30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+18
Garo
nellys18
lica54
dana17
Admin_dea05
melamoldovan
florina1989
axxa246
mihaela99
iulia1965
tiberici
rina-rina
iulianagl
florica
narcisa
elena
anuta1971
alitheea
22 participanți
Pagina 36 din 42
Pagina 36 din 42 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 42
Re: 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
https://www.facebook.com/ggonulcelenn
Buna seara un clip minunat pe acest site.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
iulianagl a scris:https://www.facebook.com/ggonulcelenn
Buna seara
care iuliana asta?
https://www.facebook.com/video/video.php?v=169012086448689
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Buna!iulianagl a scris:https://www.facebook.com/ggonulcelenn
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
anuta1971 a scris:
Buna seara
care iuliana asta?
https://www.facebook.com/video/video.php?v=169012086448689
Da iubita.Ce nu merge?
iulianagl- moderator
ba da merge... am pus link-ul sa se intre direct... m-am trezit si eu ..nu te suparaiulianagl a scris:
Da iubita.Ce nu merge?
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
ba da merge... am pus link-ul sa se intre direct... m-am trezit si eu ..nu te supara
Foarte bine ai facut.
iulianagl- moderator
Admin_dea05- Admin
poate e din cauza ca acum este Ask ve ceza... au promis astia secvente de dragoste incendiara in seara asta... afost foarte mediatizat episodul si e lumea curioasa am vazut promo... acum nu mai e pe intuneric ca in Asi... e dupa perdeaAdmin_dea05 a scris:Ce ingramadeala e pe forum la ora asta!
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/viewonline.htm
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Mar 26 Oct 2010, 9:19 pm, editata de 1 ori
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
poate e din cauza ca acum este Ask ve ceza...
Si nu va uitati?
iulianagl- moderator
Da .E filmul..mai trag si eu cu ochiul..am prins-o pe Yasemina intr-o isterie de-ti venea s-o iei la fugaanuta1971 a scris:poate e din cauza ca acum este Ask ve ceza... au promis astia secvente de dragoste incendiara in seara asta... afost foarte mediatizat episodul si e lumea curioasa
Admin_dea05- Admin
din pacate imi lipseste elanul... dar sunt multe fete care se uita... eu ma uit la promo-uri ultimul cu dragostea dupa perdea e superiulianagl a scris:
Si nu va uitati?
anuta1971- vip
sa stii ca scenele de isterie le joaca cel mai bine ma faci curioasa... ia sa vad si eu ceva indecentAdmin_dea05 a scris:Da .E filmul..mai trag si eu cu ochiul..am prins-o pe Yasemina intr-o isterie de-ti venea s-o iei la fuga
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:sa stii ca scenele de isterie le joaca cel mai bine ma faci curioasa... ia sa vad si eu ceva indecentAdmin_dea05 a scris:Da .E filmul..mai trag si eu cu ochiul..am prins-o pe Yasemina intr-o isterie de-ti venea s-o iei la fuga
Admin_dea05- Admin
din pacate imi lipseste elanul... dar sunt multe fete care se uita... eu ma uit la promo-uri ultimul cu dragostea dupa perdea e super [/quote]
Numai ai nostrii sunt foarte pudici[[ ce a si vrea sai vad nebunatici ]
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
elena a scris:
din pacate imi lipseste elanul... dar sunt multe fete care se uita... eu ma uit la promo-uri ultimul cu dragostea dupa perdea e super
Numai ai nostrii sunt foarte pudici[[ ce a si vrea sai vad nebunatici ] [/quote]
Lasa ca e mai bine asa deocamdata asta ne indeamna sa urmarim serialul cu si mai mult interes. indragostit indragostit
iulianagl- moderator
elena a scris:
din pacate imi lipseste elanul... dar sunt multe fete care se uita... eu ma uit la promo-uri ultimul cu dragostea dupa perdea e super
Numai ai nostrii sunt foarte pudici[[ ce a si vrea sai vad nebunatici ] [/quote]
ai rabdare... cand o sa-i dea pe ai nostri in secvente din astea... ne incendiaza monitoarele
anuta1971- vip
Oare o sa vedem ceva mai picant?anuta1971 a scris:
ai rabdare... cand o sa-i dea pe ai nostri in secvente din astea... ne incendiaza monitoarele
Admin_dea05- Admin
anuta1971 a scris:
vrem amanunte... spune tot
aaa, nu pot, e din intimatea noastra!
hahaha
oricum, noteaza ca am avut un vis super!
sper sa se repete!! sau sa continuie, eu stiu??!!
iulianagl a scris:
Lasa ca e mai bine asa deocamdata asta ne indeamna sa urmarim serialul cu si mai mult interes. indragostit indragostit [/quote]
Dar de ce draga Iuliana crezi ca le ar sta rau? Bine cum zici tu Dar niste pupicei?
elena- vip
eu stiu... sunt atatea barfe.. au aparut atatea stiri cu o posibila relatie intre ei ... sper ca asta sa nu-i faca retinutiAdmin_dea05 a scris:Oare o sa vedem ceva mai picant?
anuta1971- vip
pai cand or sa dea, ca incep sa ne creasca barbile!!!Admin_dea05 a scris:Oare o sa vedem ceva mai picant?
incerc sa ma uit la ASK, dar e prea violent pt. strea mea de acum!!
ce m-am amuzat de savas cu copiulul ala care plangea!
Anuta ,la Cansel pe port este o poza pusa de Julia la pag 4 cu pianul, il aduce Hasret la ea acasa, eu m-am chinuit s-o aduc aici dar fara succes
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
fetele, va pup, eu ies!
ma culc cu speranta ca ezel vine acasa si la noapte!
anuta1971 a scris:[quote=
eu stiu... sunt atatea barfe.. au aparut atatea stiri cu o posibila relatie intre ei ... sper ca asta sa nu-i faca retinuti
Dar este adevarat au o relatie nu este nimic nou sub soare [[ genul asta de femei ii place la nebunie lui muratelul
elena- vip
noapte bunaaxxa246 a scris:fetele, va pup, eu ies!
anuta1971- vip
Continut sponsorizat
Pagina 36 din 42 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 42
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 36 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum