Serialesitelenovelet
1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 26 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 26 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun

+38
carina
Theo_1
torya
lindus43
iulianagl
windy_day
Motzişor
alimar
tia
violeta53
teodora_roman
iulia80
prytymeu
demiruta
ccn
iulia
iulia1965
octaviana1989
nutzi
Hatice2J
mioaranita60@.com
michiper68
clio 24
vali1cluj
elena50
vivi
lyvya
emilia63
corina
pissycutz
crem.caramel
Admin_dea05
DENISA
tubafan
florina1989
Luana
Bruni-My
dea05
42 participanți

Pagina 26 din 44 Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 35 ... 44  Urmatorul

In jos

1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 26 Empty Re: 1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun

Mesaj Scris de iulia80 Sam 06 Mar 2010, 5:53 pm

DENISA a scris:
iulia80 a scris:

sunt de acord cu voi fetelor..ca e stridenta..galagioasa..cateodata cam teatrala...dar fetelor.. joaca un rol de tiganca..ati vazut vrodata cum se cearta tiganii..vai de zilele mele Smile
si cred ca pesonajul interpretat de tuba va evolua..asta ca sa avem un contrast intreb cine era si ce va ajunge!
poate ca ceva ceva se va schimba in episodul urmator!
kiss

vom vedea dacă va evolua ...
te vad cam pesimista in legatura cu serialul tubei!
kiss
iulia80
iulia80
vip
vip

Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi

Sus In jos

1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 26 Empty Re: 1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun

Mesaj Scris de clio 24 Sam 06 Mar 2010, 5:53 pm

DENISA a scris:
clio 24 a scris:

Cred ca sta cu ochii inchisi Smile ...pana trece momentul...poti sa stii ce stie Sami sa faca???? Smile

pomeneşti că noaptea se tranformă în Făt frumos ??? muratel

sau poate are altceva..sufletul de exemplu... Smile Unsuflet mare intr-un corp mai schelet Smile
clio 24
clio 24
vip
vip

Data de inscriere : 03/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Sam 06 Mar 2010, 5:54 pm

clio 24 a scris:

sau poate are altceva..sufletul de exemplu... Smile Unsuflet mare intr-un corp mai schelet Smile

.
oare chiar atât de bun de pus la rană să fie ???
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Sam 06 Mar 2010, 5:56 pm

iulia80 a scris:
te vad cam pesimista in legatura cu serialul tubei!
kiss

poate e prea mult spus pesimistă , doar că aveam alte aşteptări . pe Tuba o plac oricum chiar şi cu maimuţa lângă ae .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de clio 24 Sam 06 Mar 2010, 5:56 pm

DENISA a scris:
clio 24 a scris:

.

Eu nu vreau sa stiu..brrr..brrr
M-am apucat de tradus partea a treia
clio 24
clio 24
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Sam 06 Mar 2010, 5:57 pm

iulia80 a scris:ca e stridenta..galagioasa..cateodata cam teatrala...dar fetelor.. joaca un rol de tiganca..ati vazut vrodata cum se cearta tiganii..vai de zilele mele Smile
si cred ca pesonajul interpretat de tuba va evolua..asta ca sa avem un contrast intreb cine era si ce va ajunge!
kiss

In ce priveste certurile, ai dreptate. Eu vorbesc despre comportamentul ei cand nu se cearta, comportamentul cand este intrebatoare, uimita, cand se contrazice cu Cansel/Murat (vezi gestul fortat al mainii duse la tampla si intreaga expresie corporala din momentul in care se mira, cred, de aspectul casei lui Murat), despre asta vorbesc. Aici reprosez regizorului ca nu cere o alta atitudine din partea personajului.
windy_day
windy_day
vip
vip

Data de inscriere : 10/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia1965 Sam 06 Mar 2010, 6:05 pm

DENISA a scris:
clio 24 a scris:

.
Ei,asta-i buna !! De ce n-o spuneti pe sleau ?? O fi bun la pat !! 1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 26 898610 Desi...ca sa ajungi acolo cu el... affraid
iulia1965
iulia1965
vip
vip

Data de inscriere : 01/12/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Sam 06 Mar 2010, 6:06 pm

windy_day a scris:
iulia80 a scris:ca e stridenta..galagioasa..cateodata cam teatrala...dar fetelor.. joaca un rol de tiganca..ati vazut vrodata cum se cearta tiganii..vai de zilele mele Smile
kiss

In ce priveste certurile, ai dreptate. Eu vorbesc despre comportamentul ei cand nu se cearta, comportamentul cand este intrebatoare, uimita, cand se contrazice cu Cansel/Murat (vezi gestul fortat al mainii duse la tampla si intreaga expresie corporala din momentul in care se mira, cred, de aspectul casei lui Murat), despre asta vorbesc. Aici reprosez regizorului ca nu cere o alta atitudine din partea personajului.

recunosc ca tuba are un gest care imi sta in dioptriile de la ochelari...
isi pune mana in sold intr-un mod ostentativ!...dar eu in legatura cu jocul lor..sunt optimista..cred ca personajul va evolua intr-o lady..pe parcursul transofrmarii ea va incerca sa ii atraga atentia lui..probabil indragostindu-se de el..si de-abia dupa ce ajunge ea cineva....cred ca va realiza si el ca i-a picat si lui la stomac ceva Smile
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Sam 06 Mar 2010, 6:09 pm

clio 24 a scris:

Nu fiti rele, nu stiti ca "Esentele tari se tin in sticlute mici" ???? Smile Smile
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Sam 06 Mar 2010, 6:14 pm

windy_day a scris:
clio 24 a scris:

Nu fiti rele, nu stiti ca "Esentele tari se tin in sticlute mici" ???? Smile Smile

sticlute mici..poroase si paroase? Smile
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de vali1cluj Sam 06 Mar 2010, 6:44 pm

Incep sa traduc partea 4
vali1cluj
vali1cluj
vip
vip

Data de inscriere : 29/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de clio 24 Sam 06 Mar 2010, 6:49 pm

windy_day a scris:
clio 24 a scris:

Ba da..dar nici asa de mici..aproape pitice si scheletice!!!! Smile Smile Smile
clio 24
clio 24
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de clio 24 Sam 06 Mar 2010, 7:15 pm

FETELOR M-AM APUCAT DE TRADUS PARTEA A SASEA!!!!!!!!
clio 24
clio 24
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Sam 06 Mar 2010, 7:50 pm

buna,
A inceput cineva partea a 5-a??? Daca nu o traduc eu. Astept 5 minute
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de clio 24 Sam 06 Mar 2010, 7:55 pm

Pun aici traducerea partii 6 , pana se pun celelate parti
EPISODE 2 PART 6 (NHY)

Nesrin: Nu am stiu ca ai trecut de la masura 38 la 42!Daca stiam nu le-as fi dat ei .
Meltem: Nu pot sa mai suport in continuare aceste insulte. Nu mai pot ramane aici.
Nesrin: Din moment ce tonul tau a devenit cam certaret, mai mult tipi decat vorbesti, sunt de acord cu tine! Este bine sa nu mai ramai aici.
--
Levent:Se pare ca aceasta masina va ramane mereu a mea .Asa presimt eu.
Murat:Nu aveai o intalnire importanta cu vedeta ta?Sa nu te retin !!!
Levent: Ok. Ia-o incetisor!
Murat: Vei sta acolo?
Hasret: De ce?
Murat: Vino aici! Do Re Mi Fa Sol La Si Do! Do Si LA Sol Fa Mi Re Do! Este randul tau! Do Re Mi Fa Sol Sol.Poti sat ii minte ?
Hasret: Oh omule , este usor(ca 2 minciuni),De ce nu as putea sa tin minte.
Murat: Atunci , incepe.
Hasret: Ce s-a intamplat?
Murat:Parca ai fost la un meci de fotbal aseara .
Hasret: Ce meci, bai?
Murat: Fara "bai"! Vocea ta zgarie!Ai o astfel de voce dup ace tipi si strigi la un meci de fotbal,vocea ta suna ca o tabla. Intr-un fel ai facut-o . Ai cantat lalait toata noaptea.Sunt sigur ca dupa aia ai vorbit la telefon pana dimineata .
Hasret:Iti jur pe biblie(Coranul la ei) si pe paine ca nu am facut asa. . Bai, l-am primit doar de dimineata
Murat: Nu mai spune "bai"! sa incheiem o intelegere.Nu mai vorbesti la telefon.Numai canti Niciodata numai canti cantecele tale pe care le stii! Vorbeste cat mai putin posibil .Cand vorbesti venele tale se umfla .Nu tipi!
Hasret: Bai ,ce tot spui tu, nu tipi si alte chestii de ale mele…Eu nu tip …
Murat: Numai vorbi cu bai " , nu se spune alte chestii de ale mele ..se spune personale
Hasret: Bine, personale
Murat:Vino aici! Stai dreapta! Nu aplecata! Respira corect De mai jos. Umpleti stomacul cu aer , nu pieptul.Da-ti parul din ochi
Hasret: Fund increzut si prost! Idiot filfizon!
Murat: Ce ai spus? Nu am inteles!
Hasret: Repetam sa vorbesc fara sa tip. Este bineeeeeeeeeee?
Murat: Din nou! Do re mi....
Hasret: Avocat! Nu ai spus nimic despre avocat.Am spus AVOCAT, AVOCAT!

--
clio 24
clio 24
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de vali1cluj Sam 06 Mar 2010, 8:10 pm

ap postat partea 4 la traduceri. 1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 26 296580

mi-a plăcut partea ăn care spune că s-a spălat săptămâna trecută 1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 26 355639
vali1cluj
vali1cluj
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de clio 24 Sam 06 Mar 2010, 8:16 pm

vali1cluj a scris:ap postat partea 4 la traduceri. 1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 26 296580

mi-a plăcut partea ăn care spune că s-a spălat săptămâna trecută 1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 26 355639

Am vazut iubita..astept 5 si o pun si eu..eu m-am stricat de ras,..cand traduceam parca vedeam mutrita Tubei Smile
clio 24
clio 24
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de vali1cluj Sam 06 Mar 2010, 8:22 pm

traduc partea 7
vali1cluj
vali1cluj
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Sam 06 Mar 2010, 9:15 pm

eu din pacate fetelor...trebuie sa ies...
va doresc seara placuta si noapte buna
1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 26 517793
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Sam 06 Mar 2010, 9:19 pm

EPISODE 2 PART 5 (ARZU)
Alıntı

partea a 5-a. Sper ca nu am mai facut incurcaturi. Scuze ca a durat mai mult dar a trebuit sa termin o lucrare venita pe neasteptate.

Ultima editare efectuata de catre windy_day in Sam 06 Mar 2010, 9:28 pm, editata de 1 ori
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Sam 06 Mar 2010, 9:22 pm

Cred ca am reusit sa pun partea a 5-a si la traduceri. Sa sterg traducerea de aici???
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Sam 06 Mar 2010, 9:24 pm

windy_day a scris:Cred ca am reusit sa pun partea a 5-a si la traduceri. Sa sterg traducerea de aici???
Buna!Multumim pt ajutor.De sters o sa ma ocup eu un pic mai tarziu.... kiss
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Sam 06 Mar 2010, 9:27 pm

Buna seara la toata lumea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Va invit la un... 1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 26 667864 sau poate o ... 🍕 asa de sambata seara o 1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 26 433230
kiss kiss kiss kiss
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de vali1cluj Sam 06 Mar 2010, 9:31 pm

Încă nu e postată partea 6 la traduceri, deci o să pun partea 7 aici.

Ep 2 Partea 7

Hasret: Mulţumesc. Pa .
**
Ziarul: Post liber de menajeră..
**
Nesrin: Recomandările dumneavoastră sunt foarte bune.
Puteţi începe cât de curând posibil ?

Saime: Voi fi gata în câteva zile.
Nesrin: Sper că vom fim mulţumite şi eu şi dumneavoastră.

**
Saime: Alo, frate. Bună. Cred că va trebui să stau mai mult aici.

**
Nesrin: Nakiye ştii că vom avea 4 oaspeţi la cină în seara asta.

Nakiye: Ştiu. Trebuie să ştiu franceză ca să o cunosc.

Nesrin: Ştie şi engleza, ştii asta.
Nakiye: Să sperăm că doamna Saime nu a uitat limba turcă în timp ce vorbea toate limbile astea.
Nesrin: Poţi atunci să o înveţi tu turca.
Nakiye: Vom vedea.
**
Hasret: niniii nennneee nonnoooonoooo niniii nennneee nonnoooonoooo niniii nennneee nonnoooonoooo
Murat: stop
Hasret: niniii nennneee nonnoooonoooo
Murat: stop
Hasret: Ce s-a întâmplat! BĂI!
Murat: Nu mai spune BĂI! Încearcă să pronunţi O- urile corect, dar să nu le închizi, clar! Ok ! Şi scoate-ţi părul din ochi. Nu vezi nimic aşa. Stai dreaptă, dreaptă! Ok, de la început. …

Hasret: ninniiii ehhhıımm, niniii nennneee nonnoooonoooo
Murat: E- urile tale tot nu sunt corecte.

Murat: Lasă bărbia jos… mai jos. Stai dreaptă.. respiră cu ajutorul diafragmului…
Murat: Din nou.. nu ne putem opri.. din nou, din nou.
Murat: Spune O într-un mod mai relaxat,-fă-le O uri lungi. De la început.

Nakiye: Deci, vine şi domnul Nusret?
Nesrin: Da.
Nakiye: O să-şi bată joc din nou de Murat… o să-i spună "marele geniu musical".

Nesrin: Şi Murat e nepoliticos cu el.
Nakiye: Ce să facă şi el. Nu-i plac bărbaţii care flirtează cu mama lui.
Nesrin: Nu flirtează cu mine.
Nakiye: De când a plecat domnul Ethem bărbatul ăsta tot încearcă să fie în preajma ta. Şi lui Murat nu-i place asta. Îşi apără tatăl.

Nesrin: Nakiye câteodată eşti nepoliticoasă şi nu vorbeşti cum ar trebui cu mine.

**
Murat: Taie vocala, e mai scurtă. Nu mai face ca E urile să sune lăbărţat… asigură-te că O urile sunt mai lungi.

Hasret: niniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Murat: Lasă bărbia jos. Stai dreaptă. Nu mai face să sune ca E lăbărţat.

Hasret: niniii nennneee nonnoooonoooo niniii nennneee nonnoooonoooo niniii nennneee nonnoooonoooo niniii nennneee nonnoooonoooo
Murat: Stop. Uite, vocea şi mintea ta sunt în locuri diferite. Concentrează-te! Mă faci să-mi pierd timpul.
Hasret: Unde e mintea mea, atunci? Nu mai am minte deloc din cauza ta. Capul meu e ca o tobă din cauza ta.
Murat: Tobele sună mai bine decât tine. Concentrează-te.
Tot ce vreau e un I şi un E corect, şi un simplu O… O…
OoooooooOOOooooo! OoooooooOOOooooo!
Hasret: Ok. M-am prins, Uite, o să-mi iasă acum.

Murat: Oh nu! Nu! Nu ai intenţia să înveţi. Pleacă atunci, pleacă!
Hasret: Fund bastard prost şi încrezut!!
Murat: Stai, stai!.. Ce mi-ai spus? M-ai înjurat?

Ai spus de tatăl meu, şi despre avocat, şi acum înjuri şi ai gura spurcată.
Murat: Tu ai o gură spurcată. Să nu mai spui nimic de tatăl meu altădată. Ai dorit un avocat. Am angajat deja unul. Dosarul tatălui tău a fost deja verificat. Am rezolvat asta. Asta e tot ce ţi-ai dorit, nu? Acum, pleacă în camera ta!

Hasret: Fund prost şi încrezut!!
**
Hasret: Eu sunt bine, soră... Pomposul de domn Murat l-a angajat pe avocatul lui. Hmmm. Va trebui, cred, să aşteptăm. Te sărut şi eu.

**
Hasret: oooOOO… Oh haide negruţo!
E doar litera O… cum să nu poţi reuşi???
OooooOOOOoooOOOO!, OooooOOOOoooOOOO!, Vezi, ai reuşit. OOOOoooOOOoooOO! OOOOOOooooooOOOOOOoooOOOOO! Ce să fac dacă nu ştii să mă înveţi, prostule. Vezi, trebuie să stai întins pe spate ca să-ţi iasă sunetul ăsta….. OooooOOOOoooOOOO!
**
Nesrin: Murat , am invitat nişte prieteni la cină şi m-am gândit... nu vrei să ni te alături?

Murat: Nu, trebuie să studiez.
Nesrin: Nu insist, pentru că va fi şi Nusret aici.

Murat: Asta-i bună!!!
Levent: Nu arăţi prea bine… ce spui dacă mergem la club şi ne îmbătăm? Se pare că amândoi avem nevoie.

Murat: Amândoi?
Levent: Ok, eu nu am nevoie.
Eu sunt oricum acolo tot timpul.

Murat: Ai putea foarte bine să dormi acolo şi să nu te mai oboseşti să mergi acasă.

Levent: Ce-aş putea să fac? Nu sunt atât de ocupat cum eşti tu de ceva timp. Cum e fata? E un mare talent, nu-i aşa? Voce de calitatea “A”. Se pare că o să pierd pariul, nu?
Murat: Nu râde.
Levent: Ok, ok nu râd.. Mă gândeam doar... n-ar fi frumos să merg în Italia... cu maşina mea… ascultând compoziţia ta… Mă uit la coperta CD-ului şi pe ea scrie Levent Yıldırım( 1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 26 131747 ) Prodcution. Oh, eu zic că trebuie să fi câştigat pariul. Am compoziţia ta. Maşina mea e a mea, şi fata cea sălbatică s-a întors la ea în cartier.

Murat: Nu mai râde.
**
Gülnaz: Hei vecinilor, de sus şi de jos…
Am veşti bune, Hasret a găsit bani la bunica şi a angajat un avocat pentru tata.

Oamenii: Ce bine… ce bunică bună... asta e grozav

Cihan: heyyy ascultaţi!! Avem petrecere la iarbă verde în seara asta....

**
Nakiye: De ce ai organizat asta?
Levent: Ei bine, dacă nu-l pot scoate pe el din casă, o să invit lumea aici…
Nakiye: O petrecere… nu se va termina pâna dimineaţă.

Ultima editare efectuata de catre vali1cluj in Sam 06 Mar 2010, 9:50 pm, editata de 1 ori
vali1cluj
vali1cluj
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Sam 06 Mar 2010, 9:32 pm

Buna seara,
Multumim pentru tratatie. Ma bucur ca v-am putut ajuta. Distractie placuta in continuare. Daca nu a luat nimeni partea a 9-a si a 10-a (este f.. scurta) le traduc si pe acelea. Partea a 8-a nu a aparut. Astept 5 minute
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 26 din 44 Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 35 ... 44  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum