Serialesitelenovelet
1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 9 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 9 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun

+38
carina
Theo_1
torya
lindus43
iulianagl
windy_day
Motzişor
alimar
tia
violeta53
teodora_roman
iulia80
prytymeu
demiruta
ccn
iulia
iulia1965
octaviana1989
nutzi
Hatice2J
mioaranita60@.com
michiper68
clio 24
vali1cluj
elena50
vivi
lyvya
emilia63
corina
pissycutz
crem.caramel
Admin_dea05
DENISA
tubafan
florina1989
Luana
Bruni-My
dea05
42 participanți

Pagina 9 din 44 Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 26 ... 44  Urmatorul

In jos

1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 9 Empty Re: 1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun

Mesaj Scris de vivi Sam 20 Feb 2010, 3:21 pm

ieri am zis ca poate au gresit dar vad ca azi au actualizat programul si apare la22:10 http://www.atv.com.tr/yayin_akisi/2010/02/26
vivi
vivi
vip
vip

Data de inscriere : 09/10/2009

Sus In jos

1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 9 Empty Re: 1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun

Mesaj Scris de demiruta Sam 20 Feb 2010, 3:27 pm

DENISA a scris:atât de minuscul a fost reportajul cu serialul lui Tuba ?????????? vreau ceva mai mult , la ASK ve CEZA Nurgul a apărut mai mult, nu îmi place vroiam să o văd mai mult pe Tuba .
Si eu as fi vrut la fel, Denisa!
Dar ea parca ne transmite ceva si cand tace, printr-un simplu zambet!
O trimit pe regina primaverii sa aiba grija de ea si de voi!
https://www.youtube.com/watch?v=mQmuLNWqMiE&feature=sub
demiruta
demiruta
vip
vip

Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Sam 20 Feb 2010, 3:35 pm

demiruta a scris:

Dar ea parca ne transmite ceva si cand tace, printr-un simplu zambet!
O trimit pe regina primaverii sa aiba grija de ea si de voi!

Bună drăgălaşo ! mă bucur că în final ai hotărât să intri mai des la noi. eu nu sunt fan Cancel , dar îmi place Tuba ( în egală măsură cu Murat ) şi cu singuranţă mă voi uita la serialul ei . Tuba ca şi Murat prin simpla lor apariţie atrag privirile şi atenţia tuturor , în cele 2 seriale ale lor ei sunt pionii principali şi sunt sigură că foarte mulţi se uită la cele 2 seriale ptr ei doi .

https://www.youtube.com/watch?v=LCbvF55VMmY
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia1965 Sam 20 Feb 2010, 3:52 pm

iulia a scris:

Ehhh la naiba l-am ratat si pe asta.Te pup. kiss kiss
Smile Smile Inca nu !! Pana nu semneaza in registru...e un barbat liber !! Smile Smile
iulia1965
iulia1965
vip
vip

Data de inscriere : 01/12/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia1965 Sam 20 Feb 2010, 3:56 pm

DENISA a scris:atât de minuscul a fost reportajul cu serialul lui Tuba ?????????? vreau ceva mai mult , la ASK ve CEZA Nurgul a apărut mai mult, nu îmi place vroiam să o văd mai mult pe Tuba .
Am vazut ca actorii din seriale sunt invitati la diverse emisiuni DUPA ce incepe serialul...Uneori abia dupa cateva episoade,abia -ca sa aiba despre ce discuta,ce analiza! Avand in vedere popularitatea Tubei si a lui Cansel , cred ca vor fi invitati dupa primul episod... 1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 9 37853
iulia1965
iulia1965
vip
vip

Data de inscriere : 01/12/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Sam 20 Feb 2010, 11:13 pm

ARZU HUNILI

I have just watched the DIZI TV shoots and I wanted to explain some esentials that we were not aware of.

First of all. The guy with the clarinet is in love with Hasret. He is also popular in the Gypsy town so there are other girls in love with him. THe first epiosde starts with him coming out of prison. He was falsely accused of something. He goes back to his Gypsy village. Hasret's father is in prison too. He is not a good man. Hasret sells flowers and she looks after her family. Her sister looks after the house and cooks and cleans etc. Hasret has a younger brother who is good for nothing and he keeps running away from the house. (this is the boy she is chasing after in the trailers. )

Murat and his friend Levent come to the gypsy town to watch the guy playing the clarinet. because he is one of the best. what happens though is that they watch hasret on stage with him. so that is how they meet Hasret.

The scene is from a wedding and the man who is getting married is the coffee shop owner of the gypsy village.

DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de prytymeu Dum 21 Feb 2010, 12:03 am

[quote="vivi"]interviul Tubei dizi tv
Buna seara, dragutelor!
Am vazut acum interviul 1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 9 995114 .Daca la Ask ve ceza ma uit pentru Murat, la Gonulcelen ma voi uita cu placere pentru intreg filmul si toti actorii (in special pt Tuba ) Este fenomenala.Orice rol joaca, i se potriveste "manusa". Abia astepet!
prytymeu
prytymeu
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 24/10/2009
Varsta : 65

Sus In jos

Mesaj Scris de clio 24 Dum 21 Feb 2010, 10:45 am

DENISA a scris:ARZU HUNILI

I have just watched the DIZI TV shoots and I wanted to explain some esentials that we were not aware of.

First of all. The guy with the clarinet is in love with Hasret. He is also popular in the Gypsy town so there are other girls in love with him. THe first epiosde starts with him coming out of prison. He was falsely accused of something. He goes back to his Gypsy village. Hasret's father is in prison too. He is not a good man. Hasret sells flowers and she looks after her family. Her sister looks after the house and cooks and cleans etc. Hasret has a younger brother who is good for nothing and he keeps running away from the house. (this is the boy she is chasing after in the trailers. )

Murat and his friend Levent come to the gypsy town to watch the guy playing the clarinet. because he is one of the best. what happens though is that they watch hasret on stage with him. so that is how they meet Hasret.

The scene is from a wedding and the man who is getting married is the coffee shop owner of the gypsy village.

Am vazut emisiunea despre filmai si vreau sa va explic cateva lucruri esentiale.

In primul rand. Baiatul cu clarionetul este indragostit de Hasret. El este foarte popular in orasul tiganilor , deci multe alte fete sunt indragostite de el Primul episode incepe cum el iese din inchisoare. El a fost acuzat pe nedrept de ceva. El se intoarce in orasul tiganilor. Tatal lui Hasret este si el in inchisoare. Nu este un om bun. Hasret vinde flori si are grija de familia ei.Surorile ei au grija de casa, gatesc, spala, Hasret are un frate mai mic., care nu este bun lanimic si care tot fuge de acasa. ( este baiatul dupa care alearga ea in trailer. )

Murat si prietenul lui Levent vin in orasul tiganilor pentru a-l vedea pe baiatul cu clarinetul cum canta, pentru ca el este unul dintre cei mai buni.,lucru care se intampla cand canta si Hasret cu el , deci asa se intalnesc ei cu Hasret .
scena este de la o nunta si c el care se casatoreste este patronul cafenelei din orasul tiganilor

Multumim Deni..multumim Arzu...abia astept sa inceapa serialul ..cred ca va fi super... kiss
clio 24
clio 24
vip
vip

Data de inscriere : 03/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de clio 24 Dum 21 Feb 2010, 10:50 am

Ce chestie !!!!pe Cansel in film il cheama Murat Smile Smile
alt nume nu gaseau?!
clio 24
clio 24
vip
vip

Data de inscriere : 03/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Dum 21 Feb 2010, 11:17 am

clio 24 a scris:Ce chestie !!!!pe Cansel in film il cheama Murat Smile Smile
alt nume nu gaseau?!
poate au baietii probleme cu inspiratia... stupid
1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 9 517793
iulia80
iulia80
vip
vip

Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de vali1cluj Dum 21 Feb 2010, 1:14 pm

iulia80 a scris:
alt nume nu gaseau?!

1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 9 355639 Abia astept episodul in care Tuba va spune `Murat, te iubesc`....... 1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 9 208932

Ultima editare efectuata de catre vali1cluj in Dum 21 Feb 2010, 1:54 pm, editata de 1 ori
vali1cluj
vali1cluj
vip
vip

Data de inscriere : 29/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Dum 21 Feb 2010, 1:17 pm

vali1cluj a scris:`Murat, te iubesc[/b][/color]`....... 1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 9 208932

da , dar ea în imagine să îl aibă pe Murat Yildirim .... Smile Smile
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia Dum 21 Feb 2010, 4:00 pm

iulia1965 a scris:
iulia a scris:

Ehhh la naiba l-am ratat si pe asta.Te pup. kiss kiss
Smile Smile Inca nu !! Pana nu semneaza in registru...e un barbat liber !! Smile Smile

Buna!Sa speram ca nu semneaza asa curand... indragostit indragostit
iulia
iulia
membru activ
membru activ

Sus In jos

Mesaj Scris de vivi Dum 21 Feb 2010, 4:25 pm

Cansel si iubita 1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 9 Jgt6691.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 9 2gtvn9v1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 9 Ws2uk71.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 9 Qxrz7o1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 9 Rs91sy

Ultima editare efectuata de catre vivi in Dum 21 Feb 2010, 8:34 pm, editata de 3 ori
vivi
vivi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia Dum 21 Feb 2010, 4:29 pm

Ma firar sa fie dar cu un actor care n-are iubita sau sotie nu puteau sa gaseasca si ei pt. rolul lui Cansel???? 1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 9 2743637754 1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 9 2743637754
iulia
iulia
membru activ
membru activ

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Dum 21 Feb 2010, 9:16 pm

Iubita lui Cancel a reactionat corect in imaginile astea...si eu l-as fi luat in brate si l-as fi pupat de nu se vedea!!! Smile Smile Smile !
demiruta
demiruta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Dum 21 Feb 2010, 9:16 pm

iulia80 a scris:
alt nume nu gaseau?!
demiruta
demiruta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Dum 21 Feb 2010, 9:17 pm

[quote="prytymeu"]
vivi a scris:interviul Tubei dizi tv
Buna seara, dragutelor!
Am vazut acum interviul 1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 9 995114 .Daca la Ask ve ceza ma uit pentru Murat, la Gonulcelen ma voi uita cu placere pentru intreg filmul si toti actorii (in special pt Tuba ) Este fenomenala.Orice rol joaca, i se potriveste "manusa". Abia astepet!
Si dupa ce te uiti sa vii aici sa stam la barfa....si eu o sa ma uit si voi fi si pe aici! kiss
demiruta
demiruta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Dum 21 Feb 2010, 9:20 pm

alt nume nu gaseau?!
IUbita multumesc pentru lamuriri!
Cat despre nume, ce sa mai zic!Abia astept sa o aud pe Tuba spunandu-i pe nume! Smile Cred ca aceia care poarta numele asta o sa tresara rau, atunci cand vor auzi!!!
demiruta
demiruta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 22 Feb 2010, 5:21 pm

Bruni-My a scris:https://www.facebook.com/pages/Tuba-Buyukustun/34440002728?v=app_10531514314&viewas=533647155#!/video/video.php?v=316878542155&ref=mf

este reportajul de sambata de pe show tv.pupicii.

mulţam cucuiato ....
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Bruni-My Lun 22 Feb 2010, 5:26 pm

DENISA a scris:
Bruni-My a scris:https://www.facebook.com/pages/Tuba-Buyukustun/34440002728?v=app_10531514314&viewas=533647155#!/video/video.php?v=316878542155&ref=mf

este reportajul de sambata de pe show tv.pupicii.

mulţam cucuiato ....

si eu te pup cucuiato kiss
Bruni-My
Bruni-My
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 17/09/2009
Varsta : 46
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 22 Feb 2010, 5:31 pm

Bruni-My a scris:

si eu te pup cucuiato kiss

te aşteptăm mai des ..... ce mai faci ???
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Bruni-My Lun 22 Feb 2010, 5:40 pm

buna deni.incerc sa intru mai des dar cand pot cam le am lasat pe toate balta ptr ca fetita cea mica e in cl a1a si nu pot sa o las,plus ca e la pian.incerc si eu sa tin legatura cu voi cum pot.te admir chiar ma surprinzi cata rabdare poti avea cu cautatul .vb serios. kiss kiss
Bruni-My
Bruni-My
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 17/09/2009
Varsta : 46
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 22 Feb 2010, 5:53 pm

Bruni-My a scris:buna deni.incerc sa intru mai des dar cand pot cam le am lasat pe toate balta ptr ca fetita cea mica e in cl a1a si nu pot sa o las,plus ca e la pian.incerc si eu sa tin legatura cu voi cum pot.te admir chiar ma surprinzi cata rabdare poti avea cu cautatul .vb serios. kiss kiss

PUPICEI , PUPICEI
PUPICEI , PUPICEI
PUPICEI , PUPICEI
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de vivi Lun 22 Feb 2010, 5:54 pm

1.Bölüm Özeti

Köklü bir aileden gelen Murat(Cansel Elçin), Konservatuar Müzik Bölümünde Piyanist bir akademisyendir. Dünya çapında tanınan Murat’a, devlet tarafından “Medeniyetler Buluşması” konserini hazırlaması için büyük bir proje verilir. Bu proje kapsamında aradığı çingene müzisyenleri dinlemek üzere bir çingene düğününe giden Murat, çingene kızı Hasret’i(Tuba Büyüküstün) şarkı söylerken görür ve eğer eğitilirse aradağı solisti bulduğunu iddia eder. Elit müzisyen arkadaşları için çılgınlık gibi görünen bu fikir Murat’ın çoktan aklına yatmıştır. Gerisi Hasret’i buna ikna etmeye kalır
vivi
vivi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 9 din 44 Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 26 ... 44  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum