Serialesitelenovelet
1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 6 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 6 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun

+38
carina
Theo_1
torya
lindus43
iulianagl
windy_day
Motzişor
alimar
tia
violeta53
teodora_roman
iulia80
prytymeu
demiruta
ccn
iulia
iulia1965
octaviana1989
nutzi
Hatice2J
mioaranita60@.com
michiper68
clio 24
vali1cluj
elena50
vivi
lyvya
emilia63
corina
pissycutz
crem.caramel
Admin_dea05
DENISA
tubafan
florina1989
Luana
Bruni-My
dea05
42 participanți

Pagina 6 din 44 Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 25 ... 44  Urmatorul

In jos

1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 6 Empty Re: 1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun

Mesaj Scris de vali1cluj Lun 01 Feb 2010, 10:44 pm

clio 24 a scris:
pissycutz a scris:
vivi a scris: se pare ca Cansel nu are o burcin in spate
Smile Smile Smile Corect ... poate sa o soarba din priviri dupa pofta inimii indragostit

Chiar il rugam ..poate asa nu se mai marita cu SAMI 1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 6 244732 1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 6 229917

1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 6 155520 ce bine ar fi 1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 6 918686 oricum si Murat o sorbea din priviri... Parca n+am vazut noi...Probabil din cauza asta joaca cu Nurgul. O fi fost conditia lui B... cocos
vali1cluj
vali1cluj
vip
vip

Data de inscriere : 29/10/2009

Sus In jos

1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 6 Empty Re: 1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun

Mesaj Scris de DENISA Mar 02 Feb 2010, 12:55 am

I wanted to share some info about Canel girlfriend, Ezgi Asaroglu. I was shocked to know the difference in age is about 14 years!! isnt that alot ... she is only 22 years old. I learned that he directed her first leading role movie called "Kampuste Ciplak Ayaklar"

Source of the info (wikipedia):

Ezgi Asaroglu (born Ezgi Asaroğlu on June 18, 1987) is a Turkish film and television actress.

She first appeared on television in the TV series "Bir Dilim Ask", which marking her screen debut at age 17. During the years, she had roles in the top-rated TV series and the popularity of the series made Ezgi Asaroglu well known to audiences in Turkey. In 2005, she appeared in the short movie "What's Love Doing in the Mountains?" which won awards at film festivals around the world.

Ezgi's film career started with her role in the 2008 award winner independent film, "For a Moment Freedom" (aka "Ein Augenblick Freiheit") which is a biting, tragicomic refugee drama. The film, which has already won 22 international awards, is now in the running for an Oscar within the category Best Foreign Language Film. In 2009, she appeared in her first leading role in "Kampuste Ciplak Ayaklar" (aka "Barefoot on Campus"). After that, the beautiful actress filmed two other films and played different roles.

It will be fascinating to see the roles Ezgi Asaroglu will now choose. With "Aci Ask" (aka "Bitter Love") having seen her accepted as a good performer, she could, quite easily, be one of the best ever.

Next would come a yet more challenging role than the others, in "En Mutlu Oldugum Yer", on April 9th, 2010. Meanwhile, she is still pursuing her bachelor's degree in culturel antropology at Istanbul University, while she is working on the films.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de dea05 Mar 02 Feb 2010, 9:34 am

1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 6 Pw7fv4rs01x7e0imi528
dea05
dea05
vip
vip

Data de inscriere : 13/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 03 Feb 2010, 11:49 am

http://www.gencsohbet.net/component/content/article/40-biliim-haberleri/888-tuba-bueyuekuestuen-hayranlarna-muejde.html

Asi dizisinden beri ekranlarda görünmeyen Tuba Büyüküstün'ün başrolünde oynadığı 'Gönülçelen' dizisinin çekimlerine başlandı.

Bir süredir hazırlıkları devam eden dizinin Çingene mahallesi olarak ekrana getirilecek olan Ayvansaray'daki ilk çekimleri geçen Perşembe günü başladı.

Televizyon Gazetesi'nin edindiği bilgiye göre, dizinin ilk bölümünün 19 Şubat günü ekrana gelmesi bekleniyor.

Bu arada olumsuz hava koşulları, bir çok dizide olduğu gibi Gönülçelen'in çekimlerini de zorluyor.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de octaviana1989 Mier 03 Feb 2010, 4:08 pm

DENISA a scris:http://www.gencsohbet.net/component/content/article/40-biliim-haberleri/888-tuba-bueyuekuestuen-hayranlarna-muejde.html

a tradus simo pe port:
Good news for Tuba Büyüküstün fans
The shootings for the new series ‘Gönülçelen’ of Tuba Büyüküstün, who wasn’t on TV since the series ‘Asi’, started.

In Ayvansaray, which is used as the home of gypsies, the shootings have started on Thursday after a long preparation time.

As we heard, the first episode of the series will be shown on 19th February.

Meanwhile, adverse weather conditions, as it is in many series are forcing the shootings of the series ‘Gönülçelen’

vesti bune pentru fanii t.b.
filmarile la serialul tubei -gonulcelen- care nu a mai aparut la tv de cand s-a terminat serialul asi,au inceput
in ayvansaray care este folosit ,,ca si casa a tiganilor,filmarile au inceput joi,dupa o lunga perioada de pregatiri
dupa cum am auzit,primul episod se va difuza pe 19 februarie.
intre timp,conditiile meteo nefavorabile,asa cum se intampla in multe seriale,forteaza filmarile la serialul gonulcelen
octaviana1989
octaviana1989
vip
vip

Data de inscriere : 28/09/2009
Varsta : 35

Sus In jos

Mesaj Scris de octaviana1989 Mier 03 Feb 2010, 6:37 pm

Dizide çiçek satarak ailesinin geçimini sağlayan ve tesadüf sonucu şarkıcı olan Hasret’i canlandıran Büyüküstün, “Tomris Giritlioğlu, ‘My Fair Lady’ müzikalinden yola çıkarak oluşturduğu ‘Gönülçelen’ projesini getirdiğinde çok heyecanlandım. Zaten oldum olası Audrey Hepburn’ün o filmine bayılırdım. Yani bu çingene kızı ‘Bu kadar tatil yeter’ dedirtti” dedi. İŞTE ÇİNGENE TUBA VE DAHA FAZLASI Çok uzun zamandır dizilerde oynuyorsunuz. Bir ara, “Dizilere daha ne kadar devam edeceğimi sorguluyorum” dediniz. Neden böyle bir sorgulama içine girdiğinizi açabilir miyiz? # Dizide oynarken, hayatınızı dizi merkezli programlamak zorundasınız. Açıkçası o açıklamaya yorgun bir anda yapılan bir yorum olarak bakmak gerekir. Çünkü ben oyunculuğu dizi, sinema filmi ve reklam filmi olarak kategorize eden bir oyuncu değilim. Bugüne kadar yer aldığım tüm projeler heyecanlanarak dahil olduğum, seyirci tarafından benimseneceğini düşündüğüm projelerdi. Sadece sinema, uzun yıllar sonra da internet üstünde veya şu anki teknoloji ile DVD olarak yaşayan bir sanat dalı. Filmde oynamak tabii ki beni çok heyecanlandırıyor ama dediğim gibi bugüne kadar dizilerde oynadığım tüm karakterleri de severek, benimseyerek, elimden gelenin en fazlasını yapmaya çalışarak oynadım. Bundan sonra da bu böyle devam edecek. Oyunculukta samimiyet ve sahiciliğin peşindeyim. Çünkü her proje dünyamı zenginleştirdiği gibi oyunculuğa dair yeni adımlar atmama yardımcı oluyor. “Asi” dizisinin çekimleri bittikten sonra dizi yapmamaya karar verdiniz, 6-7 aydır da ekranlardan uzaksınız. Bu zaman içerisinde neler yaptınız? # “Asi”nin çekimleri için Antakya’da yaşamak gerçekten çok keyifliydi. Ancak iki yıl evimden uzak kalmak ve dönüşte eve adaptasyon süreci kolay olmadı. Açıkçası bu yaz yurtdışında olmak gibi bir planım vardı ama Yusuf Kurçenli’nin senaryosu tüm planlarımı değiştirdi. “Yüreğine Sor” filmi, içinde olmaktan çok keyif aldığım bir proje. Aynı zamanda Karadeniz kültürünü de öğrenme şansı yakaladığım bir film oldu. Çekimler boyunca Rize’de; Ayder Yaylası’nda yaşadım, film için şive ve horon dersleri aldım. Film sonrası, dizi için de hazırlık yapmaya ve karakterin gerektirdiği özellikler için dersler almaya başladım. Peki, şimdi yeni bir dizide, “Gönülçelen”de oynayacaksınız. Birkaç yıl dizi yapmama özgürlüğünüz vardı. Neden “Gönülçelen”i kabul ettiniz? # Yıllardır birlikte çalıştığım Tomris Giritlioğlu, “My Fair Lady” müzikalinden yola çıkarak oluşturduğu “Gönülçelen” projesini getirdiğinde çok heyecanlandım. Zaten oldum olası Audrey Hepburn’ün “My Fair Lady” filmine bayılırdım. Filmdeki sokak çiçekçisini başka bir etnik kültürden, Çingene bir kıza dönüştürdük. Bir etnik kimlik olarak kabulü 16’ncı yüzyıla dayanan Çingeneler, hayata bakışları ve yüzyıllardır yerleşik hayata tam adapte olamamış olmalarından ötürü, bugüne kadar genellikle televizyonda komedi öğesi olarak yer aldı. Yüzyıllardır göçen bu halkın anlatılacak çok fazla şeyi olduğunu düşünüyorum. Özetle bu Çingene kızı, “Bu kadar tatil yeter” dedirtti bana. (Gülüyor) “Çingenelerin anlatılacak çok şeyi var” dediniz. “Gönülçelen”de neler anlatılacak? # Dizide baş erkek karakter Murat, müzik konusunda kariyer yapmış, 30 yaşlarında bir akademisyen. Zengin olmasının yanı sıra kuşaklar boyu kökü ıstanbul’a bağlı bir ailede doğup büyümüş. Murat, ıstanbul’un en fakir semtlerinden birinde yaşayan, zengin semtlerinde çiçek satarak evine ekmek götüren Hasret’le bir araya geliyor. Onları bir araya getiren şey ise müzik. Semtin havalı şarkıcısı mahalle düğününde sahne almayı reddedince, yerini Hasret alıyor. Böylece hayatı değişiyor. Bu eğitimsiz ve zaptedilmesi zor ses, daha fazla para kazanıp ailesinin selametini sağlamak adına kendisini Murat’a teslim ediyor. Tabii Murat, “Bu sesi öylesine adam ederim ki, onun geçmişine kimse inanamaz” iddiasını ortaya attıktan sonra! Hasret, Murat’ın ailesinin evine adım attığı andan itibaren bu eğitimin göründüğü kadar kolay olmayacağı ortaya çıkıyor. Hasret’in dobralığı, incelikle düzenlenmiş sosyete kurallarına karşı ilgisizliği ve özgür ruhu, Murat’ın başına bela oluyor. Hasret’in yolculuğu ikisi için de çetin geçecek. Hasret’in dışarıdan bakıldığında değiştiğini düşünenlere cevabı net; kimsenin söküp atmaya yetmeyeceği kökü, hep aynı yerden nefes almaya yetecek. Belli ki çok neşeli, renkli, keyifli, Türk filmi lezzetinde bir proje. Sizi bugüne kadar hep az gülen, soğuk karakterlerde izledik. Hasret, bizi şaşırtacak ama eminim ki size de değişik ve ilginç gelmiştir... # Evet... Bol şarkılı, bol müzikli, bol danslı bir proje olacak. Bu projeyi kaçırmak istemedim. Çingenelerin özünde göçebe yaşam vardır. “Asi” dizisinde toprağına bağlı, yüzyıllardır aynı toprak üzerinde yaşamış, hayatın anlamını toprakla bütünleştirmiş bir ailenin kızını oynadıktan sonra, hayatı günü gününe yaşamayı genlerine yerleştirmiş bir toplumun içinden gelen bir genç kızı canlandırma fikri, bana büyük heyecan verdi. Dediğiniz gibi bu projede izleyiciler, daha neşeli ve gülen bir Tuba ile buluşacak. Türk sinemasında Çingene’yi Türkan şoray, Gülşen Bubikoğlu gibi isimler de canlandırdı. O filmleri izlediniz mi? # Tabi ki izledim. Hemen hemen hepsini hem de. Çingene kültürü dünyanın her yerinde olan, herkesin fikir sahibi olduğu, buna rağmen gizemini her zaman korumuş bir kültür bence. Çingenelerle ilgili her film, insanı kendine çekiyor. Ya da en azından beni... Hasret rolünü başarıyla canlandırabilmek için dans, şive ve ritim dersleri aldığınızı biliyoruz. Dans konusunda yetenekli misiniz? Bir Roman kıvraklığına sahip misiniz? # Dans dersleri alırken ve müziklerini dinlerken, zaten onların ruh halleriyle özdeşlik kurma şansı buluyorum. Bunun dışında mahallelerinde onları gözlemlemek de benim için önemli bir çalışma süreciydi. Bu süreç dizi boyunca da devam edecek. Bu proje için ağustos ayından beri Aydın Elbasan’dan şive ve ritim, ıstanbul Devlet Opera ve Balesi sanatçısı Hande Soner’den de şan dersleri alıyorum. Kıvrak mıyım, değil miyim, onu izlerken göreceksiniz... Etnik bir kültürü yani Roman kültürünü inandırıcı bir şekilde canlandırabilmek için ağustos ayından itibaren ön çalışmalar yaptığınızı söylüyorsunuz. Bu yeterli olacak mı sizce? # Dersler dışında gözlem yapmak en önemli ön çalışma. Bir de Çingeneliğin tarihi hakkında teorik çalışma yaptım. Nereden geldikleri, tarihte nelerle karşılaştıkları, aldıkları tepkiler, göçebe hayatları, yerleşik hayata geçişleri gibi. Onların da oyunculuğuma yansıyacağına inanıyorum. Çingene kavminin aslen nereden geldiğini biliyor musunuz? # Hindistan’dan gelip dünyanın farklı yerlerine dağılmışlar. Avrupa’ya gidenler ‘soylu gezginler’ olarak adlandırılmış. Her yere gidip konaklayabilmeleri için, kraldan özel izin kağıdıyla dolaşıyorlarmış. Bir süre sonra skolastik düşünce etkisinden dolayı fal bakma yetenekleri gelişmiş ve ten renklerinin farklılığından dolayı da cadılık yapıyorlar diye suçlanıp her şehirden kovulmaya başlanmışlar. Konaklamalarına izin verilmemiş. Birkaç yüzyıl sonra yerleşik hayata geçmeye başlamışlar. Ancak hâlâ evlerini yanlarında taşıyan Çingeneler var. Hasret karakteri için “Güzelliği ve zekası ile herkesi kendine aşık eden bir genç kız” diyebilir miyiz? # Dobralığı, haksızlığa karşı çıkışı bence daha önde. Evine ekmek götürmek, hayta kardeşini okutmak gibi dertleri var bu kızın. Sokaklarda çiçek satarak büyümüş. Zorlukları iyi biliyor ama derdin içinde boğulmayıp gülmeyi, eğlenmeyi de seviyor. Yani fişek gibi, her yanından hayat taşan biri. “Sevdaya Durmak” filminde yasak aşkın içinde yer alıyorsunuz. Bir yanda aşka inanmayan bir Çingene kızı, diğer yanda yasak aşk yaşayan bir kadın... Aşkın hallerini oyunculukta deneyimlemek nasıl bir şey? # Birinde Karadenizli bir genç kız, diğerinde Çingene... Bir sürü halde var olmayı deneyimlemek, farklı kültürlerin derinlerine inmek dolayısıyla başka başka insanlarla tanışmak, sohbet etmek, en iyisini yapabilmek için gözlem yapmak, hayatlarına bir nebze de olsa girmek çok keyifli.
octaviana1989
octaviana1989
vip
vip

Varsta : 35

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 04 Feb 2010, 2:40 pm

Tuba hayranlarına müjde

GÜNAYDIN
Giriş Saati : 04.02.2010 08:49
Güncelleme : 04.02.2010 10:18

Tuba Büyüküstün 'Gönülçelen' isimli dizideki çingene kızı rolü için hazırlık yaptı. Roman şivesi ve dansı için Aydın Elbasan'dan, Roman müzikleri için ise Savaş Zurnacı'dan ders aldı.
Reytingi yüksek yapımların kanalı atv'de bu ay yepyeni bir dizi başlıyor. İsmi 'Gönülçelen'... Çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlanan dizinin başrollerini Cansel Elçin ve Tuba Büyüküstün paylaşıyor. Dizi; müzik otoritesi bir akademisyen ile sokakta çiçek satan genç bir kızın aşk hikâyesini konu alıyor.

TUBA BÜYÜKÜSTÜN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

HER ŞEY DİZİ İÇİN!

Uzun bir aradan sonra ekrana dönmeye hazırlanan Tuba Büyüküstün, 'Gönülçelen' adlı dizide Çingene kızı olarak izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Çiçekçi kız Hasret karakteri için aylar süren titiz bir çalışma yapan Büyüküstün, rolü için Romanlar'ın yaşadığı Lonca ve Tarlabaşı bölgelerini ziyaret etti. Roman şivesi ve dansı için Aydın Elbasan'dan, yine roman müzikleri için Savaş Zurnacı'dan dersler aldı.

İmaj çalışmaları sonunda gerçek bir Çingene kızını aratmayan ünlü yıldızın dizide giyeceği birbirinden renkli kostümlerini ise Naz Erayda hazırladı. 'Gönülçelen'de Tuba Büyüküstün'le birlikte rol alan Günay Karacaoğlu, Hasan Say ve Ünal Silver da canlandırdıkları karakter için şive dersleri aldılar. Dizide müzik hocasını oynayan Cansel Elçin ise piyano derslerinin yanı sıra rolünü kavramak için Mimar Sinan Üniversitesi'ndeki dersleri takip ediyor.

ÇİÇEKÇİ KIZIN HAYATI BİR ANDA DEĞİŞİYOR!

Çiçekçi kız Hasret (Tuba Büyüküstün), çok küçük yaşta ailesi ile birlikte Trakya'dan İstanbul'a göç etmiştir. Hasret, ablası Gülnaz (Günay Karacaoğlu), kardeşi Kadir (Hasan Say) ve babası Burhan (Ünal Silver) ile birlikte yoksul bir hayat sürmektedir. Üniversitede müzik hocası Murat'ın (Cansel Elçin), sokakta aniden karşısına çıkmasıyla birlikte Hasret'in hayatı bir anda değişecektir.

http://www.sabah.com.tr/Yasam/2010/02/04/tuba_hayranlarina_mujde
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 04 Feb 2010, 2:55 pm

http://www.televizyongazetesi.com/?im=yhs&hn=41893&kw=Tuba+B%FCy%FCk%FCst%FCn+hayranlar%FDna+m%FCjde

Translations..

The shootings for the new series ‘Gönülçelen’ of Tuba Büyüküstün, who wasn’t on TV since the series ‘Asi’, started.

In Ayvansaray, which is used as the home of gypsies, the shootings have started on Thursday after a long preparation time.

As we heard, the first episode of the series will be shown on 19th February.

Meanwhile, adverse weather conditions, as it is in many series are forcing the shootings of the series ‘Gönülçelen’.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Joi 04 Feb 2010, 11:25 pm

Doameee ce accent are tuba in noul film Smile Smile vorbeste ca o adevarata tiganca sa vezi ce o sa ma amuz ......... Smile
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de vali1cluj Sam 06 Feb 2010, 7:10 pm

1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 6 50616259^
1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 6 93668597
1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 6 58278817
1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 6 76884159
1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 6 30928359
vali1cluj
vali1cluj
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Dum 07 Feb 2010, 9:25 pm

TEK KARAKTERLE GÜZELLİK OLMAZ!

Bir My Fair Lady uyarlaması olan Gönülçelen’in (atv) tanıtımlarında Tuba Büyüküstün’ün güzelliğine oynanıyor. Tek başına güzellik bir diziyi nereye taşır bilemem...
Elbette genç oyuncu Arap ülkelerinde filan baş tacı. Ama onu oraya da taşıyan bir ekip işi olan dizileri. Bu yüzden sadece güzelliğinden hareketle bir karaktere yüklenmek çok da makul değil derim ben!

http://www.posta.com.tr/magazin/tele-magazin/YazarHaberDetay/Sabanci_suikastinin_izinde___.htm?ArticleID=18402

Beren Saat went to a designer's fashion show. Next day TB went there also and sat in the same chair as BS did. So some people said TB is jealous of BS...

I don't know how they reach to this conclusion... Nonsense...

Beren Saat a mers la prezentarea unui designer de modă. Tuba B în urmatoarea zi a mers acolo, de asemenea, şi s-a aşezat în scaun ca şi Beren S . Deci, unii oameni au spus că Tuba B este geloasă pe Beren S ...

Nu ştiu cum de au ajuns la această concluzie ... Prostii ...
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dea05 Lun 08 Feb 2010, 6:50 am

corina a scris:nu credeam ca pentru un film le trebuie o remorca de flori kiss

cred ca sunt florile tubei ca doar e florareasa kiss

1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 6 71

Ultima editare efectuata de catre dea05 in Lun 08 Feb 2010, 7:09 am, editata de 1 ori
dea05
dea05
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dea05 Lun 08 Feb 2010, 6:54 am

DENISA a scris:
Beren Saat a mers la prezentarea unui designer de modă. Tuba B în urmatoarea zi a mers acolo, de asemenea, şi s-a aşezat în scaun ca şi Beren S . Deci, unii oameni au spus că Tuba B este geloasă pe Beren S ...

Nu ştiu cum de au ajuns la această concluzie ... Prostii ...
Cred ca cine a scris articolul 1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 6 2743637754 o admira mai mult pe B ..........chiar ca prostii de adormit copii astia nu mai stiu ce sa nascoceasca confused ca sa o puna intr-o lumina proasta pe 1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 6 995114

1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 6 48987711

1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 6 56539027
dea05
dea05
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia Mar 09 Feb 2010, 9:22 am

Buna dimineata ladies.Ce mai face-ti?
Vreau sa spun ca Tuba arata extraordinar ca tigancusa si sper sa se potriveasca cu Cansel ca nici el n-arata asa rau. ok
iulia
iulia
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 24/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de florina1989 Mar 09 Feb 2010, 7:27 pm

filmul incepe pe 19 la ora 20 e sigur
florina1989
florina1989
vip
vip

Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau

Sus In jos

Mesaj Scris de vali1cluj Mier 10 Feb 2010, 10:40 pm

florina1989 a scris:filmul incepe pe 19 la ora 20 e sigur

1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 6 918686 1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 6 72454
vali1cluj
vali1cluj
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia Joi 11 Feb 2010, 11:16 am

florina1989 a scris:filmul incepe pe 19 la ora 20 e sigur

Ehei cat de mult ma bucur.Mersi! 1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 6 567516
iulia
iulia
membru activ
membru activ

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Joi 11 Feb 2010, 8:32 pm

Vai de mine ce de curiosi prin preajma...........
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Joi 11 Feb 2010, 8:37 pm

http://www.atv.com.tr/diziler/yeni_diziler/2009/10/01/gonulcelen prima aparitie pe siteul atv a filmului
michiper68
michiper68
vip
vip

Varsta : 55
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Joi 11 Feb 2010, 9:01 pm

pe siteul atv la echipa tehnica nu e trecut cevdet. e acest regizor, care a fost regizor secund si la asi 2007-2008 si la guz. http://www.sinematurk.com/kisi/25882/Ahmet-Kat%FDks%FDz
michiper68
michiper68
vip
vip

Varsta : 55
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de elena50 Joi 11 Feb 2010, 9:34 pm

Mult a fost putin a ramas pana incepe serialul Gonulcelen!De maine intr-o saptamana!Si o sa o vedem pe frumoasa tigancusa Tuba!Abia astept sa vad ce rating va avea serialul!
elena50
elena50
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de florina1989 Sam 13 Feb 2010, 8:07 pm

vivi semnatura ta e facuta de tine??cine era in locul tubei??
florina1989
florina1989
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de vivi Sam 13 Feb 2010, 8:11 pm

florina1989 a scris:vivi semnatura ta e facuta de tine??cine era in locul tubei??
nu este facuta de mine este luata de pe un forum de la turci
vivi
vivi
vip
vip

Data de inscriere : 09/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de florina1989 Sam 13 Feb 2010, 8:16 pm

vivi a scris:
florina1989 a scris:vivi semnatura ta e facuta de tine??cine era in locul tubei??
nu este facuta de mine este luata de pe un forum de la turci

aha ms
florina1989
florina1989
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia Dum 14 Feb 2010, 7:24 am

Buna dimineata si Happy Valentine's Day. flower inima
iulia
iulia
membru activ
membru activ

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 6 din 44 Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 25 ... 44  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum