30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+18
Garo
nellys18
lica54
dana17
Admin_dea05
melamoldovan
florina1989
axxa246
mihaela99
iulia1965
tiberici
rina-rina
iulianagl
florica
narcisa
elena
anuta1971
alitheea
22 participanți
Pagina 34 din 42
Pagina 34 din 42 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 38 ... 42
Re: 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
anuta1971 a scris:[
ai dreptate... fetelor cred ca dispar va pup
, spor la treaba
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Re: 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
la multi ani cei ce poarta numele Sf.Dumitru sa fie sanatosi si fericiti alaturi de cei dragi, si un gind bun si pt. cei care au purtat numele asta si nu mai sunt[tatal meu] azi fiind sarbatoare mai usor cu munca acolo unde se poate,eu ma duc sa termin prinzul si mai vin mai tirziu daca mai sunteti pe aci, o zi usoara va doresc in continuare
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
dragele mele!!!
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritelor,multa sanatate,impliniri si sa aveti parte de tot ce e mai bun si frumos in viata alaturi de cei dragi
felicitari mihaela pt clip ,vad ca suntem pe aceeasi lungime de unda cu starea........de spirit
multumim dea pt idee ar fi superrrrrrrrrr
o zi frumoasa si plina de realizari va doresc!!!
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritelor,multa sanatate,impliniri si sa aveti parte de tot ce e mai bun si frumos in viata alaturi de cei dragi
felicitari mihaela pt clip ,vad ca suntem pe aceeasi lungime de unda cu starea........de spirit
multumim dea pt idee ar fi superrrrrrrrrr
o zi frumoasa si plina de realizari va doresc!!!
nellys18- membru activ
Data de inscriere : 20/01/2010
[quote="nellys18"] dragele mele!!!
Buna Nellys , multumesc draga mea pentru felicitari, ma bucur ca suntem pe aceeasi lungime de unda de tristete , dar pana nu se impaca nu imi ies din starea asta , clipul tau o sa-l vad acasa , acum nu pot, dar banuiesc ca este superb ca de obicei
te sarut dulce o zi frumoasa in continuare
Buna Nellys , multumesc draga mea pentru felicitari, ma bucur ca suntem pe aceeasi lungime de unda de tristete , dar pana nu se impaca nu imi ies din starea asta , clipul tau o sa-l vad acasa , acum nu pot, dar banuiesc ca este superb ca de obicei
te sarut dulce o zi frumoasa in continuare
mihaela99- vip
Buna ziua dragalaselor o veste buna au dat reclama pe kanal d ro ca in curind vor da din nou serialul iubire ascunsa o zi buna si
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica54 a scris:Buna ziua dragalaselor o veste buna au dat reclama pe kanal d ro ca in curind vor da din nou serialul iubire ascunsa o zi buna si
Buna Lica , o zi frumoasa iti doresc in continuare
mihaela99- vip
Buna fetelor am intrat doar sa va pun toate pozele care le-am facut din ep 25. Sper sa pot intra si eu mai tarziu.. ..Nu uitati sa votati!
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/gonulcelen-heart-stealer-f3/gonulcelen-heart-stealer-poze-pictures-t92-890.htm#69394
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/gonulcelen-heart-stealer-f3/gonulcelen-heart-stealer-poze-pictures-t92-890.htm#69394
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna seara fetelor GARO LA MULTI ANI pentru sotul tau sa fii iubita sa fiti sanatosi si fericiti
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
bună seara la multi ani tuturor care isi serbeaza ziua onomastica
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
fetelor ia spuneti mi si mie cum se intra pe tuba port ro?
elena- vip
buna seara zanute
uite aici elena
http://forum.port.ro/viewtopic.php?topic_id=13731
uite aici elena
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
[quote="alitheea"]buna seara zanute
uite aici elena
http://forum.port.ro/viewtopic.php?topic_id=13731[/quote
saru mana
uite aici elena
http://forum.port.ro/viewtopic.php?topic_id=13731[/quote
saru mana
elena- vip
buna seara ELENA si bine te-am gasit ,eu mai umblu pe acolo dar nu stiu cum sa poti intra, mai de mult a fost pus un link cu,, port ro persoane'' si l-am rugat pe fiul meu si mi l-a pus aci pe ecran asa intruelena a scris:fetelor ia spuneti mi si mie cum se intra pe tuba port ro?
florica- vip
buna seara ALI bine ai venitalitheea a scris:buna seara zanute
uite aici elena
florica- vip
bine te-am gasit draga meaflorica a scris: buna seara ALI bine ai venit
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
florica a scris: buna seara ELENA si bine te-am gasit ,eu mai umblu pe acolo dar nu stiu cum sa poti intra, mai de mult a fost pus un link cu,, port ro persoane'' si l-am rugat pe fiul meu si mi l-a pus aci pe ecran asa intru
Buna seara FLORICA ce nu stiu este cum se intra sa vorbesti nu sa citesti [[ nu ca a si vrea eu sa vorbesc doamne fereste]] dar asa ca fapt divers cum vorbesti pe acest forum. Tu stii? Stai Florica ca acum ti am citit tot mesajul si deja mi ai zis am inteles poate ne explica si noua cineva ca tot suntem pe aici
elena- vip
te loghezi acolo, Elena
te inregsitrezi si apoi poti sa pui comenturi.
pai cum sa ma loghez cu aceiasi parola si e maill?axxa246 a scris:te loghezi acolo, Elena
elena- vip
dragele mele,alitheea a scris:buna seara zanute
l-am visat si pe Bezel!
si a fost cel mai frumos vis al meu cu turci si nu numai
eram indragostit unu` de altu`, deci a fost un vis romantic, cam cum vrem sa vedem noi vineri seara
am tinut minte dimineata, nu a fost nimic confuz
mai vreeeeaaaauu!!!!
pai daca dai pe linkul pus de Ali vezi ca acolo scrie in partea stinga inregistrare eu oricum nu am cum sa intru ca sunt pe adresa baiatului si mi-a zis ca mi de ajuns un forumelena a scris:
Buna seara FLORICA ce nu stiu este cum se intra sa vorbesti nu sa citesti [[ nu ca a si vrea eu sa vorbesc doamne fereste]] dar asa ca fapt divers cum vorbesti pe acest forum. Tu stii? Stai Florica ca acum ti am citit tot mesajul si deja mi ai zis am inteles poate ne explica si noua cineva ca tot suntem pe aici
florica- vip
cu ce nume vrei tuelena a scris:
pai cum sa ma loghez cu aceiasi parola si e maill?
da, tre sa lasi si o adresa de mail
dar iti stabilesti un nume (user) si bagi o parola (nu aia de la mail)
buna Axxa ce noroc pe tine,te pomenesti ca raminem fara tine si fugi cu Bezelul tau in Turcia ,ai grije ca turci astia is hotiaxxa246 a scris:
dragele mele,
l-am visat si pe Bezel!
si a fost cel mai frumos vis al meu cu turci si nu numai
eram unu` de altu`, deci a fost un vis romantic, cam cum vrem sa vedem noi vineri seara
am tinut minte dimineata, nu a fost nimic confuz
mai vreeeeaaaauu!!!!
florica- vip
Buna seara fetelor... multi
ce faceti?
un clip superb
ce faceti?
un clip superb
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Draga Axxa oare de ce nu ma surprinde visul tau? Se vede pe fata ta ce fericita esti ca ti ai intilnit iubirea vietii Halal
elena- vip
ah, as vrea eu! cupidonflorica a scris:buna Axxa ce noroc pe tine,te pomenesti ca raminem fara tine si fugi cu Bezelul tau in Turcia ,ai grije ca turci astia is hoti
dar nu se poate deloc, off!!
atunci nu-mi ramane decat sa visez
desi nu e bine nici asa, ca dimineata te trezesti si titi dai seama ca a fost o iluzie
Continut sponsorizat
Pagina 34 din 42 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 38 ... 42
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 34 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum