30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+18
Garo
nellys18
lica54
dana17
Admin_dea05
melamoldovan
florina1989
axxa246
mihaela99
iulia1965
tiberici
rina-rina
iulianagl
florica
narcisa
elena
anuta1971
alitheea
22 participanți
Pagina 20 din 42
Pagina 20 din 42 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 31 ... 42
Re: 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
alitheea a scris:[
am avut ceva de lucru apoi am revazut filmul
buna Ali , nici tu nu ai somn?
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Re: 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
mie mi s-a parut foarte reusit , calitatea filmului si a scenariului sunt in progresie , iar de actori ce sa zic , toti au fost la inaltime .FAPTUL CA ACTIUNEA NU DECURGE CUM AM VREA NOI ASTA E ALTA TREABA , DAR A FOST destul de imprevizibil si foarte emotionantnarcisa a scris:
Şi care e părerea ta acum? Eu încă n-am reuşit să-l văd.
scuza majusculele , dar nu am mai retranscris
Ultima editare efectuata de catre alitheea in Dum 24 Oct 2010, 1:10 am, editata de 1 ori
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
felicitari miha , superb , ce mai , esti experta dejamihaela99 a scris:
buna Ali , nici tu nu ai somn?
alitheea- vip
gata l-am vazut frumoasa melodia si imaginile se potrivesc cu versurile, felicitari pina la1000 mai este de la minemihaela99 a scris:asta e
murat hasret frunza mea albastra
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
florica a scris:
, noapte buna Floricico , vise placute
mihaela99- vip
noapte buna floriflorica a scris:
alitheea- vip
Mihaela e superb, cu adevărat superb. Ce frumos ne-ai arătat cum s-a destrămat relaţia dintre cei doi şi cât de greu se va reclădi relaţia lor. Ne-ar trebui o mie de ani să reclădimmihaela99 a scris:asta e
murat hasret frunza mea albastra
Ce-am distrus aseară prin despărţirea noastră.
Eu nu ştiam cântecul ăsta dar a fost o alegere perfectă pentru ceea ce se petrece între Murat şi Hasret. Sper totuşi să nu dureze o mie de ani,(maxim unul două episoade ) tare mi-e dor de prietenia lor.
Mihaela l-am trecut pe locul întâi, după părerea mea e cel mai sugestiv clip pe care l-ai făcut.
Dragele mele în seara asta mă ascund în debara la Ali cu sticlele pe care ni le-a oferit şi cu clipul tău şi până la ziuă nu mai ies de acolo.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
gata fetele, va doresc o noapte buna si linisita, sa visati frumos
mihaela99- vip
abia astept promo , totusi la cum evolueaza lucrurile intre hasret si levent , imi e teama sa nu se ajunga la casatorie , pentru ca in mom de fata levent este sprijinul de care are ea nevoie pt a trece peste durerea pricinuita de murat,
alitheea- vip
Mâine trebuie să-l văd neapărat, dialogurile mi-au plăcut, mai ales cele din mahala cred că au fost şi faze comice.alitheea a scris:mie mi s-a parut foarte reusit , calitatea filmului si a scenariului sunt in progresie , iar de actori ce sa zic , toti au fost la inaltime .FAPTUL CA ACTIUNEA NU DECURGE CUM AM VREA NOI ASTA E ALTA TREABA , DAR A FOST destul de imprevizibil si foarte emotionant
scuza majusculele , dar nu am mai retranscris
narcisa- vip
va pupicesc si eu , sa dormiti bine si sa visati fromos , noapte buna
alitheea- vip
Frumosmihaela99 a scris:asta e
murat hasret frunza mea albastra https://www.youtube.com/v/oQ1MDMCB75A
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
narcisa a scris:[quot
Dragele mele în seara asta mă ascund în debara la Ali cu sticlele pe care ni le-a oferit şi cu clipul tău şi până la ziuă nu mai ies de acolo.
sa ne lasi si noua ceva , poate vom avea ceva de sarbatorit
noapte buna pui
mihaela99- vip
Noapte buna florica!florica a scris:[]
Admin_dea05- Admin
norocul cu mahalaua ca mai destinde atmosfera , ca dincolo in inalta societate e jalenarcisa a scris:
Mâine trebuie să-l văd neapărat, dialogurile mi-au plăcut, mai ales cele din mahala cred că au fost şi faze comice.
alitheea- vip
stai linistita ca mai am , si doar nu o bea ea 6 litri de sampanie singuricamihaela99 a scris:
sa ne lasi si noua ceva , poate vom avea ceva de sarbatorit
noapte buna pui
alitheea- vip
Dar nu cred că se vor căsători, sigur se va întâmpla ceva în ultima clipă care o va salva. Chiar dacă îmi place Levent nu vreau să se căsătorească cu Hasret. Nici măcar pentru un minut.alitheea a scris:abia astept promo , totusi la cum evolueaza lucrurile intre hasret si levent , imi e teama sa nu se ajunga la casatorie , pentru ca in mom de fata levent este sprijinul de care are ea nevoie pt a trece peste durerea pricinuita de murat,
narcisa- vip
si mie imi place , m-a cucerit cand am vazut lacrimile in ochii lui cand era hasret pe scena si canta cu inima facuta tandari , asta spune mult despre elnarcisa a scris:
Dar nu cred că se vor căsători, sigur se va întâmpla ceva în ultima clipă care o va salva. Chiar dacă îmi place Levent nu vreau să se căsătorească cu Hasret. Nici măcar pentru un minut.
alitheea- vip
Ştii ceva ce noi nu ştim?Admin_dea05 a scris:Nu dorm ma pregatesc ca o sa ma intalnesc cu Cansel in seara asta
narcisa- vip
Fetelor va urez Noapte buna!Somn usor!
Admin_dea05- Admin
E secret!narcisa a scris:Ştii ceva ce noi nu ştim?
Admin_dea05- Admin
ce rochie ti-ai tras dea , da cansel in balbaiala de emotii cand te vede , si ii sar lentilele din ochiAdmin_dea05 a scris:Nu dorm ma pregatesc ca o sa ma intalnesc cu Cansel in seara asta
alitheea- vip
aha , m-am prins , ai dus-o pe tuba la culcare ca sa ramai cu canselAdmin_dea05 a scris:Fetelor va urez Noapte buna!Somn usor!
[]
alitheea- vip
Ei nu, iar am intrat într-o pasă proastă. Cred că şase litri nu-mi ajung nici să mă ameţesc.alitheea a scris:stai linistita ca mai am , si doar nu o bea ea 6 litri de sampanie singurica
Gata mă duc la culcare că de două luni în fiecare seară promit că mă culc nu mai târziu de unsprezece şi nu ştiu cum se face că nu mai reuşesc. Noapte bună tuturor dragele mele.
narcisa- vip
Continut sponsorizat
Pagina 20 din 42 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 31 ... 42
Subiecte similare
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 20 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum