feb 2010, 9:15 pm

Bruni-My a scris:buna deni.incerc sa intru mai des dar cand pot cam le am lasat pe toate balta ptr ca fetita cea mica e in cl a1a si nu pot sa o las,plus ca e la pian.incerc si eu sa tin legatura cu voi cum pot.te admir chiar ma surprinzi cata rabdare poti avea cu cautatul .vb serios. kiss kiss
Bruni, sa-ti traiasca fetitele!
Ma bucur ca ii place muzica si banuisec, are si inclinatie, cea mica.Cand nu mai faci fata, te mai ajut eu kiss ii mai dau cate-o dictare, ca e tare greu, au invatat saracii copilasi toate semnele de punctuatie, deja, e prea mult pentru o etapa asa de scurta de timp, la naiba cu astia de la minister, ca trebuie sa mai aeriseasca programele, de cand spun ca mai descongestioneaza si nu o mai fac!
Succes fetitelor la scoala, mii de pupicei!
demiruta
demiruta
vip
vip

Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI

Sus In jos

Mesaj Scris de clio 24 Lun 22 Feb 2010, 9:35 pm

demiruta a scris:
Bruni-My a scris:buna deni.incerc sa intru mai des dar cand pot cam le am lasat pe toate balta ptr ca fetita cea mica e in cl a1a si nu pot sa o las,plus ca e la pian.incerc si eu sa tin legatura cu voi cum pot.te admir chiar ma surprinzi cata rabdare poti avea cu cautatul .vb serios. kiss kiss
Bruni, sa-ti traiasca fetitele!
Ma bucur ca ii place muzica si banuisec, are si inclinatie, cea mica.Cand nu mai faci fata, te mai ajut eu kiss ii mai dau cate-o dictare, ca e tare greu, au invatat saracii copilasi toate semnele de punctuatie, deja, e prea mult pentru o etapa asa de scurta de timp, la naiba cu astia de la minister, ca trebuie sa mai aeriseasca programele, de cand spun ca mai descongestioneaza si nu o mai fac!
Succes fetitelor la scoala, mii de pupicei!

Te-am prins ..vrajitoareo!!!!!Nu te-am mai vazut de mult!!!
clio 24
clio 24
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dea05 Mar 23 Feb 2010, 2:06 pm

DENISA a scris:
hi uaaaauuu ce poza provocatoare....abia astept sa vina ziua de vineri :D
dea05
dea05
vip
vip

Data de inscriere : 13/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de dea05 Mar 23 Feb 2010, 2:07 pm

hi Te asteptam.... kiss
dea05
dea05
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de teodora_roman Mar 23 Feb 2010, 4:06 pm

Nu prea cred ca muratel va avea voie sa se uite la TV vinerea. Ii face 1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 10 756436 alt program, il duce la teatru, il cară cu ea in vreo cafenea unde aduce toti reporterii sa le faca poze sa demonstreze ce fericiti sunt incat nici nu il intereseaza Tuba.
Dar cred ca el va urmari filmul ca noi, pe net, in secret, si isi va aminti ce fericit era cand o tinea el in brate ... si se va trezi la realitate: acum tine in brate o 1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 10 756436 si trebuie sa ia atitudine gen demirvas
teodora_roman
teodora_roman
vip
vip

Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 23 Feb 2010, 5:06 pm

teodora_roman a scris:Nu prea cred ca muratel va avea voie sa se uite la TV vinerea.

Cred că va avea accesul interzis , le va pica semnalul pe ATV brusc , dacă o vede cred că a fi mult prea dureros ptr el . Cred că nici Tuba marţea nu se uită pe ATV .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de dea05 Mar 23 Feb 2010, 8:06 pm

Buna!acum am vazut filmul va incepe de la 22:10..vai ca tarziu sad parca vad ca nu pot sa ma uit sapt asta sad
dea05
dea05
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de violeta53 Mier 24 Feb 2010, 6:54 pm

Dupa mine e mult mai potrivit Cansel cu Tuba decit Nurgul cu Murat.Eu sper din suflet sa fie un film care sa ne atraga precum Asi pe toate.

violeta53
membru incepator
membru incepator

Data de inscriere : 23/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de clio 24 Mier 24 Feb 2010, 7:20 pm

violeta53 a scris:Dupa mine e mult mai potrivit Cansel cu Tuba decit Nurgul cu Murat.Eu sper din suflet sa fie un film care sa ne atraga precum Asi pe toate.

Inca odata se vede ca Tomiris isi alege mult mai cu grija actorii ..si cred ca , considerentele sunt profesionalismul si compatibilitatea...Nurgul se potriveste ca nuca in perete...mie nu-mi transmite nimic..parca recita..nu traieste..poate pt. alte roluri e buna ..dar aici?!
clio 24
clio 24
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de nutzi Mier 24 Feb 2010, 10:37 pm

hi frumoase poze,si le sta chiar bine impreuna...sper sa aiba succes cu acest film..
Mor de nerabdare sa inceapa filmul asta ...cred ca ma va unge pe suflet,atat ca ii voi simti lipsa lui Murat:)))...ce coincidenta de nume,va dati seama cu ce drag si dor va striga Tuba ,dupa Murat? pacat ca-l dau la o ora asa de tarzie ,dar sa speram ca-l vom vedea pe yt
Va intreb pe voi furnicutelor(si imi cer scuze ,eu sunt trantorul din musuroi) oare il va traduce cineva? dupa cum va stiu ,nici nu trebuia sa intreb..
Va multumesc tuturor pt ce faceti aici...va pup si va doresc ,noapte buna !!
1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 10 889323f1ywrlz1a31 1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 10 0002025d1
nutzi
nutzi
vip
vip

Varsta : 61

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 24 Feb 2010, 11:04 pm

Episode 1

Flower girl Hasret leads a poor life with her elder sister (from his father's first marriage), younger brother Kadir and father Burhan, a free spirit. Murat is a music teacher at the conservatoire, and all famous artists are waiting at his door for his composition and arrangements. Recently he has taken up the organization of a wide-array and prestigious concert. While he devotes himself to this project, which will be the turning point in his career, he is unaware that he will be taking the flower girl, he meets on the street, into his work, into his project and even into his life. This love story from the shabby neighborhoods extending to theones with rich shop windows will carry away viewers with the music from all sorts of genres.

Florăreasa Hasret duce o viaţă săracăcioasă împreună cu sora ei mai în vârstă (din prima căsătorie a tatălui său ), fratele mai mic Kadir şi tatăl Burhan, un spirit liber. Murat este un profesor la Conservatorul de muzică, la care toţi artiştii renumiţi aşteaptă la uşa sa pentru o compoziţie a sa şi aranjamentele sale . Recent el a luat în considerare organizarea unei largi repenzentaţii şi a unui concert de prestigiu. În timp ce el se dedică acestui proiect, care va fi punctul de cotitură al carierii sale, el nu este conştient când o va lua pe florăreasa, pe care el o întâlneşte pe stradă, în proiectul său, şi chiar în viaţa lui. Această poveste de dragoste din cartierul ponosit se extinde la vitrinele bogate ale magazinelor , va atrage imediat telespectatorii de muzică de toate genurile .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mier 24 Feb 2010, 11:38 pm

pare f interesant...cred ca sambata voi avea ce sa vad pe youtube!
kiss
multumim fetelor pt efortul pe care il depuneti...ca noi sa dau un citat "trantorii" sa ne bucuram de aceste seriale floare
iulia80
iulia80
vip
vip

Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 25 Feb 2010, 5:09 pm

Votati Tuba

http://www.siyasetdergisi.com.tr/Tr/Anket.aspx?AnketID=34

1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 10 52833108

1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 10 45309044
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Joi 25 Feb 2010, 5:33 pm

Fetelor ati vazut ce poza are Nurgul in sondajul de mai sus? affraid
Si mai e si pe locul doi confused Cum e posibil asa ceva? Se topesc turcii dupa ea?
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 25 Feb 2010, 5:39 pm

pissycutz a scris:Fetelor ati vazut ce poza are Nurgul in sondajul de mai sus? affraid
Si mai e si pe locul doi confused Cum e posibil asa ceva? Se topesc turcii dupa ea?

parcă ar poza în FHM, acolo sunt niţel mai îmbrăcate .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Joi 25 Feb 2010, 5:46 pm

DENISA a scris:

Mi se pare oribila poza ... iar Nurgul affraid Si poza aceea e clar ca e facuta instudio cu tot ce trebuie. king
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de florina1989 Joi 25 Feb 2010, 8:54 pm

Buna seara fetele eu am facut cont pe youtube pentru filmul Tubei https://www.youtube.com/GonulcelenTuba de maine seara incep sa traduc daca pun fetele pe huni si vrea cineva sa ma ajute din engleza imi spuneti si impartim munca daca nu fac eu singura;) kiss kiss
florina1989
florina1989
vip
vip

Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau

Sus In jos

1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 10 Empty Tuba Buyukustun

Mesaj Scris de tia Joi 25 Feb 2010, 11:13 pm

Mai avem doar o zi si putem vedea in premiera, Gunulcelen...pe Tuba si noul ei partener...Tuba e "fata noastra de suflet", iar Murat a fost cel care a "pus in miscare" inimioarele Doamnelor...pe Murat deja il vedem langa alta partenera, "tocata " maruntel-maruntel la "cazanul cu barfe"...Sa vedem ce ne pregateste Tuba fara Murat... I-am urmarit proiectele de dupa Asi cu mare interes, dar si placere, i-am urmarit declaratiile de la Tv, din presa si orice stire legata de activitatea ei de pe platouri, dar si din viata particulara ne-a pus "pe jar"...Orice poza sau cuvant de la ea sau despre ea pentru noi era o incantare, si o confirmare ca nu am gresit atunci cand, odata cu serialul Asi, am descoperit o tanara de talent cu o cariera in ascensiune....Tuba e serioasa in munca ei, invata dialecte noi, invata sa cante si sa danseze, stie sa sustina frumos o conversatie, fara inhibitii, si fara aere de mare vedeta...Se comporta elegant, zambeaste natural, are stil si e frumoasa, fie ca e aproape taranca ca-n Asi sau fiica de oameni cu stare, ca-n Umbra... Rolul de tiganca din Gunulcelen, e foarte diferit din ce-am urmarit pana acum, iar daca scenariul va urmari povestea My fair Lady, de Bernard Show, e un rol greu, cu multe fatete, transformari pe parcurs, de comportament, trebuie sa cante, sa danseze... ..Ii dorim mult succes, sa reusesca sa ne incante si sa ne emotioneze deopotriva... inima inima
tia
tia
membru
membru

Data de inscriere : 21/11/2009

Sus In jos

1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 10 Empty Tuba Buyukustun si Murat Yildirim

Mesaj Scris de tia Joi 25 Feb 2010, 11:37 pm

O parte din fetele de aici, ma stiu ca fiind "Doamna cu citatele", de pe port.ro...Sunt preasupusa cuvintelor...Imi place sa conversez, sa comentez sau sa povestesc.....Cum poze, imagini, clipuri "sa fabric" nu ma pricep, am adus vorbele in ajutor, vorbele frumoase ale serialului Asi, ce ne-a adus impreuna, mai intai pe port si apoi si-n alte forumuri...Imi palce aici, la voi , e foarte vesel si sunt multe informatii de la sursa, poze, imagini inedite..."Harnicutele" acestui forum sunt talentate si apreciate de familia Asi, de pe port, de la Alina sau Eve...Sper sa nu deranjez cu vorbele mele pe cineva si mai ales,ca le aduc din alta parte...
Da, si vreau sa-i urmaresc in continuare, pe Murat si Tuba, i-am descoperit odata cu serialul Asi, ca niste actori tineri, frumosi si de talent...Nu pot spune ca nu-mi plac si ceilalti actori ai serialului, in aceeasi masura eu insami "am sapat" adanc sa aduc informatii despre Tuncel Kurtiz, Nur Surer, Cetin tekindor, Selma sau Cemal...despre muzica filmului si despre toti ceilalti vazuti si nevazuti care au creat "fenomenul" Asi...Datorita acestui serial am descoperit o altfel de Turcie, obiceiurile si traditiile lor, muzica extraordinara...am gasit o parte din radacinile noastre..Am fost la "fata locului" sa simt si sa respir macar o clipa aerul oriental al acelor meleaguri...Datorita lor cunosc mult mai bine ce se petrece in Turcia in aceasta zona a filmelor de televiziune, stiu mai multi actori, decat din Romania.... si-i descoper mereu cu alte si alte proiecte...Ma intereseaza si Nurgul, si Cansel, deopotriva, dar trebuie sa recunosc ca sunt cu sufletul si inima la Demir si Asi, cei care au rascolit in mine, si poate si-n alte suflete, emotie si fiorul romantic..partea frumoasa a vietii si clipele de aducere aminte...Asadar noile seriale ale lui Murat, Tuba nu pot fi decat "podul lui Demir..."sa faca trecerea catre amintirile frumoase ce vor veni"... kiss hi hi hi Exclamation Exclamation Exclamation
tia
tia
membru
membru

Data de inscriere : 21/11/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia Vin 26 Feb 2010, 9:35 am

DENISA a scris:
pissycutz a scris:Fetelor ati vazut ce poza are Nurgul in sondajul de mai sus? affraid

Fetelor e pur si simplu oribila, mie nu-mi place. 1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 10 67332
iulia
iulia
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 24/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia Vin 26 Feb 2010, 9:37 am

[quote="florina1989"]Buna seara fetele eu am facut cont pe youtube pentru filmul Tubei https://www.youtube.com/GonulcelenTuba de maine seara incep sa traduc daca pun fetele pe huni si vrea cineva sa ma ajute din engleza imi spuneti si impartim munca daca nu fac eu singura;) kiss kiss [/quote

Florinel daca am sa am timp o sa incerc sa te ajut eu cu una sau doua din parti dar o sa fie mai greu cu scrisul ca nu prea le am asa de repede. kiss
Numai sa le puna si fetele de pe huni. 1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 10 155656
iulia
iulia
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 24/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Vin 26 Feb 2010, 10:17 am

florina1989 a scris:Buna seara fetele eu am facut cont pe youtube pentru filmul Tubei https://www.youtube.com/GonulcelenTuba de maine seara incep sa traduc daca pun fetele pe huni si vrea cineva sa ma ajute din engleza imi spuneti si impartim munca daca nu fac eu singura;) kiss kiss

Buna!!!!yupiiiiiii!!!Foarte bine ai facut, te ajutam cu mare placere kiss..o sa traducem ce pun fetele de pe hunilii si aici kiss
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 10 din 44 Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 27 ... 44  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum