30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+18
Garo
nellys18
lica54
dana17
Admin_dea05
melamoldovan
florina1989
axxa246
mihaela99
iulia1965
tiberici
rina-rina
iulianagl
florica
narcisa
elena
anuta1971
alitheea
22 participanți
Pagina 7 din 42
Pagina 7 din 42 • 1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 42
Re: 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Hasret sings the same song from the previous concert perfectly..
and she is crying while she sings it... she imagines murat playing the piano while she sings..
**
trailer.. hasret stops murat with his car and bangs her hand on the hood..
**
bahar and murat have dinner together.
**
levent and hasret are outside in a foresty area and a lake.. :fighting2 :fighting2 :fighting2 and then hasret is asleep on levent's shoulder at her home :fighting2 :fighting2 :fighting2
and she is crying while she sings it... she imagines murat playing the piano while she sings..
**
trailer.. hasret stops murat with his car and bangs her hand on the hood..
**
bahar and murat have dinner together.
**
levent and hasret are outside in a foresty area and a lake.. :fighting2 :fighting2 :fighting2 and then hasret is asleep on levent's shoulder at her home :fighting2 :fighting2 :fighting2
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Re: 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Elena,
unde esti?
ce zici? eu sunt f trista.
n-o sa dorm la noapte, o sa-l pe
unde esti?
ce zici? eu sunt f trista.
n-o sa dorm la noapte, o sa-l pe
melamoldovan- membru
Data de inscriere : 26/05/2010
Murat talk with levent in the parking
Levent offer a rose to hasret
Murat have dinne with barracuda
murat deliver a paper to hasret
Hasret is resting on levent arms home.
he acted like a real bastard.. sorry girls but If I was hasret even if I was dying from loving him I would never ever ever speak to him again.. :lac
Levent offer a rose to hasret
Murat have dinne with barracuda
Hasret is resting on levent arms home.
he acted like a real bastard.. sorry girls but If I was hasret even if I was dying from loving him I would never ever ever speak to him again.. :lac
alitheea- vip
alitheea a scris:**
Murat spune că el a renunțat la muzică și că de atunci nu a mai cântat deloc și că va face asta pentru ultima dată doar pentru copii dar că vrea să cânte singur la pian și cî Hasret poate să cânte după ce cântă el la pian
commercials.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Dezamagitor episodul.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
Si deci Murat vine la Hasret sa-i aduca un cantec ?? Crede ca asa isi spala toate pacatele ??
Dar sunt sigura ca e dupa ce Hasret adoarme langa Levent, pe canapea...Si Murat il vede pe Levent iesind dimineata din casa...abia trezit din somn..
Dar sunt sigura ca e dupa ce Hasret adoarme langa Levent, pe canapea...Si Murat il vede pe Levent iesind dimineata din casa...abia trezit din somn..
iulia1965- vip
Data de inscriere : 01/12/2009
ee, sa traiasca levent!
mi-a placut cum a jucat.
mi-a placut cum a jucat.
Noapte bună Florinaflorina1989 a scris:eu ies noapte buna
narcisa- vip
alitheea a scris:
adica???
ce fel de?
sa se spele pe cap cu cantecul lui , ati vazut tristetea si parerea de rau , chiar si lacrimile din ochii lui levent , nu aveau nimic perfid in ei , imi pare rau sa spun dar se comporta ca un adevarat prieteniulia1965 a scris: Si deci Murat vine la Hasret sa-i aduca un cantec ?? Crede ca asa isi spala toate pacatele ??
alitheea- vip
Fetelor nu-l mai pedepsiti pe Murat ca se pedepseste singur destul
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Si mie ! Mancal-ar mama pe el !axxa246 a scris:ee, sa traiasca levent!
mi-a placut cum a jucat.
El , saracul, ar vrea sa impace si capra, si varza !! Si-ar dori ca Hasret sa fie a lui...sa fie indragostita de el...dar n-ar vrea nici sa se certe cu Murat, prietenul lui de atatia ani...
iulia1965- vip
Data de inscriere : 01/12/2009
cred ca e cantecul compus pentru eaaxxa246 a scris:
adica???
ce fel de?
alitheea- vip
daca ii aduce un cantec, e labil tipul!!
se intoarce ea maritza si cu fataza catre elA! sa vezi atunci!!
auziti, dar daca scenaristii astia-s misogini si o tin asa tot filmul?
daaiulia1965 a scris:
Si mie ! Mancal-ar mama pe el !
El , saracul, ar vrea sa impace si capra, si varza !! Si-ar dori ca Hasret sa fie a lui...sa fie indragostita de el...dar n-ar vrea nici sa se certe cu Murat, prietenul lui de atatia ani...
fetelor, nu am ajuns de la inceputul episodului si am peirdut cand levent vorbea cu dusul asta de prof pe scari
despre ce vorbeau??
chestia aia din trailer...
Noapte buna fetelor
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Fetele, aduce cineva trailerul și aici că eu nu l-am văzut.
narcisa- vip
ceee? aia e pedeapsa? atunci e maso!!!florica a scris:Fetelor nu-l mai pedepsiti pe Murat ca se pedepseste singur destul
si eu vreau, plizzzzzzzzz!narcisa a scris:Fetele, aduce cineva trailerul și aici că eu nu l-am văzut.
haideti sa va spun ceva legat de serial chiar daca o sa va socheze ca sa stiti la ce sa va asteptati... va fi ceva ce nu ati mai vazut o disolutie a individualitatii cu stari de naivitate bizarerie ratacire .. crize de prietenie vor sa inainteze dar ceva ii trage iinapoi vor sa schimbe dar nu au curaj merg inainte facind pasi inapoi
F aptul ca in acest serial au inviat o moarta care va apare cit de curind in serial\\ pentru ca selin traieste ... ESTE FATALITATEA ACESTUI SERIAL ESTE FINALUL[[ INTRERUPEREA SERIALULUI PINA IN DECEMBRIE MAXIM ESTE TRAGEDIA PENTRU CA nu trebuiau sa invie moarta este ciclul care se incheie este rasturnarea brusca a situatiei.. Le va afecta carierele cansel se va retrage[[ cineva saboteaza rolul ;; ISI VOR PIERDE PRESTIGIUL
F aptul ca in acest serial au inviat o moarta care va apare cit de curind in serial\\ pentru ca selin traieste ... ESTE FATALITATEA ACESTUI SERIAL ESTE FINALUL[[ INTRERUPEREA SERIALULUI PINA IN DECEMBRIE MAXIM ESTE TRAGEDIA PENTRU CA nu trebuiau sa invie moarta este ciclul care se incheie este rasturnarea brusca a situatiei.. Le va afecta carierele cansel se va retrage[[ cineva saboteaza rolul ;; ISI VOR PIERDE PRESTIGIUL
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
nu mai fi asa pesimista lasa ca tot se impaca ei pina la urma, cred ca deja cu cintecul care il duce ar fi primul pas spre impacareaxxa246 a scris:daca ii aduce un cantec, e labil tipul!!
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Noapte bună Ana. Să dormi bine și să visezi frumos. Că doar cu visul rămânem.anuta1971 a scris:Noapte buna fetelor
narcisa- vip
aici puteti vedea episodul dar mai trebuie sa urce ultimele parti
http://www.ddizi.com/izle/21554/Gonulcelen-25.-Bolum.htm/1
http://www.ddizi.com/izle/21554/Gonulcelen-25.-Bolum.htm/1
alitheea- vip
murat e dus, hasret stie ce vreaelena a scris: ...stari de naivitate bizarerie ratacire .. crize de prietenie vor sa inainteze dar ceva ii trage iinapoi vor sa schimbe dar nu au curaj merg inainte facind pasi inapoi
hihi, m-am gandit si eu ca aia e alive -alive!elena a scris: F aptul ca in acest serial au inviat o moarta care va apare cit de curind in serial\\ pentru ca selin traieste ... ESTE FATALITATEA ACESTUI SERIAL ESTE FINALUL[[ INTRERUPEREA SERIALULUI PINA IN DECEMBRIE MAXIM ESTE TRAGEDIA PENTRU CA nu trebuiau sa invie moarta este ciclul care se incheie este rasturnarea brusca a situatiei.. Le va afecta carierele cansel se va retrage[[ cineva saboteaza rolul ;; ISI VOR PIERDE PRESTIGIUL
https://www.facebook.com/video/video.php?v=446278627155&ref=mf
alitheea- vip
Continut sponsorizat
Pagina 7 din 42 • 1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 42
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 7 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum