30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+18
Garo
nellys18
lica54
dana17
Admin_dea05
melamoldovan
florina1989
axxa246
mihaela99
iulia1965
tiberici
rina-rina
iulianagl
florica
narcisa
elena
anuta1971
alitheea
22 participanți
Pagina 37 din 42
Pagina 37 din 42 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 42
Re: 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
axxa246 a scris:fetele, va pup, eu ies!
ma culc cu speranta ca ezel vine acasa si la noapte!
Pupa l si din partea noastra nu fii egoista
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Re: 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Dar de ce draga Iuliana crezi ca le ar sta rau? Bine cum zici tu Dar niste pupicei? [/quote]
Nu le-ar sta rau de loc dar mai e pana acolo cativa pupicei da mi-ar placea foarte mult. cupidon cupidon
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
te grabesti la culcare ca sa ai timp s-l visezi pe Bezelu toata noaptea,atunci noapte buna somn usor si vise cu Bezelu tauaxxa246 a scris:fetele, va pup, eu ies!
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Trebuie sa vina doar nu o dormii printre straini. Noapte buna! Vise EZELITE>..axxa246 a scris:fetele, va pup, eu ies!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
fetelor eu ma duc sa vad Narcisa salbatica ; acolo sa vezi istericale si intrigi
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Noapte buna elena!!!!elena a scris:fetelor eu ma duc sa vad Narcisa salbatica ; acolo sa vezi istericale si intrigi
Fetelor plec si eu... Noapte buna!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Flori nu gasesc zi-mi data si ora cand e postata si asa o gasesc repedeflorica a scris:Anuta ,la Cansel pe port este o poza pusa de Julia la pag 4 cu pianul, il aduce Hasret la ea acasa, eu m-am chinuit s-o aduc aici dar fara succes
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Admin_dea05 a scris:Trebuie sa vina doar nu o dormii printre straini. Noapte buna! Vise EZELITE>..
Axxa pleaca la visele ei, Elena la narcisa, tu nu pleci la cei de acasa dragoste si onoare ca am inteles ca-ti place?
iulianagl- moderator
Noapte buna Elenaelena a scris:fetelor eu ma duc sa vad Narcisa salbatica ; acolo sa vezi istericale si intrigi
anuta1971- vip
Admin_dea05 a scris:Noapte buna elena!!!!
Am fost exacta!!!Noapte buna si vise Canselute.
iulianagl- moderator
elena a scris:fetelor eu ma duc sa vad Narcisa salbatica ; acolo sa vezi istericale si intrigi
Noapte buna si vizionare placuta.
iulianagl- moderator
Noapte buna DeaAdmin_dea05 a scris:Noapte buna elena!!!!
anuta1971- vip
am vrut sa-ti spun poza este la pagina 4 la Cansel in data de 24 -x,ora 8;10 a 3 poza -Giulia , dar acum daca pleci la nani eu iti doresc noapte buna, somn usor noapte buna si la celelalte fete care s-au dus la somnicanuta1971 a scris:
Noapte buna Dea
florica- vip
florica a scris:am vrut sa-ti spun poza este la pagina 4 la Cansel in data de 24 -x,ora 8;10 a 3 poza -Giulia , dar acum daca pleci la nani eu iti doresc noapte buna, somn usor noapte buna si la celelalte fete care s-au dus la somnic
Noapte buna Florica vise frumoase
anuta1971- vip
Flori dar eu nu am spus ca ma duc la somn m-am uitat sa-i vad pe Savas si Yasemina dupa perdea...am crezut ca vad ceva incitant yok am vazut numai doua maini cu degete inlantuite aaa si un umar gol nu mai stiu a cui eraflorica a scris:am vrut sa-ti spun poza este la pagina 4 la Cansel in data de 24 -x,ora 8;10 a 3 poza -Giulia , dar acum daca pleci la nani eu iti doresc noapte buna, somn usor noapte buna si la celelalte fete care s-au dus la somnic
anuta1971- vip
indragostit Noapte buna fetelor...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Ce mai faci Dana? .. ai intrat numai sa ne spui noapte buna?dana17 a scris:[ indragostit Noapte buna fetelor...
anuta1971- vip
scuza-ma am citit gresit ,am inteles gresit, de poza asta am zis cu pianul ,il duce in casa lui Hasret, sau nu-i pianulanuta1971 a scris:
Flori dar eu nu am spus ca ma duc la somn m-am uitat sa-i vad pe Savas si Yasemina dupa perdea...am crezut ca vad ceva incitant yok am vazut numai doua maini cu degete inlantuite aaa si un umar gol nu mai stiu a cui era
florica- vip
buna seara zanute , oare avem promo azi?
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
dupa cat e de mare, poate fi pian dar poate fi foarte bine si o canapea... daca e pianul poate il aduce si pe Murat dupa pian acasa la Hasret.. nu?florica a scris:scuza-ma am citit gresit ,am inteles gresit, de poza asta am zis cu pianul ,il duce in casa lui Hasret, sau nu-i pianul
anuta1971- vip
BUNA seara Ali,cine stie ce mai fac turcii aistea cu noialitheea a scris:buna seara zanute , oare avem promo azi?
florica- vip
Da Anuta ,nu sunt pe-acasa si am timpul limitat...Nu vreau sa se prinda astea ce butonez eu...(voi santeti micul meu secret...) nu cadreaza cu ce fac eu aici...si clar nici cu ei... Niste scortosi...anuta1971 a scris:
Ce mai faci Dana? .. ai intrat numai sa ne spui noapte buna?
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Buna seara iubita ... nu au dat promo eu m-am uitat la Ask oare dau in seara asta? ... nu s-a terminat Askalitheea a scris:buna seara zanute , oare avem promo azi?
anuta1971- vip
ar fi bine sa-si schimbe Murat atitudinea pina la urma fata de Hasret ca doamne mult a mai plinsanuta1971 a scris:dupa cat e de mare, poate fi pian dar poate fi foarte bine si o canapea... daca e pianul poate il aduce si pe Murat dupa pian acasa la Hasret.. nu?
florica- vip
alitheea a scris:buna seara zanute , oare avem promo azi?
Buna.
iulianagl- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 37 din 42 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 42
Subiecte similare
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 37 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum